SACCSIV – blog ortodox

Din nou despre accesarea internetului doar cu buletinul

Posted in internet, Italia by saccsiv on ianuarie 3, 2024

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/italia-propune-sa-se-intre-pe-internet-doar-cu-buletinul-ministrul-ivan-sunt-initiativele-pe-care-le-va-lua-si-tara-noastra_3188371.html

Bogdan Ivan

Ministrul Digitalizării a vorbit despre inițiativele pe care România le va lua cu privire la accesarea internetului, după ce președintele din Italia a propus folosirea buletinului pentru utilizarea acestuia.

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării a precizat, într-o intervenție la Antena 3, care sunt inițiativele pe care le va lua țara noastră în acest sens.

„Port discuții împreună cu alte state membre la nivel european pentru reglementarea foarte clară, inclusiv a celor care au conturi pe rețelele de socializare.

Când vedem conturi de Facebook, Instagram, TikTok avem o reglementarea la nivel European prin care acei oameni care sunt identificați ca persoane fizice să fie identificați de rețeaua de socializare și să se vadă că are buletin pe model de bifă albastră, dar verde de această dată”, a explicat ministrul.

Totodată el a precizat care sunt în acest moment reglementările privind accesul internetului, la noi în țară.

„La nivel național, avem din luna decembrie 2023 votată legea prin care acei creatori de conținut care folosesc inteligența artificială pentru a folosi imaginea unor persoane care nu și-au dat acordul să primească amenzi foarte mari plus închisoare de la 1 la 5 ani.

Avem Digital Service Act, o reglementare care urmează să intre în Parlament, prin care toate drepturile pe care le are o persoană fizică în mediul offline să le aibă și în mediul virtual”, a precizat ministrul Digitalizării.

Amintim faptul că o lege împotriva anonimatului pe internet se cere acum în Italia. Principalul semnal de alarmă l-a tras chiar președintele Italiei, Sergio Mattarella, în discursul pe care l-a susținut de Revelion.

Reacții în acest sens au apărut și din partea mai multor parlamentari ai partidului principal de guvernare care au spus că pregătesc o lege în această direcție.

 

Comentariu saccsiv:

Ideea nu este noua. Iata, de exemplu, ce ni se transmitea in 2010:

CEO GOOGLE: ANONIMITATEA pe INTERNET este UN LUCRU PERICULOS iar guvernele ii vor cere sfarsitul…

 

Tagged with: , ,

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on ianuarie 3, 2024 at 7:12 pm

    „”””Înțelegeți?
    Este vorba de un guvern mondial, nu centralizat ci difuz.””””””

    https://www.activenews.ro/opinii/2024-Anul-in-care-va-prinde-contur-Guvernul-Mondial-186616

    Apreciază

    • Ricã said, on ianuarie 4, 2024 at 2:03 pm

      Oare Activenews sunt acei ce arunca cu lãturi in Mitropolitul Longhin?

      Apreciază

  2. Un roman said, on ianuarie 3, 2024 at 8:40 pm

    Iadul e pavat cu bune intentii… Toata tehnologia evolueaza catre controlul demonic (nano-tehnologii, wifi, 6G, vaxuri etc.- toate greu perceptibile = dusman nevazut). In mod viclean, tehnologia vine la pachet cu prezentarea avantajelor, apoi urmeaza dependenta, apoi labirintul… Omul intra singur in latz… Sunt nostalgic dupa vremurile in care oamenii aveau chip senin si mintea era la dansii.

    Apreciază

  3. timisorean1 said, on ianuarie 4, 2024 at 1:18 am

    Off topic,

    o posibila expicatie pt contradictiile din politica Rusiei. O fi aratand ea independenta pe anumite sectoare dar mai e mult pana departe… In 30+ de ani s-a extins cancerul si la ei, nu chiar ca la noi dar… cancerul e cancer…

    https://opozitia.net/2024/01/02/impotriva-totalitarismului-liberal/

    Apreciază

  4. scortisoara said, on ianuarie 4, 2024 at 8:32 am

    Imi pare rau pentru PS Mihail Jar ….. imi aduc aminte cand spunea ca in BOR nu mai e har …si altele… Au avut un asa impact asupra mea aceste afirmatii incat ma facusera sa nu mai merg la biserica vreo luna de zile ,ma simteam ca un om in deriva , eram pe cote de avarie . Pana mi-am venit in fire .

    https://www.activenews.ro/stiri-justitie/CONTROVERSA-JAR.-Blestemul-pe-care-Longhin-Jar-l-a-aruncat-peste-poporul-roman-acum-se-intoarce-impotriva-lui.-186629

