SACCSIV – blog ortodox

Vehiculele militare ecologice din occident sunt infrante in Ucraina de … sobolani

Posted in ecologism, razboi, Ucraina by saccsiv on februarie 26, 2024

După doi ani de război, Kievul mizează pe o armată eterogenă, dificil de întreținut și cu tehnică militară uneori improprie realităților frontului, scrie o analiza Le Figaro

Trebuia să se țină cont și de rozătoare. „Unele teci de protecție pentru firele electrice sunt făcute din fibră de porumb…”, spune un soldat francez, într-un amestec de ciudă și consternare ironică. Soldații ucraineni au suferit consecințe neașteptate. Rozătoarele au mâncat cablurile anumitor vehicule”, continuă ofițerul, imobilizând aceste utilaje pe front. Fenomenul este marginal, dar vorbește despre realitatea echipamentului militar occidental. Ecologia-responsabilă nu rezistă în fața războiului„Vehiculele occidentale au fost concepute ca o vitrină tehnologică. Dar în noroi și frig, nu funcționează întotdeauna ”, continuă el. „Din fericire, ucrainenii mai aveau câteva ceva” în stoc, echipament sovietic vechi, a spus el.

Cititi va rog mai multe la:

https://mariustuca.ro/externe/sobolanii-au-mancat-cablurile-anumitor-vehicule-pentru-ca-erau-facute-ecologic-din-fibra-de-porumb-de-ce-livrarile-de-arme-in-ucraina-nu-au-schimbat-situatia-69729.html

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nimeni said, on februarie 26, 2024 at 11:17 am

    Ce ciudat suna: „vehicule MILITARE ecologice”!! Adica astia ucid, ard, distrug, arunca bombe, obuze etc. – dar au protectie de cabluri din fibra de porumb!! Zici ca sunt desene animate pentru copii prosti?!

    Apreciat de 4 persoane

  2. geo said, on februarie 26, 2024 at 12:09 pm

    https://www.activenews.ro/stiri/Fermierii-nu-se-dau-batuti-O-suta-de-tractoare-au-sosit-din-nou-in-inima-Bruxelles-ului-187768

    „-nu știm cum de este posibil ca UE să își fi angajat o armada de 60 de mii de birocrați care consumă anual între 13 și 15 miliarde de euro pe salarii și alte privilegii (chirii, transport și hoteluri de lux, pensii speciale), ceea ce reprezintă 1% din totalul PIB-ului cumulat al UE;”

    https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/?locale=ro_RO

    Apreciază

  3. Lica said, on februarie 26, 2024 at 3:36 pm

    „ECO”, „BIO”, „natural”, „organic”… globalistii se joaca cu termenele…

    Ma rog, nush de ce PLM nu trimit tancuri electrice care nu ‘contamineaza’ (NICI MACAR BATERIILE LOR DUPA CE MISCA ZECI SI ZECI DE TONE !!!) sa se bata cu rusii…

    Apreciază

  4. Apa trece, pietrele rămân said, on februarie 26, 2024 at 3:48 pm

    Am primit acest mesaj pe WhatsApp. Se cam potrivește cu ce spunea Sfântul Paisie Aghioritul despre evitarea documentului unic.Trebui să fim precauți dacă așa vor decurge lucrurile.

