SACCSIV – blog ortodox

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna aceasta?

Posted in GRIPA PORCINA, legea martiala by saccsiv on mai 1, 2009

   In articolul GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta avertizam asupra faptului ca ELITELE doresc crearea de catre anumite organizatii si mass-media a unei stari de panica in randul populatiei cu scopul de impune starea de urgenta. Si iata ca la Fox News deja se pregateste mentalul colectiv cu ideea de … lege martiala.

   Dupa cum observati, se vorbeste despre cum o pandemie de gripa porcina poate duce la declararea legii martiale in SUA si automat la suspendarea unor drepturi constitutionale. Analistul Peter J. Johnson subliniaza ca guvernantii trebuie sa inceapa sa gandeasca cum anume o pandemie va afecta viata de zi cu zi a cetatenilor si drepturile lor. Mai ales ca o astfel de lege ii va face pe cei ce refuza vaccinarea sau carantina sa ajunga la inchisoare. Acesta mai considera ca oamenii ar fi dispusi sa renunte la drepturile lor pentru a ramane in viata, dar ca trebuie inceputa din timp o astfel de discutie pregatitoare. Aici merita facut un comentariu. N-ar fi exclus ca o populatie ce a inghitit atat de usor galusca cu 11.09.2001, s-o accepte si pe asta, iar putinii ce-si pun intrebari sa intre sub incidenta incalcarii legii martiale, ce va avea consecinte extrem de grave pentru ei. Sa ne amintim de ceea ce spunea Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa, fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   In cazul de fata si o boala poate fi un motiv foarte bun. Ce reguli va impune o astfel de lege intr-un astfel de caz?

–          Interzicerea aglomerarilor publice: biserica, cinema, metrou, scoli, etc. Daca lumea va fi suficient de amortita incat ELITELE sa poata pune in practica acest plan, este evident el se va extinde la nivel global, deci inclusiv in lumea ortodoxa, unde printre primele masuri vor fi impotriva impartasaniei.

–          Interzicerea calatoriilor si a liberei circulatii

–          Vaccinari obligatorii. In acest caz vor putea in sfarsit sa injecteze in corpurile noastre tot ceea ce considera ei ca ar fi necesar. O lege martiala o data impusa, nu se va limita la aspectele gripei porcine. Rand pe rand le vor tot veni noi si noi idei, evident pentru „binele” populatiei. Sa ne amintim si de spusele lui Bertrand Russell, 1953: „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

–          Carantina obligatorie. In acest caz se vor putea face abuzuri inimaginabie, creandu-se adevarate lagare.

–          Vor fi stabilite strict anumite locuri “sigure” de unde ne vom putea aproviziona, iar acestea nu vor fi pietele in care isi vand produsele producatorii traditionali. Ca urmare vom manca si bea doar ce vor dori ELITELE.

   Este un scenariu de cosmar, dar perfect realizabil daca populatia mai doarme mult in bocanci si mai ales daca analistii inteligenti din mass-media continua sa nu-si puna mintea la contributie si sa ia atitudine. Deocamdata insa aproape toti tac, ba mai mult, pun umarul la intretinerea isteriei. Nu stiu daca ati observat ieri halul in care se prezentau stirile referitoare la mamica cu acel copilas suspecti de gripa porcina deoarece ultimul avea gatul rosu si fusesera in Portugalia. Sau de panica generata de intrarea in tara a unui grup de medici ce fusesera in Mexic, de parca statusera la masa cu bolnavii dintr-o leprozerie. Este incredibil … Pana unde se pot prostitua mintile celor din mass-media? Bine le-a zis unul din medicii sositi: n-a vazut si n-a auzit de vreun bolnav in zona unde fusese si nici nu vede de bine toata mascarada. Si aici ar mai fi de adaugat un apel: medicii sa iasa la rampa.

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. florin said, on mai 1, 2009 at 2:26 pm

    Mai sunt multe feluri de ,,gripa” pana vor epuiza toate ,,orataniile” cunoscute de om ,asa ca nu trebuie sa ne asteptam la clementa din partea mai marilor acestei lumi .Exterminarea in masa prin tot felul de ,,vaccinari indispensabile”le poate usura sarcina de a guverna o lume cat mai cuminte discreta si credula.

    Apreciază

  2. radu said, on mai 1, 2009 at 2:27 pm

    Doamne-ajuta, ca cineva mai si gandeste in Tara aceasta! Comentariile sunt extrem de bineveite, mai ales daca avem in vedere faptul ca cei mai multi nu se informeaza, preferad sa vegeteze. „pai ce care nu se informeaza, negresit nu o vor face nici in continuare!”, veti spune poate, multi dintre dumneavoastra. Din nefericire, asa este. Ceea ce vreau sa subliniez, este ca prin ceea ce faceti, informatia va ajunge totusi, si la cei carora parca li (ni) s-au anesteziat simturile… Este binestiut faptul ca si de la om la om, informatia poate fi eficienta.
    In ceea ce priveste o potentiala aplicare a unei imitatii de „lege martiala”, nu am nicio indoiala ca nu vor incerca. Numai ca, ierta-mi va rog malitiozitatea! – cu romanii este putin altfel, noi suntem atipici. Cu certitudine ati vazut ce s-a intamplat de 1 Mai. Nu fac trimitere la faptul ca micii ar fi putut contine carne de porci…contaminati, ci la aglomerari. Nimeni si nimic, oricat de „martial” ar fi fost, nu i-ar fi putut opri sa consume mita sociala! Prin urmare, si defectele pot fi benefice, in unele situatii. Stiu, poate ca vi se pare nepotrivit comentariul meu dar imi iubesc atat de mult neamul, incat uneori i-as aplica o cerectie iar alteori, adesea, mereu si neconditionat, m-as jertfi pt salvarea sa (morala). In fine, am deviat… Doamne-ajuta!

