SACCSIV – blog ortodox

18 carti practice pentru pasionatii de natura, mestesugarit, remedii naturale, tehnici de supravietuire, viata arhaica si pentru oamenii gospodari

Posted in CARTE, PLANTE MEDICINALE, Romania, SPORT, SUPRAVIETUIRE by saccsiv on ianuarie 27, 2024

[…]

In materialul de fata am prezentat cateva carti practice de interes pentru pasionatii de natura, plante medicinale si alimentare, remedii naturale, gospodarie, tehnici de supravietuire, drumetie si viata salbatica.

Multe dintre aceste carti le putem intalni numai la anticariate, ele fiind foarte vechi si din ce in ce mai rare, pretul lor crescand de la an la an sau chiar de la o luna la alta. Mai exista insa edituri precum M.A.S.T. ce tiparesc lucrari traduse de la autori straini. De asemenea am inclus si cateva baze de date, de carti vechi, scanate in format PDF, de la autori straini consacrati pe domenii de activitate, dar si baze de date despre plante.

Cartile de fata se axeaza pe activitati ce pot fi desfasurate folosind resursele din tara noastra sau pot fi adaptate in unele cazuri.

Atentie! Anumiti autori pot avea inclinatii new-age, eretice sau atee. Noi trebuie sa invatam de la oameni doar ce este de folos.

Cuprins subcapitole din articol:

[…]

Cititi va rog mai multe la:

https://supravietuirefugainmunti.wordpress.com/2024/01/17/18-carti-practice-pentru-pasionatii-de-natura-mestesugarit-remedii-naturale-tehnici-de-supravietuire-viata-arhaica-si-oameni-gospodari/

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Cumparati-le si cititile, cat inca mai sunt

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tudorr said, on ianuarie 27, 2024 at 3:14 pm

    Doamne ajuta!

    În completare la:

    Website-uri si canale de YouTube pentru pasionatii de tehnici de supravietuire

    Doua canale de YouTube în care sunt explicate si aratate în teren anumite ciuperci și plante medicinale pe intelesul tuturor. În plus câteva tehnici de supraviețuire, rețete culinare, apicultura, gradinarit și unele locuri/sate din munți abandonate.

    Primul video, un om ortodox.
    Al doilea video, un om care vorbește despre Dumnezeu, dar nu știu sigur ce înclinații are.

    Apreciază

  2. […] 18 carti practice pentru pasionatii de natura, mestesugarit, remedii naturale, tehnici de supravietu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.