SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Politistii catre Basescu: “IESI AFARA, JAVRA ORDINARA”. Blaga: „Organizatorii marşului vor fi traşi la răspundere”

Posted in politie, Traian Basescu by saccsiv on septembrie 24, 2010

   Citez din articolul Politistii protesteaza la Cotroceni: Iesi afara javra ordinara – VIDEO:

   Sindicalistii protesteaza in fata Palatului Cotroceni, dupa ce au stat mai bine de doua ore in fata Guvernului, cerandu-i presedintelui sa vina sa vorbeasca cu ei, anunta AGERPRES.

   „Am cerut in toate negocierile guvernantilor sa nu se joace cu rabdarea sindicalistilor. Am cerut un salariu minim decent am cerut conditii bune de munca, am cerut pastrarea legislatiei care reglementeaza piata fortei de munca dar nu am fost ascultati. Ne ducem la Controceni pentru a-l intreba pe presedintele Traian Basescu de ce nu accepta ca acest guvern este incompetent, ca Romania merge pe un drum prost”, a declarat Bogdan Iuliu Hossu, presedinte al CNS Cartel Alfa.

   Manifestantii striga „Iesi afara javra ordinara”,  si au aruncat cu sticle, caschete si lumanari in curtea Palatului Cotroceni.

   Vizionati va rog si:

http://webtv.realitatea.net/actual/politistii-si-au-aruncat-sepcile-in-curtea-palatului-cotroceni

   Iata si ce putem citi in articolul Blaga despre protestul poliţiştilor: Este o modă să te duci la stăpân. Organizatorii marşului vor fi traşi la răspundere

   Organizatorii marşului spontan vor fi traşi la răspundere, dă asigurări ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga. Acesta a precizat că nu este treaba preşedintelui de a discuta cu protestatarii, dar că „în România este o modă să te duci la stăpân, la şef„.

   „Ei (poliţiştii care au particpat la mitingul sindicatelor, n.r) aveau de respectat nişte reguli. Este prima manfestaţie la care se încalcă aceste reguli. Nu este nicio problemă, cei care au organizat marşul vor fi traşi la răspundere în faţa legii”, a declarat Blaga.

   Pus să comenteze revendicările membrilor forţelor de ordine, Blaga a spus că salariile în Poliţie nu sunt mari, dar comparativ cu restul bugetarilor nu sunt cele mai mici.

   „Salariile în Poliţie nu sunt mari, dar compartiv cu restul bugetarilor nu sunt cele mai mici. Discutăm de venituri, nu de salarii. Eu îi rog să îşi facă datoria şi să îşi aducă aminte că anul trecut nu au avut plătit niciun drept şi am reuşit cu eforturi foarte mari ca să le plătesc drepturile de chirie pe care domnul Nica nu le plătise, al 13-lea salariu, drepturile de echipament, toate am reuşit să le plătesc. Încet, bazându-ne pe o creştere economică sănătoasă, vom reuşi să îndreptăm lucrurile şi să începem să asigurăm dotări ca şi cele din 2006. Nu ştiu ca cineva până la mine să mai fi cumpărat vreo maşină pentru Poliţie sau măcar să le repare pe cele pe care le-am cumpărat atunci”, a spus Vasile Blaga.

   Referitor la protestul din Capitală al poliţiştilor, Vasile Blaga a declarat că aceştia au dreptul să îşi manifeste nemulţumirile.

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 24, 2010 at 1:42 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. mihnealuion said, on septembrie 24, 2010 at 1:45 pm

    BRAVO, politistilor!
    Asta da protest, nu ce au facut civilii… hora unirii, pinguinul, hahaituri si covrigi!

    Apreciază

  3. chisinauian said, on septembrie 24, 2010 at 3:39 pm

    am vazut un clip pe youtube a carui descriere e urmatoarea:

