SACCSIV – blog ortodox

Directorul OMS: „Este timpul să fim mai agresivi în combaterea antivacciniștilor”

Life Site News: WHO director Tedros: ‘It’s time to be more aggressive in pushing back on anti-vaxxers’

Directorul OMS, Tedros: „Este timpul să fim mai agresivi în combaterea antivacciniștilor”

Tedros Adhanom Ghebreyesus, de la Organizația Mondială a Sănătății, finanțată de Bill Gates, a declarat că „trebuie să elaborăm o strategie pentru a riposta cu adevărat” împotriva așa-numiților „anti-vaxxeri”.

De Andreas Wailzer, 03 Iunie 2024, LifeSiteNews

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, îi atacă pe „anti-vaxxeri ” / LifeSiteNews

(LifeSiteNews) – Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că „este timpul să fim mai agresivi în combaterea anti-vaxxerilor”.

În timpul unei conferințe intitulate „Celebrarea a 50 de ani de progres în domeniul imunizării”, Ghebreyesus a declarat:

„Cunoașteți provocarea serioasă pe care o reprezintă anti-vaxxerii și cred că trebuie să ne stabilim o strategie pentru a-i combate serios.”

„Cred că a venit timpul să fim mai agresivi în a combate anti-vaxxerii”, a declarat acesta.

„Cred că au folosit COVID ca pe o oportunitate și știți toate ravagiile pe care le creează.”

OMS a atacat anterior persoanele care se opun injecțiilor contra COVID, periculoase, ineficiente și cu celule de la fetuși avortati, defăimându-i în mod nefondat pe criticii injecțiilor experimentale considerându-i o „forță ucigașă majoră” și încercând să îi lege de „extrema dreaptă”.

OMS și Ghebreyesus ignoră complet dovezile copleșitoare care arată că injecțiile experimentale COVID au provocat milioane de decese și răni grave, precum și declarația recentă și dramatică a unui fost ministru al guvernului japonez care și-a cerut scuze pentru aceste decese.

În discursul său, Ghebreyesus a abordat presupusele realizări ale vaccinurilor în general și ale vaccinării copiilor în special, fără a menționa rolul îmbunătățirii nutriției și a igienei în reducerea mortalității infantile și materne.

„În anul 2022 peste 14 milioane de copii nu au primit nicio doză de vaccin; lucrând împreună cu parteneri precum GAVI [Alianța Mondială pentru Vaccinuri și Imunizare] și UNICEF, ne propunem să reducem la jumătate acest număr până în anul 2030”, a declarat șeful OMS.

Ghebreyesus a lăudat rolul GAVI „în susținerea accesului la vaccinuri în întreaga lume” și a făcut apel la oameni să doneze pentru programul său „scrisoare de reaprovizionare”. Atât GAVI cât și OMS primesc anual sute de milioane de dolari din partea Fundației Gates.

Critici proeminenți ai Big Pharma și ai sistemului medical, precum eminentul cardiolog Dr. Peter McCullough, au declarat că ratele în creștere ale autismului și ale confuziei de gen la copii pot fi legate de supra-vaccinarea în primii ani de viață.

Citiți și:

„Atât de mulți au murit”: Fostul ministru japonez își cere scuze pentru decesele legate de injecția COVID

‘Epidemia de autism este reală, iar supravaccinarea este cauza ei’: O conversație cu Mark Blaxill

Dr. McCullough: „Hiper-vaccinarea” copiilor se află probabil în spatele creșterii autismului și a transsexualității

Un nou studiu arată că autismul este legat de vaccinurile care conțin celule de la fetuși avortați

A manipulat CDC datele pentru a ascunde o legătură între vaccinurile MMR și autism?

24 de guvernatori republicani i-au transmis lui Biden că se vor opune tratatului „neconstituțional” al OMS privind pandemia

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO: Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele vaccinurilor anti-COVID: ‘Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară’

Si vechile vaccinuri au mari probleme, nu doar vaccinul anti Covid

Video: România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE (7,5 %)

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bill said, on iunie 5, 2024 at 7:19 am

    Dr Tess Laurie – My take: WHO negotiators got their PLAN B Dr. Tess Laurie – Părerea mea: Negociatorii OMS și-au obținut PLANUL B 
    Elementele-cheie legate de pandemiile OMS se regăsesc acum în Regulamentul sanitar internațional (RSI) cu caracter juridic obligatoriu.

    Apreciază

  2. Bill said, on iunie 5, 2024 at 8:45 am

    Revealed: The SARS-CoV-2 Sequencing Sham  Dezvăluit: Șarada (escrocheria) de secvențiere a SARS-CoV-2

    […]  Disperat să demonstreze că așa-zisa secvențiere genetică a „virusului” SARS-CoV-2 este, în cel mai bun caz, o iluzie și, în cel mai rău caz, o fraudă, Dr. Lanka a contactat un eminent matematician pentru a elimina fumul din această complexitate matematică care ascunde frauda din spatele afirmațiilor conform cărora un „virus” SARS-CoV-2 ar fi fost găsit vreodată. 

    […]  Matematicianul din Hamburg a descărcat setul complet de date și softul corespunzător pe care Fan Wu îl folosise pentru a susține descoperirea SARS-CoV-2, apoi a repetat procedurile lui Wu. El i-a returnat doctorului Lanka o respingere clară a raționamentului de bază folosit pentru a concluziona că a fost descoperit vreodată un virus nou.

