SACCSIV – blog ortodox

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on septembrie 26, 2009

   Urmare a articolului APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS, va trimit cateva dintre materialele ce mi-au fost trimise:

   Rortodox: am filmat si dasupra Bucurestiului, dar cu telefonul si nu am putut prinde chiar tot. Se vede o dara proaspata foarte lata si multe mai vechi ( cateva zeci de min, ore ) latite pe tot cerul.”

   Iata si cateva comentarii legate de ziua de 20 septembrie:

   Stanca:

   Azi a fost o zi perfecta pentru a vedea asa ceva pe cerul Romaniei, la Bucuresti si spre nord pana la aproape 200 km spre nord. Puteai vedea si cate 15 avioane pe cer si tot cerul era cu dare de-astea lungi si persistente. Toata ziua, de la 8 dimineata pana la 8 seara. Extraordinara coincidenta. Acum am intrat si am vazut aceasta postare, dupa ce toata ziua m-am minunat de cata activitate era pe cer.”

   Adrian S:

   Salutare fratilor,

   Astazi 20.09 in jurul orelor 13.00 am zarit mai multe avioane la granita Romaniei cu Rep. Moldova lasand in urma lor dare de chemtrails.. ce rau imi pare ca nu am facut poze.. deci contrails nu erau sigur.. Pot spune ca s-au “foit” cateva ore bune imprastiind “moarte” pe cer..”

   Parereamea:

  In Suceava se vad chemtrails dimineata devreme, pana pe la 8 dimineata. Daca ar fi numai cate o dara ai putea zice ca e de la un avion cu reactie. Dar sunt mult mai multe. Chiar imi propusesem sa le fotografiez si am sa incerc, nu stiu cat de bine va iesi.”

   Cosmin S:

   „si la Bârlad astazi pe un cer senin, toata ziua s-au putut vedea aceste dâre si multe avioane care brazdau cerul si lasau in urma aceasta mizerie.
este revoltator si sfidator ce se intampla.
am vrut sa fac niste foto dar n-au iesit bine cu telefonul.”

   Doru:

   Nu stiu sigur daca pe 19 sau pe 20 sept am vazut si eu ceva asemanator pe cer in jud Suceava si ma minunam ca darele nu erau pe rutele obisnuite ale avioanelor de linie, erau in jur de 10 pe traiectorii care pareau ca se intersecteaza si ce mi-a atras atentia mai mult e ca isi schimbau directia nu erau liniare asa cum le stiam eu ,……am avut impresia unei lupte aeriene. Darele erau cam peste Solca,Gura Humorului, Campulung Moldovenesc ….”

   Alina:

   „Sper sa alegeti ceva din pozele astea. Nici la ora asta activitatea avioanelor nu a incetat.”

   Xirix Lharc:

   „Fotografiile sunt realizate duminica 20 septembrie 2009 intr-o zona aflata la 30km de Roman (jud. Bacau)”

   un_pacatos:

   Pana si amatorii si cativa specialisti de meteorologie de pe forumul site-lui meteorologie.ro s-au mirat de prezenta foarte mare a urmelor lasate de avioane.

   Gasiti si poze foarte interesante(si de la sateliti) : http://www.meteorologie.ro/forum/viewtopic.php?f=27&t=271&start=1725

   Uitati ce spune un pasionat de meteorologie:
“Incredibil cat de multe avioane cu reactie au zburat azi. Inca de dimineata cerul este impanzit de urmele lasate de acestea” – 20 septembrie – cred ca sta ori la medias sau sibiu

   De data asta un specialist in meteorologie:
“Si eu pot spune ca n-am mai vazut ata de multe avioane ca astazi, veneau cate 2 unul in spatele celuilalt. Si trenele lor sunt foarte persistente si au impanzit cerul” -20 septembrie – Slatina

   Alt specialist: – Cluj-Napoca 20 septembrie
“Nu-mi aduc aminte totusi sa fi vazut CHIAR atat de multe trene ca azi, niciodata.”

   Stiti foarte bine ca meteorologii se uita la cer daca nu in fiecare ora,dar sigur in fiecare zi pentru a vedea starea vremii. Dupa cum vedeti ei au observat activitatile neobisnuite ale avioanelor in 3 zone diferite ale tarii in ziua de 20 de septembrie .

