SACCSIV – blog ortodox

Senatorul american Lindsey Graham: „Ucrainenii stau pe 10 până la 12 trilioane de dolari de minerale critice în țară. Nu vreau să dau acele active lui Putin, pentru a le împărtăși cu China. Dacă ajutăm Ucraina acum, ar putea deveni cel mai bun partener de afaceri la care am visat vreodată” / Propun alt calcul: cate tone de sange inseamna mineralele alea?

Posted in CHINA, minerale, razboi, RUSIA, SUA, Ucraina by saccsiv on iunie 11, 2024

Stiri pe surse: VIDEO Interesul americanilor în Ucraina: ‘Ar putea fi cea mai bogată țară din toată Europa! Au până la 12 trilioane de dolari de minerale critice’

Ucraina ar putea să fie cea mai bogată țară din toată Europa, iar Statele Unite nu vor ca rușii să pună mâna pe bogățiile ei, transmite senatorul american Lindsey Graham. „Dacă ajutăm Ucraina acum, ar putea deveni cel mai bun partener de afaceri la care am visat vreodată”, a spus Graham.

„Ucrainenii stau pe 10 până la 12 trilioane de dolari de minerale critice în țară. Nu vreau să dau acele active lui Putin, pentru a le împărtăși cu China”, a transmis senatorul american Lindsey Graham, în cadrul unei intervenții TV la CBS News.

„Ar putea fi cea mai bogată țară din toată Europa. Dacă ajutăm Ucraina acum, ar putea deveni cel mai bun partener de afaceri la care am visat vreodată”, a adăugat el.

„E foarte important cum se termină în Ucraina. Să-i ajutăm să câștige un război pe care nu ne putem permite să-l pierdem. Să găsim o soluție la acest război. Dar ei (n.r.:ucrainenii) stau pe o mină de aur. A da lui Putin 10 sau 12 trilioane de dolari pentru minerale esențiale pe care le va împărți cu China este ridicol”, a mai spus Graham

Statele Unite sprijină intens Ucraina în lupta cu Rusia. Camera Reprezentanților din Congresul SUA a votat sâmbătă, 20 aprilie, în favoarea acordării către Ucraina a pachetului de ajutor militar în valoare de 60,8 miliarde de dolari (49 miliarde de lire sterline), într-un moment crucial pentru Kiev, după luni de amânări.

Un tribunal rus a dispus plasarea în arest preventiv a unei vrăjitoare, acuzată că îndeamnă la violență împotriva clerului Bisericii Ortodoxe Ruse și că insultă credincioșii

Posted in diavol, diavoli, draci, RUSIA, voodoo, vrajitorie by saccsiv on iunie 11, 2024

Sursa: https://www.themoscowtimes.com/2024/06/06/russian-court-remands-pro-putin-witch-after-she-collapses-in-court-a85332

Un tribunal rus a dispus plasarea în arest preventiv a unei vrăjitoare pro-Putin, la scurt timp după ce aceasta s-a prăbușit în fața instanței

Publicat pe 06 Iunie 2024, de Moscow Times

Yelena Sulikova (Alyona Polyn). / Vladimir Gerdo / TASS

Un tribunal din Moscova a plasat-o joi în arest preventiv pe autoproclamata vrăjitoare Alyona Polyn, cunoscută pentru că a făcut vrăji în sprijinul președintelui Vladimir Putin, la scurt timp după ce aceasta s-a prăbușit în fața instanței, a anunțat presa de stat.

Polyn, al cărei nume real este Yelena Sulikova, a fost reținută în regiunea Moscovei la începutul acestei săptămâni sub acuzația de răspândire de literatură ‘extremistă’ și de ‘insultare a sentimentelor religioase ale credincioșilor’.

Ea este acuzată că a împărtășit materiale de lectură care îndeamnă la ‘violență împotriva clerului Bisericii Ortodoxe Ruse’ și că a postat online videoclipuri care insultă oamenii credincioși.

Potrivit agenției de știri de stat TASS, Polyn a intrat joi într-o o criză de epilepsie și s-a lovit de mai multe ori cu capul de barele metalice ale cuștii de detenție din sala de judecată, în interiorul căreia se afla. Înainte de a se prăbuși, ea ar fi pledat vinovată la unele dintre acuzațiile care i se aduc.

Polyn a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost spitalizată. Instanța a decis ulterior să o plaseze în arest preventiv, a relatat TASS.

