SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: „GATE OF HADES” si „HAND OF GOD” – droguri digitale – o nouă senzaţie printre adolescenţii americani …

Posted in droguri by saccsiv on iulie 16, 2010

   Citez din articolul Drogurile digitale, nouă senzaţie printre adolescenţii americani (VIDEO):

   Adolescenţii din SUA au descoperit a nouă metodă de a ajunge… în al nouălea cer. Tinerii utilizează drogurile digitale, o metodă legală şi gratuită prin care pot obţine senzaţii asemănătoare cu cele produse de Ecstasy. Drogurile digitale sunt de fapt sunete repetitive care variază uşor pe anumite frecvenţe şi care afectează creierul inducând ascultătorului stări de euforie, de agitaţie sau chiar panică.

Până în prezent, studiile efectuate de oamenii de ştiinţă nu au demonstrat că aceste sunete ar afecta din punct de vedere chimic creierul. Autorităţile consideră însă că tinerii care utilizează drogurile digitale ajung în cele din urmă consumatori de substanţe ilegale.

http://videonews.ro/action/viewvideo/52808/Noua-amenintare-pentru-tineri-drogurile-digitale/

   „Dacă un adolescent îşi doreşte să experimenteze acest tip de drog, este posibil să ajungă consumator de substanţe ilegale” a declarat Mark Woodward, purtătorul de cuvânt al Biroului de Narcotice şi Substanţe Ilegale din Oklahoma, SUA, potrivit Huffington Post.

   Cele mai populare droguri digitale poartă numele de „Gate of Hades” şi „Hand of God” (GoH şi HoG).

Hand of God

http://videonews.ro/action/viewvideo/52809/O-adolescenta-folosind-drogul-digital/

   Potrivit revistei Psychology Today, aceste droguri digitale au fost utilizate în tratamentul anxietăţii şi nu constituie un pericol pentru adolescenţi.

   Comentariu saccsiv:

   Iata ce am gasit pe internet:

   gate of hades last 10min REAL AUDIO AND FULL DOWNLOAD AND HAND OF GOD DOWNLOAD

   Iata si reactii la hand of god

   Nu stiu daca despre aceste droguri digitale e vorba in primul clip youtube, nu am casti sa ascult asa cum prevad indicatiile, dar oricum, nu l-am putut asculta integral, ci doar cateva fragmente pe sarite.

   Asa o fi, dupa cum scrie in articol. Si n-ar fi de mirare:

VIDEO: „THE INDUSTRY”: site-ul si noul cont youtube

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 16, 2010 at 12:29 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Adrian said, on iulie 16, 2010 at 1:00 pm

    In tot cazul sunt infioratoare.Daca autoritatile considera ca pot deveni un pericol real nu e de ajuns doar sa constate ci sa ia si masuri .

    Apreciază

  3. Caramea said, on iulie 16, 2010 at 1:14 pm

    Mie mi se pare imposibil de ascultat asa ceva… Seaca pe creier si devine enervant.

    Apreciază

  4. tutenstine said, on iulie 16, 2010 at 1:20 pm

    N-am simtit nimic si mi s-au mai stricat si castile mi-au pocnit in rest doar paraituri enervante

    Apreciază

  5. tutenstine said, on iulie 16, 2010 at 1:22 pm

    Acum a inceput sa ma doara capul si sa am usoare ameteli

    Apreciază

  6. dadasda said, on iulie 16, 2010 at 1:23 pm

    Acum a inceput sa ma doara capul si sa am usoare ameteli

    Apreciază

  7. tutenstine said, on iulie 16, 2010 at 1:24 pm

    dadasda am fost eu

    Apreciază

  8. G-man said, on iulie 16, 2010 at 1:35 pm

    sunete din iad.eu asa sfatuii sa nu le ascultati ..cel putin nu la casti..si nu complet., da fiecare e liber pana isi vede lanturile.

    Apreciază

  9. Razboinicul Luminii said, on iulie 16, 2010 at 2:12 pm

    Hai sa ascultam – acum – „ceva” care va indrepta paguba produsa de materialul nociv:

    Apreciază

    • G-man said, on iulie 16, 2010 at 2:32 pm

      tutenstine mai spunene cum te simti daca tot ai experimentat . si poate incerci sa asculti postarea pusa de Razboinicul Luminii poate iti revii … desi se vede ca esti ametit ca nu mai stii cu ce nick sa intrii si ce culoare 🙂

      Apreciază

    • G-man said, on iulie 16, 2010 at 2:46 pm

      ascultati mai bine numai ce a postat Razboinicul Luminii , ca sa nu o luati razna acum dupa stirea cu sinuciderile , ultima discutie ramasa in creier , mai bine potolitiva ca nu avem acces la toate functiile creierului.

      Apreciază

      • tutenstine said, on iulie 17, 2010 at 3:34 am

        Usoare ameteli si o durere de cap dar azi au trecut.e bine sa nu ascultati asa ceva

        Apreciază

  10. G-man said, on iulie 16, 2010 at 3:05 pm

    marian pai tu ai incercat sa asculti la statie ?

    Apreciază

  11. G-man said, on iulie 16, 2010 at 3:29 pm

    si ti-a ars vreo boxa?