   Doamne ajuta!”

 DSC00128

IMG_4419

IMG_4422

IMG_4425

IMG_4427

IMG_4429

IMG_4436

IMG_4437

IMG_4440

k97rmf

   Astept in continuare materiale de la cititori.

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 26, 2009 at 7:21 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. sCuM said, on septembrie 27, 2009 at 5:41 am

    stiti , acu pentru ca am inceput sa acord atentie acestui lucru , m-am plictisit de cate ori am vazut ..si sunt din bucuresti

    Apreciază

  3. gigelus said, on septembrie 27, 2009 at 11:15 am

    am vazut azi deasupra galatiului…dar..erau multe…nu mi-a venit sa cred…treceau avioane din 5 in 5 minute…si se formase mai multe dare una peste alta…mai multe „X”-uri cum s-ar spune….si alte foarte multe dare mai vechi si groase..era cerul impanzit…

    Apreciază

  4. Cosmin S said, on septembrie 27, 2009 at 1:11 pm

    ale cui sunt pana la urma aceste avioane.?! cum putem oare afla de unde vin?

    Apreciază

  5. parereamea said, on septembrie 27, 2009 at 2:42 pm

    La nemti s-a facut caz la un moment dat despre asta si a fost scandal dat si la TV. La noi nu este nimeni sa puna intrebari unde trebuie si cui trebuie?

    Apreciază

  6. voice said, on septembrie 27, 2009 at 3:27 pm

    Salut!

    Locuiesc în strainatate si acelasi fenomen este prezent peste tot în europa, cel putin în tarile membre CE, cît si în USA de unde provin aceste pulverizari aeriene. Preiau o traducere de pe un site specializat în „chemtrails”: „pentru moment, singura explicatie provine din raporturi care prezintà pulverizarile aeriene în atmosfera ca un mijloc de a face un ecran protecteor împotriva razelor solare pentru a reduce încalzirea globalà produsa prin efectul de sera.” Aceasta este teza oficiala, care nu este atît de „oficiala” pentru ca subiectul este tabu, pentru curiosi sînt doar emanatiile motoarelor cu reactie care la mare altitudine, unde temperaturile sînt negative, se cristalizeaza, fenomen de condensatie, si lasa aceste bande vaporoase. Tehnica e aceeasi: avioanele zboara la mare altitudine lasînd în urma lor aceste „trase de condensare” care, foarte lent, se raspîndesc în latime, pîna a forma în cele din urma o cuvertura nuageoasa artificiala, „laptoasa”. Ce contin aceste trase de condensatie? Mister? Dupa anumite analize compozitia este daunatoare organismului uman, pentru ca produsele pulverizate cad ,dupa un timp nedeterminat, la suprafata solului, datorita ploilor, acesta din urma fiind la rîndul sau contaminat. Acestea nu sînt decît cîteva informatii luate de pe aici pe colo, dar realitatea e mult mai grava. Am fost în Romania în 2007, si nu am remarcat nici un „chemtrails”, eram foarte încîntat, caci puteam sa respir cu plamînii plini, dar din cîte se pare situatia s-a schimbat.