    Apreciază

  3. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  4. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  5. serban octavia said, on mai 2, 2009 at 12:52 am

    Multumita acestui blog mai aflam si noi cum stau lucrurile,insa oricum am banuit de la inceput ca e ceva putred in Danemarca.Deja mi se face greata de toata tevatura care se face si este regretabil ca oamenii se lasa asa usor manipulati.Pe asta si conteaza satanele!
    Sa-i informam fiecare dintre noi pe prietenii nostri,asta ar fi tot ceea ce putem face si sa nu le facem jocul diavolilor astia.
    Multe multumiri Saccsiv pentru tot ceea ce faci si Dumnezeu sa te ocroteasca!

    Apreciază

  6. Dan Lee said, on mai 2, 2009 at 11:47 am

    Metodele de manipulare în masă şi dezinformare sunt vechi de mii de ani. Elitele care le folosesc uită însă să ia în calcul faptul că omenirea a mai progresat în plan intelectual de atunci şi până astăzi. Aşa că şansele de reuşită nu sunt chiar 100%. Singurul care poate controla Creaţia este doar Dumnezeu.

    Apreciază

  7. Adrian said, on mai 4, 2009 at 10:14 am

    Viitorul suna „bine”.

    Apreciază

  8. VALITL said, on mai 4, 2009 at 12:22 pm

    cum crezi ca am putea supravietui in urmatorii ani ?

    Ai o idee? intra pe forumul http://forum.anuntu.ro si ajuta-ne..

    Apreciază

  9. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  10. gripa porcina said, on mai 7, 2009 at 10:58 am

    Mai multe informatii despre gripa porcina pe http://www.gripa-porcina.net

    Apreciază

  11. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  12. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? no comments yet « ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa […]

    Apreciază

  13. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  14. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  15. emanuelle said, on iunie 18, 2009 at 4:15 pm

    saptamana trecuta, un oarecare post TV avea scris mare, aproape cat palma: „14 CAZURI DE GRIPA PORCINA IN ROMANIA!”; dupa care reporterul incepe sa vorbeasca panicat: „Au fost depistati 14 bolnavi de gripa porcina”, apoi mai moale: „din care 9 au fost eliberati”
    Concluzie:
    rezulta ca 5 bolnavi ce au mai ramas in spital, din diferite motive, s-a intamplat sa raceasca 😀
    Intrebare:
    Si, pana la urma, unde e gripa aia?

    Apreciază

    • florin said, on iunie 19, 2009 at 5:11 am

      E curios ca doar anunta, inca un bolnav, a mai aparut unu. Dar nimeni nu a vazut nimic. Unde-s televiziunile atat de scormonitoare? Unde-i presa? Ati vazut voi vreun bolnav de gripa porcina la tv?

      Apreciază

  16. Daniel F said, on iunie 18, 2009 at 4:16 pm

    „Sa ne amintim si de spusele lui Bertrand Russell, 1953: “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.“
    Foarte interesant, am mai auzit de asa ceva. Cei care cunosc ce este reeducarea de la Pitesti stiu despre ce vorbesc. De altfel, intr-o alta maniera, reeducarea, spalarea creierelor a fost experimentata in Est vreme de 50 de ani, eu cred ca nu ne lasam chiar asa usor pacaliti.

    Apreciază

  17. emanuelle said, on iunie 18, 2009 at 4:37 pm

    saptamana trecuta, un oarecare post TV avea scris mare, aproape cat palma: „14 CAZURI DE GRIPA PORCINA IN ROMANIA!”; dupa care reporterul incepe sa vorbeasca panicat: „Au fost depistati 14 bolnavi de gripa porcina”, apoi mai moale: „din care 9 au fost eliberati”
    Concluzie:
    rezulta ca cei 5 bolnavi ce au mai ramas in spital, din diferite motive, au racit 😀
    Intrebare:
    Si, pana la urma, unde e gripa aia?

    Apreciază

  18. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? leave a comment « Un scurt dialog care spune multe … Ne pregatim de baricade sau de mucenicie? […]

    Apreciază

  19. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  20. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  21. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  22. intrus117 said, on august 15, 2009 at 6:00 am

    Stau si ma intreb oare, impunerea acestei vaccinari obligatorii,nu are ca scop si introducerea cipului biometric Rfid fara ca populatia sa aiba habar.???NU cred ca s-ar sfii Elitele de la asa o ticalosie..ca doar din ticalosie sunt plamaditi…

    Apreciază

  23. grabei said, on august 19, 2009 at 1:17 am

    saccsiv , dezavuez utilizarea termenului Elite pentru ticalosii care fac parte din sistem.As prefera alt termen in locul celui de „elite”.Se stie prea bine cine sunt cei care au mutilat lumea si care sunt evreii care conduc lumea.

    Apreciază

  24. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  25. ali said, on septembrie 17, 2009 at 11:58 pm

    kissinger gunoi ordinar ca si restul elitelor!

    Apreciază

  26. […] GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta? […]

    Apreciază

  27. MARIUS ARDELEANU said, on aprilie 1, 2010 at 7:18 pm

    OAMENII CHIAR ,CRED CA BANII SUNT REALI SI NU POT SCAPA DIN CAPCANA CARE LE ESTE INTINSA,CHIAR CREDETI CA ARE CINEVA NEVOIE DE NISTE HARTII AMARATE SUNTEM PREA USOR DE MANIPULAT

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.