SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA, RFID, vaccin, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on septembrie 18, 2009

   „Greg Evensen, fost membru în Kansas State Troopers,  vorbeşte la un congres în Texas, Oklahoma cu privire la planurile guvernului federal de a implementa un sistem de supraveghere încorporat în brăţări şi de a suprima drepturile de liberă călătorie în perioada sezonului gripal şi a erupţiei de GRIPA PORCINA.  
   Greg Evensen a fost rugat să vorbească despre extrasul din articolul său  în care facea legătura între gripa porcină şi pregătirea armatei pentru a interveni. În acest articol, el face referire la nişte brăţări de metal cu cip pe care oamenii vor fi forţaţi sa le accepte.

   “Din păcate, eu cred că acesta este unul dintre multele planuri realizate pentru a asigura punerea în practică a decretului guvernamental pentru obligativitatea vaccinării, care din nefericire a fost adoptat şi în Oklahoma săptămâna trecută. Acest decret stipulează faptul că toată lumea din Statul Oklahoma va fi vaccinată.

   Acum, acestea fiind spuse, există de asemeni planuri ce vor asigura faptul că nu veţi mai călători liber şi nici nu veţi mai putea merge nicăieri fără dovada faptului că v-aţi vaccinat, în momentul în care guvernul obligă vaccinarea populaţiei la anumite niveluri. Când această obligativitate va avea loc, mi s-a spus de către trupele militare că există proiecte  gata a fi implementate, proiecte ce includ blocaje stradale şi puncte cheie, aşa cum le numim noi, noduri mari interstatale în jurul marilor oraşe unde majoritatea locuitorilor pot fi ţinuţi până când ei ori dovedesc vaccinarea pe baza actelor, ori, cum e cazul unui medic specialist din Wisconsin, Milwaukee ce a observat descărcarea la spital a cutiilor ce conţineau brăţări de metal ce conţin un fel de dispozitiv, ce odată puse, se consideră că sunt permanente. Deasupra este un cip, iar acesta va conţine tot felul de informaţii despre deţinător, incluzând faptul că acesta a fost sau nu vaccinat.

   Acesta este un plan dintre multe altele. Încă nu a văzut lumina zilei, dar există. Tu alegi otrava. Este uciderea lentă sau sinuciderea lentă. Ori te vor omorî cu injecţia, sau dacă te trezeşti şi spui, sigur, vreau să călătoresc oriunde doresc şi ceri vaccinarea, pentru mine este sinucidere, sinucidere în mod lent. Deci, noi nu dorim să ne vaccinăm, asta e clar, dar s-ar putea să nu fie de ales. Mi s-a spus că aceste planuri includ autobuze ce vor fi folosite pentru cei ce refuză vaccinarea. Oamenii vor fi însoţiţi atunci către autobuze şi duşi, aşa cum mi s-a spus când eram în Troopers. Vor avea o  călătorie gratis către un adăpost drăguţ şi călduţ.

   Ei bine, acesta este unul din multele planuri. Nu putem să ştim că e chiar aşa până nu se va implementa, dar vă asigur că aceste planuri există şi forţele de execuţie for face tot posibilul să instaleze ordinea mondiala. Vor fi mulţi care se vor opune vaccinării, iar acesta este un lucru bun pentru noi, dar cred că tot majoritatea va fi cea care va sta drepţi şi va striga: vaccinează-te, sau urcă în autobuz. Asta ne aşteaptă.” 

   Intr-adevar, acest „majoritatea va fi cea care va sta drepţi şi va striga: vaccinează-te sau urcă în autobuz” va fi cat se poate de real iar evenimentele actuale o confirma:

SE POATE INTAMPLA ORICUI IN ROMANIA: Un tanar suspect de GRIPA PORCINA a fost INTERNAT CU FORTA. Care a fost reactia celor din jur?

   Toate planurile expuse mai sus sunt reale si este foarte probabil ca ele sa fie puse in practica. Vaccinare obligatorie, lagare, legea martiala, legi speciale … cititi va rog detalii despre ticalosiile acestea la:

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE

   Si dintre toate, cea mai terifianta este … bratara RFID. De ce toate acestea? Caci se vor impusca mai multi iepuri dintr-un foc. In primul rand reducerea populatiei, caci vaccinul va contine substante mortale:

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

   Apoi instaurarea statului politienesc.

