SACCSIV – blog ortodox

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

Posted in Alex Jones, Fall Of The Republic, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on octombrie 21, 2009

   Citez din articolul Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century,  semnat de Paul Joseph Watson, postat pe site-ul Prison Planet.com, al lui Alex Jones, pe 20.10.2009: 
Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century spirituality4

   Cu organizatiile de la fiecare nivel incercand cu disperare sa domoleasca furia ce mocneste acum in psihicul celor considerati ca radacini ale Americii, devastati de efectul pe care The Obama Deception l-a avut in a desface oamenii din transa hipnotica a paradigmei stanga-dreapta, Fall Of The Republic ii da un nou pumn noii ordini mondiale.

   Rezistenta impotriva tiraniei se raspandeste ca focul in jurul nostru, caci masele au inceput, in sfarsit, lungul proces al trezirii in fata agendei globalistilor care ii au ca tinte pentru o dominatie totala si pentru eliminarea libertatii si demnitatii umane.

   Dar numai prin activismul tau, soldatule din prima linie in Infowar, putem spera vreodata sa ajungem la cat mai multi oameni si sa acceleram intelegerea faptului ca in chiar acest moment are loc invaluirea planetei ca noua ordine mondiala si accelerarea programului guvernului mondial si inrobirii globale, cat si intelegerea faptului ca timpul lor este pe terminate.

   Facem aceasta chemare urgenta catre toti cei ce citesc aceste randuri – luati-va Fall Of The Republic – luati-va DVD-ul sau descarcati versiunea  de la Prison Planet.tv – faceti copii si raspanditi-le, trimiteti versiunea online in toate cele patru puncte cardinale ale Internetului. Raspanditi adevarul si ajutati-ne sa ajungem la zeci de milioane de oameni, asa cum am facut cu Obama Deception.

   Nu este numai despre deschiderea mintilor, ci este si despre salvarea sufletelor de la eterna sclavie a sistemului noii ordini mondiale ce doreste sa distruga complet scanteia stralucitoare de umanitate si dragoste.

Acum aveti sansa sa faceti parte din istorie, sa aparati libertatea, sa aparati umanitatea  si sa deveniti o parte a solutiei ce va invinge in final agenda neagra a noii ordini mondiale si va conduce renasterea spirituala a secolului 21.

   Fall Of The Republic se lanseaza maine, 21 octombrie. Comandati DVD-ul aici sau uitati-va online la Prison Planet.tv aici.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall1

   Filmul este documentat si arata intr-o maniera devastatoare cum certificatele de carbon (cap and trade)/ tranzactiile inselatoare reprezinta motorul din spatele guvernului global, si cum cei care cer o taxa de carbon pentru a lupta impotriva incalzirii globale sunt cei ce vor beneficia financiar dintr-un astfel de sistem, cu tone de miliarde.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall2

   Alan Watt vorbeste despre cum imperiile si tiraniile din istorie si-au dorit intotdeauna sa inrobeasca masele prin scaderea standardelor lor de viata.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall3

   Comerciant de piata si gazda televiziunii financiare,Max Keiser, dezvaluie cum teroristii financiari au fraudat guvernul Statelor Unite si au jefuit natiunea.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall4

   Autorul veteran si oratorul  Edward G. Griffin explica cum cade Republica.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall5

   Filmul explica cum li s-a permis corporatiilor sa se transforme de la operatiuni relativ mici si atent examinate la pozitiile pe care le ocupa astazi, de matahale transnationale ce dicteaza legile guvernelor, presa si oamenii, prin care monopolizeaza structurile pe care le detin.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall6

   Climatologul Timothy F. Ball, Ph. D. explica cum cercurile guvernante au folosit intimidarea, clevetirea si teama ca mijloace de a reduce la tacere vocile sceptice pentru a arata ca  orice indoiala asupra incalzirii globale echivaleaza cu o indoiala  asupra existentei holocaostului.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall7

   A doua jumatate a filmului arata minciunile lui Obama, intr-o modalitate de documentar, depasind chiar The Obama Deception prin demolarea sa devastatoare a notiunii pe care a reprezentat-o Obama, de ‘sansa’ a politicii intreprinse de George W. Bush.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall8

   Filmul se termina oferindu-i spectatorului o alegere. Cetatenii americani pot alege ori sa urmeze sutele de natiuni ce au cazut sub tiranie de-a lungul ultimelor secole, ori sa traga o linie si sa afirme ca este destul si sa inceapa sa restaureze ceea ce a fost odata America.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall9

   Northcom isi deplaseaza sute de mii de trupe active in interiorul Statelor Unite pentru a face fata tulburarilor ce sunt de asteptat in vreme ce preluarea tarii se accelereaza, facand ca natiunea sa fie jefuita si furata ziua in amiaza mare.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall10

   Filmul incepe cu o analiza a marcii Obama si arata de ce cultul personalitatii ce a fost construit in jurul presedintelui il face un pericol mai mare pentru America decat Bush putea sa fie vreodata.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall11

   Webster Tarpley subliniaza cum in pozitii cheie, de consilieri prezidentiali si ai prim ministrilor, se afla malthusieni fanatici si radicali in lupta pentru protectia mediului, supervizand agenda pentru a arata ca insusi ciclul vietii este un asalt asupra Mamei Naturi, militand pentru politici de genocid pentru reducerea populatiei.

