SACCSIV – blog ortodox

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

Posted in CIPURI, gripa AH1N1, GRIPA PORCINA, VeriChip by saccsiv on septembrie 23, 2009

   Conform articolului VeriChip shares jump after H1N1 patent license win:

   „Acţiunile VeriChip Corp (CHIP.O) s-au triplat după ce reprezentaţii acesteia au afirmat că firmei i s-a acordat licenţa exclusivă asupra a două patente, ceea ce o va ajuta să creeze sisteme implantabile la om ce vor fi folosite pentru detectarea viruşilor.

   Patentele, deţinute de partenerul VeriChip, Receptors LLC, se referă la biosenzori ce pot detecta H1N1 şi alte virusuri cât şi ameninţările biologice cum ar fi Staphylococcus aureus rezistent la meticilină (stafilococ meticilinio-rezistent), se precizează într-o declaraţie VeriChip.

   Tehnologia va fi combinată cu dispozitivele  implantabile de radio-frecvenţă VeriChip pentru a se realiza astfel sistemele de detectare a viruşilor.

   Sistemul de triere va avea mai multe nivele de identificare – primul va identifica agentul ca fiind sau nu un virus, al doilea nivel va clasifica virusul şi va alerta utilizatorul implantului în legătură cu prezenţa unei ameninţări a virusurilor pandemici şi la al treilea nivel va identifica cu precizie agentul patogen, s-a precizat într-un ghid VeriChip publicat pe 7 mai 2009.

   Acţiunile VeriChip au crescut cu 186 procente la 3,28 dolari luni după amiază la Nasdaq. Acestea atinseseră o creştere anuală de 3,43 dolari în sesiunea precedentă.”

   In caz ca inca nu stiati, detalii despre VeriChip gasiti si la:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei 

   Iata deci, ca nu vom avea doar bratari prin care SISTEMUL sa verifice daca ne-am vaccinat sau nu:

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

ci exista si cipuri care vor cumunica daca suntem infectati sau nu …

   Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. parereamea said, on septembrie 23, 2009 at 1:26 pm

    Ati vazut filmul „I Am Legend” (2007) cu Will Smith in care e vorba de un virus ce transforma aproape toata omenirea in niste bestii? Acolo „trupele de ordine” aveau un device ce scana oamenii si le spunea pe loc daca sunt infectati sau nu. Am mai spus candva pe aici.. orice scenariu din filmele de „succes” e o copie pala a scenariilor ce ni se pregatesc.

    Apreciază

  2. nelunnn said, on septembrie 23, 2009 at 7:46 pm

    bine, uite sa presupunem,{ doamne fereste ca nu-mi doresc asa ceva} un scenariu astfel; – sa zicem ca apare un numar mai mare de oameni bolnavi de gripa asta porcina si atunci cei de la OMS vor declara ca este pandemie si sa se aplice masurile de urgenta in toata lumea deci si la noi si astfel se va trece la vaccinari unele obligatorii subliniez unele deci nu la toata lumea. Dupa un timp numarul bolnavilor in loc sa descreasca , el creste si atunci vor putea spune ca vaccinul va fi obligatoriu pt toata lumea si acum apare intrebarea care mi-o pun !!!!!!
    Bun, la fel ca si voi nu sunt de acord cu vaccinul asta pt ca sa zicem nu sunt bolnav si nu consider ca e necesar si pe deasupra mai se aude ca mai e si asa cum e, adica dubios , dar va intreb ce facem daca cei care refuzam vaccinul suntem monitorizati suntem izolati si ne va fi interzis a ne deplasa in locuri publice si daca nu avem dovada ca ne-am vaccinat nu mai putem merge nicaieri , nu ne mai putem cumpara nimic si vor fi cu ochii pe noi ca pe butelie, asta in timp ce multa lume vazand cum i-a amploare gripa, panicata si speriata vor solicita chiar ei sa fie vaccinati ??????????
    Oare ce vom face cum vom scapa daca se va trece la marginalizarea celor care refuza vaccinul aducandu-te in situatia sa nu mai avem de ales ??? chiar ce s-ar putea face? ce spune-ti? sa zicem ca ma mut undeva la tara, [ desi asta este in dezavantajul meu pt ca trebuie sa renunt la serviciu o hotarare cam f. dificila pe criza asta, sa renunt la familie si la relatiile de aici din oras si asta nu e usor deloc ] si sa stau pana trece gripa, dar ce fac ca o sa-mi trebuiasca mancare si alte lucruri si poate ca nu le voi putea procura fara a face dovada vaccinarii si atunci ce-as putea face?
    pe bune chiar ca ar fi un scenariu de cosmar, din nefericire nu imposibil.

    Apreciază

  3. daniel said, on septembrie 23, 2009 at 8:30 pm

    @ parerea mea

    ai dreptate
    se pregateste ceva ingrozitor pentru fiecare.
    ce fericit sunt ca ma pot incredinta Domnului nostrru Iisus Hristos.
    sa-I multumim pentru toate.

    Apreciază

  4. daniel said, on septembrie 23, 2009 at 8:41 pm

    @ nelunn

    din cate am citit si eu pana la ora actuala, noi nu trebuie sa facem compromisuri cu vacccinul ci trebuie sa purtam crucea, impreuna cu EL, impotriva vaccinului.
    mai mult sa Il iubim pe EL, sa ne rugam, sa imploram iertare si convertire.
    chiar daca sunt scenarii de cosmar nu trebuie sa ne pierdem prea mult timp cu ele ci mai degraba sa ne examinam cum suntem noi pregatiti pentru marea intalnire cu Domnul nostru Iisus Hristos.
    asta este scopul vietii pe pamant.
    iar El ne va feri de toate primejdiile cate vor mai fi pe pamant.
    mi- e groaza de ce o sa fie pe pamant.
    nici nu ma gandesc prea mult caci vad numai rau.
    de aceea imi pastrez calmul si ma incredintez, cu rugaciunea inimii, Milostivirii nesfarsite: Domnului nostru Iisus Hristos. amin

    Apreciază

  5. Svetlana said, on septembrie 24, 2009 at 6:05 am

    Va ingrijiti de multe, dar un singur lucru trebuieste, a zis Domnul. Fie voia Lui nu a mea. Un parinte care a si decedat de o boala de cancer, se ruga sa nu ajunga timpurile cele groaznice de pe urma, ceea ce sa si intimplat. Pe cei slabi Domnul îi va lua. Iar cei mai tari in credinta stati neclintiti pina la sfirsit. Cel mai important este sa traiti o viata placuta Domnului ca sa cistigati un sfirsit crestinesc. Va doresc sfirsit crestinesc! Cai usoare pentru a dobindi imparatia cerurilor nu cautati, pentru ca nu sunt. Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. fane said, on septembrie 24, 2009 at 7:42 am

    daniel si svetlana ,
    m-ati uns la suflet cu comentariile voastre . Acesta este raspunsul , fratilor : purtarea crucii , rugaciunea neintrerupta , nadejdea continua si nu in ultimul rand lucrul pe care toti il neglijam : dragostea pentru aproapele care poate sa mute si muntii din loc si care poate sa intoarca la credinta pe multi din cei necredinciosi . Ma rog sa-mi dea Bunul Dumnezeu cat mai multa dragoste pentru fratii mei . Doamne ajuta !

    Apreciază

    • parereamea said, on septembrie 24, 2009 at 3:39 pm

      Da, dragostea si purtarea crucii. Daca vom avea dragoste unii pentru altii ne vom sprijini oricat de greu va urma iar putinii care vor sa ne inrobeasca vor avea mult de furca. Macar atat. Oricum sa incepem prin postul craciunului, sa-l tinem cu sfintenie, si cu rugaciuni, sa ne spovedim inca de la inceput si sa fim pregatiti pentru inceputul lui decembrie si sa nadajduim ca Domnul Iisus nu-si va lua ochii de la noi si de la cei dragi noua. Caci pentru noi e mai usor de hotarat, mai greu e cand trebuie sa decizi soarta celui de langa.

      Apreciază

  7. […] Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPL… […]

    Apreciază

  8. NYKY said, on septembrie 30, 2009 at 5:20 pm

    eu cred ca cei ce se incred in domnul Isus nu au de ce sa le fie teama de o anumita gripa .unii credinciosi au fost muscati de serpi veninosi si nu li s a intimplat nimic . sa ne rugam sa ne intaresca Domnul credinta ca sa putem fi desavirsiti. va doresc la toti sa primiti cununa de la Hristos.

    Apreciază

  9. […] in CIPURI, IMPLANTURI, VeriChip by saccsiv on octombrie 12, 2009    Va mai amintiti articolul Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPL…? Ei bine, iata ca sunt cu mult mai ambitiosi […]

    Apreciază

  10. […] Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPL… […]

    Apreciază

  11. […] Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPL… […]

    Apreciază

  12. […] Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPL… […]

    Apreciază

  13. Darius said, on februarie 2, 2010 at 11:45 am

    Nu trebuie sa acceptati acest ,, implant al diavolului ,, (666) ..! Cititi in biblie ! Apocalipsa lui Ioan – 12:16 – 12 : 17 : 12:18 si 14:9 14:10 si 14:11 ! Domnul Nostru sa ne apere de tot raul de pe pamant cu lumina Sa cea puternica! Sa nu acceptam sa il primim si sa ardem in foc si pucioasa in iad, ci sa stam alaturi de Domnul, in Cerul Sau Sfant, unde nu exista durere si tristete. El va sterge orice lacrima din ochii nostri. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, caci lucrurile dintai au trecut. Nu trebuie sa acceptam verichipul pentru a detecta virusul, caci cu Domnul, bolile sunt aruncate pe pustiuri, pe mari si pe nisipul acestora, nu o sa fie niciodata in chipul unui om cu Domnul Dumnezeul nostru! Sa ne incredem in El caci nici un rau nu ne poate atinge cu El, caci El iti deschide calea, sa-I multumesti pentru toate lucrurile care le face! Caci Domnul nu face rau nimanui! Si apoi am vazut un infinit de oameni cum vor arde in iad dupa ce vor muri impreuna cu verichip-ul si cu semnul fiarei (666). Si nu va mai exista scapare. Caci este prea tarziu. Doar pe pamant putem sa ne pocaim. Nu trebuiem sa spunem in gandul nostru : ,, Ma pocaiesc maine ,, ! Pocaiestete acum, pana nu este prea tarziu! Caci nu se stie cand vine Satana cu bolile, cand nu esti cu Domnul ca sa te apere! Nu il acceptati! Asta este cel mai important !!!!!! Va rog !!!!!

    Apreciază

  14. […] Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPL… […]

    Apreciază

  15. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:57 pm

    […] Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPL… […]

    Apreciază

  16. […] Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPL… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.