SACCSIV – blog ortodox

Adrian Streinu Cercel declanseaza urmatoarea etapa a actiunii „gripa porcina”: PANICA

Posted in Adrian Streinu-Cercel, gripa AH1N1, GRIPA PORCINA by saccsiv on octombrie 29, 2009

   Citez din articolul Tara noastra a intrat in valul doi de raspandire a virusului A/H1N1. Adrian Streinu Cercel: Nu vreau sa alarmez, dar nu este de joaca cu gripa porcina!:

   Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului „Matei Bals” din Capitala, a facut un apel, miercuri, la populatie, ca, in cazul in care prezinta simptome de viroza, sa se izoleze imediat la domiciliu. El a subliniat ca, pentru a limita efectele raspandirii cazurilor de infectare cu virus A/H1N1, „lumea trebuie sa dea concursul specialistilor”.

   „Daca faceti viroza, stati acasa! Avem 441 de cazuri de infectare cu virusul AH1N1, confirmate”, a spus Streinu Cercel, in cadrul unei conferinte de presa.

   „Simptomele sunt cele ale unei raceli obisnuite, in sensul ca are temperatura 37,5, 38 de grade. Incepe sa ii curga nasul, sa tuseasca si are o stare generala proasta de la inceput, care se accentueaza. In decurs de doua trei zile, starea generala proasta se accentueaza”, a explicat doctorul. In ceea ce priveste prevenirea bolii, Streinu Cercel avertizeaza ca vaccinarea este obligatorie. „In primul rand, cei care sunt bolnavi, sa stea acasa si sa nu iasa pe strada. Daca ei inteleg sa stea acasa, se diminueaza raspandirea virusului extrem de mult”, a precizat acesta.

   Potrivit secretarului de stat, Romania a intrat intr-o noua faza a pandemiei de gripa porcina, mult mai periculoasa, in conditiile in care tanara invatatoare din Bucuresti, care a ajuns miercuri in stare grava la spital, era sanatoasa inainte de a contacta virusul si nu parasise tara recent. Streinu-Cercel a mai spus ca in prezent Romania se confrunta cu doua cazuri grave, unul la Cluj si altul in Bucuresti, care au determinat schimbarea strategiei de combatere a pandemiei de gripa porcina in Romania. „Ne axam mai mult pe cazurile locale, nu pe cele de import, ca sa putem tine sub control disemiarea in randul populatiei. Vorbim de municipii mari, Iasi si Bucuresti, unde s-a decis suspendarea cursurilor in doua scoli si supravegherea contactilor. Este extraordinar de greu, vorbim de sute de copii care trebuie sa stea acasa si mai trebuie sa iasa si la joaca”, a precizat Streinu Cercel.

Secretarul de stat a subliniat ca „nu e de joaca cu acest virus pandemic” iar pandemia a intrat in „valul doi” de raspandire.

   Cititi va rog si:

Gripa porcină se extinde: Românii, rugaţi să se izoleze în case la primele simptome

Streinu-Cercel: Rata de mortalitate provocată de gripa nouă ar putea ajunge la 2,5% în România

   Iata si parerea fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT, exprimata in articolul  FASCISM “MEDICAL”? Streinu-Cercel apasa cu toata puterea butonul de panica “porcina” si ameninta cu vaccinarea anti-HPV fara avizul parintilor!:

   Este un discurs alarmist si vedetist prin care populatia este indemnata sa se lase total la mana “expertilor” guvernamentali. Practic, se incurajeaza isteria si se santajeaza emotional populatia, indemnandu-se la apeluri in masa la medicii de familie (care sunt obligati sa raporteze “mai sus”) pentru primele semnale ale racelii obisnuite, pentru ca, apoi, firesc, sa se raporteze mii de cazuri pentru a forja si mai tare isterizarea.

   Incredibil de cinica (de un cinism cu iz fascist) si spalarea pe maini a politrucului sanitar pe subiectul medicamentelor compensate, foarte grav, pasand problema la CAS. Practic, bolnavii cronic si grav (cancer, boli psihice, diabet etc.) se confrunta cu lipsa acestor medicamente datorita lipsei de bani acute a farmaciilor, statul fiind dator. Sa intelegem ca pentru stat acesti bolnavi au devenit o povara prea costisitoare si se cauta sa se scape de ei?!

   Ca lucrurile sunt foarte grave, dar nu legat de gripa porcina ci de medicamentele compensate o confirma tot o stire de astazi, pe marginea careia, evident, NIMENI DE LA GUVERN NU A FACUT O CONFERINTA DE PRESA!:

Mediafax: Circa jumătate din farmaciile din România riscă să ajungă în incapacitate de plată

   Comentariu saccsiv:

   E firesc ca au declansat si etapa aceasta. Fara ea, chiar le era dificil. Desigur, aceia dintre lucratorii din mass-media dati cu smirghel pe creieri (ca deja au depasit faza de spalati pe creieri), pluseaza … Azi o moderatoare de la B1TV facea calcule: la o mortalitate de 2,5%, la 30% cat se vor infecta in iarna asta, inseamna peste 150 000 de morti.

   PANICA trebuie privita ca etapa premergatoare OBLIGATIVITATII vaccinarii.  

