SACCSIV – blog ortodox

Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbunatati accesul la acesta”

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA, mercur, vaccin, vaccinare in masa, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on septembrie 28, 2009

   Conform Mercury limits suspended for H1N1 (swine flu) vaccine to improve access:

   Limita de mercur pentru vaccinul impotriva H1N1 (gripa porcina) este suspendata pentru a imbunatati accesul la acest vaccin. Se creaza posibilitatea alegerii pentru femeile gravide si copii sub 3 ani.

   Oficialii sanatatii iau masuri pentru a se asigura ca locuitorii Washingtonului cu cel mai mare risc de a se infecta cu virusul gripei porcine H1N1 sa aiba un acces larg la noul vaccin cand acesta va fi disponibil. Secretarul Sanatatii Mary Selecky suspenda temporar limita prevazuta in Washington pentru cantitatea de mercur (thimerosal) permisa in vaccinul anti-gripa porcina administrat femeilor gravide si copiilor sub 3 ani.
   “Este vital sa ne asiguram ca toti cei ce se afla in grupurile cu risc ridicat au alegerea de a fi vaccinati in momentul cand vaccinul va fi disponibil”, a declarat Secretarul Selecky. “Vaccinul fara mercur s-ar putea sa nu fie intotdeauna disponibil pe stoc, si vrem sa ne asiguram ca nu exista bariere pentru a proteja oamenii.” 
   Suspendarea pentru o perioada de 6 luni intra in vigoare din 23 martie 2010, si se aplica doar pentru vaccinurile anti-H1N1 ce sunt elaborate acum. Ca si masura de precautie, legea statului Washington limiteaza cantitatea de mercur ce poate exista in vaccinurile pentru femei gravide si copii sub 3 ani. Secretarul sanatatii poate suspenda aceasta limita in cazul in care exista o sub-aprovizionare de doze de vaccin sau in cazul unui numar neasteptat de imbolnaviri, criterii care ambele se aplica vaccinului H1N1. Stocul de vaccinuri fara mercur va fi limitat, ceea ce-i poate limita si pe cei din grupurile despre care discutam, si care doresc vaccinul, sa-l primeasca.
   Vaccinarea anti H1N1 este voluntara. Femeile gravide si copiii sub 3 ani sunt pe primele locuri ale listei celor ce primesc vaccinul, pentru ca ei sunt susceptibili de cele mai mari riscuri de complicatii serioase din cauza gripei porcine.
   “Credem ca suspendarea legii permite celor ce ofera servicii de ingrijire medicala sa le ofere pacientilor lor cat mai multe alegeri posibile pentru a se proteja impotriva gripei” H1N1, a declarat Cindy Markus, MD, Presedite al Asociatiei Medicale a Statului Washington.
   Cand limitele sunt suspendate, legea cere ca femeia insarcinata sau care alapteaza, sau parintii ori tutorii copiilor sub 18 ani, sa fie informati ca primesc un vaccin care contine o mai mare cantitate de mercur decat este in mod normal permisa. Nu exista cerinta unei metode anume de a fi informati; majoritatea pacientilor primesc un pliant de citit.
   Mercurul din vaccin este un conservant numit Thimerosal. Este folosit cu siguranta de ani de zile pentru a preveni contaminarea vaccinurilor in recipientele ce contin mai mult de o singura doza. Cu exceptia unor anume tipuri de vaccinuri anti-gripale, toate vaccinurile recomandate in mod uzual pentru copii sub 6 ani sunt fara thimerosal, sau contin doar urme din aceasta substanta. Desi unii oameni sunt ingrijorati privind siguranta oferita de thimerosal, multe studii serioase si ample au aratat ca thimerosalul din vaccinuri nu provoaca nici un rau.
   Oficiali federali ai sanatatii se asteapta ca vaccinul anti H1N1 sa fie disponibil la inceputul lui octombrie. Desi vor fi pana la urma suficiente doze de vaccin pentru toata lumea, stocurile vor fi limitate la inceput si probabil vor fi pastrate pentru grupurile cu risc ridicat. Oamenii sunt incurajati sa verifice la furnizorul lor de servicii medicale, la clinicile publice, la farmacii, si la organizatorii de sesiuni de vaccinare locale pentru a primi vaccinul. Parteneri locali si statali din domeniul sanatatii lucreaza impreuna pentru a identifica aceste locatii si vor impartasi informatia atunci cand vaccinul devine disponibil. 
   Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul Departamentului Sanatatii –  H1N1 (swine flu) Web site

   Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 28, 2009 at 2:02 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. daniel said, on septembrie 28, 2009 at 3:18 pm

    dragi prieteni,

    doar nu credeti asa minciuni oficiale.
    ei se fac buni, omenosi, grijulii cu populatia doar sa le cadem in plasa.
    ganditi-va la tactica comerciantilor de a ne „rasfata” toate gusturile si preferintele noastre doar cu un singur scop: sa ne scoata bani din buzunar.
    fara bani, ei nu se uita la noi, pentru ca sunt prea ocupati cu ale lor.
    balaurul, dragonul, mincinosul se face inger de lumina, doar doar atrage oamenii naivi.
    deci respingem vaccinul si dupa aceste declaratii.
    fiti bucurosi in Domnul Iisus

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 28, 2009 at 3:21 pm

      EVIDENT CA RESPINGEM VACCINUL. DE FAPT, CU ATAT MAI MULT …

      Apreciază

  3. yogi said, on septembrie 28, 2009 at 5:04 pm

    Ai tradus gresit. Nu elimina mercurul. Elimina o limita impusa de catre statul Washington continutului de mercur din vaccinurile ce sunt administrate categoriilor de risc (copii, gravide). Eliminand limita, vaccinul poate fi administrat atunci si la acestia desi depaseste limita admisibila, insa doar daca vaccinatii sunt notificati asupra riscului pe care il prezinta aceasta cantitate marita de mercur.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 28, 2009 at 5:50 pm

      mersi. A tradus cineva in care aveam incredere iar eu n-am verificat. Voi modifica

      Apreciază

  4. Diego said, on septembrie 28, 2009 at 5:27 pm

    Dar prezenta mercurului pana acum in vaccinuri pentru ce era bun?

    Apreciază

  5. daniel said, on septembrie 28, 2009 at 5:32 pm

    mercurul era bun pentru nebunia lor (planurile lor malefice).
    chiar daca Verichip (sau toate firmele lor farmaceutice) da faliment sau astia plang de ceasul mortii tot sa nu ii credem si sa respingem in orice situatii vaccinul
    Parintele Arsenie Papacioc spune ca
    „orice sarpe mic este tot un sarpe”
    fiti tari si bucurati-va in Domnul Iisus!

    Apreciază

  6. sorin said, on septembrie 28, 2009 at 5:46 pm

    Fratilor, de cate ori vi s-a dat ceva gratis de catre stat? de cate ori ati primit ceva gratis in viata fara sa vi se ceara nimic in schimb? credeti ca ar oferi ei un vaccin atat de scump doar pentru zambetul nostru? Fie la ei acest bine!

    Apreciază

  7. Mihaela said, on septembrie 29, 2009 at 5:38 am

    stiam ca femeile gravide nu au voie sa ia medicamente in timpul sarcinii, pt a nu afecta fatul. Deci cu atat mai putin vaccinate. Daca totusi se insista pe acest aspect… e clar ca ceva nu e in regula cu noua gripa si ca dincolo de protectia impotriva bolii se ascunde ceva mult mai grav.

    Apreciază

  8. […] Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbuna… […]

    Apreciază

  9. […] Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbuna… […]

    Apreciază

  10. […] Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbuna… […]

    Apreciază

  11. Vantelegar said, on ianuarie 3, 2010 at 6:02 pm

    Plombele metalice contin 50 % mercur

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.