SACCSIV – blog ortodox

Robert Negoiță a oficiat o căsătorie lesbiană de o zi de Valentine’s Day: „Noi suntem deschiși la minte”

Nu era suficient de rau ceea ce se promoveaza de Valentine’s Day:

14 februarie: Ziua Indragostitilor – promovarea nefirescului

Lui Robert Negoita i-a mai venit o idee. Iata ce putem citi in articolul Două femei au fost căsătorite, pentru o zi, de către viceprimarul Sectorului 3 din București de pe Antena 3:

Două femei au fost căsătorite, pentru 24 de ore, de către viceprimarul Sectorului 3 din București.

Primăria Sectorului 3, din București, a organizat un eveniment, în cadrul căruia cuplurile s-au putut căsători pentru 24 de ore.

”Zona pentru căsătorii este gata la Laminor Love Wonderland.

Aici vor spune “Da!” îndrăgostiții care s-au decis să facă oficial pasul cel mare, dar și cuplurile care vor să testeze propunerea noastră: Căsătoriile de o Zi.

De marți, 13 februarie, ne vedem să celebrăm iubirea la Laminor Love Wonderland. Inimioare, flori, decorațiuni speciale, fericire, concerte, spectacole de excepție și multă distracție”, anunța Robert Negoiță, în urmă cu câteva zile, pe o rețea socială.

Printre doritori au fost și parteneri de același sex. Două femei chiar au fost căsătorite, pentru o zi, de către viceprimarul Sectorului 3.

”Este o experiență… Până la urmă, nu este nimic oficial! Nu se înregistrează în vreun registru, nu produce consecințe juridice, până la urmă este doar un exercițiu.

Nu sunt puțin cei cărora le este teamă de căsătorie. Și atunci, sunt niște chestiuni care au fost promovate în lumea civilizată liberă, către care tindem și noi și încercăm să luăm partea bună. Libertate, inițiativă, experimentare…”, a explicat Robert Negoiță la Antena 3 CNN.

”Mai sunt și astăzi alte cupluri care vor veni. Cred că noi suntem diverși, că nu suntem cu toții la fel, că nu avem aceleași orientări… Oricum am fi făcut, am fi generat controverse. Și dacă nu am fi acceptat, am fi supărat pe alții”, a mai spus edilul.

”Până la urmă, fiecare are felul lui. Ce suntem noi să judecăm? Noi suntem deschiși la minte și acceptăm că suntem diferiți și ne acceptăm așa cum suntem”, a concluzionat primarul Robert Negoiță la Antena 3 CNN.

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ana said, on februarie 15, 2024 at 12:04 pm

    Cu siguranta s-au incalacat legi si reguli. Trebuie zburat din functie Robinetul.

    Apreciat de 1 persoană

  2. C said, on februarie 15, 2024 at 1:47 pm

    Klaus Schwab, la Summitul Guvernului Mondial 2024: Oamenii care refuză să se contopească cu Inteligența Artificială vor dispărea în curând. IA, Internetul Lucrurilor, ingineria genetică “devin fundamentul vieții noastre”
    http://tinyurl.com/yc8rv9tt

    Adica:
    4 Şi au început să se închine balaurului, pentru că dăduse puterea lui fiarei. Şi au început să se închine fiarei, zicând: „Cine se poate asemăna cu fiara şi cine se poate lupta cu ea?”
    5 I s-a dat o gură care rostea vorbe mari şi hule. Şi i s-a dat putere să lucreze patruzeci şi două de luni.
    6 Ea şi-a deschis gura şi a început să rostească hule împotriva lui Dumnezeu, să-I hulească Numele, cortul şi pe cei ce locuiesc în cer.
    7 I s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască. Şi i s-a dat stăpânire peste orice seminţie, peste orice norod, peste orice limbă şi peste orice neam.
    8 Şi toţi locuitorii pământului i se vor închina, toţi aceia al căror nume n-a fost scris de la întemeierea lumii în cartea vieţii Mielului, care a fost înjunghiat.
    9 Cine are urechi, să audă!
    (Apocalipsa 13:4-9)

    (deci fiara/inteligenta artificiala va face razboi cu sfintii, care inca vor fi pe pamant, nu rapiti – probabil inainte de rapirea bisericii!)
    si

    11 Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel şi vorbea ca un balaur.
    12 Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei şi făcea ca pământul şi locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
    13 Săvârşea semne mari, până acolo că făcea chiar să se coboare foc din cer pe pământ, în faţa oamenilor.
    14 Şi amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi trăia.
    15 I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
    16 Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte
    17 şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
    18 Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.
    (Apocalipsa 13:11-18)

    (exact ce afirma si Klaus Schwab: cine nu va „accepta” fiara/inteligenta artificiala, va „disparea”/va fi ucis!)

