SACCSIV – blog ortodox

Papa Francisc a spus din nou bun venit unui grup de bărbați ‘transsexuali’ și homosexuali veniți în audiență la Vatican

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene, papa Francisc I, TRANSSEXUALISM by saccsiv on iunie 6, 2024

Life Site News: Pope Francis again welcomes group of ‘transgender’ males, homosexuals at Vatican audience

Papa Francisc a spus din nou bun venit unui grup de bărbați ‘transsexuali’ și homosexuali veniți în audiență la Vatican

Papa Francisc s-a întâlnit miercuri cu un grup de homosexuali și „transsexuali” autoproclamați, conduși de călugărița pro-LGBT Geneviève Jeanningros, care fac lunar deplasări la audiențele sale generale săptămânale, unde li se oferă locuri de onoare, în primul rând.

Publicat pe 05 Iunie 2024, de LifeSiteNews

Papa Francisc se întâlnește cu un grup de activiști transgender la o audiență săptămânală

ORAȘUL VATICAN (LifeSiteNews) – La doar câteva zile după ce s-a plâns despre prea multă „f-ggotry” (poponăreală) în seminariile catolice, Papa Francisc a salutat persoanele cu confuzie de gen conduse de o călugăriță activistă LGBT la audiența săptămânală de la Vatican din această săptămână.
Vatican News relatează că miercuri, 5 iunie, sora pro-LGBT Geneviève Jeanningros a condus un contingent de homosexuali autoproclamați „transsexuali” și de alte feluri din Torvaianica, un oraș de la malul mării la sud-vest de Roma, renumit pentru prostituție și trafic de droguri.

https://x.com/MLJHaynes/status/1798330092105728158

Francisc s-a întâlnit cu grupul „pentru câteva minute” și a dăruit un rozariu unei persoane identificate ca fiind „Ada”, despre care a spus că este „un cadou din partea Papei”, înainte de a-i da o binecuvântare, a relatat presa.

Michael Haynes, de la LifeSite, a relatat că membrii grupului fac călătorii lunare la audiențele generale săptămânale ale lui Francisc, la care li se oferă locuri de onoare în primul rând.

Întâlnirea de miercuri nu a fost prima dată când Francisc a primit cohorta Torvaianica, care aparține de Biserica Sfânta Fecioară Imaculată.

În anul 2021, în Sâmbăta Sfântă, Francisc a invitat aproape 50 de membri „transsexuali” ai grupului să-și facă injecția COVID la Vatican. Francisc le-a dat indicații angajaților Vaticanului să nu-i întrebe despre sexul lor.

„Întrebați-i de numele lor, întrebați de orice au nevoie, dar nu-i întrebați despre sexul lor”, a spus papa, potrivit lui Juan Carlos Cruz, un bărbat homosexual declarat și prieten al lui Francisc, numit de papă în Comisia Pontificală pentru Protecția Minorilor.

În noiembrie 2023, Francisc a primit grupul și pe preotul lor paroh, părintele Andrea Conocchia, la un prânz pentru săraci organizat de Vatican și s-a așezat vizavi de o fostă prostituată „transsexuală”.

Grupul de 50 de persoane includea trei bărbați care trăiau ca „femei”: „Carla” Segovia și „Claudia” Vittoria Salas din Argentina, împreună cu „Andrea” Paola Torres Lopez din Columbia. Salas a primit un loc chiar în fața Papei Francisc în timpul prânzului.

Potrivit unui articol din anul 2022 despre grupul de transsexuali din Torvaianica, Salas a făcut „tranziția” pentru a arăta ca o fetiță de 11 ani. În prezent, el are 55 de ani.

Jeanningros, în vârstă de 81 de ani, a fost lăudat de Vatican News ca fiind o „icoană” printre cei care slujesc așa-numitele „comunități LGBTQ+”.

„Suntem cu toții oameni umani, nu poți avea o judecată închisă”, a declarat Jeanningros pentru acest site, care a relatat că intenționează să aducă șapte homosexuali la audiența generală de săptămâna viitoare.

Site-ul heterodox Outreach, al preotului iezuit pro-LGBT James Martin, a publicat în ianuarie 2023 un articol în care îl lăuda, de asemenea, pe Jeanningros, care este și francez. Un articol intitulat „Papa Francisc s-a întâlnit în mod regulat cu catolicii transsexuali [sic] la audiențele generale”, a menționat faptul că aceasta a declarat că „Papa vrea să se întâlnească cu toată lumea”.

În contrast cu afirmația lui Francisc privind stilul de viață al grupului de persoane cu confuzie de gen, învățătura catolică privind problemele sexuale și de gen rămâne neschimbată. Catehismul afirmă: ‘Fiecare, bărbat și femeie, trebuie să își recunoască și să își accepte identitatea sexuală. Diferența și complementaritatea fizică, morală și spirituală sunt orientate spre bunurile căsătoriei și spre înflorirea vieții de familie’. (CCC 2333)

Documentul din 1975 al Congregației pentru Doctrina Credinței, Persona Humana, afirmă la fel: ‘Nu poate exista o adevărată promovare a demnității omului decât dacă este respectată ordinea esențială a naturii sale’.