    ” manolescubd | 16 September 2010

    Am primit un mesaj cu informatiile reale despre „Revolutia”: Twitter: In locul tau as avea o reticenta sa pun un clip cu „revolutia twiter din Moldova” pe canal. Apreciez ce pui pe youtube si am sharat canalul tau la toti prietenii mei, dar asa zisa „revolutie” de la Chisinau nu a fost din pacate decit o mare manipulare orchestrata din umbra de sri-ul romanesc cu ajutorul gras dat de fundatiile soros. Urmareste te rog cine au fost „asociatiile” din spatele acestei miscari si cam ce poti afla despre ele de pe net. Comunistii moldoveni reusisera citeva chestii care nu erau in nici un caz pe placul occidentului: pastrasera o mare parte a fabricilor in mina moldovenilor, nu otraveau poporul cu cacaturi ue (aditivi si alte chimicale care la noi le gasesti din belsug), exista o piata cit de cit libera, fiscalitate lejera astfel incit orice om putea sa faca o mica afacere fara sa-i ia guvernul 7 piei de pe el, pastrasera si nu au distrus agricultura, era liniste dpdv infractional in tara, etc. Aceste lucruri nu sint in nici un caz pe placul ocidentului ! Ok, si comunistii (asa zisii ca numa comunisti nu erau Voronin&co !) aveau bubele lor: mari oligarhi, isi trasesera cele mai grase afaceri, fabrici, dar nu ca sa le inchida cum au facut la noi ci ca sa faca profit cu ele dind totodata de lucru oamenilor. Am fost de nenumarate ori in Moldova din 2006 incoa si vreau sa zic ca dupa venirea tradatorilor de democrati s-a vazut imediat rezultatul: gunoaie peste tot, cersetori (inainte, nu’s ce faceau cu ei ca nu vedeai!). Cunosc foarte bine situatia pentru ca eu vad si cu alti ochi decit cei orbiti de propaganda! Sintagma „Moldova tara saraca” e ce-a mai timpita faza care se poate spune! Ei nu au masa monetara, asta-i drept, dar leul lor avea putere muuulltt mai mare decit al nostru si in plus toata lumea avea cu ce trai si nu numai. Ca-s saraci vedeai litoralul romanesc plin de moldoveni veniti in vacanta, ca-s saraci vezi masin ii care nu le vezi in romanica, etc!
    Nu vreau sa ma lansez cu tine, sau cu altii intr-o polemica de aia nici nu am postat ca com, ci ti-am dat mesaj privat, dar te rog deschide ochii si analizeaza cit de bine seamana: 1. realegerea dobitocului de base cu propaganda ca vin comunistii si alte alea, 2. asa zisa „revolutie portocalie a lui Iuschenko” cu „revolutia” moldoveneasca. Mai gasesti dovezi ca a fost o facatura ordinara chiar pe youtube daca analizezi cu atentie clipurile ai sa vezi cum agitatorii erau luati dintre manifestanti si bagati subtil prin dos inapoi de catre „niste baieti”, cum s-au difuzat tot felul de zvonuri, etc.
    Crede-ma ca stiu bine ce spun!

    manolescubd: concluzia mea [care este inca in formare], este ca de la Revolutia Franceza (1789-1799), toate, ABSOLUT TOATE REVOLTELE SI REVOLUTIILE, au fost deturnate sau create, de catre Masoneria Illuminati, [care este condusa de catre Iezuitii Vaticanului – un exemplu pentru a intari afirmatia: Adam Weishaupt, cel care a reinoit Vechile Protocoale ale Sinagogii Satanei, si a creat Illuminati, a fost decan al Universitatii iezuite din Ingolstadt… cat despre masonerie, forma ei moderna de organizare din 1717, a fost creata de Iezuiti in Anglia protestanta, pentru a avea o opozitie controlabila pe ascuns – masonii din gradele inalte, sunt Cavaleri de Malta si/sau Iezuiti 😉 ]… Vaticanul este INAMICUL !!! … restul, sunt in mare parte, niste dezimformari…doar nu credeai ca Saptamana Financiara te informeza cu acele carti despre conspiratii? NU, ei fac tot posibilul, ca Vaticanul sa nu fie demascat ca fiind ceea ce este: Tarfa Babilonului!”

    nu cred ca PCRM-ul e anti-sistem din mai multe motive, iata clipul:

    Apreciază

  4. codin said, on septembrie 25, 2010 at 7:15 am

    Se trage tare pentru a crea conditiile si imprejurarile similare celor din ’89 pentru a putea ingenunchea tara. Am ramas cam singura tara pe care nu au putut sa o regionalizeze conform planurilor de acum zeci de ani. Restul e teatru. Fara a colapsa economic si social Romania nu ai cum sa o regionalizezi, or tocmai asta se intampla. Cu alte cuvinte, „suntem in grafic”. Si toate regimurile au contribuit la asta. Suntem pe cont propriu.

    Apreciază

  5. ines said, on septembrie 25, 2010 at 10:19 am

    Consider ca violenta mitingului nu aduce nimic benefic. Se creaza doar conditiile pentru ceea ce profeteau pustnicii de la Rarau-macelul.
    Si poate chiar asta doresc si masonii care conduc lumea sa se intample in romania.Mitingurile din ultimii ani au fost pasnice, acesta a fost unul destul de violent, cu bataie intre protestatari.Iata imaginile video:
    http://blog.imperiaonline.me/bataie-la-miting.html

    Apreciază

  6. […] ai forţelor de ordine îi strigă Preşedintelui României „Ieşi afară, javră ordinară!” Eu nu mă simt prea bine. Şi mai rău mă simt atunci când mă bate […]

    Apreciază

  7. Paul-Sorin Tiţa said, on septembrie 25, 2010 at 7:49 pm

    Pingback-ul anterior este gresit. Legătura către postare este: http://www.tita.ro/2010/09/va-tine-domnule-presedinte-traian-basescu
    fara -0 la urma URL-ului

    Apreciază

  8. […] VIDEO – Politistii catre Basescu: “IESI AFARA, JAVRA ORDINARA”. Blaga: „Organizatorii marşu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.