   Multe mai rezolva gripa porcina, din agenda de lucru a ELITELOR:

   Statul politienesc

A INCEPUT … Obama a declarat STARE DE URGENTA nationala in SUA, din cauza gripei porcine

   Religia

Protoiereul pentru Franţa al Mitropoliei Române inventeaza METODE „SIGURE” ANTI-GRIPA PORCINA DE URMAT LA SFANTA IMPARTASANIE

   Internetul

S-ar putea ca GRIPA PORCINA sa mai „rezolve” o problema de pe agenda SISTEMULUI: INTERNETUL

   Cipurile

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

   Indobitocirea

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

   Eugenia

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

   Observati va rog ca singurele indicatii date populatiei sunt statul acasa, batista si spalatul pe maini. Si foarte rar, fructele. Asta deoarece se merge dupa modelul american „doar vaccinul face bine”:

CONSPIRATIA TACERII in legatura cu remediile naturiste impotriva gripei porcine, O SOLUTIE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI?

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

   Cititi va rog si:

STUDIU: Vaccinurile impotriva gripei sunt cea mai mare excrocherie din istoria medicinei

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 29, 2009 at 5:56 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. sCuM.asd said, on octombrie 29, 2009 at 6:10 pm

    vazusem si eu live emisiunea … ramasesem uimit sa zic asa

    Apreciază

  3. razbointrucuvant said, on octombrie 29, 2009 at 6:49 pm

    http://www.gandul.info/news/ultima-ora-autoritatile-romane-iau-in-calcul-interzicerea-intrunirilor-publice-greve-meciuri-de-fotbal-concerte-de-frica-gripei-ah1n1-5065248

    Daca or sa faca asta va fi extrem de grav, fiindca vom fi PRIMA TARA DIN LUME care va lua o asemenea masura EXTREMA, care va paraliza pe jumatate societatea, in conditiile in care la noi nici macar dupa statisticile lor umflate nu se justifica nici macar o ingrijorare moderata. Este clar ca sunt de neoprit si ca de acum incolo incepe spirala nebuniei, iar stirile si update-urile alarmante se vor derula cu o viteza halucinanta, cu care nici nu vom putea sa tinem pasul, si care vor trebui sa provoace efectele scontate, adica populatia sa fie cu parul maciuca si in fibrilatie, asteptand incuiata in casa numai vaccinul salvator (pentru categoriile care vor avea acces la el), iar ceilalti macar vaccinul sezonier. Si cu asta precedentul ingradirii grave a linbertatilor pe teritoriul tarii va fi creat si se poate trece usor mai departe… la masuri si mai severe de supraveghere…

    Apreciază

    • ROrtodox said, on octombrie 29, 2009 at 8:50 pm

      Ne`au distrus cu imprumutul ala de la FMI ( Fondul Monetar de Indatorare ) si acum ne impun .. toate astea sunt impuse. Adrian Nastase a spus odata, nu stiu daca i`a scapat din greseala, ca tara nu are habar ce clauze se afla in acel imprumut. Si daca au teren pregatit intr`o tara si aceea mai este si Ortodoxa de ce sa nu aplice acele masuri pe ea in primul rand ? Incepe nebunia, asta e clar. Pregatiti-va boccelutele de plecare …

      Apreciază

  4. em said, on octombrie 29, 2009 at 7:03 pm

    depinde cat de lasi ori cat de curajosi vor fi romanii, cat de uniti ori dezbinati; depinde cum vom putea contrazice sistemul si cu ce argumente. Poate nu e totul pierdut.

    Apreciază

  5. […] Adrian Streinu Cercel declanseaza urmatoarea etapa a actiunii „gripa porcina”: PANICA […]

    Apreciază

  6. […] Adrian Streinu Cercel declanseaza urmatoarea etapa a actiunii „gripa porcina”: PANICA […]

    Apreciază

  7. ADRIAN said, on noiembrie 3, 2009 at 6:56 am

    dl Adrian Streinu Cercel….mi-as dori sa-l vad ca vine impreuna cu toata familia lui, impreuna cu dl Videanu( si toata clasa politica ………) in fata populatiei la telviziunii si sa isi faca primii vaccinul (procurat aleatoriu din strainatate)….sa se injecteze ei si nu sa ne transforme pe noi in niste cobaii.
    DIN PACATE CLASA POLITICA NE VINDE MEREU, ASA AU FACUT SI CU PASAPOARTELE BIOMETRICE…ASA FAC SI ACUM……SA FIM PRIMII LA ORICE PROSTIE CARE NE ESTE COMANDATA…….
    Domnul Dumnezeul nostru………TATAL NOSTRU CERESC…….ARE GRIJA DE FAPTURILE LUI…..AMIN

    Apreciază

  8. […] Adrian Streinu Cercel declanseaza urmatoarea etapa a actiunii „gripa porcina”: PANICA […]

    Apreciază

  9. […] Adrian Streinu Cercel declanseaza urmatoarea etapa a actiunii „gripa porcina”: PANICA […]

    Apreciază

  10. […] Adrian Streinu Cercel declanseaza urmatoarea etapa a actiunii „gripa porcina”: PANICA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.