SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: PUTIN si oligarhul EVREU Mihail Hodorkovski

Posted in EVREI, RUSIA by saccsiv on octombrie 15, 2010

   Citez din articolul Nou rechizitoriu la Moscova în cazul Hodorkovski, al fostului patron al companiei Yukos :

   Un tribunal de la Moscova a început audierile în cel de-al doilea dosar penal împotriva foştilor patroni ai companiei Yukos, Mihail Hodorkovski şi Platon Lebedev. Se presupune că audierile vor dura o săptămână. Procurorul Gulicehra Ibraghimova a declarat că vinovăţia inculpaţilor ar fi fost demonstrată.
   Mihail Hodorkovski şi Platon Lebedev sunt învinuiţi de deturnare și revînzare ilicită a petrolului şi legalizarea bunurilor obţinute pe căi ilegale. Cei doi se află în detenţie de opt, ani ispăşind o condamnare anterioară pentru fraudă şi deturnare de fonduri.

   Cine e personajul?

   Mikhail Borisovich Khodorkovsky (1963 –), evreu, oligarh rus, fost activist Komsomol.

   A inceput afacerile, in 1986, cu o cafenea. In 1987 au deschis centru de stiinta si tehnologie Menatep (viitoarea banca Menatep). In afara de importuri de calculatoare, centrul “stiintific“ mai comercializa si brandy francez si vodca elvetiana contrafacute. In 1989 obtine licenta pentru Bank Menatep. Tot el a privatizat propietatile Komsomol-lului, stapanindu-le. Banca s-a dezvoltat rapid printr-un sprijin masiv din partea N M Rothschild & Sons astfel incat clientii sai au devenit Ministerul de Finante, Serviciul Statal de Taxe, municipalitatea Moscovei, Agentia Rusa de Export Arme, toti depunatori. Manipuland astfel de sume uriase, si-a creat in scurt timp un adevarat imperiu financiar. L-a sustinut politic pe Boris Ieltin.

   A controlat gigantul petrolier YUKOS, care a avut partener inca de la inceput pe Amoco. In 2003 declara ca Yukos se va uni cu Sibneft. Tot atunci mai declara negocieri cu ExxonMobil si ChevronTexaco. Sibneft fusese creata in 1995, la sugestia evreului Boris Berezovsky. Cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra, si-a cedat actiunile Sibneft evreului Roman Abramovich.

   In 2003 Khodorkovsky a fost arestat pe aeroportul Novosibirsk sub acuzatia de frauda. In 2005 a fost gasit vinovat si condamnat la 8 ani. Unii considera ca motivatia reala a fost determinata de intelegerea ce a avut-o acesta cu vice presedintele Dick Cheney de a vinde mare parte din actiunile YUKOS catre gigantii petrolieri americani. Ca toate elitele evreisti a clamat evident teoria persecutiei anti semite.

   In 2003 fostele sale actiuni au trecut la Jacob Rothschild.

   Amoco, ExxonMobil si ChevronTexaco sunt urmase ale Standard Oil, fondata in 1970 de John Davison Rockefeller (1839 – 1937) si fratele sau William Rockefeller (1841 – 1922):

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

   Detalii despre familia Rothschild gasiti la:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   Cititi va rog si:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 15, 2010 at 2:25 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on octombrie 15, 2010 at 6:20 pm

      Romica,de ce ne dai un articol in care se gasesc minciuni spuse de blestematii indieni ??? Nu mai citi asa ceva si nu mai da linkuri cu niste personalitati blestemate sau cu articole pline de prostii si minciuni.

      Apreciază

  2. TINA said, on octombrie 16, 2010 at 6:23 am

    Si ROMANIA sa faca la fel cu toti nemernici carte au furat aceasta tara .

    Apreciază

  3. singur said, on octombrie 16, 2010 at 1:48 pm

    INTRATI FRATILOR PE ACEST SITE SA VEDETI CE FEL DE OAMENI GAZDUIM NOI IN ROMANIA ,CITITI IN SPECIAL COMENTARIILE DUPA ARTICOL . NUMAI UNUL SINGUR LUPTA IMPOTRIVA LOR ALATURATIVA LUI.http://www.acum.tv/articol/18429/comment-page-1#comment-15321

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.