SACCSIV – blog ortodox

Procurorul general al statului Kansas dă în judecată Pfizer pentru afirmații înșelătoare făcute în legătură cu vaccinul COVID

Posted in Coronavirus, PFIZER, SUA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on iunie 25, 2024

Sursa: https://www.juridice.ro/740608/procurorul-general-al-statului-kansas-da-in-judecata-pfizer-pentru-afirmatii-inselatoare-facute-in-legatura-cu-vaccinul-covid.html

Luni, 17 iunie 2024, Kris Kobach, Procurorul general al statului Kansas, a anunțat că dă în judecată compania Pfizer pentru afirmații înșelătoare făcute în legătură cu vaccinul COVID, potrivit unui comunicat.

Kris Kobach: „Pfizer a făcut multiple declarații înșelătoare pentru a păcăli publicul în legătură cu vaccinul său într-un moment în care americanii aveau nevoie de adevăr.”

Conform plângerii depuse la Tribunalul Districtual din Thomas County, Pfizer a indus în eroare cetățenii din Kansas cu privire la riscurile vaccinurilor, inclusiv pentru femeile însărcinate și pentru miocardită. În plus, Pfizer a susținut că vaccinul său protejează împotriva variantelor COVID, în ciuda datelor care arată contrariul. Gigantul farmaceutic a sugerat, de asemenea, că vaccinul său a prevenit transmiterea COVID, dar a recunoscut ulterior că nu a studiat niciodată dacă vaccinul a oprit transmiterea.

Plângerea susține, de asemenea, că Pfizer s-a coordonat cu oficialii rețelelor de socializare pentru a cenzura discursurile critice la adresa vaccinurilor COVID-19 și a refuzat să participe la programul de dezvoltare a vaccinurilor al guvernului federal, Operation Warp Speed, pentru a evita supravegherea guvernamentală.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Texas (prin PROCURORUL GENERAL al statului) A DAT IN JUDECATA compania PFIZER: „Pfizer nu a spus adevărul despre vaccinurile lor contra COVID-19”

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.