Mai recent, cardinalul Raymond Burke și episcopul Athanasius Schneider, împreună cu alți câțiva episcopi, au scris în „Declarația Adevărurilor” din 2019 că operația de „schimbare de sex” este un „păcat grav” și o „rebeliune” împotriva legii divine și naturale.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on iunie 7, 2024 at 12:11 am

    Agerpres: Papa Francisc dorește crearea unei noi arhitecturi financiare internaționale

    Papa Francisc sluga satanei și a lui Rockefeller / Rothschild, ca și Bartolomeu I al Constantinopolului.

    Apreciază

  2. Costelo said, on iunie 7, 2024 at 12:09 pm

    Cât de pacifistă și defensivă este NATO? – Partea 4: invazia în Orientul Apropiat

    Invitat: Col. SRI (rtg.) Vasile Zărnescu

    Moderator: Dr. Calistrat Atudorei https://www.facebook.com/share/v/B3hb2JBuaLy64wXv/

    Apreciază

  3. Costelo said, on iunie 7, 2024 at 12:11 pm

    Laurentiu Primo DE VORBĂ CU POPORUL 06.06.2024

    https://www.facebook.com/share/v/isotGYQSSmFfcksD/

    Apreciază

  4. Bill said, on iunie 7, 2024 at 12:26 pm

    Catholic Churches Going Bankrupt as Families Abandon the Church to Protect their Children from Pedophile Priests Bisericile catolice intră în faliment, pe măsură ce familiile abandonează biserica, pentru a-și proteja copiii de preoții pedofili 

    Un ‘artista’ drag baila para niños en el Día Mundial del Niño del Vaticano  Un „artist” travestit dansează pentru copii, la Ziua Mondială a Copilului de la Vatican

    Sihăstrie și Dramaturgie: Un călugăr catolic american a dezvăluit că este Transsexual – El este pustnic la un teatru

    Un preot catolic din Polonia a oficiat o ceremonie de binecuvântare a cuplurilor homosexuale, cu lumânări în culorile curcubeului și nelipsitul steag LGBT

    Primarul din Varșovia a ordonat îndepărtarea crucilor din primărie și folosirea pronumelor transgender în interiorul instituției

    Olena Zelenska Foundation Seizes Ukrainian Children and Sells Them to British Pedophiles
    – Fundația Olena Zelenska confiscă copii ucraineni și îi vinde unor pedofili britanici

    LES SURVIVANTES : LE FILM CHOC QUI EXPOSE LES RÉSEAUX PÉDOCRIMINELS FRANÇAIS | SADOK, MACHADO | GPTV  SUPRAVIEȚUITORI: FILMUL ȘOCANT CARE SCOATE LA IVEALĂ REȚELELE FRANCEZE DE PEDOFILIE | SADOK, MACHADO | GPTV

    Le journal « Le Monde » appelle des pedocriminels des ‘clients’ !  Ziarul „Le Monde” îi numește „clienți” pe criminalii pedofili !

    Boissy-Saint-Leger (94). Un homme libère sa fille de 17 ans et une autre adolescente retenues par trois proxénètes ; Le réseau était piloté par un détenu depuis sa prison  Boissy-Saint-Leger (94). Un bărbat își eliberează fiica de 17 ani și o altă adolescentă care erau deținute de trei proxeneți; Rețeaua era condusă de un deținut din închisoare [ Poliția Franceza + Serviciile Secrete sunt COMPLICE ?! ] 

    Parlamentul European – valorile sale exprimate prin acest tip de „artă” expusă în interiorul instituției    Pictorul, Lena Cronqvist, este membru al Academiei Suedeze de Arte Frumoase finanțată de statul suedez. Când psihopații, selectați de psihopații miliardari, conduc o țară. Se întâmplă acum. Guvernele sunt în prezent satanice. Și vor contamina și distruge totul, dacă li se va permite și nu vor fi oprite la timp. Asta ca să ne uităm bine pe buletinul de vot duminica viitoare, pe cine anume vom trimite la PE.

    Avertisment din Muntele Athos pentru români: “Dacă nu votați cum trebuie, va veni urgia, sub forma legalizării căsătoriilor gay. Acum este liniște pentru că sunt alegeri”

    Navy SEALs accused of going WOKE after Pride Month post sparks backlash Navy SEALs (din Marina SUA) acuzați de a fi WOKE,  după ce postarea din luna „Mandriei (LGBT)” ( Pride ) a stârnit reacții negative 

    Air Force accused of promoting DRAG and other LGBT Pride events for military personnel and their families using taxpayer money Forțele Aeriene (SUA) sunt acuzate că au promovat evenimente cu TRAVESTITI și LGBT Pride, pentru personalul militar și familiile acestora, folosind banii contribuabililor

    Un bărbat din Madrid nu a mai rezistat presiunii și a răbufnit, după ce un comediant a făcut glume homosexualizate-pedofile despre copilul său de 3 luni. A început să-l ia la pumni pe scenă

    Spania: Bărbat rom de 20 de ani, achitat după ce a lăsat însărcinată o fată de 12 ani 

    Propaganda homosexuală a devenit obligatorie. Un fotbalist din prima ligă a Franței a fost suspendat pentru că și-a acoperit simbolul LGBT pe tricou cu o bandă adezivă

    Un nou caz Bogdan Buta: Crainicul lui Dinamo, Nicu Grameni, și-a dat întâlnire pe o aplicație destinată persoanelor LGBT, cu un băiat de 15 ani – VIDEO

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.