    NOUA PANDEMIE ȘI SEMNUL FIAREI

    În curând va apărea iarăși pandemia și vor introduce în locul certificatului de vaccinare un card biometric, care se va numi Green Pass. Acest card va fi eliberat de un dispozitiv electronic tip bancomat, care va fi interactiv. Acolo se va elibera pe loc acest card și nu va fi nevoie de nici o altă intervenție. Cel care se va duce să ridice acel card, i se va explica că acest card este securizat pentru a nu fi fraudat prelevandu-se date biometrice. Așa că fiecare persoană se va pozitiona în fața dispozitivului și va urma pașii pe care aparatul îi va parcurge. La început, aparatul te va ghida cum să-ți poziționezi fața în dreptul ecranului pentru a scana retina, până ce acesta îți va confirma că a fost „ok” , scanandu-se datele biometrice ale retinei. Între timp când persoana se apropie cu fața de dispozitiv, un imprimator va pune semnul cu 666 pe frunte, astfel încât nici nu vei simți.
    Lângă aparat, sau în cadrul acestuia, este un locaș pentru a preleva datele biometrice de pe amprente. Locașul va fi adaptat pentru mâna dreaptă, astfel încât atunci când ai introdus mâna în dispozitiv se va imprima 666 la încheietura mâinii astfel încât când vei obține acel Green Pass persoană va fi pecetluita.
    Aparatul va fi autonom și va folosi tehnologie AI pentru că oamenii să nu poată influența funcționarea acestui aparat.
    Pe viitor nimeni nu va mai putea circula fără acest Green Pass. Cei care îl vor deține, vor fi privilegiați și vor face tot ceea ce făceau și înainte, iar cei care nu vor deține acest card, vor fi excluși din societate. Aceștia vor fi un „paria” și nu va avea acces la nimic.
    La început va fi opțional, dar curând acest card va fi nelipsit, mai ales pe fondul dispariției banilor cash și a controlului digital și climatic. Atunci acest card va deveni actul internațional de identitate și va deveni obligatoriu. Pentru impunerea acestui card se va trece la echipe de intervenție pe străzi, unde dacă cineva care nu va avea asupra sa acest card, va fi supus cu forța la a-și face unul. Aceste echipe de intervenție vor avea autospeciale care va face posibil punerea semnului pe loc. Aceștia vor scana toate persoanele în filtrele pe care le vor face. Toți indivizii care vor forma aceste echipe, nu vor fi oameni, aceștia vor fi „zombi” (din cei transformați).
    Aparatul nu va emite cardul celor nevaccinati! Dar există posibilitatea vaccinării, totodată cu introducerea mâinii drepte în dispozitivul alăturat, astfel că persoana va primi și vaccinul odată cu cardul.
    Semnul nu va fi vizibil de la inceput, dar cu timpul acesta va lumina ca un ceas cu cifre verzi luminiscente.
    La început cei însemnați vor purta șepci, ori breton, iar mâinile le vor acoperi cu mânecile de la îmbrăcăminte. După o vreme văzând că aproape toți vor avea semnul, oamenii nu se vor mai rușina și vor purta semnul la vedere. Acești însemnați, la început vor mai fi oameni, până ce tehnologia vaccinului se va cupla cu semnul, dar când se va întâmpla ca această tehnologie să fie conectată în stadiul final, atunci corpul transformat va exorciza sufletul din corp și persoana însemnată va fi un simplu recipient, care va aștepta un suflet pereche să preia acest corp.
    Toată tehnologia implantată în corpul oamenilor, va fi demonica. Ea va transforma corpul uman într-un corp hibrid, care se va potrivi sufletului de demon. Astfel că demonii vor ieși din iad și vor prelua corpurile oamenilor.
    Nimeni până acum nu și-a pus întrebarea de ce au nevoie demonii de corpurile oamenilor, pentru ca până acum nu realiza că este posibil așa ceva, dar demonii au creat o tehnologie unică prin care vor transforma ” înălțarea ” în trup a omului și o va produce tehnologic. Astfel corpurile celor însemnați se vor transforma devenind nemuritoare și vor fi folosite de demoni în lupta cu Hristos, de la Armaghedon. Demonii nu pot lupta cu Hristos în duh, dar în corpuri de oameni transformați, vor forma o armată de temut.
    Cei care credeți că vaccinații nu au comis un mare păcat, vă înșelați amarnic! Vaccinații și-au lepădat liberul arbitru odată cu acceptare vaccinului. Toate acele hârtii semnate, de acord cu vaccinul, au fost, renunțarea la liberul arbitru. Nu numai atât! Cei vaccinați, prin serul introdus au pierdut și controlul de a refuza semnul, iar prin tehnologie vor pute fi controlați. Așa că toți vaccinații vor fi primii la cozile acestor aparate de eliberat carduri. Ei vor primi comenzi de la Stăpânul lor ( Satan) ca să se ducă la aceste aparate.
    De aceea Dumnezeu a urât atât de mult semnul Fiarei, pentru că cel care renunță la corpul său și-l va da demonilor, va ajuta la construirea armatei demonilor.
    Cei nevaccinati și nepecetluiți vor avea persecuții inimaginabile. Toți cei însemnați vor porni împotriva lor. Aceștia la început va face tot posibilul ca să-şi convingă apropiații să accepte vaccinul și cardul, după un timp, mulți se vor lepăda de tot și vor fugi prin păduri și prin pustiități, aceștia se vor constitui în grupuri mici, formând comunități. Toți aceia care vor pleca, vor fi protejați de îngeri, ei vor fi nevăzuți pentru ochii celor însemnați. În aceste timpuri se vor desfășura cei șapte ani de pedepse apocaliptice, care se pare, că deja au început.
    Venirea așa-zișilor extratereștrii va juca un rol decisiv în aceste timpuri. Aceștia nu sunt decât demoni, care vor veni în fața oamenilor ca salvatorii Pământului. Ei se vor da drept apărătorii pământului și vor spune că au venit într-un moment crucial pentru a salva Pământul de o invazie a unui extraterestru rău, prezentând pe Hristos și armatele de îngeri ca fiind extratereștrii invadatori. Ei vor purta război în Cer și pe pământ cu aceștia și Arhanghelii Mihail și Gavril îi va învinge și îi va trimite pe pământ.
    Toate aceste înșelari au fost posibile cu ajutorul educației din școli, mass-media și toate filmele. Ne-au educat să credem că trăim pe un pământ sferic care se plimbă printr-un univers plin de planete cu civilizații extraterestre care pot fi …și rele. De aceea prin educarea noastră s-a clădit un concept futuristic neadevărat, dar care îi va ajuta ca să ascundă venirea lui Hristos ca fiind a unor extratereștrii. Pământul nu este nici sferic și nici nu se plimbă bezmetic prin așa-zisul „univers”, el este static și este un habitat construit de Dumnezeu, ca noi oamenii să ne dezvoltăm spiritual și nu material până ce evoluția noastră va atinge un apogeu care va transforma corpul muritor, într-unul nemuritor. Suntem prima etapă de dezvoltare și dacă nu alegem corect, sufletul nostru nu va putea fi indumnezeit și va fi atras de focul veșnic care se află în interiorul acestui habitat, numit Pământ.
    Așa că aveți grijă! Dacă doriți să evoluați, nu vă vaccinați! Nu primiți cardul Green Pass și nici un act biometric. Fiți stăpânii voștrii și Dumnezeu vă v-a răsplăti înmiit.
    Aceste vremuri sunt foarte speciale! Acum se alege grâul de neghină. Dumnezeu a urât atât de mult acest semn încât cei care nu-l vor lua și vor fi sacrificați, vor primi imediat ce Hristos va veni, viața veșnică. Aceștia vor fi inviați și vor fi făcuți mari preoți ai lui Hristos și ai lui Dumnezeu. Ei vor locui cu Hristos și cu Dumnezeu și vor fi mai sfinți decât sfinții din ceruri. Cei care ați înțeles aceste lucruri, transmiteți-le tuturor fraților voștrii.
    Cel ce mărturiseşte acestea zice Amin! Vino, Doamne Iisuse!
    Harul Domnului Iisus Hristos, cu voi cu toţi! Amin.