    Apreciază

    • parereamea said, on septembrie 27, 2009 at 6:38 pm

      Intradevar nici eu nu imi aduc aminte de acum cativa ani sa fi vazut atatea avioane pe cer. Dar acum suntem in UE, nu? Din 2007 si avem directive de pus in practica.
      Azi 27 septembrie s-a repetat in Suceava aceeasi poveste ca si pe 20 septembrie, arabescuri pe tot cerul de chemtrails, pana dupa-amiaza tarziu. Se pare ca au predilectie pentru duminca si opereaza toata ziua, spre deosebire de cursul saptamanii cand lucreaza doar dimineata devreme. Nu-mi dau seama inca care e explicatia de prefera duminica.
      Nu ai cum sa nu iti dai seama ca acestea nu sunt rute normale de avion, care sa zicem pleaca de la Salcea, aeroportul de langa Suceava, si se duc inspre Cluj, Bucuresti sau R. Moldova. Ar fi absurd sa circule atatea avioane pe cer deodata, in sensuri atat de intretaiate, la atat de joasa altitudine incat sa vezi bine avionul. Problema e cati isi ridica ochii spre cer sa vada ce se intampla deasupra lor, caci multi si-ar da seama ca e ceva in neregula macar cu aceste rute, fara sa stie ca de fapt aceste dare raman apoi pe cer ore intregi, cand darele obisnuite dispar in maxim 1 minut. Am incercat sa atentionez pe cativa, se uita si schimba vorba apoi absolut neimpresionati…..Sunt atat de captati oamenii de viata lor, de grijile lor incat refuza orice efort de gandire suplimentar. Sistemul a lucrat intens sa aduca oamenii in aceasta stare de abrutizare, incat cele mai evidente lucruri sunt rejectate dintr-un instinct de conservare denaturat.
      Imi aduc aminte ca am citit undeva mai demult ca una din primele metode de control mintal al cuiva este privarea de somn. Adu-l pe om intr-o stare de stress continuu, sa fie foarte ocupat, sa nu-i ajunga timpul si sa doarma foarte putin ca sa-si rezolve treburile pe care le are pe cap din necesitate sau ambitie, sau pentru cei mai puturosi ocupa-le timpul cu TV, calculator, net si alte placeri consumatoare de timp, incat sa ajunga omu sa doarma mult sub necesarul organismului sau…si atunci i-ai dat sistemul imunitar peste cap iar mintea ajunge intr-o stare de avarie in care rejecteaza orice info suplimentar ce considera ca nu-l ajuta la rezolvarea imediata a urmatoarei sarcini. Bezmetici de somn majoritatea oamenilor se trezesc dimineata si-si iau cafeaua care le tine loc de orice si le pare apoi ca pot muta muntii, cand de fapt e doar o pacaleala in plus.
      Am divagat…dar pur si simplu ma intreb cum as putea sa-i determin pe oameni sa gandeasca din nou. Cred ca trebuie inceput prin a demonstra oamenilor cercul vicios in care se afla. Pana la urma batranii nostri se culcau odata cu gainile ca sa fie buni de munca a doua zi, iar monahii vegheaza noptile in rugaciune pentru a sluji Domnului. In comparatie cu acestia noi, oamenii obisnuiti, suntem doar niste robotei care declanseaza la soneria ceasului. Suntem obisnuiti cu impulsuri exterioare pentru a face ceva, resorturi interioare nu mai avem.

      Apreciază

  7. Alexandra said, on septembrie 27, 2009 at 10:01 pm

    @parereamea
    Mare dreptate ai, strigatul tau este si al meu si poate al multor oameni care-si mai gasesc timp pentru Dumnezeu si Adevar: Cum sa-i scoatem pe ceilalti din amorteala, cercul vicios sau si mai rau, starea de teleghidat in care ne-a bagat sistemul.
    Unul din raspunsuri pe care ni-l dau sfintii parinti si care incerc acum sa-l aplic, cu toate ca mi-e destul de greu, este prin exemplul propriu.
    Sa incercam ca noi (cei care credem in Dumnezeu si stim ce se intampla acum) sa ducem o viata exemplara si corecta, dorindu-ne mai putin, consumand mai putin, uitandu-ne mai putin la TV poate reusim sa nu mai fim ca ceilalti obositi, ocupati stresati. Daca vom avea rabdare sa-i asccultam pe oameni, daca vom avea o fata zambitoare mereu, daca nu vom mai folosi cuvintele stridente folosite de toti ci cele pe care le gasim in rugaciuni sau scrierile bisericesti (ex. odihna si liman in loc de distractie, impreuna-lucrare in loc de meeting sau brainstorm) vom da nastere la intrebari, vom trezi uimire: „Uite domne’ ca se poate si asa”
    Are Danion Vasile un articol cred despre crestinul care trebuie sa fie zambitor si senin. De ce am fii altfel? De partea noastra e Hristos, El ne apara si nu noi pe El.
    Va spun ca merge, in ultimul timp mi s-a spus ca sunt puternica, am ramas uimita, dupa ce m-am trezit din buimaceala am spus ca eu sunt un suflet fricos care alearga la Dumnezeu si Maica Domnului ori de cate ori are o problema, dar daca lor li se pare ca sunt puternica atunci da poate ca sunt dar toata puterea imi vine din Credinta de la Bunul Dumnezeu Care ma rog sa ne aiba pe toti in paza.
    Un alt lucru cheie este iubirea de semeni, sa incercam sa-i iubim indiferent de starea lor. Daca ii vom privi de sus, nu vom reusi nimic vom fi „chimvale rasunatoare”. Sa facem totul cu dragoste de oameni.
    Va spun ca merge si functioneaza ca uns….numai ca nu intotdeauna reusesc sa aplic ce am scris aici….e greu…calea ingusta ramane totusi si anevoioasa.
    Ajutorul de la Domnul Cel ce a facut cerul si pamantul