    Apreciază

  5. scortisoara said, on ianuarie 4, 2024 at 8:41 am

    Cand s-a declansat povestea cu Israelul caruia i s-au incalcat granitele de catre teroristi am zis ca e o facatura , o chestie intentionat facuta avand drept scop si pretext macelul care se petrece acum in Fasia Gaza si am mai zis ca dupa ce evreii termina cu Gaza urmeaza Iranul .
    Uite, cum sunt muscati de fund iranienii …. . Cum sunt zgandariti . …Asta nu prevesteste nimic bun.

    https://www.activenews.ro/externe/Atentat-in-Iran-Peste-100-de-persoane-decedate-in-explozii-la-comemorarea-generalului-Soleimani-ucis-de-armata-SUA.-Abia-acum-vorbim-serios-de-extinderea-razboiului-din-Gaza-VIDEO-186623

    Apreciază

  6. fortunatospater said, on ianuarie 4, 2024 at 11:02 am

    Pentru cei care vor să emigreze în Rusia

    Apreciază

  7. geo said, on ianuarie 4, 2024 at 11:22 am

    https://r3media.ro/progres-in-2023-statul-a-indatorat-fiecare-roman-cu-8-000-de-euro-in-1995-datoria-era-de-doar-65-de-euro-de-persoana/

    Gresit…nu fiecare roman a beneficiat de cei 8000 de euro…in plus in numarul populatiei sunt inclusi si nou nascutii…si pensionarii…si bolnavii…

    https://r3media.ro/radu-de-la-afumati-a-carui-pomenire-o-facem-astazi-4-ianuarie/

    Apreciază

  8. geo said, on ianuarie 4, 2024 at 11:35 am

    https://ortodoxinfo.ro/2024/01/04/george-simion-natalitatea-o-problema-de-securitate-nationala-aur-propune-o-serie-de-masuri-pentru-a-stimula-cresterea-natalitatii-si-pentru-a-sprijini-familiile-cu-trei-sau-mai-mult-de-trei-copii/

    https://ortodoxinfo.ro/2024/01/04/geoana-cumparat-de-sucu-cu-20-000-000-euro-aspen-a-schimbat-prostanacul/

    https://ortodoxinfo.ro/2024/01/03/israelul-vrea-sa-ii-mute-definitiv-pe-palestinieni-din-gaza/

    https://theworld.org/stories/2023-12-26/amid-war-and-large-scale-displacement-gaza-israeli-settlers-plan-their-return

    https://www.commondreams.org/news/israel-settlements-gaza

    https://unherd.com/2023/12/the-truth-about-the-ethnic-cleansing-in-gaza/

    https://www.theguardian.com/world/2005/nov/16/israel2

    https://ortodoxinfo.ro/2024/01/01/2024-anul-avram-iancu/

    https://www.activenews.ro/opinii/2024-Anul-in-care-va-prinde-contur-Guvernul-Mondial-186616

    https://financialintelligence.ro/elon-musk-avertizeaza-ca-guvernul-mondial-va-duce-la-colapsul-civilizatiei/

    https://www.newstimes.com/news/article/Release-of-intelligence-report-on-Khashoggi-15961004.php

    https://www.craigmurray.org.uk/archives/2024/01/sunak-cleverly-and-shapps-could-be-in-the-old-bailey-dock-for-genocide/

    Apreciază

  9. scortisoara said, on ianuarie 4, 2024 at 11:55 am

    Apreciază

  10. scortisoara said, on ianuarie 4, 2024 at 12:34 pm

    Nu-i rau ….nu-i rau deloc .

    Apreciază

  11. mihail73 said, on ianuarie 4, 2024 at 2:20 pm

    nu prea cred ca or sa faca treaba asta pentru ca vor avea si ei de pierdut. nu vor mai sti ce gandim, ce dorim, ce planuim, etc.

    Apreciază

  12. scortisoara said, on ianuarie 4, 2024 at 2:20 pm

    Aha, seika Mozah polueaza planeta cel mai mult… :))))))))) fiindca zboara des cu avionul ei privat care e cel mai scump din lume . Elon Musk e o frimiturica pe langa ea…
    Ce parerea sa am ? Faina seika Mozah.

    Apreciază

  13. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 4, 2024 at 2:38 pm

    Obiective masonice! De fapt, este vorba despre limitarea accesului la informații. Îi deranjează că am aflat cum ne-au fost prezentate minciuni pe post de știință. Vor să credem în ce vor ei și atât!

