SACCSIV – blog ortodox

Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii

   Conform articolului AP Interview: Kids may get swine flu shots first, dupa declararea de catre OMS a pandemiei de gripa porcina (AH1N1), guvernul american a inceput pregatirea scolilor pentru a fi folosite pana la sfarsitul acestui an pe post de clinici pentru vaccinare in masa.

  Participanta la intruniri Bilderberg Group, Kathleen Sebelius, actuala Secretary of Health and Human Services, a declarat ca i-a indemnat pe superintendentii scolilor de pe intreg cuprinsul tarii sa petreaca vara pentru pregatirea acestei actiuni, astfel incat, la momentul in care guvernul va lua hotararea, sa se inceapa vaccinarea in masa.

   Se apreciaza ca inca nu s-a luat vreo decizia asupra modalitatii prin care populatia SUA va fi vaccinata, insa sigur copii vor reprezenta primul val.

   Desigur, orice om care inca mai poate gandi isi pune intrebarea: de ce toata aceasta mega actiune pentru un virus care ucide intr-o proportie cu mult mai mica decat “fratele” sau “gripa normala”?

   Sa ne amintim ca Donald Rumsfeld a fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale. Tot de numele lui insa este legata si afacerea Tamiflu. Cunoscut si ca Oseltamivir, acesta este un anti-viral ce a fost folosit pe scara larga in timpul aviarei H5N1 din 2005 din sud estul Asiei iar tari precum Marea Britanie, Canada, Statele Unite sau Australia au acumulat stocuri in eventualitatea unei pandemii. Este produs de catre Gilead Sciences, o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de „Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influente curele de transmisie dintre ELITE si politic-economic: acelasi Donald Rumsfeld. Cititi va rog si articolul:

GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta

   Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

   Nu mai reiau aici si alte detalii esentiale legate scopul isteriei gripei porcine: vaccinarea in masa si tatonarea posibilitatilor de declarare a legii martiale. Iar cand spunem vaccinare trebuie inteles eugenie, adica exterminare. Cititi va rog si articolele:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

Veti face puscarie daca refuzati sa declarati simptomele gripei AH1N1

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 17, 2009 at 7:56 pm

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. timisorean1 said, on iunie 17, 2009 at 10:13 pm

  nu am deloc pretentii de la americani, dar totusi sper ca macar o parte din parinti sa se trezeasca

  Apreciază

 3. Novaccin said, on iunie 18, 2009 at 5:37 am

  In USA parintii duc o lupta pe viata si pe moarte, la propriu, impotriva vaccinarii obligatorii. Urmariti un documentar american despre copii ucisi de vaccinuri si parinti nevinovati condamnati la inchisoare:
  http://video.google.com/videoplay?docid=6531447125053615129&hl=en

  Apreciază

 4. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

  Apreciază

 5. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii  […]

  Apreciază

 6. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

  Apreciază

 7. timisorean1 said, on iunie 21, 2009 at 9:40 pm

  @Novaccin

  ai dreptate, mai exista americani adevarati doar ca sunt lasati in spate. am ajuns sa-i judec pe americani la gramada dar gresesc. cred ca acolo(si nu numai) va curge sange, din pacate

  Apreciază

 8. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

  Apreciază

 9. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

  Apreciază

 10. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

  Apreciază

 11. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

  Apreciază

 12. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

  Apreciază

 13. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

  Apreciază

 14. […] Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii leave a comment « Daca ar veni acum, Sfântul si marele Profet Ilie ar gasi uraciuni precum cele din vremea cand umbla pe pamant … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: