SACCSIV – blog ortodox

Klaus Iohannis a promulgat: Condițiile în care poate fi eliberat pașaportul simplu temporar sunt altele față de cele în vigoare până la acest moment

Posted in BIOMETRIE, KLAUS JOHANNIS, Romania by saccsiv on iunie 3, 2024

In toamna lui 2023 ni s-a comunicat faptul ca Ministerul Afacerilor Interne vrea sa elimine posibilitatea de a folosi pasapoartele temporare ca modalitate de a evita cipul:

Proiect de lege MAI: Fara pasapoarte temporare pe motive religioase, doar pasapoarte biometrice / ATENTIE: Temeiul Biblic al neacceptarii prelevarii elementelor de identificare biometrica pentru documentele de identitate cu cip

S-au miscat repede si in martie 2024:

Propunerea ca paşaportul simplu temporar să se elibereze doar în situaţii de urgenţă, nu din motive religioase, adoptată de Senat

Iar azi aflam despre ultima etapa, conform articolului Atenție! Noi reguli pentru eliberarea pașaportului simplu temporar / Klaus Iohannis a semnat legea de pe Stiri pe surse:

iohannis semneaza bun

Atenție! Noi reguli pentru eliberarea pașaportului simplu temporar. Modificarea și completarea Legii nr. 248/2005, privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Condițiile în care poate fi eliberat pașaportul simplu temporar sunt altele față de cele în vigoare până la acest moment.

Paşaportul simplu temporar va fi emis doar în situaţii speciale, de excepţie, care presupun o urgenţă în care este necesară deplasarea în străinătate sau, după caz, continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile.

Ce prevede legea:

„Paşaportul simplu temporar se eliberează de către serviciile publice comunitare de paşapoarte sau de către misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate la care au fost depuse cererile, cetăţenilor români care îndeplinesc condiţiile prevăzute de prezenta lege şi care nu se află în una dintre situaţiile de suspendare a exerciţiului dreptului la libera circulaţie în străinătate sau în alte cazuri în care instanţa de judecată a impus obligaţia de a nu părăsi teritoriul României, în condiţiile legii penale, în următoarele situaţii: când minorul urmează să se deplaseze în străinătate pentru studii ori pentru a participa la concursuri oficiale sau pentru a urma un tratament medical fără de care viaţa ori sănătatea îi este pusă în pericol şi nu există timpul necesar pentru obţinerea acordului celuilalt părinte, pentru cetăţenii români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile şi care declară că este necesar şi urgent să îşi continue călătoria în străinătate sau să îşi reglementeze şederea/ situaţia juridică pe teritoriul unui stat, în situaţii obiective şi urgente, în care este necesară prezenţa persoanei pe teritoriul altui stat şi nu există timpul necesar pentru emiterea şi eliberarea paşaportului simplu electronic sau acesta a fost depus pentru obţinerea unor vize”, prevede legea.

Paşaportul simplu temporar se eliberează în termen de cel mult trei zile lucrătoare de la data depunerii cererii.

Noua variantă a legii prevede și posibilitatea ca datele biometrice şi datele cetăţenilor români să fie preluate o singură dată de personalul consular, la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României, precum şi ca aceste date să poată fi utilizate atât pentru eliberarea paşaportului simplu electronic, cât şi pentru eliberarea titlului de călătorie sau a cărţii electronice de identitate.

Actul normativ stipulează şi anularea informatică a paşapoartelor eliberate anterior persoanelor care au pierdut cetăţenia română.

VIDEO: Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele vaccinurilor anti-COVID: ‘Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară’

Posted in Coronavirus, Japonia, morti, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on iunie 3, 2024

Stiri pe surse: VIDEO Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele vaccinurilor anti-COVID: ‘Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară’

Kazuhiro Haraguchi, fostul ministru japonez al Afacerilor Interne, a devenit primul politician important care își cere scuze pentru tsunami-ul de decese survenite în rândul populației vaccinate anti-COVID.

Vineri, 31 mai, un număr uriaș de cetățeni japonezi au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a politicilor sale din timpul pandemiei. Policianul a numit vaccinurile anti-COVID „arme biologice” și a făcut apel la o victorie împotriva „diavolului”.

În timpul unui discurs de deschidere a protestelor, Haraguchi a prezentat scuze pentru numărul uriaș de decese care au loc acum ca urmare a efectelor vaccinurilor ARNm.

Haraguchi a început prin a aborda durerea resimțită de familiile care au pierdut persoane dragi care au fost constrânse să accepte injecția anti-COVID. Acesta și-a prezentat condoleanțele și și-a asumat responsabilitatea pentru eșecurile celor aflați la putere. „Îmi cer scuze față de voi toți. Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară”, a spus el.