    Apreciază

  8. Adrian S said, on septembrie 28, 2009 at 7:55 am

    In noaptea dinspre 27 spre 28 septembrie iar s-au imprastiat chemtrails in zona granitei cu Rep. Moldova , precum si acum la ora 11:00 inca misuna avioanele lasand darele ” sabotajului climatic” in urma… Voi trimite admin-ului poze spre publicare.
    Doamne ajuta !

    Apreciază

  9. paratodos said, on septembrie 28, 2009 at 11:41 am

    Intr-adevar tot cerul este intesat cu acest necunoscut. Am discutat cu un prieten bun (ofiter la aviatie) si l-am intrebat ce este cu acest chemtrails. Era din pacate out la aceasta stare de fapt. A incercat sa-mi explice ca ar fi contrail si ca nu este problema,pana a iesit din birou si a privit pe cer. A ramas usor dezamagit si l-am pus pe ganduri. Dar ce este de facut,cui putem pune intrebari saccsiv? Sa implicam putin oamenii politici ,ei nu pot intra in joc? Ei daca stiu un sambure de adevar le convine sa fie spray -ati ? Sunt foarte curios ce se intampla…. Bafta tuturor celor impotriva sistemului!! Tot noi vom castiga ultimul razboi

    Apreciază

  10. paratodos said, on septembrie 28, 2009 at 11:43 am

    Am uitat sa fac mentiunea referitoare la locatie ,in Roman judetul Neamt.

    Apreciază

  11. codoipisher said, on septembrie 28, 2009 at 3:24 pm

    De mai bine de o luna de zile acelasi fenomen se petrece in jurul Toronto-ului. Se intampla cam de 3-4 ori pe saptamana, ba in est de GTA, ba central, ba in west. Avioanele survoleaza la mare altitudine comparativ cu cele care decoleaza sau aterizeaza, evident ca nu sunt comerciale. Impresia mea ca ar putea sa vina de la aeroportul militar din Kingston care e la jumatatea distantei dintre Ottawa si Toronto, ceea ce ar fi convenabil pentru astfel de zboruri. Dupa un astfel de exercitiu, dimineata se observa un cer acoperit compact de nori la joasa altitudine care tine pana in pranz. Cred ca din aceasta cauza vara nu a mai avut temperaturile obisnuite.
    De asemenea, rutele de zbor atat la decolare cat si la aterizare s-au modificat in ultimele luni, trecand peste zonele rezidentiale la joasa altitudine. Cineva care a lucrat la aeroportul Pearson, a zis ca functie de vant avioanele au traiectorii mobile (adica zboara cum bate vantul). Interesanta motivatie, ca si motivarea cu geoingineria. De remarcat este intensificarea vanturilor datorita acestor nori care ii mai cheama Cirrus Clauds si sunt premergatori uraganelor. Puternice tornade s-au inregistrat in Ontario in luna August. Si pozele mele arata la fel, lungi dare de substanta alba care se disipeaza in timp si devin o perdea compacta de fum chimic.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  12. codoipisher said, on septembrie 28, 2009 at 3:42 pm

    Am uitat sa adaug ca am discutat despre acest fenomen si cineva mi-a zis ca toate tarile sunt spreiate, mai putin Israel. Altcineva mi-a zis ca de mic copil isi reaminteste ca avioanele dau cu ceva chimicale ca sa neutralizele alte chimicale rele. Cui pe cui.