    Apreciază

    • tutenstine said, on iulie 17, 2010 at 3:35 am

      Nu ,dar se aude acum parait la casti ,si la muzica normala tot parait se aude cred ca s-au stricat castile

      Apreciază

  12. Dan Tanasescu said, on iulie 16, 2010 at 5:15 pm

    Am experimentat şi eu aşa-zisele „droguri digitale”. Este o mare păcăleală. Acele denumiri senzaţionaliste „Hand Of God” şi „Gate Of Hades” sunt doar nişte găselniţe de marketing. În realitate este vorba de nişte tehnici derivate din teoria undelor cerebrale, acei curenţi de joasă frecvenţă care apar atunci când facem o electroencefalogramă (EEG). Tehnica se numeşte brainwave entrainment (antrenamentul undelor cerebrale) şi constă generarea a două sunete, unul ascultat cu urechea stângă şi celălalt cu urechea dreaptă. Între cele două sunete este o diferenţă de frecvenţă de câteva zeci de hertzi. Datorită acestei diferenţe, creierul va procesa sunetele venite de la ambele urechi şi va produce în interiorul său o undă de frecvenţă egală cu această diferenţă, care corespunde unei anumite stări de conştiinţă (unde beta – stare de veghe, unde afla – relaxare profundă, hipnoză, unde teta – somn profund, unde delta – somn fără vise, moarte clinică). Prin combinarea acestor unde cei care pretind că au creat droguri digitale spun că pot obţine anumite efecte similare drogurilor.

    În realitate, ori se obţine o stare de relaxare, ori o stare de agitaţie, sau confuzie, în funcţie de combinaţia folosită. Secretul pentru a obţine efecte benefice este să foloseşti aceste sunete, generate electronic, la un nivel foarte scăzut şi pe un fond muzical relaxant.

    Eu am experimentat aceste tehnici cu un program care se găseşte aici: http://www.bwgen.com/

    Aspectele teoretice sunt expuse aici, http://www.bwgen.com/theory.htm
    şi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Binaural_beats

    Apreciază

  13. Steaua polara said, on iulie 16, 2010 at 9:36 pm

    Ok … deci voi ori nu a-ti auzit de hardstyle, hardcore, hardbase, french tech, old school sau jump (si multe alte genuri sub-ramuri ale hardcorului si hardstyle-ului) care in momentul de fata da inconjor globului inainte si inapoi, ori … voi discutati de rock, pop, si alte genuri asemanatoare celor din articol din cauza ca sunt mult mai la „vedere” si aveti un „tigru de hartie” pe care sa il „cotonagiti” doar cu cuvintele, nu si cu bata, ori … inca nu sunteti la curent cu ce se asculta in ziua de azi.
    Va zic eu, intr-o buna zi si in romania o sa fie festivaluri precum q-base, decibel (si etc).
    Inainte ascultam si eu rock muzica clasica si multe altele mai la „vedere”, dar de cand am dat de genurile astea … inima mea a fost prinsa de genurile astea. E cum s-ar zice „aspirina” mea de toate zilele. Nu stiu ce impresie o sa va faca genurile astea, dar eu numai asa ceva ascult.

    Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 17, 2010 at 10:23 am

      Cauta filmul Sirenele (Satanismul in muzica rock) si vei afla ce benefica e muzica pe beat. In inima noastra in loc sa fie Rugaciunea Neincetata isi fac loc tot felul de alti idoli, de aceea a ajuns societatea unde a ajuns si mintea noastra s-a apropiat de iad.
      „Cine are minte sa ia aminte.” – Pr. Arsenie Boca
      Doamne Ajuta!

      Apreciază

  14. Steaua polara said, on iulie 17, 2010 at 1:25 pm

    @Ciprian, eu nu ziceam de muzica rock, pt ca mie nu imi mai place asa de mult acest gen, doar cateva genuri si doar cateva trupe, eu nu am inteles nici-o data metal-nush-cum sau cum se „zice prin popor”, „grohaiturile”. Si oricum, se vb despre mult prea multe in rock, asa ca a fost un „pas urmator” sa trec la „muzica pura”, care nu are legatura cu nimic, nu tu politica, nu tu sex, nu tu bani/faima/averi si multe alte ce se „promoveaza” in multe alte genuri muzicale. Pe oricine intrebi de ce a ales hardstyle (si alte genuri) o sa iti zica ca a ales genul asta ca o alternativa la gunoaiele ce sunt furnizate de catre radiouri si posturi tv muzicale zilnic. Eu cand trebuie sa ma duc undeva cu masina nu ma vad ascultand radio, pentru mine notiunea de „radio” nici nu mai exista. Daca nu as fi dat de genul asta muzical, probabil ca si acum mai eram cu mintile imprastiate. Daca ar fi existat si alte metode care sa ma ajute sa imi adun mintile, sunt sigur, dar asta a fost singurul la indemana, mai mult decat atat, ma ajutat sa trec si de depresie fara sa iau pastile si altele, pacat ca nu am descoperit genurile astea muzicale acum 7~8 ani.
    Stiu ca am scris un pic cam mult, si imi cer scuze, dar am scris incercand sa imi descriu si sentimentele mele din ceea ce am experimentat pana acum. Stiu ca primul gand al vostru o sa fie „nu e bine ce faci, ca te agati de solutiile lumesti”, dar … asta e, poate ca a fost bine sa ma agat de un singur lucru lumesc ca sa ma redescopar, sa imi descopar latura spirituala si sa aflu cine sunt eu, sa fiu sincer cu mine.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.