    [..] Câteva detalii: Până în anii 1980, virusologia încă nu găsise și nu izolase niciun virus (încă nu a reușit, nici până azi) și nu se schimbase prea mult de la afirmațiile sale fundamentale din anii 1950, conform cărora plasarea de muci amestecați cu antibiotice pe celule renale de maimuță dovedea existența unui virus în muci în cazul în care celulele renale se deteriorau – ignorând numeroasele alte motive pentru care o astfel de deteriorare putea avea loc. Al doilea și, sincer, singurul alt procedeu semnificativ realizat în virologie la acea vreme a fost fotografierea mucilor obliterate la un micrograf electronic. Dacă „virusologii” vedeau cercuri (sau o altă formă predeterminată) în imagini, ei susțineau că aceasta era o dovadă în plus că fusese găsit un „virus” – ignorând din nou problema că nu aveau niciun motiv să concluzioneze că „virușii” lor teoreticieni erau singurul motiv posibil pentru care cineva putea vedea un cerc sau o altă formă predeterminată […] 

    Apreciază

  3. scortisoara said, on iunie 5, 2024 at 8:55 am

    Asa ,si ? Ce sa combata ?

    Covid-ul poate sa existe poate sa nu existe din partea mea .Sunt boli mult mai rele decat virusul asta. Am racit la plamani din aprilie dar ma vindec destul de lent . suntem in iunie acum . In conditiile astea covid-ul e floare la ureche pe langa o criza exacerbata de astm bronsic cu plamani inflamati . Nu ma intereseaza nici un vaccin si nu au decat sa ma omoare . Tampitii naibii! Au incercat sa faca covidul sa para mai periculos decat orice : decat cancerul , decat diabetul , decat astmul ( poti sa mori prin sufocare ) decat paraliziile , sindroamele degenerative si alte boli grele .. Deci , nu vreau vax-uri , nici nanocip , nici plasturi cu nanotehnologie ,nimic tehnologic nu vreau in corpul meu …. Trebuie sa predau corpul asa cum mi-a fost dat de Dumnezeu : fara imbunatatiri tehnologice .

    L-am ascultat ieri pe Pr Elpidie ,am reascultat de fapt , cateva din predicile lui . Zicea ca vom deveni noi insine niste telefoane mobile si ca vom fi updatati periodic asa cum se intampla cu telefoanele noastre acum . Mai spunea ca prin corpul nostru tehnologizat poate ajunge diavolul sa ne stapaneasca sufletul si mintea . Corpul este poarta de intrare …. Ca totul e frecventa si ca prin frecvente ne poate controla dar trebuie sa aibe acces la corp prin tehnologie. Ca Sfanta Impartasanie e singura care poate perturba frecventa prin care putem fi accesati de diavol . Sfanta Impartasanie e ca un scut antiradar . Ca doar prin rugaciune autentica , act interior ( sufletesc) ne protejeaza Doamne . Adica ne vom cerne prin insasi modul de a ne ruga ? Ca e o mare diferenta intre o rugaciune formala si una in care iti pui tot sufletul . Cum zicea Pr Arsenie Papacioc : Tipic,tipic si la inima nimic ….. Salvarea noastra va depinde de inima si nu de tipic…

    Apreciază

  4. scortisoara said, on iunie 5, 2024 at 9:27 am

    Incredibil ! Fenomenul LGBT va lua o asa amploare incat ne va intoxica vietile cotidiene …si nu vom avea de ales :fie reactionam ca domnul care isi apara copilul fie acceptam tacit mizeriile cu consecinte grave asupra vietilor noastre …. Daca acel comediant ar fi facut plangere , tatal ar fi luat fie o amenda fie ar fi facut puscarie …pt ca si-a aparat baietelul de 3 luni…. Practic, cine va dori sa faca parte din lume va frecventa asemenea locuri si va fi nevoit sa accepte asemenea situatii …. E ca pe vremea lui Lot . Am sentimentul ca va trebui sa ne retragem din Sodoma ( lumea ) daca vrem sa traim in normalitatea noastra …pt ca spiritul Sodomei se va intinde ca o molima ….

    https://www.activenews.ro/stiri/Un-barbat-din-Madrid-nu-a-mai-rezistat-presiunii-si-a-rabufnit-dupa-ce-un-comediant-a-facut-glume-homosexualizate-pedofile-despre-copilul-sau-de-3-luni.-A-inceput-sa-l-ia-la-pumni-pe-scena-VIDEO-189777Incredibil

    Apreciază

  5. scortisoara said, on iunie 5, 2024 at 9:32 am

    Chiar ….

    CARBID04.06.2024 22:08

    • Rafilee, așa să-ti ajute Dumnezeu, …pe care l-ai răstignit!!

    https://www.activenews.ro/covid/PRIN-RAFILA-ROMANIA-A-SUSTINUT-LA-GENEVA-TOATE-CONTROVERSATELE-AMENDAMENTE-LA-REGULAMENTUL-INTERNATIONAL-DE-SANATATE-TRATATUL-OMS-VIDEO-189783

    Apreciază

  6. Constantin Mihai said, on iunie 6, 2024 at 4:11 pm

    Şi noi zicem că e timpul să fim mai agresivi împotriva unora ca cei de la OMS atunci când ne obligă să facem lucruri pe care ei vor să le experimenteze pe pielea noastră.Să nu uităm niciodată tratamentul care ni s-a impus pt a face experienţe pe noi.Să nu uită lipsirea de libertate impusă populaţiei pentru a stârpi un virus care nuputea fi izlat aşa.Să nu uităm cum unele ţări au fost obligate să cumpere un număr mult mai mare de vaccinuri în comparaţie cu cerinţele populaţiei…Să nu uităm că OMS a oprit in mod inexplicabil autopsiile decedaţilor de COVID .Să nu uităm că s-a dsipus ca decedatul să fie împacheta într-un sac ,fără haine ,ia familiei nu i s-a permis să participe la înmormântare cu un număr mai mare de 8 persoane…Să nu uitam că şi-au bătut joc de noi…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.