   Dar in primul rand, blestamata asta de bratara sau orice forma de cip implantat sau atasat care sa ateste vaccinarea … caci ea va insemna inceputul pecetluirii. Deoarece nu se vor limita la ea ci va reprezenta obisnuirea maselor cu ideea de cip. Pasul imediat urmator va fi punerea in aplicare a vechiul lor plan de cipuire a indivizilor, in fapt insemnarea teribila a fiarei, semn fara de care nu vei putea cumpara sau vinde. Simplu, nu? Caci daca tot exista bratara, le este la indemna si restul.

   Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.    

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 18, 2009 at 4:23 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. leo said, on septembrie 18, 2009 at 5:31 pm

    Sa ne amintim ce a profetit pr. Arsenie Boca: Mãi, sã stiti cã multi vor pleca din tarã, dar putini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori sã se întoarcã si n-or mai putea, cãci România va fi înconjuratã de flãcãri”.

    Apreciază

  3. † marturisitor ortodox said, on septembrie 19, 2009 at 3:10 am

    Cel mai mare pericol pentru om este el insusi (pacatele sale). Scamatoriile astea ale elitelor gen vaccinuri,bratari rfid, etc nu au cum sa ne vatame sufletul. Sfinti Parinti spun clar sa nu acceptam semnul fiarei si sa fugim de ea. Si semnul va fi impus dupa venirea antihristului nu inainte. Cu depopularea asta nu avem de ce sa ne temem,pana la urma vom trece toti la cele vesnice,ideea este daca trecem cu Dumnzeu sau cu cel cu doua coarne. Noi trebuie sa ne spovedim curat sa ne impartasim cat mai putem si sa numai pacatuim, adica sa ne rugam,sa postim sa ne pregatim de mucenicie si de trecerea in lumea cealalta. Ce se intampla aici,cu ce fac papitoii astia sunt jocuri de copii. Vor sa ucida niste trupuri, mare scofala,doar zice si Mantuitorul asa de frumos, ca sa nu ne fie frica de cei ce ucid trupul dar sufletul nu pot atinge. Sufletul il putem ucide numai noi,prin patimile si pacatele noastre,trupul oricum e sortit mortii asa ca lucrurile sunt simple, SA NE PREGATIM pentru vesnicie.

    Apreciază

  4. flor said, on septembrie 19, 2009 at 3:25 am

    inspaimintatoare perspectiva. locuiesc de citiva ani in statele unite, si ma gindesc ce-as putea face sa contracarez aceasta posibila catastrofa.
    e clar ca primul lucru pe care il pot face este sa-mi iau strictul necesar si sa ma urc in primul avion spre casa. las totul in urma. dar, DACA nu se intimpla asa?
    nu pot decit sa-mi incredintez viata in mainile Domnului. daca El va vrea, ne va scoate cumva de aici. daca nu, nu.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. kosk said, on septembrie 19, 2009 at 1:10 pm

    @doru.. poi chipeaza’te, sa fi sigur la o adica si daca nu au chipuri, iti pui un crotall, asa ca la vaci… ;//

    Apreciază

  6. kosk said, on septembrie 19, 2009 at 10:52 pm

    @doru „buna” postare, nici nu ma asteptam la altceva, concluzia: usa&oms e baietii buni, restul nu pricepe si trebe izolati daca refuza vaccinul minune…hm hm:)) :)).Daca tot esti specialist da’ti cu parerea si referitor la articolul de mai sus a lui saccsiv..rogu-te;)

    Apreciază

  7. saccsiv said, on septembrie 20, 2009 at 3:04 am

    doru

    Spui:

    „Se stie ca forma asta de gripa se trateaza dificil si mortalitatea la unele categorii de persoane poate fi mare (dovada si decesele care sunt pina acuma..).”

    Poti da o sursa conform careia mortalitatea in cazul gripei porcine ar fi mai mare decat in cazul celei „normale”? Pana atunci, studiaza statisticile de aici:

    Harta LIVE a evolutiei pandemiei de GRIPA PORCINA (AH1N1)

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/12/harta-live-a-evolutiei-pandemiei-de-gripa-porcina-ah1n1/

    De unde ai scos informatia ca se trateaza dificil? Nu se trateaza dificil, insa SISTEMUL face tot ce-i sta in putinta sa para astfel:

    In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/20/in-sua-se-va-interzice-specificarea-actiunilor-benefice-ale-produselor-naturale-asupra-infectatilor-cu-virusul-gripei-porcine-ah1n1/

    CONSPIRATIA TACERII in legatura cu remediile naturiste impotriva gripei porcine, O SOLUTIE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI?

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/31/conspiratia-tacerii-in-legatura-cu-remediile-naturiste-impotriva-gripei-porcine/

    Mai spui:

    „consider ca in balanta avantaje/dezavantaje vaccinul inclina net sprea avantaje”

    Chiar si cu aceste „dezavantaje”?

    EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/09/15/extrem-de-important-nanoparticule-mortale-in-vaccinul-contra-gripei-porcine/

    DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/07/31/documentare-celebre-%e2%80%9emercury-autism-and-the-global-vaccine-agenda%e2%80%9d-mercur-autism-si-agenda-vaccinarii-globale/

    Referitor la iubirea de semeni a „specialistilor” aflati in slujba SISTEMULUI, arunca o privire la:

    Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007)

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/17/experimente-medicale-macabre-pe-copii-femei-minoritati-si-detinuti-1845-2007/

    Apreciază

  8. em said, on septembrie 20, 2009 at 2:46 pm

    atat timp cat organismul meu e capabil sa lupte singur impotriva bolilor nu inteleg de ce ar trebui sa iau medicamente ori sa fac vaccinuri.
    Din cele mai vechi timpuri omenirea s-a bazat pe proprietatile tamaduitoare ale plantelor. Ce-mi trebuie mie parerea specialistilor despre plante? Prefer sa ma bazez pe informatii verificate de-a lungul intregii mele vieti. Nici macar nu am nevoie de vreo carte cu tratamente naturiste. Eu stiu bine daca anumite ceaiuri sau tratamente imi fac bine ori nu. Am dublu avantaj: economisesc banii cu care ar trebui sa ploconesc doctorul + banii de pe medicamente si, redevin sanatoasa in acelasi timp – sau mai scurt, cu unul care ia un tratament prescris de medic. Si stiu sigur ca sunt ani in care nici macar nu am bafta de vreo raceala sa chiulesc si eu macar cateva zile de la serviciu.
    Ce-i drept… intr-o zi voi muri. Asa cum si tu, Doru, o vei face. Asa cum si altora li se va intampla.
    Insa, spre deosebire de tine, prefer sa fiu capabila sa ma misc si sa gandesc sanatos pana in ultima secunda a vietii mele. Nu vreau sa devin o leguma din cauza unui vaccin ori a vreunui tratament laudat de „specialisti” si impus cu forta de autoritati.

    Apreciază

  9. flor said, on septembrie 20, 2009 at 4:36 pm

    @ doru:

    in orice epidemie de gripa sunt inevitabil si decese. exista persoane cu afectiuni pre-existente, sau cu imunitatea slaba (copiii si batranii) ori compromisa; acestea sunt grupurile de risc. as vrea si eu sa stiu daca acele asa-zise victime provin din aceste grupuri de risc? deocamdata nu am vazut nici o statistica oficiala de la OMS care sa arate ca decesele au alt tipar decit intr-o epidemie de gripa obisnuita.
    despre tratamentul gripei: nu exista asa ceva. cind ai gripa, tratezi EFECTELE, niciodata cauza. o gripa dureaza 7-10 zile indiferent ca o tratezi sau nu. simptomele sunt febra, afectare pe sfera respiratorie (tuse, rinoree, eventual senzatii de arsuri in piept), tulburari digestive, dureri musculare si/sau articulare… astea se trateaza invariabil, cu anti-inflamatorii nesteriodiene (gen aspirina, sau ibuprofen) si vitamine, si in cazurile mai grave cu derivati cortizonici. altceva NU se da pentru gripa. eu unul nu am auzit ca gripa porcina se trateaza mai greu. de fapt, pe toate drumurile se spune ca nici nu poti sa faci diferenta intre gripa porcina si una normala in functie de simptome. si atunci, intrebarea mea este, DE CE ATITA AGITATIE pentru nimic? vaccinuri? pandemii? pentru ce???
    despre vaccinul anti-gripal ti-am zis deja, ca NU are nici un efect decit daca stii exact tulpina. si in general, vaccinarea NU OFERA IMUNITATE pentru mutatiile ulterioare… crede-ma, eu am invatat despre astea. se recomanda in special la copii si persoanele in virsta nu pentru ca ar fi eficient, ci pentru ei sunt grupurile de risc si ca mai bine sa aiba un vaccin decit nimic… dar in realitate, NU OFERA PROTECTIE. nu ai cum sa previzionezi mutatia din sezonul urmator. sansele sa nimeresti sunt foarte mici.
    vaccinarea iresponsabila a mai fost facuta si in trecut, si va mai fi. tie ti-ar conveni sa faci un vaccin si sa dezvolti de exemplu un sindrom Guillaume-Barre sau alta prostie auto-imuna, sa ramai tarat pe viata, doar pentru ca ai avut incredere in autoritati?
    eu nu-ti pot spune in cine sa crezi, in PROVITA sau in altcineva. dar iti pot spune parerea mea. am terminat medicina, iar acum imi termin si doctoratul in biologie celulara (in statele unite, daca nu crezi, cere-i lui saccsiv e-mailul meu si trimite-mi un mesaj…) – am inghitit cursuri de biologie celulara, moleculara, biochimie… cred ca ar trebui sa stiu in mare ce sunt virusurile si cum se comporta ele, ce parere ai? dar tu alegi ce crezi. insa, dupa cum am spus, parerea mea este ca vaccinarea in masa inainte de a apare o pandemie serioasa de gripa, cu simptome severe, este compet inutila daca nu chiar suspecta. si mai ales cu un vaccin facut in graba, pentru care chipurile nu a fost timp suficient de testare.
    apropo de autoritati, sa-ti mai spun una. tot din america. acum citeva decenii s-a introdus un nou medicament pe piata, fenitoina, fenitiona, care era un anti-epileptic (anti-convulsivant). li s-a prescris si femeilor gravide, FARA a fi fost testat in prealabil, si ghici – era un teratogen: bietele femei au nascut copilasi malformati grav.
    iar despre groapa cu gunoi a Clujului, n-ai inteles. eu n-am zis ca pasarile nu vin in contact cu porcii. am zis doar ca virusii NU SE TRANSMIT INTRE SPECII DIFERITE, si prin urmare in interiorul aceluiasi organism nu pot intra in contact 2 tulpini diferite – cea aviara si cea porcina. ca sa intelegi, am sa-ti dau exemplu virusul HIV. acest virus nu se transmite de la om la caini, indiferent de cite ori ai pune un caine in conditii de contaminare. in mod natural, virusul nu va ajunge in organismul cainelui, si nu va putea sa dezvolte in mod spontan o mutatie ca sa se transmita mai departe la alti caini. deci, revenind la virusul gripei porcine: nu conteaza ca porcul vine in contact cu pasarea, pentru ca virusul gripei porcine NU SE POATE TRANSMITE intre aceste specii diferite. nu gaseste receptorii celulari pe care sa se prinda… si nu poate infecta celula… faptul ca deja exista variante de virusi care se transmit de la pasari la om e o anomalie…
    motivele pentru care incerc sa explic lucrurile astea e simplu: nu mai am incredere in autoritati, si cred ca inainte de a accepta de bun tot ce spun ele ar fi bine sa trecem prin filtrul nostru. traiesc de mai bine de 6 ani in statele unite, si ce se intimpla aici este groaznic. nu inteleg cum americanii pot fi atit de orbi! am ajuns pe blogul lui saccsiv din intimplare, si din pacate tot ce-am citit are sens. in romania lumea nu poate sa inteleaga aceste lucruri pentru ca lucrurile stau altfel. inca. dar eu le vad zi de zi, si dupa cum evolueaza lucrurile aici, conspiratia este singura explicatie viabila.

    cam asta ar fi. nu mai raspund la alte comentarii, pentru ca am zis tot ce-am avut de zis in privinta asta. fiecare intelege ce vrea din asta.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  10. […] VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat? Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea. […]

    Apreciază

  11. Ioan dan said, on septembrie 21, 2009 at 3:55 pm

    Decat sa va contrati atat, mai bine ati cauta solutiile cele mai practice pentru a implini din timp sfatul Parintelui Iustin care a zis sa intemeiem mici comunitati crestine la tara si mai ales la munte caci acolo va fi scaparea. Sfantul Efrem Sirul tot asa ne sfatuieste prin harul profetiei:
    . Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.

    Apreciază

  12. […] VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat? […]

    Apreciază

  13. Mihaela C said, on septembrie 21, 2009 at 5:01 pm

    @Doru,
    Daca ai avea putina deschidere ai vedea, nu numai realizarile marete ale omului, ci si faptul ca sistemul/sistemele create pana acum nu au dat rezultate pozitive. Degeaba ma iei tu cu descoperirile si tehnologiile lui peste prajit, daca acestea nu sunt aplicabile decat unei anumite proportii a umanitatii. Sunt o gramada de inventii care nu au primit verde datorita unor interese meschine. Asadar, lasa-ma cu mentalitatea de pionier care trebuie sa se supuna. Cat timp „maretele tehnologii” permit ca milioane de oameni sa moara datorita lipsei de hrana, lipsei medicamentelor, lipsei unei camarute curate in care sa traiasca, sa nu-mi povestesti ca ele sunt inatacabile si obligatoriu au statutul de cele mai bune. Da? Popoarelor care sufera de foame li s-au luat resursele si li s-au distrus mediile in care traiau. Despre ce vorbim? Acei oameni traiau in comuniune, inclusiv cu natura. Ce au facut din ele marile organizatii?
    Si asa , ca de final, iti spun scurt si la obiect – vaccinarea obligatorie este o incalcare flagranta a drepturilor omului. Iar tu, obedient fiind, cat timp crezi ca vaccinul te protejeaza si il faci, ce te temi atat ca te imbolnavesti de la mine, cel care nu il fac? Mai ales ca voi cei ai sistemului, veti gasi toate mijloacele sa ne tineti departe de voi, ca nu care cumva noi,”anarhistii” sa va imbolnavim…
    Te-ai gandit vreodata in viata ta ca omenirea a gresit construind ceva profund malefic? Sau tu o dai in continuare cu „realizarile marete”?

    Apreciază

  14. Mihaela C said, on septembrie 21, 2009 at 9:26 pm

    Pleci de la convingerea ca ar trebuie sa gandesc. Ok. O sa tin cont. Te intreb si eu pe tine ce argumente ai pentru perioada de dupa Hristos? (mult de dupa). Eu nu am afirmat ca nu s-au intamplat sau ca nu se pot intampla fapte. Din contra. Ma refeream la faptul ca, aborigenilor (recenti – si ma refer la sec 20) li se putea oferi un targ cinstit. Dar nu li s-a oferit si aici nu o sa ma poti contrazice!!!
    As vrea sa-mi explici cum vezi tu faptul ca prin globalizare putem gasi un interes comun? Fraza ta este la viitor, ori globalizarea este prezenta si faptele ce au dus la fiintarea ei tin deja de trecut. Ok. Explica-mi ratiunea dupa care , in trecut s-a intuit/ vizualizat interesul comun al globalizarii!!! Care este acela? Ca in prostia mea nu-l percep. Probabil de aceea sunt malitioasa.
    Mai intreb de ce :”E normal ca descoperirile si tehnologiile lui peste prajit sa nu se aplice decit unei anumite proportii a umanitatii.” Daca tu esti asa destept, explica-mi si mie si apoi o sa-mi cer iertare.
    Ce sa-ti spun , putem milita pentru 1000 de garantii, o data ce omul ” a dat coltul” garantiile sunt praf si pulbere. Sau oamenii au devenit atat de meschini incat sa se bucure de despagubirile primite pentru cei decedati?
    Cat despre faptul ca spui sa nu punem diamante in troaca porcilor, asta ca raspuns la ceea ce spuneam eu de aborigeni, Dumnezeu sa te ierte! Acei oameni sunt la fel de importanti ca si tine si NU sunt porci. Merita respect din partea ta. Si stii de ce? Pentru ca tot Dumneeu i-a creat. Ai fost printre ei? Cum ii pot desconsidera in asa hal? Doar pentru ca nu butoneaza PC-ul si nu elaboreaza o noua teorie in fizica?
    Nu ma refeream la tehnologii tip tv digital. Ce vezi la acest minunat tv digital? Ma referer la alt thnologii care privsc electricitatea, utomobile, samd. daca esti curios/a informeaza-te.
    Ps. – exemplul cu tehnologia nucleara este perfect daptat inducerii unei anumite opinii. Lasa-ma cu GOGOSILE tale. Cunosc stilul!!! QED

    Apreciază

  15. gil said, on septembrie 22, 2009 at 8:22 am

    mai marturisitorortodox:daca ai fi ortodox ai sti ca obama e antihristul,ca nu sti si vorbesti airea nu o sa iti aduc argumente ortodoxe,nu meriti vorbesti fff mult si nu ai cunostinte deloc!!