    Apreciază

  13. Alexandra said, on septembrie 28, 2009 at 11:59 pm

    @codoipisher
    Si eu locuiesc in Toronto si pot spune ca ce ai observat tu am observat si eu. Mi se parea mie ca urmele lasate de avioane dureaza cam mult dar am pus pe seama conditiilor atmosferice diferite de ce stim noi in general: vara racoroasa cu nori, de fapt nici nu-ti poti da seama ce conditii atmosferice sunt la altitudinea la care zboara avioanele. Am observat si atat, pina cand am citit despre asta, cred ca prima data chiar aici pe site-ul asta.
    Prietenul tau are dreptate, avioanele isi schimba traiectoriile dupa cum bate vantul, si nu numai, daca conditiile atmosferice sunt nefavorabile vor zbura mai aproape de sol. Legea spune ca din pricina poluarii fonice sa ia altitudine cat mai repede la decolare sau sa se apropie de sol cat mai aproape de aeroport la aterizare. Diferite avioane vin sub diferite unghiuri la aterizare, unele chiar le vezi foarte inclinate la decolare, e o intreaga stiinta la capitolul asta. In Toronto la Pierson exista doua piste una N-S si una E-V orientate diferit astfel incat avionul sa fie in stare sa aterizeze sau sa decoleze cu vantul din fata (deci in orice conditii). Pierson mai are si o alta particularitate, e cumva plasat foarte nefericit, chiar in zona aia se formeaza niste turbioane de aer destul de aproape de sol.
    Spun toate astea pentru a nu ne ingrijora de ceva de care nu trebuie sa ne ingrijoram. Aviatia este o intreaga inginerie si riscam sa parem niste „babe proaste” care se sperie de avioane daca intram in detalii pe care nu le stim. Ceea ce mi se pare foarte bun este sa intrebam niste specialisti: meteorologi, aviatori, oameni care lucreaza in domeniu aviatic cum spunea „Paratodos” ca a facut.
    Cred de altfel ca este tarziu dar… nu se stie niciodata.
    Ceea ce mi-a confirmat cumva ca avem de-aface cu ceva neobisnuit sunt declaratiile voastre de aici care se potrivesc de minune cu cele ale unui priten de-al meu care a venit in Toronto din Timmins (oras situat la 780km) nord de Toronto. I-am povestit despre toate acestea si a sarit ca ars cand i-am spus despre chemtrails: „Aaaa nu stiam eu de ce vad atatea urme pe cer de la avioane, multe, enorm de multe si in toate directiile si ma intrebam ce atatea exercitii aviatice”. Exact ce spuneti si voi aici.

    Apreciază

  14. blogideologic said, on septembrie 29, 2009 at 11:09 am

    O şcolăriţă din Coventry moare după vaccinul destinat să o protejeze, cândva, în viitor, de un eventual cancer cervical. Citeşte mai mult la adresa URL http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/health/article6852858.ece

    Apreciază

  15. cristian said, on septembrie 29, 2009 at 8:01 pm

    imagini la Iasi zona nicolina pe data 28.09.2009 ora 13.30

    Apreciază

  16. minerva said, on octombrie 11, 2009 at 3:44 pm

    Actiunea chemtrails se desfasoara si deasupra zonei Roman… maximul fiind observat pe 25 sept.
    De atunci fenomenul continua dar mai putin si de multe ori dimineata inainte de a se lumina pentru a nu mai fi obesrvat de prea multi.
    Si astazi 11 oct. au lasat citeva dire…
    Pacat ca romanii nu dau prea multa atentie acestui fenomen pentru ca se gindesc mai multla problemele de supravietuire de zi cu zi si se lasa usor prostiti de mass media.
    Ar trebui cit mai multi sa se documenteze si sa fie mai interesati de partea nevazuta care ne manipuleaza viata.
    Este evidenta legatura starii de sanatate a populatiei din ultima luna si aparitia fenomenului chemtrails. Mai mult de jumatate din populatia romanului sufera de stari gripale CU ACELEASI SIMPTOME datorate substantelor raspindite in atmosfera si inhalate de toti.
    Sunt sigura ca unul din scopurile principale ale acestei actiuni este imbolnavirea populatiei pentru ca aceasta sa se repeada la facut vaccinul impotriva gripei porcine ce va incepe .Majoritatea nu stie despre scopul vaccinarii ..despre MARELE PLAN al OCULTEI care doreste imputinarea drastica a omeniri… dar cei care stim.. o sa facem tot ce putem pentru a deschide ochii si altora. 2o1o era termenul limita pentru instaurarea Guvernului Mondial si cei care conduc lumea sint cam in intirziere… deci iau masuri disperate… la vedere.
    Oricum Dumnezeu o sa aiba grija de noi si n-o sa ne lase la cheremul descreieratilor lumii care au putere si bani. Si ei sint datori cu o moarte ca orice om indiferent de cit au pe lumea aceasta. Noi trebuie sa luptam pe cit posibil impotriva dezinformarii si manipularii pentru ca sintem Oameni.