Autoproclamata vrăjitoare a devenit celebră după ce a jucat în calitate de concurentă în reality show-ul Bitva Ekstrasensov, versiunea rusă a emisiunii America’s Psychic Challenge. Și a atras o atenție mai largă în anul 2019 pentru că a făcut o vrajă în sprijinul lui Putin.

TASS a relatat că Polyn i-a spus judecătorului în timpul audierii de joi că a fost căutată de serviciile speciale ucrainene, dar nu a furnizat dovezi pentru această afirmație.

„Misiunea mea a fost întotdeauna aceeași, și anume să ajut Rusia”, a spus ea, potrivit sursei citate.

 

Comentariu saccsiv:

Conform https://www.stiripesurse.ro/foto-vrajitoarea-preferata-a-lui-putin-a-fost-arestata-cine-este-polyn-femeia-care-facea-vraji-dus_3342299.html

În timpul perchezițiilor efectuate în locuința ei din afara Moscovei, anchetatorii, coordonaţi de FSB, au găsit păpuși voodoo, lumânări negre şi statuete cu demoni din diferite religii. De asemenea, au descoperit lilieci uscați, pumnale rituale, ierburi, portrete de demoni, cranii și bile de cristal, teancuri de cărți de ghicit și un altar.

Cititi va rog si:

Biserica Ortodoxa Rusa face apel la interzicerea prin lege a reclamei la vrajiorie

 

Florin Stuparu: REVOLUTIA MASONICA de la 1848 in Principatele Romane

Posted in MASONERIA, MASONERIE, REVOLUTIA DE LA 1848, Romania by saccsiv on iunie 11, 2024

Pentru cititorii mai noi, repostez un articol din 2011 scris de fratele Florin Stuparu:

Despre 1848 în Principatele Române

Marile ţări agricole situate între Marea Baltică şi Marea Neagră nu pot fi izbăvite de barbaria patriarhală-feudală decât cu ajutorul unei revoluţii agrare care să transforme ţăranii în proprietari de pământ liberi, o revoluţie cu totul asemănătoare celei care a avut loc în 1789 în satele franceze. Engels

În sfârşit, pe primăvară, sosiră din Paris tineri studenţi aparţinând clasei boiereşti mijlocii, care nu voiau să creadă într-o îngrădire în spaţiu a revoluţiei franceze. Unul dintre ei, C.A. Rosetti, credea realizabilă în cel mai apropiat viitor o înfrăţire idilică a tuturor oamenilor. Iorga

Întreg anul 1998 naţiunea română (adică statul) a sărbătorit cei 150 de ani de la revoluţia paşoptistă. De ce? Singura explicaţie vine din partea demagogiei oficiale. Adevărata istorie a ‘48-lui nu ne dă nici un motiv pentru a fi veseli, aşa cum se va arăta.

(more…)

11 iunie 1948 – NATIONALIZAREA

Posted in BOLSEVISM, COMUNISM, Romania, Uncategorized by saccsiv on iunie 11, 2024

Ziarul Scânteia din 13 iunie 1948 Image source: economica.net

Sursa: https://www.rfi.ro/politica-121930-pagina-de-istorie-legea-nationalizare-ziua-disparut-capitalism

Data de 11 iunie 1948 a reprezentat pentru mulți de români, o adevărată tragedie. A fost ziua în care comuniștii nou instalați la putere au dat Legea naționalizării întreprinderilor bancare, de asigurări, miniere și de transporturi. Cu această ocazie, și-au pierdut agoniseala de-o viață și chiar au ajuns pe drumuri, milioane de români, cei mai mulți din clasa de mijloc a societății.

Încă din 1945, de când comuniștii, ajutați de bolșevici, au preluat puterea, au deschis lupta împotriva proprietăţii particulare de orice fel în economie. Încă din iulie 1947 a fost creată comisia ministerială pentru refacerea economică, ce avea drept obiectiv controlul asupra materiilor prime, producţiei şi desfacerii produselor.

Naţionalizarea întreprinderilor a fost finalul unui întreg proces. Din octombrie 1947 comuniștii au trecut la inventarierea întreprinderilor particulare, industriale, comerciale şi de transport. În 11 iunie 1948, proiectul de lege, aprobat de guvern, a fost supus votului Marii Adunări Naţionale. Se naţionalizau prin lege ”toate bogăţiile subsolului”, întreprinderile siderurgice, prelucrătoare de metale, şantierele navale, întreprinderile din domeniul industriei carbonifere, din domeniul industriei petroliere şi de gaze naturale şi lista continua până la cei mai mici producători sau întreprinzători, de la ateliere de reparat auto, gatere, țesătorii, până la producătorii de ulei presat sau de fructe uscate.