    Apreciază

  16. gil said, on septembrie 22, 2009 at 8:29 am

    fratilor ortodocsi:daca veti avea curaj si HRISTOS va fi cu voi ! indercarile sant obligatorii pt a se separa oile de capre! asa a gandit DUMNEZEU prima faza a existentei :un examen f greu !! si e ff bine sa gasiti cativa care sa doresca sa fie liberi fara cipuri,bratari,acte biometrice..dar va fi ff greu,spun sfintii ca INGER vazut il va ajuta p cel ce vrea sa nu ia cipul ! sa ne incurajam unul p altul !

    Apreciază

  17. […] VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat? […]

    Apreciază

  18. em said, on septembrie 23, 2009 at 6:18 pm

    una si cu una fac doua.
    Am un singur lucru de spus: in mod normal, fiecare om are dreptul de a dispune de viata lui cum doreste. Ok? Bun. Asta, in viziunea mea, inseamna ca: daca vrea sa manance, mananca; daca vrea sa rabde de foame, rabda; daca vrea sa traiasca – traieste (deci, sa zicem, se vaccineaza pt asta) iar daca vrea sa moara – moare.
    Clar pana aici.
    Insa nu inteleg deloc de ce unii imi impun mie sa traiesc daca eu nu vreau.
    Dupa cum zicea cineva mai sus: daca tu te-ai vaccinat (prin urmare esti imun la boala), de ce ti-e teama ca ai sa iei gripa de la mine? De ce ma fortezi sa traiesc in ciuda vointei mele?
    In apararea argumentului meu aduc urmatorul fapt: sunt tari in care eutanasia e libera si aprobata. Bun. Sa nu uitam ca asta inseamna sinucidere. In traducere: silnuciderea e aprobata, ba chiar oamenii sunt ajutati pt asta in centre speciale. Ok. De ce atunci nu e aprobata alegerea mea de a muri pe cale naturala atunci cand si daca vine vremea?
    In concluzie: aleg sa NU ma vaccinez. Stiu ca riscul de a-i contamina pe ceilalti e minim, deoarece ei, vaccinandu-se se presupune ca devin imuni(pana la urma gripa e departe de a fi sida).
    Ma consider un om liber. Astfel incat am dreptul de a alege sa sufar de gripa, iar daca organismul meu se dovedeste a fi prea slab in lupta cu boala, am dreptul sa fiu lasata sa mor.
    Aveti ceva impotriva?????

    Apreciază

  19. em said, on septembrie 23, 2009 at 6:39 pm

    Sa-l citam pe Doru: „Astazi prin globalizare e posibil sa gasim un interes comun.. ”
    Mda… pai si pe timpul comunismului ai avut un interes comun cu ceilalti. Ce anume nu ti-a placut in comunism? Ori faci parte din generatia noua, care nu cunoaste pe viu ce inseamna globalizarea?

    Tot el: „Daca eu am obtinut un soi de prun care face mai multe prune e evident ca nu-l dau la vecini ci in primul rind il brevetez, apoi umplu o livada sau din ce in ce mai multe.. Asa e societatea.. asa ma invata.. economia de piata ma face egoist.. O altfel de educatie ma scoate din circuit si astfel devin necompetitiv, marginalizat…”
    Pai ce faci? Te contrazici???? Ori globalizare, ori economie de piata cu egoism, concurenta si tot ce presupune ea?
    Ah… presupun ca vei veni cu argumente de genul: in globalizarea asta noua vei fi liber sa fii cat de capitalist vrei tu, sa ai libera initiativa, sa fii egoist, etc. Aham! S-o crezi tu. Primul semn ca nu vei face ce iti trece prin cap si ca vei fi un anonim dintr-o multime de care nimanui nu-i pasa: vaccinarea obligatorie. Argument: vei fi unul din cei care se vor alege cu o paralizie ori alta boala? Si ce daca. E normal. Ti s-a spus ca vor fi si cazuri din astea. Te vei astepta sa te despagubeasca statul? :)))))) Ei as… poate intr-o viata viitoare. Cati nu se judeca cu statul pt dreptatea lor? Cati nu s-au lasat pagubasi in lupta asta?
    Trezeste-te! Lucrurile nu sunt atat de simple si idilice dupa cum crezi tu.
    Musuroaiul de furnici (globalizarea) nu e nici pe departe nostim. Munca, munca, munca, munca, sclavie, sclavie, sclavie, sclavie… Macar alea nu gandesc si e posibil sa fie fericite.

