SACCSIV – blog ortodox

Video: THE WAR ON CHILDREN (Razboiul impotriva copiilor)

Posted in copii, HOMOSEXUALITATE by saccsiv on februarie 20, 2024

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan said, on februarie 20, 2024 at 3:12 pm

    Sincer,nimeni nu ii mai compatimeste.E si-o fac.Desfasoara-se evenimentele dupa cursul lor normal,cum a fost si pana la mijlocul secolului 20.Astea sunt legile naturii si bogatii musai sa suporte consecintele..

    Apreciază

  2. Ovidiu said, on februarie 20, 2024 at 3:28 pm

    “Urmare a interesului vostru, în această joi vom discuta despre ideologie în politica românească, despre cea a PLAN, despre modul în care aceasta ne modelează înțelegerea prezentului și ne definește opțiunile de viitor. Aștept în continuare întrebările voastre pe această temă dar și pe altele până joi la ora 16.00, cu angajamentul că voi încerca să răspund la cât mai multe în cele 60 de minute ale întâlnirii noastre. Pe joi!” General (r) SRI Silviu Predoiu

    https://www.facebook.com/share/p/3SvjCRTnyxnmQ8dv/
    https://planromania.ro/

    PS: Exista deschidere spre o informare corecta, spre dialog. Așadar implicati-va si puneți întrebări. De altfel, ce aveți de pierdut?

    #DoarRomania 🇷🇴🇷🇴🇷🇴
    #PLAN #TuCePLANaiPentru2024?
    #VremOSchimbare

    Apreciază

  3. mircea.v said, on februarie 20, 2024 at 5:38 pm

    In acest moment, vedetele luptei anti-sistem sant ips Teodosie si Dan Puric, Pana la acest moment eu ii consider ca fiind cei mai periculosi/perversi/alunecosi.

    Vorbesc vorbe frumoase, dar nu si ca digitalizarea e rea, actelele electronice sant rele, disparitia cash e rea. Toate cele de mai sus se vad deja in viata de zi cu zi, sant prezente, nu mai e ca va fi, ca mai e pana atunci… Idem de implantul de cip a lui Elon Musk care e chiar insemnarea de care vorbeste Biblia.

    Ecumenismul e alta tema, dar nu am mari pretentii sa fie dezbatuta la TV-uri. E esentiala si tema asta, dar aici rezolvarea in plan individual e mult mai simpla.

    Daca are cineva vreun material cu Puric care sa vorbeasca ce trebuie pe temele referitoare la digitalizare, il rog sa posteze aici. Poate nu stiu eu ultimele evolutii.

    Apreciază

  4. Anonim said, on februarie 20, 2024 at 6:13 pm

    „Elon Musk susține că primul pacient căruia i-a fost implantat în creier cipul Neuralink, luna trecută, este acum capabil să controleze săgeata unui mouse doar cu ajutorul minții.”
    https://www.biziday.ro/276436-2/

    Apreciază

  5. scortisoara said, on februarie 20, 2024 at 7:46 pm

    Bai, cum naiba se indragostesc astia intre ei ( gay-i) ca mie imi e greu sa ma indragostesc de un barbat daramite sa iubesc o femeie…?
    Pe bune, acuma : esti barbat si te indragostesti de un alt barbat ,cum naiba reusesti ? Ce poate sa te atraga la el? Barba ,parul de pe piept ,sosetele murdare ,tricoul transpirat ???? :)))))))))))))))))))))))))).
    La fel si pt o femeie. Esti femeie si iti plac sanii,buzele ,botoxul, plasticul din corp ,colacii de pe burta ,calcaiele crapate etc ….ale alteia ?? :))))))))))))))))))))))))))))
    Io nu-i inteleg pe astia ….. Ce li se declanseaza in creierul ala ??? Am vazut zilele trecute un film cu detectiv – Barber . Eh si personajul ( detectivul ) era gay .Mi s-a intors stomacul pe dos si am renuntat sa ma mai uit . O porcarie gay . Ihhhh..

    https://www.activenews.ro/stiri/Grecii-revoltati-de-productia-Netflix-despre-Alexandru-Macedon-Crearea-unui-zeu-…-HOMOSEXUAL-O-campanie-de-propaganda-187659

    Apreciază

    • Carmen said, on februarie 22, 2024 at 12:31 am

      Cum „naiba”?pai vrajmasu’ tine cont de ceva? La cate se intampla in lumea asta te mai intrebi cum si ce fel…Noi putem doar sa ne rugam pt ei sa fie scosi din mizerie si nebunie.atat

      Apreciază

    • G,. said, on februarie 22, 2024 at 12:46 am

      Ma faci sa rad :))))
      Colacei pe burta, calcaie crapate, uhm, bine ca stiu acum :))))))

      Cat despre filme…Stai sa vezi la seriale. Nu prea ma uit, dar am incercat vreo doua zilele astea. Promovare lgbtq+ si alte perversiuni la tot pasul. Dar nu asa simplu, ci grosolana si exagerat de multa. Am renuntat sa ma mai uit. M-am uitat doar sa vad cum se termina:)))). La una din ele, finalul promova pe fata lesbianismul si alte valori de doi bani.