Erau naţionalizate şi Societatea Anonimă Română de Telefoane şi Societatea Română de Radiodifuziune. Legea a fost votată în unanimitate. Au fost trecute în patrimoniul statului aproape 9.000 de întreprinderi industriale şi miniere, de transport, bancare şi de asigurări. Presa comunistă a vremii titra că ”oamenii muncii au primit cu un uriaş entuziasm istorica hotărâre a Marii Adunări Naţionale” sau ”Fabricile sunt ale noastre, să le păzim ca ochii din cap!”.

Câteva luni mai târziu, în noiembrie 1948, controlul statului s-a extins asupra cinematografelor şi unităţilor de sănătate, iar până în 1950, asupra farmaciilor, întreprinderilor chimice şi restului de unităţi economice şi social-culturale, precum şi asupra locuinţelor. A fost momentul în care zeci de mii de români au fost pur și simplu aruncați în stradă din casele lor. În unele cazuri, agoniseala de-o viață a părinților și bunicilor, nu a fost recuperată de vechii proprietari români, nici în zilele noastre.

Tot în iunie 1948 a fost creat şi Comitetul de Stat al Planificării, organism destinat planificării economiei naţionale. În anii ’50 a fost rândul elitei politice şi culturale a României să fie eliminate din viaţa publică. Aceștia au fost arestaţi şi mulţi dintre ei au murit în închisoare sau au fost persecutaţi. Modelul sovietic a fost introdus în toate domeniile societăţii. Practic, Legea naționalizării a deschis calea și către colectivizarea agriculturii din România, care a urmat.

Sistemul introdus în 1948 de bolșevici nu a mai putut fi schimbat până în decembrie 1989, iar urmele naționalizării din 11 iunie se mai văd, încă, și astăzi, în economia și viața socială din România.

Tagged with:

Film (subtitrare in limba romana): Sfantul Luca al Crimeei

Posted in FILM ARTISTIC, filme, Sfantul Luca al Crimeei, Uncategorized by saccsiv on iunie 11, 2024

The Times: Evreul Andriy Yermak, șeful biroului lui Volodimir Zelenski, conduce de fapt Ucraina, primind instrucțiuni de la agențiile de informații occidentale

Posted in EVREI, Ucraina, Volodimir Zelenski by saccsiv on iunie 11, 2024

Flux 24: The Times: Omul care conduce de fapt Ucraina

Oficialii ucraineni sunt din ce în ce mai îngrijorați de faptul că Vladimir Zelensky se bazează pe șeful biroului său, Andriy Yermak, care este acuzat de însușirea puterii personale și de uzurpare a proceselor democratice, scrie ziarul britanic The Times.

„De la introducerea legii marțiale în 2022 puterea lui Ermak a depășit puterile tuturor aleșilor Ucrainei Unele surse au mers atât de departe încât l-au caracterizat într-o serie de interviuri drept „șeful statului de facto” sau. „vicepreședinte al Ucrainei”, spun ei în articol.

Astfel, susține Times, surse diplomatice se plâng că Ermak controlează complet accesul la Zelensky. Și ambasadorii țărilor G7 ț, care sperau la o întâlnire cu Zelensky, s-au întâlnit cu Ermak.

Totodată, oficialii militari îl acuză pe Ermak că a organizat demiterea generalului Valery Zalujni din funcția de comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, notează ziarul. Potrivit surselor sale, Ermak l-a considerat pe Zaluzhny un concurent.În plus, șeful biroului lui Zelensky este considerat vinovat de demiterea ministrului Infrastructurii Alexander Kubrakov.

Faptul că Ermak a preluat practic puterea la Kiev a fost afirmat, în special, de fostul deputat al Radei Supreme Andrei Derkach. Potrivit acestuia, șeful biroului lui Zelensky conduce Ucraina, primind instrucțiuni de la agențiile de informații occidentale.

 

Comentariu saccsiv:

Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Andriy_Yermak tatal lui Andriy Borysovych Yermak este evreu.

Andriy Borysovych Yermak este prieten cu Volodimir Zelenski din 2011.

Evreu este si Volodimir Zelenski.

Despre fostul presedinte Petro Oleksiiovych Poroshenko cititi va rog si:

Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots