SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul) – Fox News: LEGEA MARTIALA si GRIPA PORCINA (AH1N1)

   UPDATE

   Transcriptul:

   Virusul H1N1 a îmbolnăvit mulţi oameni de pe teritoriul ţării, mulţi au murit iar mulţi sunt neliniştiţi de faptul că e posibil să înceapă o pandemie. Ei bine, Statul Massachusetts s-a pregătit pentru aceasta cu o lege foarte controversată.

   Massachusetts propune un statut care va permite poliţiei să introducă rezidenţii forţat în carantină şi chiar să impună Legea Marţială fără vreun mandat. Ar putea acest lucru să fie constituţional?

   Steve: Vorbim acum cu Judecătorul Andrew Napolitano, Alalist Juridic Senior pentru Fox News.

   Andrew Napolitano: Buna Steve.

   Steve: Deci, deoarece aparent ei se îngrijorează de faptul că gripa porcină este o problemă de securitate publică, se află în discuţie o lege prin care poliţia poate sa vină si să ciocăne la uşă sau nu neapărat să ciocăne , doar să intre pur şi simplu şi să te introducă forţat în carantină.

   Andrew Napolitano: Ei bine, ei vor face ceea ce spun. Statul Massachusetts are un legiuitor care ar putea să permită una ca aceasta si odată apărută legea îi va permite guvernatorului să declare starea de urgenţă şi odată ce el va declara această stare de urgenţă el poate autoriza personalul care nu este licenţiat în domeniul sănătăţii publice (adica poliţia) să vaccineze oamenii împotriva voinţei lor.

   Acum, îi pot forţa ei pe adulţi să se vaccineze? Nu, ei îi vor întemniţa pe cei care refuză vaccinarea fără nici un proces, fără nici o acuzare, fără măcar un mandat de arestare. Asta autorizează acest regulament. De asemeni, îi dă dreptul poliţiei să îndepărteze copiii de adulţi şi să îi vaccineze împotriva voinţei copilului sau a părinţilor.

   Steve:  Acest lucru va cauza probleme la diferite nivele. Adică vei ajunge să gândeşti: ia stai puţin, ei au o mare listă unde sunt trecuţi toţi cei care s-au vaccinat şi urmează să îi pună pe vecini să se spioneze unii pe alţii: ‘Hei, vecinii mei sunt bolnavi, nu s-au vaccinat niciodata!’

   Andrew Napolitano:  Este interesant că spui aceasta. Nu este nici o clauză în acest regulament care să îţi ceară să raportezi vreun vecin, dar Guvernul te va forţa să o faci. Acesta este motivul pentru care avem judecători federali. Deoarece judecătorii federali din Massachusetts vor trebui să ia acest statut şi să îl compare cu Constituţia. Iar Constituţia spune că  poliţia poate intra cu forţa în casa ta şi îţi poate lua copiii şi mai spune că părinţii decid ce medicaţie le poate fi administrată copiilor, nu Guvernul.

   Steve:  Dacă acest lucru se va întâmpla, ce s-ar întâmpla dacă poliţiştii ar intra cu forţa şi ar vaccina copii, nu va ieşi rău?

   Andrew Napolitano:  Ba da. Şi Statul Massachusetts va regreta că s-a întâmplat acest lucru, căci oamenii se vor revolta.

   Cititi va rog si:

Un om de stiinta francez avertizeaza: ARMATA este pregatita pentru VACCINAREA FORTATA a populatiei … REAL sau INTOXICARE?

   Observati va rog fraza de final: „Oamenii se vor revolta”. Aceasta campanie de vaccinare se doreste a impusca mai multi iepuri dintr-un foc. Unul dintre ele este declansarea a ceea ce am explicat in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 28, 2009 at 8:02 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. votant said, on septembrie 28, 2009 at 11:30 am

    E cel putin suspect regularitatea cu care apar dezvaluiri socante, ultrasecrete despre asa-zisele legi, regulamente privind oprimarea populatiei in diferite contexte. Am ajuns asa de apatici ca pana si revolta ne trebuie pregatita pas cu pas. 😉

    Apreciază

  3. daniel said, on septembrie 28, 2009 at 12:29 pm

    dragi frati si surori in Domnul nostru Iisus Hristos,

    vedem inca o marturie adevarata despre vaccinul impotriva gripei porcine.
    cine mai cere dovezi pentru evenimentul cu nava US Navy nu intelege inca cat de grava este problema ce se lucreaza in ascuns.
    credinta ne ascute vazul si auzul si privind cu maturitate anul 2009 vedem invatamintele folositoare pentru inimile nostre:
    sa imploram indurarea de la Domnul nostru Iisus Hristos.
    in vremurile de azi, cine nu catuta Milostivirea Domnului Iisus in inima sa, singur isi pregateste Dreptatea Sa care este desavarsita.
    altfel spus, cine nu accepta chemarea dulce si blanda la pocainta si iubire, va suporta Rigoarea care inchide pentru totdeuana portile pentru cei orgoliosi…
    sa nu facem compromis cu vaccinul, sa refuzam vaccinarea.
    sa refuzam cipul 666.
    sa privim lucrurile si evenimetele in adevarata lor lumina, nu asa cum se minte pe fata de catre mincinos si slugile lui, prin toate caile posibile.
    sa ne pastram echilibrul si pacea. avem nevoie sa progresam duhovniceste zi de zi pentru ca incercarile si evenimentele vor deveni din ce in ce mai pronuntate, mai decisive si mai folositoare pentru cei cu inima infranta si smerita si din ce in ce mai chinuitoare pentru orgoliosi.
    sa multumim din inima Domnului nostru Iisus ca neincetat are grija de noi.
    fiti veseli, bucurosi, plini de entuziasm si iubiti, iubiti.
    fiti mari in iubire asa cum El este: Izvorul, Viata si Vesnicia Iubirii Curate.

    Apreciază

  4. Stancu Silviu said, on septembrie 28, 2009 at 12:49 pm

    Frumoase cuvinte si adevarate deopotriva. In toata aceasta avalansa de evenimente si istorisiri, cuvintele tale, Daniel, mi-au mers la suflet. Iti multumesc.
    Ii multumesc si lui Sacciv inca o data, daca tot sunt la acest capitol pentru daruinta sa.
    Dumnezeu sa va aiba in grija!

    Apreciază

  5. […] VIDEO (si transcriptul) – Fox News: LEGEA MARTIALA si GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  6. […] VIDEO (si transcriptul) – Fox News: LEGEA MARTIALA si GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  7. […] VIDEO (si transcriptul) – Fox News: LEGEA MARTIALA si GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO (si transcriptul) – Fox News: LEGEA MARTIALA si GRIPA PORCINA (AH1N1) […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.