SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul) – Parintele ARSENIE PAPACIOC: “în legătură cu paşapoartele, MIROASE A 666”

Posted in 666, Pasapoarte biometrice, SEMNUL FIAREI by saccsiv on iulie 25, 2010

   Iata si transcriptul:

   M-am orientat după cuvântarea Patriarhului Greciei în legătură cu paşapoartele. Miroase a 666. Şi atât. Încolo ne vedem de mântuire.

   Întrebare: Cum vedeţi situaţia lumii de astăzi în această epocă a tehnologiei care conduce lumea către semnele lui antichrist? (întrebare pusă de către un mirean grec)

   Părintele Arsenie Papacioc: Faptul că sunt descoperiţi de către noi nu-i nicio primejdie. Diavolul, oricât ar vrea ascuns, e descoperit. Şi asta vrea duşmanul, să stea ascuns. Iar noi, creştinii, să ne purtăm în aşa fel încât să ne lovească satana unde vrem noi, nu unde vrea el. Şi vă spun şi lucrul acesta: ce ne-am face dacă n-ar fi şi drac? Teologia nu se învaţă la şcoală, ci pe front.

   Traducătorul (despre ceea ce spune preotul grec, care apucă epitrahilul părintelui Arsenie): Aceasta este teologia, epitrahilul!

   Părintele Arsenie Papacioc: Nu, cea veche (teologia) întăreşte epitrahilul. Şi cum ne aplecăm în dreapta şi-n stânga. E o primejdie foarte mare să mergi pe drum necunoscut. Nu este permis să nu ştii de tine în orice clipă în care trăieşti şi pe orice drum mergi. Tu mergi cu toată tradiţia trecutului, toată frumuseţea luptei prezentului şi cu liniştea sufletească că şi viitorul este de partea ta. Cu condiţia ca şi tu să fii de partea viitorului. E un du-te-vino.

   Comentariu saccsiv:

   Si-a mai schimbat parintele opinia din 1993:

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Rgogu said, on iulie 26, 2010 at 10:53 pm

    Eu nu vad nici o inconsecventa si nepotrivire in pozitiile Parintelui din 93 si din 2010.

    Apreciază

  2. C.Tomescu said, on iulie 27, 2010 at 11:25 am

    Saccsiv sau altcineva , urmarisem citatele alea asa zis celebre ale evreilor masoni de alungul timpului si unul mi-a sarit in ochi ca sa ma exprim asa si anume:

    David Rockefeller la Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

    “ Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta si interdenpendenta globala.

    Nu am inteles un lucru de cine le este teama , sau daca nu le mai este de cine le-a fost, fiindca la cum arata lucrurile se pare ca au trecut si peste acest hop?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.