SACCSIV – blog ortodox

Studiu la Harvard: Extratereștrii se ascund printre noi și trăiesc pe Pământ

Posted in diavol, diavoli, draci, EXTRATERESTRI by saccsiv on iunie 15, 2024

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/studiu-la-harvard-extraterestrii-se-ascund-printre-noi-si-traiesc-pe-pamant_3351643.html

extraterestrii

Într-o nouă lucrare care cu siguranță va genera controverse în comunitatea științifică, o echipă de cercetători de la Harvard și de la Universitatea Tehnologică din Montana speculează că observarea de „Phemonemoniuni Anomale Neidentificate” (UAP) – limbaj birocratic pentru OZN-uri, practic – „poate reflecta activitățile unor ființe inteligente ascunse chiar aici pe Pământ (de exemplu, în subteran), și/sau în împrejurimile sale apropiate (de exemplu, pe Lună), și/sau chiar „umblând printre noi” (de exemplu, trecând drept oameni)”, informează Futurism.com.

Cercetătorii, că această idee a „cripoterilor” ascunși este o ipoteză extrem de exotică, care „probabil va fi privită cu scepticism de majoritatea oamenilor de știință”. Cu toate acestea, susțin ei, teoria „merită o considerație autentică într-un spirit de umilință epistemică și deschidere”.

Interesul pentru aparițiile inexplicabile de OZN-uri ale personalului militar a crescut considerabil în ultimul deceniu/ Această atenție a atins un punct culminant vara trecută, când fostul ofițer de informații al Forțelor Aeriene și denunțător David Grusch a depus mărturie în fața Congresului, susținând că SUA au recuperat deja nave spațiale extraterestre în cadrul unui program de recuperare a OZN-urilor care durează de zeci de ani.

Chiar și NASA și-a deschis porțile pentru ca cercetătorii să exploreze obiecte misterioase, de mare viteză, care au fost observate de piloții militari de-a lungul anilor.

Ipotezele avansate de către oamenii de știință

În lucrare, cercetătorii sugerează o serie de posibilități, fiecare mai ciudată decât cealaltă.

Prima este că o „formă remanentă” a unei civilizații umane străvechi, foarte avansate, care încă mai dă târcoale, observându-ne.

A doua este că o specie inteligentă a evoluat independent de oameni în trecutul îndepărtat, posibil din „dinozauri inteligenți”, iar acum își ascunde prezența de noi.

A treia este că acești ocupanți ascunși ai Pământului au călătorit aici de pe o altă planetă sau dintr-o altă perioadă de timp.

 

Comentariu saccsiv:

Arhimandritul Gavriil (Urghebadze) 1929 -1995:

În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maresal said, on iunie 16, 2024 at 3:06 am

    Doamne ajuta! Hristos s-a înălțat!

    Mă poate ajuta cineva cu următoarea să zicem profetie ,ea era ceva de genul ,nu o știu chiar exact:”oamenii acelor vremuri vor fi așa de ocupați cu viață pământească încât nu va mai fi cu putință să se gândească la viață duhovnicească „.

    stie cineva cine a scris-o și unde o pot găsii corect formulată așa cum a spus-o sfantul respectiv?

    Eu o știam la un moment dat însă am uitat-o.

    Apreciază

    • Geo said, on iunie 16, 2024 at 9:03 am

      E o înșelăciune asa zis științifică ca si distanțarea socială bazată pe patru, supoziții, presupuneri fara baza facfuaja si logica…

      Apreciază

      • scortisoara said, on iunie 16, 2024 at 2:34 pm

        Elon Musk e unul dintre ei …..:))))))))))))))))

        Apreciază

  2. ZitaRita said, on iunie 16, 2024 at 12:45 pm

    Extraterestrii sunt DRACI!

    Apreciază

  3. nightcrawlercyp said, on iunie 16, 2024 at 2:46 pm

    Extraterestrii sunt diavoli si sunt intr-adevar printre noi

    Apreciat de 2 persoane

  4. Ania said, on iunie 17, 2024 at 6:07 pm

    Da, asa e, eu eram sefa extraterestrilor de pe pamant…cand ii pun pe toti la respect nu misca unul le mai dau si cu geanta in cap 🤣…sa se execute. 😁

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.