Unul dintre punctele cheie ale discursului lui Haraguchi a fost critica la adresa interzicerii Ivermectinei, un medicament dezvoltat de Dr. Satoshi Omura, despre care crede că ar fi putut juca un rol semnificativ în combaterea pandemiei. Haraguchi a pus sub semnul întrebării motivele care au stat la baza interdicției, sugerând că interesele economice au fost prioritizate în detrimentul sănătății publice. „De ce?” „Pentru că sunt ieftine. Ei nu o vor pentru că va interfera cu vânzările de vaccinuri”, a argumentat el. Această afirmație a atras aplauze puternice din partea mulțimii, mulți dintre ei considerând că profiturile corporațiilor au avut prioritate față de viețile oamenilor.

Politicianul a avut cancer, pe care l-a pus pe seama vaccinurilor

Haraguchi a împărtășit apoi o poveste profund personală despre propriile sale lupte pentru sănătate. După ce a fost vaccinat, el a dezvoltat o boală gravă, mai exact o formă de cancer care evolua rapid. „Anul trecut, pe vremea asta, nu mai aveam nici sprâncene, nici păr. Două din cele trei presupuse vaccinuri pe care le-am primit erau loturi letale”, a dezvăluit el. Această relatare a bătăliei sale cu cancerul, care a inclus schimbări fizice semnificative precum pierderea părului, a atins o coardă sensibilă în rândul publicului. El a povestit un incident în care aspectul său fizic a devenit un punct de distragere a atenției în cadrul Dietei (parlamentul japonez), un adversar concentrându-se mai mult pe peruca sa decât pe problemele în discuție.

Haraguchi a dezvăluit că nu a fost singurul membru al Dietei Naționale (legislativul) din Japonia care a suferit efecte adverse din cauza vaccinurilor. El a menționat că trei dintre colegii săi au fost grav afectați, unii fiind chiar spitalizați. „Se prăbușesc, unii sunt spitalizați. Dar ei nu vorbesc”, a explicat el.

Haraguchi a vorbit și despre încercările de a-i reduce la tăcere pe cei care pun la îndoială politicile actuale și acțiunile guvernamentale. El a povestit un incident recent în care i s-a interzis să vorbească la Canalul 3 după un interviu cu președintele acestuia. „Zilele trecute, am vorbit cu președintele Canalului 3 și mi s-a interzis. Încearcă să ne reducă vocea la tăcere”, a declarat el.  „Ei încearcă să ne blocheze libertatea, rezistența și puterea. Dar noi nu vom pierde niciodată”.

În încheierea discursului său, Haraguchi a lansat un apel la acțiune. El a îndemnat oamenii să rămână uniți în a contesta guvernul și deciziile sale discutabile. „Haideți să răsturnăm acest guvern”, a proclamat el. El a făcut apel la legislatori să continue să lupte pentru viețile și libertățile oamenilor: „Să facem să se întâmple”, a concluzionat el.

Dr. Anthony Fauci recunoaște că a inventat reguli în pandemie fără să se bazeze pe studii

Posted in Coronavirus, pandemie by saccsiv on iunie 3, 2024

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/pur-si-simplu-dr-anthony-fauci-recunoaste-ca-a-inventat-reguli-in-pandemie-fara-sa-se-bazeze-pe_3338131.html

Anthony Fauci

Republicanii americani au publicat transcrierea integrală a interviului lor cu doctorul Anthony Fauci. Vorbind cu un consilier în numele Subcomitetului Selectat al Camerei pentru Pandemia de Coronavirus la începutul acestui an, doctorul Anthony Fauci le-a spus republicanilor că nu își amintește cum a apărut regula de distanțare socială, informează Daily Mail.

„Știi, nu-mi amintesc. Pur și simplu a apărut”, a spus el, conform stenogramelor comisiei, când a fost întrebat despre cum a apărut regula de distanțare socială. El a adăugat că „nu cunoștea studii” care susțin distanțarea socială, admițând că astfel de studii „ar fi foarte greu” de făcut.

Pe lângă faptul că nu și-a amintit nicio dovadă care să susțină distanțarea socială, Fauci a mai spus consilierului comitetului că nu își amintește să fi citit nimic care să susțină faptul că masca pusă pe fața copiilor ar putea să prevină răspândirea Sars-Cov-2. „Îți amintești că ai revizuit studii sau date care susțin mascarea pentru copii?”, a fost întrebat el. „S-ar putea”, a răspuns el înainte de a adăuga „dar nu-mi amintesc în mod special că am făcut-o”.

El a mai mărturisit că nu a urmat niciun studiu ulterior cu privire la impactul pe care purtarea forțată a măștii l-a avut asupra copiilor. „Încă cred că asta (n.r.: virusul) e în aer”, a spus Fauci.

Tagged with: ,