SACCSIV – blog ortodox

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

   In efortul de a cenzura orice material on-line ce informeaza populatia despre produse naturale ce pot ajuta la diminuarea efectelor negative inerente in cazul celor infectati cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1), Food and Drug Administration (FDA) a inceput trimiterea de scrisori de avertizare tuturor celor ce promoveaza astfel de articole, in care se specifica faptul ca sunt pasibili de violarea FFDC Act.

   “Firmele [ce comercializeaza asemenea produse] ce nu-si corecteza activitea [de specificare a efectelor benefice ale unor produse naturale asupra AH1N1] vor fi supuse atentiei FDA’s Office of Criminal Investigations pentru posibile infractiuni de violare a FFDC Act si a altor legi federale.”

   Mesajul este cat se poate de clar: nici un produs natural nu poate cuprinde in descrierea sa efectele benefice asupra imbolnavitilor cu respectiva gripa, daca nu a fost in prealabil aprobat de FDA. Iar singurul produs aprobat este Tamiflu si, aproape sigur in viitorul apropriat, vaccinul produs de Baxter International Inc.

   Deja SUA se indreapta vertiginos spre cea mai ticaloasa dintre toate dictaturile inventate pana acum de mintile bolnave. Iar putregaiul este invelit frumos intr-un staniol pe care scrie “libertate”. Dupa razboiul ce l-au pornit impotriva internetului (cititi va rog si Zorii cenzurii neo-bolsevice asupra internetului), a hranei (DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei), a libertatilor (In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”), dupa ce au inceput transformarea tarii intr-o puscarie (SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata), acum au demarat si faza finala a razboiului impotriva sanatatii.

   Gripa porcina este cu mult mai „blanda” decat suratele ei „normale”, avand si o mortalitate mai mica. De mii de ani exista gripa pe acest pamant si de mii de ani oamenii se trateaza cu tot soiul de plante. Desigur ca aceste tratamente sunt benefice si pentru noua forma de gripa care a isterizat autoritatile de pe intreg globul. Vin acum blestematii cu normele lor si se opun. Dar macar de ar fi bune solutiile lor …

   Sa ne amintim ca Donald Rumsfeld a fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale. Tot de numele lui insa este legata si afacerea Tamiflu. Cunoscut si ca Oseltamivir, acesta este un anti-viral ce a fost folosit pe scara larga in timpul aviarei H5N1 din 2005 din sud estul Asiei iar tari precum Marea Britanie, Canada, Statele Unite sau Australia au acumulat stocuri in eventualitatea unei pandemii. Este produs de catre Gilead Sciences, o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de „Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influente curele de transmisie dintre ELITE si politic-economic: acelasi Donald Rumsfeld.

   Cititi va rog si articolul:

Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii

   Trebuie mentionat si ca cea care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina, Baxter International, este tocmai companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari, cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

   Cititi va rog si articolul:

GRAV: Baxter International Inc. (compania care a fost la un pas de a ucide mii de oameni) va livra primele vaccinuri anti GRIPA PORCINA (AH1N1) in iulie

   Si ca necazul sa fie cat mai mare, ELITELE ce conduc SUA exporta masiv putregaiul invelit frumos in staniolul pe care scrie „libertate” iar marionetele ce joaca rolul de conducatori ai celorlalte state se grabesc sa-l importe …

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 20, 2009 at 2:58 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Slavic said, on iunie 20, 2009 at 8:41 pm

    Salut,
    Admin as vrea sa te rog sa-mi spui parerea referitor la aceste 2 video:


    ma scuzi ca nu am postat in categoria care trebuie dar nu am gasit o adresa de email pe blog, multumesc anticipat.
    Veaceslav

    Apreciază

  3. timisorean1 said, on iunie 21, 2009 at 11:34 pm

    @Remus
    de ce tre sa ma vaccinez si eu ca doar nu poti lua boala de la mine fiindca esti vaccinat? asa ca lasa-ne. vaccineazate tu si cei ca tine si veti fi la adapost, nu?

    @dadatroll – tu nu ai vazut documentarul „vaccine nation”?

    Apreciază

  4. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  5. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  6. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  7. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  8. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  9. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  10. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  11. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  12. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază

  13. […] In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.