SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Zăpada din Bucureşti poate ucide?

Posted in BUCURESTI, poluare, zapada by saccsiv on februarie 6, 2010

   Citez din articolul Zăpada din Bucureşti ucide!:

   Conţine ingrijorător de mult plumb, reziduuri petroliere şi, in mod straniu, DDT – un pesticid interzis cu 20 de ani in urmă
   In general, faptul că iarna ninge este o veste bună. Dar nu şi in Bucureşti! Ziarul Libertatea a dus la Institutul pentru Cercetări Alimentare (ICA) o cantitate de zăpadă colectată de pe străzile Capitalei, pentru a-i determina conţinutul. Rezultatul: omătul este otrăvitor. Aşa că gândiţi-vă de două ori înainte să lăsaţi copiii la săniuş.

   Cine ar fi crezut că zăpada ce se aşterne în jurul nostru poate fi extrem de nocivă? Ei bine, neaua cenuşie a oraşului conţine atâtea otrăvuri, printre care metale grele, nitraţi şi DDT – pesticid deosebit de nociv pentru om -, încât este o adevărată bombă biologică cu ceas. Nu o spunem noi, ci specialiştii care au testat-o în laborator. Aceste substanţe nu ar avea ce căuta, în mod normal, în zăpadă.
   Otrava va persista zeci de ani
   Cum a fost posibil ca neaua căzută din cer să aducă DDT în mijlocul oraşului? Foarte simplu. Prin ciclul natural al apei. Substanţele nocive intră în pânza freatică, aceasta ajunge în râuri şi în lacuri. Prin evaporare, apa ridică otrăvurile în aer, iar norii le poartă pe spaţii foarte largi. Ulterior, precipitaţiile le aduc în oraş. “Sunt otrăvuri foarte puternice, care vor intra în pânza freatică şi vor continua să influenţeze sănătatea oamenilor zeci de ani de aici înainte”, ne-a spus Gheorghe Mencinicopschi, directorul ICA.
   DDT-ul din nea vine de la autostrada Transilvania
   “Este foarte interesantă iniţiativa dumneavoastră. Pare ciudat să existe DDT în zăpada din Bucureşti, dar există o explicaţie. Cu doar câteva luni în urmă a fost decopertat un mare depozit de DDT, pentru că pe acolo va trece autostrada Transilvania. Faptul că această substanţă a ajuns deja în Bucureşti e un semnal de alarmă”, ne-a spus Nicolae Rădulescu Dobrogea, preşedintele Organizaţiei Ecologiste Eco-Civica.
   «Provoacă grave afecţiuni»
   Dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii Puls din Capitală: “Compuşii metalelor grele nu se elimină din organism decât după ani sau chiar zeci de ani. Ingerarea omătului poate provoca boli digestive şi nervoase, mai ales că unele substanţe rezultate la analize sunt cunoscute ca fiind cancerigene”. (Oana Timar )
   «Nitraţii pot ucide un copil în câteva ore»
   Vă prezentăm concentraţiile substanţelor otrăvitoare din zăpadă, conform buletinelor de analiză ICA şi interpretările lor:

Acestea sunt buletinele de analiză a zăpezii, eliberate de laboratoarele ICA, unele dintre cele mai performante din ţară

– Plumb – 76,72 mg/litru depistat în zăpada bucureşteană. “Este de opt ori mai mult decât limita maximă admisă. E uluitor! Teoretic, în Capitală nu ar trebui să mai existe surse de plumb puternic poluatoare”, ne-a spus Gheorghe Mencinicopschi, directorul ICA. Plumbul produce saturnismul, cad unghiile şi părul. De asemenea, distruge sistemul nervos şi provoacă afecţiuni ale sângelui.
– Cadmiu – 0,075 mg/litru – un metal greu, deosebit de toxic. În cazul copiilor, se acumulează în rinichi şi provoacă decesul.
– Nitraţi – 11,35 mg/litru. “Este periculos de mult. Ca exemplificare, pot să spun că o concentraţie de 50 mg/litru poate omorî un copil în doar câteva ore. Nu este o glumă”, ne-a explicat Mencinicopschi.

– Nitriţi – 0,16 mg/ litru – declanşează cancerul sistemului limfatic.
– Lindan – 0,0593 micrograme/litru – e un pesticid neurotoxic încadrat de Agenţia Internaţională de Cercetare a Cancerului în grupa substanţelor cancerigene.
– DDT – 0,0415 micrograme/ litru – este un pesticid interzis în ţările industrializate încă din 1970, iar la noi, din 1990, din cauza efectului cancerigen puternic.
– Reziduuri petroliere – 28 mg/decimetru cub – “Sunt cancerigene, iar concentraţia este foarte mare”, a afirmat Gheorghe Mencinicopschi.

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 6, 2010 at 3:26 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. john said, on februarie 6, 2010 at 3:37 pm

    Saacisv,
    Ce se mai aude de materialul cu rabbi si apocalipsa? Mai faci ceva pe tema asta? Mai ai nevoie de restul traducerii?

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 6, 2010 at 3:43 pm

      a facut-o si pe cealalta. Ii va veni randul si acestei postari.