Be Part Of The Spiritual Renaissance of the 21st Century 201009fall12

   Generatiile viitoare vor privi in urma la acest moment din istorie si vor invata ca acum a fost momentul in care planeta ori a intrat pe mana unei tiranii high-tech, ori oamenii de pe tot globul s-au mobilizat pentru a apara drepturile omului impotriva dictaturii dezlantuite, setoase de sange si inumane a noii ordini mondiale.

   The Obama Deception il puteti viziona la:

Documentare celebre: Alex Jones – „The Obama Deception (Inselaciunea Obama)”, subtitrare in limba romana

   Cele ce ati cititi mai sus sunt o trista dar excelenta exemplificare a ceea ce avertizam in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Cu alte cuvinte, iata ca si Alex Jones si ai lui s-au inregimentat (pe fata si indubitabil) sub stindardul revolutiei ce chipurile va matura de pe fata pamantului sistemul financiar-bancar laolalta cu politicienii corupti …

   Semnale au tot aparut pe site-urile sale, in ultima vreme, doar ca acum actiunea este cat se poate de clara pentru toata lumea.

   Ce diferenta mare intre cele promovate in articolul de mai sus si materialele in care ataca documentarul Zeitgeist:

ALEX JONES avertizeaza ca ZEITGEIST ADDENDUM este periculos si demonstreaza ca promoveaza socialismul si NOUA ORDINE MONDIALA – video

Documentare celebre: Interviul luat de Alex Jones (producator ENDGAME) lui Peter Joseph (producator ZEITGEIST)

   Ce s-a intamplat intre timp? Nu stiu. Poate nu s-a intamplat nimic, ci efectiv a fost inca demult, constient sau nu, manipulat de catre ELITE. Au fost unii care au avertizat de ani de zile ca ceva nu-i in regula cu Alex Jones. Si iata ca au avut dreptate …

   Desigur, cei ce nu privesc evenimentele ce se petrec actualmente pe mapamond, dintr-o perspectiva crestina si care nu inteleg ca vremurile apocaliptice bat la usi si ca trebuie sa ne pregatim de marturisire si mucenicie, nu pricep ce-mi veni sa-l critic pe cunoscutul „luptator anti-sistem” (de aici inainte voi pune ghilimele cand ma voi mai referi la el). Si desigur, nu vor pricepe nici cum e cu falsa NOUA ORDINE MONDIALA impotriva careia „lupta” si cum o asemenea revolutie nu face decat sa pregateasca terenul „salvatorului” ce va aduce „pacea” pe pamant: antihristul …

 

77 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Silviu Craescu said, on iunie 11, 2011 at 12:14 pm

    http://www.corectnews.com/politics/apel-pentru-depolitizarea-justitiei

    Fostul angajat special al Ambasadoriilor Statelor Unite la Bucuresti, solicita, intr-o scrisoare deschisa catre Parlamentul Romaniei si MAE, sa se retraga acreditarile si sa se dispuna declararea ca “Personae non-gratae”, a tuturor functionarilor CIA Ambasadei SUA din Bucuresti, in frunte cu Ambasadorul SUA Mark Gitenstein, cu acordarea unui termen limita pentru parasirea teritoriului statului roman de 30 de zile

    Apel pentru depolitizarea Justitiei
    http://www.corectnews.com/
    Silviu Craescu, fost administratorul al resedintei ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, solicita, intr-o scrisoare deschisa catre Parlamentul Romaniei si MAE, sa se retraga acreditarile si sa se dispuna declararea ca “Personae non-gratae”, a tuturor functionarilor CIA Ambasadei SUA din Bucures..

    Apreciază

  2. Cristi said, on iulie 29, 2011 at 2:02 pm

    ca fapt divers. : http://www.infowars.com/romans-13-setting-it-straight/
    Se pare ca si pe infowars mai gasesti si articole crestine.

    Apreciază

  3. […] FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITU… […]

    Apreciază

  4. […] FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITU… […]

    Apreciază

  5. […] FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITU… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.