    Apreciază

  17. marian said, on noiembrie 28, 2009 at 1:34 pm

    Moartea vine din aer, chiar si la Bucuresti

    Apreciază

  18. magnnum_paul said, on martie 24, 2010 at 8:25 pm

    Salutare. Nu am apucat sa citesc toate raspunsurile imi pare rau. Pot doar spune ca aceste dare nu sunt de condensare. Am vazut avioane cu dare de condensare care isi pornesc pulverizatoarele si dupa aceea le opresc iar pe cer ramana doar o fasie. E 100% clar ca pulverizeaza substante chimice care apoi se intind pe tot cerul si vin pe noi si ne distrug sanatatea.

    Ce va sugerez este sa caoutati pe youtube orgone cloudbuster. Se pare ca este eficient impotriva acestor chemtrails. Va multumesc!

    Apreciază

  19. mast3rsclub said, on martie 30, 2010 at 5:03 pm

    In Botosani se vede dimineatza si seara avioane care zboara si tot asa apare cum e in poza,cele cu kerosen se disipeaza repede iar la altele dureaza mai mult timp si se latestea,mai ales am vazut spre ucraina,intr-o zi in 30 min,3 avioane au trecut si au lasat 1 dira care se lateste in timp si ramane mult timp pe cer.Iar partea proasta este ca le zic la colegii mei de munka si nu ii intereaza,vom deveni niste zombi,si vor veni ei cu solutia ,cip pe creier cum se vede pe youtube. la cei cu fezabilitati si asa vor zice daca vrei sa fii sanatos iti bagam cip si esti normal,

    Apreciază

  20. magnnum_paul said, on aprilie 1, 2010 at 1:41 pm

    Poi nu prea ii interesata lumea de treburile astea…..era un citat de’al lui Einstein: „Lumea e un loc periculos din cauza celor care fac rau ci din cauza celor care vad asta si nu fac nimica”. Se pare ca e adevarat. Controlul care il au ei asupra noastra(cei din varf…..masoneria) este aceeasi putere care o avem noi asupra noastra.

    Inca o chestie. M-am uitat la faza cu orgonoite si am obsrvat ca se folosesc cristale. Pot sa spun ca cristalele(fara acel amestec de rasina si aluminiu/cupru) sunt destul de eficiente. Evident daca credeti in puterea lor si daca incestiti energie care sa fie amplificata de acestea.

    Apreciază

  21. alexandru said, on aprilie 6, 2010 at 1:45 pm

    in zona unde locuiesc trec mereu avioane ( e culoar aerian,), iar darele de gaze lasate de acestea le observ de cand ma stiu, la inceput erau mai putine, iar in prezent s-au indesit, odata cu , cresterea curselor aeriene, Ca gazele evacuate de avioane contin tot felul de chimicale, datorate arderii carburantilor folositi , dar si aditivilor de ardere, sa coboram mai jos pe pamant si sa mirosim darele sufocante lasate de traficul auto marit , toata lumea s-a motorizat ! sic !, ca au treaba sau nu, majoritatea se plimba zilnic zeci sau sute de de kilometri ! ( si se mai vaieta apoi ca-i criza si ca sunt carburantii scumpi, si de aceea o ducem rau ! ) ma umfla rasul de ideile cretine ale unora referitor la incalzirea globala ! dar nimeni nu spune care-i cauza cu adevarat si se cauta numai tapii ispasitori ! transportul feroviar e mai simplu, mai ieftin si mai putin poluant referitor la cantitatiiea transportata, dar … este aproape falimentat, la fel si transportul naval pe rauri ( inexistent ) fluvial si maritim ! se esapeaza in schimb tone de gaze toxice ale milioanelor de motoare functionand cu carburanti care mai de care mai sintetici si poluanti ! nu mai vorbim de poluantii intrati in viata noastra sub forma de mancare, ambalaje, cosmeticale , medicamente, imbracaminte cu alte cuvine surogate chimice ale civilizatiei plasticului, a aminelor si polimerilor, cianuri si alte otravuri, o singura solutie ar fi, sa revenim , atat cat putem la natura , simplitate si la folosirea cat mai putin,(ideal ar fi sa nu mai folosim de fel asa ceva, dar ele persista in apa, in aer in pamant , in toate lucrurile cu care venim in contact , devenind consumatori pasivi , indirecti ) a chimicalelor ( ce ne fac sclavii lor ) patrunse abuziv in viata noastra, corpul nostru se apara si biruie cantitatile mici de chimicale, dar cand aceste cantitati sunt marite nu mai face fata !