    Apreciază

  20. em said, on septembrie 23, 2009 at 6:43 pm

    pt admin.
    Te rog sterge unul din cele 2 comentarii
    Multumesc!

    Apreciază

  21. Mihaela C said, on septembrie 23, 2009 at 7:04 pm

    @Doru,
    Vad ca ti-e tare frica de gripa asta. Ia zi-mi si mie concret, unde si in ce perioada a anului nu erau medicamente in farmacii!
    Si mai spunemi daca algocalmin aveau, daca in piata era miere, propolis si lamaie, kiwi portoale. Te intreb fiindca, pe Strepsils, nu scrie altceva decat ca sunt obtinute chimic: pastile cu mentol/ miere cu lamaie. Deci, lasa tonul acesta ingrijorat si revino pe pamant. OK?

    Apreciază

  22. Mihaela C said, on septembrie 23, 2009 at 7:05 pm

    erata – spune-mi

    Apreciază

  23. Mihaela C said, on septembrie 23, 2009 at 7:43 pm

    Despre temerile tale, nu comentez…
    Daca te referi la farmaciile orasului, au mereu medicatia utila in gripa (cea rudimentara, nu vorbesc de fite), mai mult, aceste medicamente pare-se ca au luat locul restului… Daca te referi la farmaciile spitalelor e irelevant. Vad ca vobesti si de front. Interesant. Deocamdata nici nu se pune prbl de asa ceva, nici macar metaforic. Daca tu stii altceva si vrei sa ne avertizezi, merci fain :D.
    Argumentul cu noul si cu vechiul e exagerat. Omul are intelepciunea lui. Si chiar daca nu o are, medicamentele nu se schimba sa de radical precum vrei tu sa sugerezi!
    Repet, inteleptul e pregatit. Despre miere si lamaie, portocale, kiwi, patrunjel si miere n-i zis nimic. Astea se gasesc pe piata chiar daca , prin absurd, se presupune ca farmacia nu are nici macar un algocalmin si o vitamina C simpla.
    Pentru cine este interesat legat de masurile pe care le luam in caz de ‘raceala”, sa viziteze site-ul meu, articolul ” Raceala sau gripa?” Si sa se pregateasca din timp!!!

    Apreciază

  24. […] VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat? […]

    Apreciază

  25. Mihaela said, on septembrie 30, 2009 at 10:05 pm

    Pentru Doru:
    Oferi cel mai bun exemplu de creier spalat de sistem. Sau poate ai motive pentru care ai pierdut atata timp sa contraargumentezi atat de pasionat oameni pe care nu-i cunosti personal, doar-doar ti-o da si tie cineva dreptate. O reactie normala atunci cand apare o problema dubioasa este sa o cercetezi personal fara sa te lasi influentat de alte surse. Sa pui totul la indoiala in zilele acestea nu este o dovada de paranoia ci o dovada a unui spirit treaz, atent si critic. Sincer, imi este mila de tine. Da-i batai alaturi de turme, inghite tot ce ti se ofera gata mestecat de sistem, vaccineaza-te ca asa iti dovedesti responsabilitatea si spiritul civic. Personal, cred ca si tie iti este teama. Altfel nu te-ai implica atat de mult sa demontrezi ca ce se posteaza pe site-ul asta nu ar putea fi real. Cred ca daca ti s-ar mai alatura cineva in dezbaterea asta, te-ai simti mai linistit. Poate te decizi sa apari si la televizor si sa te vaccinezi in direct, ca sa oferi un exemplu „ridicolilor”. Numai bine.

    Apreciază

  26. […] VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.