      Apreciază

      • john said, on februarie 6, 2010 at 5:00 pm

        Ma bucur. Daca se cupleaza cu anumite lucruri spuse in filmul cu sacrificiile de copii, s-ar realiza o imagine foarte clara a mizei uriase care se joaca in jurul ecumenismului.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 6, 2010 at 5:13 pm

        john

        Pe ala inca nici nu l-am vazut. Voi posta intai „profetiile”, apoi sacrificiile.

        Apreciază

  3. Eltoro said, on februarie 6, 2010 at 4:34 pm

    In Timisoara nu a mai nins atat de 20 de ani din ce imi aduc aminte. Anul acesta a fost noros 5 luni aproape in continuu si ceata ciudata cu miros dubios aproape o luna (noiembrie). Cum se face 1-2 zile senin apar avioanele cu chemtrails mai ales pe inserat si dau cu solutii (sunt si alte avioane dar arderile dispar imediat) iar dimineata e noros. In total in Timisoara in ultimele 5 luni au fost sub zece zile insorite ceea e de-a dreptul dubios.

    Parerea mea e ca otravirea zapezii se datoreaza chemtrails nu circuitului apei care a avut timp vreo 20 de ani sa se tot purifice. ESTE NECESAR SA SE FACA ANALIZELE ZAPEZII IN TOATA TARA. DE ASEMENEA NE-AR TREBUI DATELE DE LA UN CONTROLOR DE TRAFIC SA VEDEM CINE SE DA PE DEASUPRA TARII SI DE CE DEOARECE DE OBICEI NU SUNT ATATEA AVIOANE. SA NE SOLIDARIZAM ODATA FRATILOR!!!

    Apreciază

  4. elena said, on februarie 6, 2010 at 6:10 pm

    Eltoro

    sunt de acord cu tine. Si eu cred ca e nevoie sa se faca o analiza a zapezii din toata tara; in special acolo unde s-au observat mai des urme de chemtrails.
    Eu sunt din Buc dar, ca si tine, am observat ca dupa o zi cu activitate a avioanelor, a doua zi era inorat.

    Apreciază

  5. wolfwie said, on februarie 6, 2010 at 7:07 pm

    sunt de acord cu Eltoro si Elena.

    Apreciază

  6. antibilder said, on februarie 6, 2010 at 7:31 pm

    buna, eu sunt din oradea si dupa articolul din toamna trecuta citit pe saccsiv referitor la chemtrails, am fost foarte atenta la tot ce se intampla pe cer, si am vazut acelasi lucru ca si tine eltoro. Cum era putin senin, cum cerul era brazdat de dare albe care se ingrosau timp de cateva ore, si daca a doua zi nu era noros, a treia zi sigur era.Chiar si zilele astea cum inceta zapada si era senin putin, cum plin de avioane si dare persistente, asat era dimineata in special, dupa care pe seara tot timpul se insera. Inclin si eu sa cred ca ce gasim acum in zapada de la chemtrails ni se trage. Oricum laudabila initiativa celor de la Romania libera, ar trebui facute analize in toata tara. Cat despre dl. Mecinicpschi, un adevarat profesionist.
    Aste-as vremurile de pe urma, iar ce e scris in Sfanta Scriptura se intampla. Doamne ajuta sa deosebim vremurile si invataturile bune de cele rele

    Apreciază

  7. antibilder said, on februarie 6, 2010 at 7:34 pm

    in graba am facut ceva greseli de scriere pentru care imi cer scuze

    Apreciază

  8. azucena said, on februarie 6, 2010 at 8:58 pm

    Cei ce pun la cale otravirea atmosferei, a solului si a pamantului in general (pentru ca ma gandesc ca aceste avioane care imprastie chemtrails nu zboara numai deasupra Romaniei), nu se gandesc ca vor fi si ei afectati, ca doar nu traiesc sub globuri de sticla ermetice, cu atmosfera purificata. Unde mai pot fi cultivate in conditiile astea culturile de plante bio-eco, daca aceste chemtrails se imprastie asa, fara discernamant, deasupra pamantului, sau exista zone privilegiate unde ei spera ca daca nu le otravesc, dezastrul nu-i afecteaza si pe ei?

    Apreciază

  9. Vasile said, on februarie 7, 2010 at 4:58 pm

    Asa…Zapada e otravitoare…o fi un nou motiv pentru o urmatoare campanie de vaccinare?

    Apreciază

  10. Eltoro said, on februarie 8, 2010 at 8:48 am

    Fratilor, mi se pare ca traim intr-un cosmar dar pare destul de real. Zapada otravitoare e motiv sa nu mai rodeasca pamantul si sa se starneasca drumul spre foamete si mancaruri controlate. Nu uitati insa, „Mă, face-ţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit”. – Sf. Parinte Arsenie Boca (cautati si pe google dupa „apa cruce densitate” – in caz ca mai era nevoie pentru sceptici sa ma ierte Dumnezeu). Faceti semnul crucii asupra apei cu care udati pamantul si va rodi, „mancati cu lingurita mica”. Daca ne uitam atent in jur ne apropiem de profetiile lui Mitar Tarabici, crestin ortodox cu mare credinta in Dumnezeu – http://www.descopera.ro/cultura/4627050-uimitoarele-profetii-ale-lui-mitar-tarabic . Legat de mancarea din orase: http://www.romanialibera.ro/actualitate/a176655-mancare-contrafacuta-in-marile-magazine.html

    Apreciază

  11. gabi m. said, on februarie 9, 2010 at 1:17 am

    Si in italia la fel!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.