SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (17.07.2009): Video: INGERUL DIGITAL 2 cu traducerea inclusa

Posted in Apologeticum, INGERUL DIGITAL 2 subtitrare in limba romana by saccsiv on iulie 17, 2009

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Articolul zilei (17.07.2009): Video: INGERUL DIGITAL 2 cu traducerea inclusa […]

    Apreciază

  2. Cosmin S said, on iulie 17, 2009 at 9:12 pm

    uite un comentariu de pe apologeticum …
    ce zici de asta?

    21.acelas a zis,
    07/17/2009 la 12:07 AM

    omul asta, alex jones, pare un clovn ! pare un timp care stie bine ce face, pare pus “de altii”, pare a juca un scenariu.

    si il joaca prost.

    ce interes au cei din spatele lui (rockefellerii) sa il tot foloseasca pentru a ne vara aceste adevaruri, destul de evidente cred pt toata lumea, amestecate cu adevaruri semi-stiute de lumea in genere.

    este clar cui face jocurile acest om, desi pare a ne vara sub nas cele mai interesante si nestiute lucruri, cu cea mai mare buna-intentie.

    sa fim dar umpic mai inteligenti, si sa nu ne amagim ca ce pune acest om (chiar daca vehiculeaza adevaruri, dar atat de banale …)daca nu ar face parte perfecta din “sistem”, nu ar fi monitorizat la sange de catre acesta ??

    (va dau spre minima reflectie numai un singur subiect, relativ recent. acela in legatura cu discursul-gafa a lui obama rostit intr-o vizita in Irlanda, cand a citit minute in sir, vreo 10, desi parea ca isi da oarecum seama, dicursul de pe prompter al omologului sau irlandez, dar a continuat lamentabil, pana la final. In timp de 24 de ore absolut toate sample-urile de pe net, care furnizau imagini video cu discursul incurcat si penibil al inventatului obama, de la simple bloguri la site-uri de televiziuni respectabile, au fost rase de pe suprafata planetei ! toate mii, zeci de mii, orice mic film video cu acest discurs-gafa al mirabilului obama, a avut adresa banata, blocata, interzisa. si o are in continuare. printr-un miracol, dupa ore in sir de cautare, am gasit parca ceva pe antena3, am postat imediat link-ul pe site-ul parintelui Savatie, atentionand ca este o ultrararitate si ca nu va dura deloc mult, si chiar asa a fost, in 2-3 ore si aceasta ultima adresa dintr-un colt uitat de lume, numit Romania, a fost blocat definitiv. toate adresele sunt blocate si vor ramane blocate pe veci. nici o frantura din acest discurs nu va mai putea fi vazut in toata istoria umanitatii, pur si simplu a fost ras de pe suprafata pamantului, in eternitate.

    Sa ne intrebam oare, cum de intr-un subiect de ordin mai mult “estetic” ca acesta, “sistemul” a reactionat practic “perfect” si “promt”, fara echivoc, iar intr-o problematica “ultra mondiala” cum este cea a implantului de cip, aceste materiale nu sufera nici cea mai mica obstructie? de la ingerul digital pana la endgame toate aceste materiale danseaza si valseaza pe net de mai mare dragul, si noi, iata, ne minunam de ele. Cu ochii deschisi. fara a clipi.

    ei, eu tocmai acest lucru il zic macar, din cand in cand sa mai clipim si noi … )

    ce tot vrea acest personaj? ori satana se da astazi total pe fata si spune oamenilor din toata lumea, inclusiv prin acest clovn, ce are de gand sa faca cu ei, mizand pe faptul ca oamenii oricum sunt “inrobiti”, prin propria lor voie, in lumea aceasta mercantilista si plina de duh antihristic.

    ce se intampla? oare vor da “pe fata” acum toate cele …, si de apasat “pe buton” o vor face nu acum, ci undeva peste vreo 50-60 de ani? cand toti oamenii ce doresc mantuirea se vor fi retras din aceasta lume, unde nu e chip “sa vinzi si sa cumperi” fara pecete, cadn ei vor fi demult morti prin infometare? o fi si acesta un posibil plan al acestor baiteti (atat de binevoitori, cu alex jones in fata), adica sa arunce momeala acum, dar sa traga … decalat, peste un timp ceva mai indelungat, cand multi poate vor fi pe picior gresit …?

    vom vedea.

    insa trebuie neintarziat sa vedem ce doreste cu adevarat acest papusar numit alex jones si “fratii” lui din spate, pt a ne articula o terorie cat mai coerenta pt noi, si pt a stii poate cum vom lupta impotriva cat mai adecvat, pe viitor.

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  3. elena said, on iulie 18, 2009 at 7:24 am

    Da, interesant punctul de vedere, poate ne da autorul blogului un raspuns coerent.Eu nu pot face decat speculatii. Politica S.U.A se bazeaza foarte mult pe imagine, iar actualul presedinte are un atuu forte bazat pe imaginea sa.Prin urmare nu este permis sa gafeze.Incidentul fiind recent, s-au mobilizat repede pentru a-l sterge, mergand pe cateva fire care se cunosteau dinainte(in principiu toate televiziunile prezente la acel eveniment si toate link-urile care au fost trmise de acestea).In privinta globalizarii este mai greu, deoarece au izbucnit in mod spontan multe focare de informare in toate colturile lumii , fiind mult mai greu de controlat.Asadar, fenomenul era inevitabil, deci cred ca se asteptau la aceata.Totusi, daca este adevarat ca isi fac singuri publicitate, atunci probabil se gandesc ca cei care vor refuza implanturile se autoelimina singuri, dandu-le o mana de ajutor in privinta reducerii populatiei.Or pe ei ii intereseaza strict sistemul creat de ei si oamenii care se supun lui, ceilalti fiind aruncati afara din contextul social prin metode dure de control si prin limitarea drastica a a posibilitatilor de supravietuire in afara sistemului.Nu vor avea dreptul sa detina o locuinta, sa cultive singuri ceva fara a fi inclusi in sistem etc.Pe ei nu ii intereseaza sa inregimenteze TOTI oamenii, ci doar pe cei care se supun.Conditiile fiind grele, multi nu vor putea sa renunte.Ceilalti care mai raman , daca vor fi multi se va apela in ultima instanta la urmarirea si uciderea lor.De asta vor fugi si vor ascunde prin munti pentru a nu fi gasiti.Am mai postat asta anterior, dar am gasit pe youtube un spot difuzat pe MTV care in care se prezenta un holocaust modern si se spunea ca holocaustul se poate intampla oricand in zilele noastre.Mesajul nu era de avertisment impotriva tendintelor din societate, ci pur si simplu de promovare a sa.Criteriul de selectie va fi probabil acceptarea sau nu a semnului.Avand deja parghiile puterii in mana, jocul devine transparent: te supui sau mori, noi, statul avem legal autoritatea asta.Sunt doar reflectii personale, este posibil sa ma insel, astept cu nerabdare parerea autorului.

    Apreciază

  4. CUPRINS A – N « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:32 pm

    […] Articolul zilei (17.07.2009): Video: INGERUL DIGITAL 2 cu traducerea inclusa […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.