      Apreciază

  6. Radu Humor said, on februarie 21, 2024 at 12:08 am

    O Putere de talia SUA este pusă într-o situație cel puțin penibilă, dacă nu și condamnabilă, de „putoare” parșivă răspunzând unor comenzi străine de spiritul poporului american, care deși grav marcat de trecutul înaintașilor săi, a dobândit în timp respect din partea Lumii civilizate , care a trecut peste multe ciudățenii ivite pe parcursul acestui conglomerat statal , dar s-ar putea ca ultimele evoluții să pună capăt respectului unora și fricii altora, „lepădându-se de Satana” , precum au făcut-o și alții la îndemnul nu doar a Celor Sfinte, ci și a situației catastrofale în care se află America de când a ajuns să fie comparată cu elefantul, dus de nas de șoricel ( Israel), până pe marginea prăpastiei ( dezavuare și chiar dezmembrare ! ).
    E poate cea mai mare deziluzie produsă , mai ales celor care se văd aruncați din nou în brațele celor de care credeam că am scăpat definitiv, sau a unora cu care nu prea avem nimic în comun. Nici fel de a gândi, nici fel de a mânca, nici cel de-a ne ruga ! 😎

    Apreciază

  7. geo said, on februarie 21, 2024 at 9:11 am

    Apreciază

  8. geo said, on februarie 21, 2024 at 11:25 am

    https://www.wsj.com/world/middle-east/u-s-drafts-u-n-resolution-calling-for-temporary-cease-fire-in-gaza-ad5c58ce?mod=world_lead_pos1&utm_source=substack&utm_medium=email

    https://www.yahoo.com/news/us-announce-major-sanctions-package-163725969.html

    https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/20041105

    http://91.222.7.145/hronika/poljski-poljoprivrednici-putine-dovedi-u-red-ukrajinu-i-brisel-a-i-nase-rukovodstvo.html

    Yemen’s Houthis captured the American Remus 600 unmanned underwater vehicle

    This device is considered one of the most modern underwater reconnaissance units in the United States.

    Yale University honored the memory of its graduate. Analny, Vanillny, Vanalny – doesn’t matter

    https://br.ifunny.co/picture/total-world-population-of-jews-1938-1948-old-almanacs-never-AtXUQ44M8

    https://www.jewishvirtuallibrary.org/how-many-people-died-at-auschwitz

    Dă clic pentru a accesa tottlefraud.pdf

    https://newcoldwar.org/archive-of-writings-of-professor-mark-tauger-on-the-famine-scourges-of-the-early-years-of-the-soviet-union/

    The West was “overly optimistic” about Ukraine – head of the NATO Military Committee Bauer.

    Admiral Rob Bauer mistakenly believed that ammunition and training would be sufficient for a Kyiv victory. The West greatly overestimated Ukraine’s chances of success in combat against Russia last year, a senior NATO commander told the Financial Times.

    His comments came after Kyiv’s failed counter-offensive and the recent loss of the strategic city of Avdiivka.

    In an interview published today (Feb 19th), Admiral Rob Bauer admitted that Western powers were „too optimistic about a war in 2023.”

    Obviously, he was referring to Kyiv’s ambitious plans to break through Russian defenses and reach the Crimean Peninsula, which were not realized.

    Pe baza ineptiilor astuia si altora ca el europenii s-au demilitarizat si au devenit dependenti de cmi american…

    American MQ-9 Reaper reconnaissance and attack drone shot down by Yemen’s Houthis
    https://edition.cnn.com/2024/02/20/politics/us-drone-yemen-houthis/index.html

    Apreciază

  9. geo said, on februarie 21, 2024 at 11:37 am

    Ukraine’s EU membership could be ‘death sentence’ for Poland’s agriculture – Former Polish PM

    https://infobrics.org/post/40522

    Neo-Nazi junta and Nazi Germany – living proof of ‘nomen est omen’ motto

    https://infobrics.org/post/40523

    Czech farmers accused of being ‘pro-Russian’

    https://infobrics.org/post/40524/

    Apreciază

  10. Apa trece, pietrele rămân said, on februarie 21, 2024 at 12:52 pm

    Ce vremuri bune pentru mântuire! – ORTODOXIAÎNCATACOMBE

    Ce vremuri bune pentru mântuire!

    Citez din articol:

    Tot părintele Iustin Pârvu spunea:

    ,,Dacă nu ne vom așeza genunchii la pocăință, dragii mei, nu vom reuși nimic. Dacă ne vom ruga însă cu râvnă, dacă ne vom osteni în rugăciune, Dumnezeu va face ca totul să fie posibil. Și toate aceste încercări, globalizare, ecumenism și cine știe care altele, toate vor fi spulberate de forța rugăciunii.”

    Apreciat de 1 persoană

  11. geo said, on februarie 21, 2024 at 12:54 pm

    Suparare mare pe alde striblea ca au pierdut ucrainenii un oras si ca se termina razboiul…si pe sondajele care arata ca oamenii s-au saturat de razboi, cheltuieli aberante, si face apel sa ii sprijinim mai mult pe ucraineni cu arme, munitii…ce uita musiu si gasca lui e ca nu mai are cine sa le manuiasca…mai mult, in ruinele avdeevka rusii au gasit multe cadavre cu embleme occidentale, posibil fosti soldati, deghizati in mercenari…de depozitele de armament si munitie occidentale nu mai zic nimic…

    Apreciază

    • geo said, on februarie 21, 2024 at 2:02 pm

      E o nebunie pe toate canalele…doar sa se pastreze statu-quo-ul actual, in care doar unii beneficiaza…

      Apreciază

      • geo said, on februarie 21, 2024 at 3:05 pm

        Extins la o scara mai mare e si modelul de dezvoltare impus de 500 de ani, metropolele pe baza spolierii coloniilor…si pe care vor sa il perpetueze…iar Rusia e pe lista…din cauza uriaselor resurse de care dispune….si care ar permite functionarea economiilor occidentale multe sute de ani de aici incolo….legaturile rusesti cu nemtii prin furnizarea gazului sunt dovada…cum s-a oprit robinetul nemtii au luat-o la vale…multe companii relocandu-se unde au conditii…

        Apreciază

      • Geo said, on februarie 21, 2024 at 9:40 pm

        Dacă esti JURNALIST VERTICAL patesti precum Assange: https://m.activenews.ro/opinii/Cazul-Assange-Se-judeca-Dreptul-Puterii-de-a-pune-Pumnul-in-Gura-%E2%80%93-Dovada-ca-WikiLeaks-a-avut-Dreptate-187680

        Dacă ești molusca precum marea majoritate a influencerilor din msm româneasca te transformi în trompeta sistemului…precum striblea..
        Și ce mai lăuda el „democrațiile”??? occidentale uitând ce au facut oamenilor în mizerabila pandemie…

        Apreciază

    • Geo said, on februarie 21, 2024 at 9:44 pm

      Na belea: în loc de mai mult război și mai multe privațiuni europenii vor pace si o viață normală-https://m.activenews.ro/ucraina/Optimismul-s-a-stins-Doar-10-dintre-europeni-cred-ca-Ucraina-va-invinge-Rusia-%E2%80%93-Romanii-s-au-saturat-de-Razboi-187686

      Apreciază

    • Geo said, on februarie 21, 2024 at 10:13 pm

      Erau unul invitat nu i-am reținut numele care sustinea ca pentru extinderea spre est a NATO NU exista nicăieri vreun document scris spre deosebire de celebrul șervețel al lui Churchill. Ei bine distinsul al cărui nume nu l-am reținut trebuie să știe că pe site-ul Arhivelor naționale americane exista documente in acest sens – https://nsarchive.gwu.edu/briefing-book/russia-programs/2017-12-12/nato-expansion-what-gorbachev-heard-western-leaders-early

      Apreciază

  12. […] Personalitati ce inca nu sunt membrii de partid dar care sunt vedetele luptei anti-sistem? Iata comentariul fratelui Mircea postat la Video: THE WAR ON CHILDREN (Razboiul impotriva copiilor): […]

    Apreciază

  13. […] la carnavalul din Torrevieja copiii au defilat îmbrăcați în prostituate cu steaguri LGBT Video: THE WAR ON CHILDREN (Razboiul impotriva copiilor) […]

    Apreciază

  14. […] la carnavalul din Torrevieja copiii au defilat îmbrăcați în prostituate cu steaguri LGBT Video: THE WAR ON CHILDREN (Razboiul impotriva copiilor) […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.