    Apreciază

  22. magnnum_paul said, on aprilie 6, 2010 at 2:49 pm

    @Alexandru

    Ai dreptate ne indepartam de natura si ii facem rau. Si astfel ne facem rau si noua dar chestia cu chemtrails astea ii ca nu sunt dare normale. Sunt lasate intentionat de niste pulverizatoare. Trec pe aici avioanele normal si vezi ca le pornesc si dupa aceea le opresc. Si vezi o dara(chemtrail) pe mijlocu cerului. Si in plus daca bate soarele sub un anumit unghi vezi contrailu(dara de condensare) si chemtrailu. Si se vede diferenta cum spuneam mai ales cand isi opresc pulverizatoarele. Nu vorbim basme aici, chestia asta chiar se intampla.

    Apreciază

  23. Synthesis said, on mai 4, 2010 at 4:47 pm

    Solutia pt anihilare: chembusters facute pe principiu cloudbusterelor lui Wilhelm Reich. Aceste dispozitive transforma DOR in orgon. Nu e SF, stiu din proprie experienta.
    Search how-to-make-chembusters on google.
    http://www.orgonite.info/how-to-make-chembusters.html

    http://educate-yourself.org/ct/goodbyects10jan02.shtml

    Goodbye Chemtrails, Hello Blue Skies!

    Apreciază

  24. magnnum_paul said, on mai 4, 2010 at 5:35 pm

    Da….si inainte sa confectionati acest dispozitiv(eu uncerc doar cu o teava) ar fii indicat sa mariti puterea cristalelor: sa le purificati mai intai(lasate in apa cu sare NEiodata peste noapte si ziua la soare nu mai mult de 30 de minute) si apoi sa le incarcati cu energie asta implicand in cazul acesta dorinta de a curata aerul. A da si am citit ca in procesul de incarcare trebuie privita problema ca fiind deja rezolvata.(adica sa multumiti pt ca a curatat aerul chiar daca inca nu ati creat dispozitivul)

    De asemenea este indicat sa lasati orgonul direct pe pamant pt a se descarca de energia negativa acumulata.

    Spor!

    Apreciază

  25. codin said, on august 27, 2010 at 11:36 pm

    Ia priviti aici fratilor discretie si sange rece:
    http://deadlinelive.info/2010/07/24/chemtrail-tanker-video-from-whistleblower-pilot-at-cruising-altitude/

    Profetiile indienilor Hopi :”Near the day of Purification, there will be cobwebs spun back and forth in the sky.”

    Apreciază

  26. magnnum_paul said, on august 28, 2010 at 4:44 am

    Da alta dovada ca sunt adevarate. Si legat de indieni: aia nu inseamna ca trebuie sa ignoram acest fenomen: dimpotriva: cu atat mai mult trebuie sa incercam sa il oprim!

    Apreciază

  27. mireta nastase said, on mai 30, 2013 at 4:34 pm

    Locuiesc intr-un sat in apropierea aeroportului Kogalniceanu.In ultimii trei ani am observat pe cer aceste urme sub forma de caroiaj,urme ce ramin pe cer mai multe ore.Singurii care au dezbatut aceasta problema pe larg au fost cei de la desfiintatul si incomodul OTV.Ma indoiesc ca aceste avioane arunca substante pentru contracararea altor elemente sau substante chimice atita timp cit si-au propus exterminarea noastra prin orice metode.De ce nu duc o politica demografica eficienta pentru a preveni acest genocid?Fiindca sint atit de inumani(si poate chiar sint niste reptile) incit vor sa vada doar saracie,suferinta,boala,chin si moarte.Si noi ce facem?Chiar stam cu miinile incrucisate si privim cum ne mor copiii si nepotii?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.