    Apreciază

  3. geo said, on februarie 15, 2024 at 2:07 pm

    Ascultati striblea…in Romania e super misto…mult mai misto decat in restul lumii…

    Apreciază

  4. scortisoara said, on februarie 15, 2024 at 3:35 pm

    Ne perfectionam ….:)))))))))))) Asa l-am auzit pe unul mai demult ( traia in V-ul Europei ) ,cica el se perfectioneaza in sex. La vremea aia nu intelegeam variatiile dar acum de cand cu LGTB si tot alfabetul ,abia acum inteleg cum e cu perfectionarea . Mintea nebunului la capatul pamantului.
    :))) Mai ramane sa vedem cum un barbat se casatoreste cu o ….macara de Valntine`s day

    Apreciază

  5. scortisoara said, on februarie 15, 2024 at 3:40 pm

    Putin e pe post de Gandalf cu artificiile…. Vrajitorul cel Sur cu artificiile…

    https://www.activenews.ro/stiri/Razboiul-trece-la-un-alt-nivel.-Rusia-intentioneaza-sa-trimita-o-arma-nucleara-in-spatiu-187545

    Apreciază

  6. scortisoara said, on februarie 15, 2024 at 3:44 pm

    Io tot n-am inteles ce cauta Ciolacu la Papa . E catolic si vrea binecuvantare ? Daca nu e ,noi nu avem Patriarh? Avem Patriarh sau nu avem ? O fi o holograma….Patriarhul nostru si noi nu stim .

    https://www.activenews.ro/stiri/Marcel-Ciolacu-a-fost-primit-de-Papa-Francisc-la-Vatican.-Ce-cadouri-si-au-facut-187548

    Apreciază

  7. scortisoara said, on februarie 15, 2024 at 4:27 pm

    Apreciază

  8. scortisoara said, on februarie 15, 2024 at 4:45 pm

    Important de retinut stirea. Am aflat de o varianta mai ieftina la Parasinus se numeste Sinufen si e la jumatate de pret ca Parasinus. Am luat Sinufen ultima data cand ma racit .

    https://www.activenews.ro/opinii/Halucinant-Medicamentele-pentru-raceala-provoaca-atacuri-cerebrale-187553

    Apreciază

  9. Ania said, on februarie 15, 2024 at 5:14 pm

    Ne-am bucurat cu totii si am avut multa liniste in suflete sarbatorind crestineste in aceasta luna pe 2 februarie Intampinarea Domnului. De fiecare data la aceasta sarbatoare simt multa pace si liniste in suflet. Din pacate foarte multi din generatia tanara nu mai stiu semnificatia Sfintelor noastre sarbatori, nu stiu de existenta lor in calendar. In schimb toata lumea e vrajita de acest valentine. De fapt nu exista o sarbatoare a Sf Valentin, pentru ca nu a fost vreodata marcat in calendar o zi a Sf Valentin nici cu cruce neagra. De fapt nu e o zi a niciunui sfant. Valentine e cu totul altceva in contextul de azi. Ziua asta vine de la o veche manifestare din vechime intre tineri, care nu era a iubirii, pentru ca iubirea, virtute care e de la Dumnezeu, nu are o singura zi intr-un an. De fapt asta nu era ziua iubirii, ci a destrabalarii, a „pasiunii” inflacarate, pe care tinerii si-o manifestau liber, „experimentau”, adunati fiind cu totii in mijlocul unei paduri. Deci ce s-a intamplat si ce a facut primarul e absolut odios, dar nu m-a luat complet prin surprindere, mai devreme sau mai tarziu „autoritatile” ar fi facut asta oricum. Vor sa ne oblige sa acceptam mizeria la noi acasa. Culmea e ca astia or sa inceapa sa adopte si copii, furati din familiile lor…trist ce se intampla.

    Apreciază

  10. P.M. said, on februarie 15, 2024 at 6:34 pm

    Omul face parte dintr o sectă, cred că cea penticostală, a pocăiților cum li se spune popular;deci să nu mire pe nimeni că el este ,,deschis la minte”.

    Apreciază

  11. Spaceman said, on februarie 15, 2024 at 7:17 pm

    Foarte deschis la minte și orientat către „valorile” insuflate de satana, așa cum îi stă bine unui adventist. Și foarte ordonați și conștiincioși adventiștii ăștia, ia priviți , cândva prin ianuarie ’22, spre sfârșitul plandemiei (cu R Negoiță la min. 11:00) →

    Oare o mai fi R. Negoiță adventist? Eu cred că da, deoarece este foarte greu, ba chiar imposibil să ieși din clica aia în limbă după banii lui Soros, ai lui Rothschild și ai lui Rockefeller. Da… „pacea domnului tuturor”, ai domnului cu banii.

    Mai multe nu spun, sunt destule pe internet, ca să nu fiu acuzat de… chestii electorale.

    Apreciază

  12. Dan said, on februarie 15, 2024 at 8:08 pm

    „Noi suntem deschiși la minte”.
    În engleză: open-minded / open mind.
    Groucho Marx:
    Be open mind, but not so open minded that your brains fall out.

    Apreciat de 1 persoană

  13. acelas said, on februarie 16, 2024 at 1:02 am

    mi-e frica de DREPTATEA lui Dumnezeu acum ..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.