    Apreciază

    • abc said, on februarie 26, 2024 at 8:33 pm

      …. dar când se va întâmpla ca această tehnologie să fie conectată în stadiul final, atunci corpul transformat va exorciza sufletul din corp și persoana însemnată va fi un simplu recipient, care va aștepta un suflet pereche să preia acest corp.

      Serios !!!
      Ce a fumat cel ce ti-a trimis minunea asta ?
      Scuza-ma, dar chiar nu m-am putut abtine.
      Tu citesti ce primesti ?
      Tu nu vezi ca astia fac misto de crestini ?

      Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 26, 2024 at 8:57 pm

        abc

        Nu-i citisem comentariul, caci era lung.
        Ai dreptate in ceea ce zici.

        Apreciază

      • Moro said, on februarie 26, 2024 at 9:42 pm

        Interesant totusi. Poate ca e o traducere mai nereusita din alta sursa. In orice caz eu cred ca multe dintre ele chiar asa se vor intampla. Chiar as vrea sa stiu sursa acestui mesaj. Eu ma cam indoiesc ca ar veni din tabara adversa. Mai degraba vreun zelotist exaltat. Dar chiar si asa, ar trebui sa fim foarte, foarte atenti si precauti, astia ne pot surprinde in orice clipa. Viclenia lor diabolica nu are limite! Chiar nu v-a convins „plandemia” de abilitatile lor?!

        Apreciază

    • D said, on februarie 26, 2024 at 11:37 pm

      Doamne Ajuta.
      trebuie sa avem grija cand dam share la astfel de lucruri, si atunci va intreb – de vine sursa de mai sus? caci e destul de simplu sa ne inselam in zilele noastre.

      Apreciază

    • D said, on februarie 26, 2024 at 11:44 pm

      share-ul de mai sus pare a fi luat de pe pagina de fb: Corsar Bond postat pe 31 dec 2023

      Apreciază

    • Lica said, on februarie 27, 2024 at 9:06 am

      Salut!

      Ca va mai fi o ‘pandemie’… Problema nu e daca va mai fi, ci cand o va dicta asa zisa institutie OMS…

      „va pune semnul cu 666 pe frunte, astfel încât nici nu vei simți.”

      Putin probabil. Semnul fiarei va fi microcipul implantat pe mana dreapta sau pe frunte.
      Si se va face cu voia si consimtamantul tau.

      P.S: Gandeste-te doar ca, sa zicem, iti baga cu laser ‘invizibil’ pe piele acel cod QR sau BarCode, totusi pielea se regenereaza, creste, moare, se duce… Ar trebui repetat procesul…

      Bun… asta una… a doua si cea mai importanta:

      Globalistii prin ‘pecete’ trebuie sa SUBJUGE TOTAL CREATIA, adica, INCLUSIV CE GANDESTE fiecare individ. Nu poti sti ce gandeste unu’ prin marcajul pe care l-ai descris !!!

      In schimb, printr-un microcip care sa fie non-stop conectat la retea, folosit AI (Artificial Intelligence) iar individul fiind un IoT („Internet of Things”), acest lucru este 100% posibil. Fiecare aspect al vietii va fi strict monitorizat.

      Apreciază

      • abc said, on februarie 27, 2024 at 11:10 am

        ”semnul cu 666 pe frunte” sau pe mâna dreaptă nu se va pune in mod viclean, fiindca atunci la Judecata de Apoi vei fi considerat nevinovat iar diavolul nu doreste asta ci doreste sa-l piarda pe om in focul cel vesnic impreuna cu el, ci va fi pus in cunostiinta de cauza, il va constange pe om pana acesta, omul, va accepta constient semnul.
        Nu mai credeti astfel de mesaje fiindca chiar faceti jocul celui rau.

        E ca in bancul cu lupu, tot se striga ”iata lupu” pana nimeni nu mai crede ca vine lupu si atunci cand chiar va veni lupul toti vor fi adormiti.

        Apreciază

      • Moro said, on februarie 27, 2024 at 1:38 pm

        Da ma, aveti perfeta dreptate! Sunteti foarte luminati! Toata lumea stie ca satana opereaza in mod cinstit. N-ar indrazni sa va minta cu nimic, saracu’. O sa va dea si cate un pliant cu avantaje si dezavantaje cand o sa fiti in fata aparatelor de marcat, ca nu cumva sa existe posibilitatea de a lua aceasta hotarare in necunostinta de cauza. Nu cred ca ar suporta sa fie invinuit pe „nedrept” daca cineva si-ar pierde sufletul din ignoranta.
        Lasand gluma la o parte, eu cred ca voi va amagiti singuri. In plandemie tot asa a fost? V-a spus cineva adevarul si v-a intrebat daca vreti sau nu? Au lucrat cat se poate de ascuns, si cine s-a informat, s-a putut feri, cine a dormit in papuci, a inghitit galusca, cum se spune. Iar ceea ce au reusit sa faca in plandemie a intrecut si cele mai sumbre previziuni. Ati auzit de vorba aia care spune ca ignoranta nu e o scuza? In plus, problema cea mai mare va fi nu ca nu vei stii absolut deloc ce faci, ci ca nu vei mai fi capabil sa faci mare lucru. Nu vei mai avea puterea de a te opune. Oamenii vor fi adusi, cu participarea lor voluntara sau involuntara, intr-o asemenea masura de indobitocire ca nu vor mai fi in stare sa refuze pecetea. Mai degraba treaba sta in felul urmator: tot inghitind mizerii si facand compromisuri grave, oamenilor li se va toci de tot constiinta si vor pierde in cele din urma orice urma de vitalitate si discernamant. Si la asta vor contribui foarte mult si mizeriile pe care le-au introdus deja prin seringa. Asta inseamna ca pregatirea pentru pecete a inceput si totusi cei mai multi n-au fost pe faza. Ce va face sa credeti ca daca acum multi n-au putut refuza, desi a fost ceva relativ usor, vor putea atunci cand situatia va fi grava, cand te vor impresura, constrange si iti vor lua tot daca nu te supui?
        Faceti totodata si multe supozitii precare. De unde stiti cat de avansata este tehnologia lor si modul in care o vor folosi? Ma refer la cea care nu este disponibila publicului larg. Sunteti dispusi sa pariati pe mantuirea voastra ca aveti dreptate? Nu e mai bine sa fiti cat se poate de precauti, refuzand poate si ceva inofensiv daca nu este cu adevarat necesar sau trezeste banuieli, decat sa existe si riscul cel mai mic de a va pierde sufletul pe veci? Degeaba se implementeaza raul treptat? Da, probabil ca la un moment dat ne vor intreba, dar vom mai avea puterea de a zice nu, daca pana atunci nu ne-a pasat deloc si am facut tot ce au zis ei? Nu cred ca sufletul se va pierde atunci in ultimul moment ci se va vinde de catre oameni mult mai devreme. De aceea Dumnezeu ne si lasa atata timp sa ne venim in simtire si sa ne pregatim. Numai sa nu-l pierdem amagindu-ne intr-un fel sau altul!

        Apreciază

      • abc said, on februarie 27, 2024 at 4:54 pm

        Moro,
        In pandemie te-a vaccinat cineva fara sa sti ?
        Atunci ce vorbesti aiurea ?
        Te-a constrans si tu te-ai dus ca … desteapta sa te vaccinezi.
        La fel va fi si atunci.
        Nu mai spuneti aiurea cu marcarea pe nesimtite si in felul asta ajungi in iad.
        Aveti un pic de judecata, ca asta cere si Domnul. Vedeti ca rad vrajmasii de se crecaneaza de ras de omul slab de minte.

        Apreciază

      • Moro said, on februarie 27, 2024 at 7:43 pm

        abc, din pacate, nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic. Nu mai incerc, ca pare pierdere de vreme.

        Apreciază

  5. Oarecare said, on februarie 26, 2024 at 3:54 pm

    Nu cumva așa ne ajută bunul Dumnezeu ca să nu câștige sodomiții „europeni”?

    Apreciază

  6. geo said, on februarie 27, 2024 at 8:10 am

    „Two years ago, Russia finally decided it had had enough and on February 24, 2022, launched its counteroffensive against decades of NATO aggression in Europe. The special military operation (SMO) ushered in a tectonic shift in the geopolitical arena, with Washington DC and Brussels finally showing their true colors. Apart from the full-blown economic siege of Russia, which includes the illegal seizure of its massive forex reserves, the political West also launched a crawling war with Moscow by providing ever more advanced weapons to its Neo-Nazi puppets in Kiev. The Russian military initially used BTGs (battalion tactical groups) to take direct control over a massive area in mere days, helping shape the battlefield to Moscow’s liking and setting the stage for the SMO’s most important aspect – demilitarization.

    This process would’ve been over in just two to three weeks, formalized in a peace deal that would’ve ended the Kiev regime’s brutal shelling of the Donbass and prevented further escalation of the NATO-orchestrated Ukrainian conflict. However, the political West had other plans, the then Prime Minister of the United Kingdom Boris Johnson in particular. He sabotaged the already-signed peace deal immediately after Russia withdrew from northern Ukraine, resulting in a massive escalation of the conflict. Hundreds of thousands of Ukrainians, many of them forcibly conscripted, were sent to certain death against a technologically superior opponent able to wage war from thousands of kilometers away. The conflict evolved into a bloody WWI-style trench warfare with little maneuvering.”
    ***
    „Cu doi ani în urmă, Rusia a decis în sfârșit că se satura și, pe 24 februarie 2022, și-a lansat contraofensiva împotriva deceniilor de agresiune NATO în Europa. Operațiunea militară specială (SMO) a dus la o schimbare tectonă în arena geopolitică, Washington DC și Bruxelles-ul arătându-și în sfârșit adevăratele culori. Pe lângă asediul economic deplin al Rusiei, care include confiscarea ilegală a rezervelor sale masive de valută, Occidentul politic a lansat, de asemenea, un război cu Moscova, oferind arme din ce în ce mai avansate păpușilor săi neo-nazi de la Kiev. Armata rusă a folosit inițial BTG-uri (grupuri tactice de batalion) pentru a prelua controlul direct asupra unei zone masive în doar câteva zile, contribuind la modelarea câmpului de luptă după placul Moscovei și a pregătit scena pentru cel mai important aspect al SMO – demilitarizarea.

    Acest proces s-ar fi încheiat în doar două-trei săptămâni, oficializat într-un acord de pace care ar fi pus capăt bombardării brutale a Donbass-ului de către regimul de la Kiev și ar fi prevenit escaladarea în continuare a conflictului ucrainean orchestrat de NATO. Cu toate acestea, Occidentul politic avea alte planuri, în special prim-ministrul de atunci al Regatului Unit Boris Johnson. El a sabotat acordul de pace deja semnat imediat după ce Rusia s-a retras din nordul Ucrainei, ceea ce a dus la o escaladare masivă a conflictului. Sute de mii de ucraineni, mulți dintre ei recrutați cu forța, au fost trimiși la moarte sigură împotriva unui oponent superior din punct de vedere tehnologic, capabil să ducă război de la mii de kilometri distanță. Conflictul a evoluat într-un sângeros război de tranșee în stilul Primului Război Mondial, cu puține manevre.”

    https://www.theinteldrop.org/2024/02/26/two-years-into-russias-smo-political-west-more-isolated-than-ever-pushing-for-global-destabilization/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.