    Apreciază

  14. geo said, on ianuarie 4, 2024 at 3:09 pm

    Apreciază

  15. Radu Humor said, on ianuarie 4, 2024 at 5:19 pm

    Cineva spune:
    04 IAN. 2024 LA 15:41
    Presupusele declarații făcute de Ahmadinejad care cer ca Israelul să fie „șters de pe hartă” s-au dovedit a fi false. (Vezi: The Guardian ) Acest lucru este bine cunoscut deja, deși nu pare să deranjeze imbecilii propagandiștii de război. Dacă Iranul este un opresor, asta nu s-ar reflecta în legislatura anti-evreiască, în apeluri la pogromuri etc.? Dovezile despre viața evreiască în Iran, din diverse surse, inclusiv evreiești și americane, sunt revelatoare. De exemplu: În timp ce comunitățile evreiești din Siria, Irak, Yemen, Egipt, Maroc și Algeria aproape au dispărut, Iranul găzduiește 25.000 – pana la 35.000 – evrei. Comunitatea evreiască din Iran este cea mai mare din Orientul Mijlociu, în afara Israelului. Comunitatea lor are rădăcini mult mai puternice în Iran decât alte comunități evreiești din Orientul Mijlociu, care au fost practic eradicate de imigrația masivă în Israel din anii 1940 și 1950. Estera, regina evreiască biblică care și-a salvat poporul de persecuție în secolul al V-lea î.Hr., este înmormântată la Hamadan, în vestul Iranului. Mormântul profetului Daniel se află în sud-vestul Iranului.
    Conducerea iraniană pare să tragă o linie clară între ideologia extremistă sionista și iudaism. Într-un mesaj de Crăciun adresat poporului Marii Britanii, difuzat de Channel 4, Ahmadinejad și-a început discursul cu următoarele rânduri: „La aniversarea nașterii lui Isus, Fiul Mariei, Cuvântul lui Dumnezeu, Mesagerul milei, aș dori să-i felicite pe adepții credințelor avraamice, în special pe adepții lui Isus Hristos și pe poporul Marii Britanii”.
    Ipocrizia este clară.
    Propaganda belicoasa răspândita de cele mai extremiste facțiuni din cadrul instituțiilor americane și israeliene face apel la razboi fara sfarsit, mințind și răstălmăcind spre a-și justifica intențiile criminale !

    Apreciază

  16. Radu Humor said, on ianuarie 4, 2024 at 8:14 pm

    – Pentru ca CHINA se pregateste sa intre in razboi alaturi de … IRAN ! 🤐🤐🤐 … curand ! 😐

    (‘ntelegi ? 🙁 )
    IQ=?
    😉”

    UN AMIRAL ca nou si surprinzator-schimbat MINISTRUL APARARII in CHINA ! 😉
    IRAN + CHINA + … 🥲🥲🥲🤦‍♂️
    (nu cred ca yankeii si iudeii vor risca atat de muuuult desi … stiind ca sigur „NINGE PE FED!” ii cred in stare ! = Un fel de dupa noi „democratii” …POTOPUL ! USA n-a crezut niciodata in DUMNEZEUL desenat chior, c-un ochi doar, pe banii lor 🙁 )

    S H A L O M ! ❤️❤️❤️

    Oficial, America este acum falimentară: financiar, economic, politic și moral. Agresiunea criminală împotriva Iranului este doar una dintre multele părți ale unui puzzle care se adaugă la o imagine clară și grotească a ceea ce reprezintă acum SUA în lume. Un catel din poala zio-nistilor fascisti Ehud Barak, Shimon Peres și Benjamin Netanyahu care trag Statele Unite în război cu Iranul în numele țării lor. Acești 3 oameni sunt planificatori la nivel de arhitectură ai înșelăciunii teroriste din 9/11 septembrie; Invaziile și ocupațiile americane ale Afganistanului și Irakului sunt doar o parte „Războiului împotriva terorii”, o strategie de război sionistă propusa de Benjamin Netanyahu încă din anii 1980 în cărți, discursuri și articole. În cele din urmă, este o luptă pentru monopolul nuclear israelian din regiune. Asemenea unui joc de șah în care Iranul este ținta finală, prima mișcare a planului de război sionist a fost aducerea forțelor americane în Afganistan la est și apoi în Irak la vest. Prezența militară masivă a SUA în Golful Persic înseamnă că Iranul este înconjurat pe trei părți. Războiul SUA împotriva Iranului este jocul final al minților psihopate din spatele 9/11.

    — Chiar crezi că criminalii sunt oameni deștepți și buni, Thrasymachus?
    „Da, dacă criminalitatea lor este capabilă să se manifeste într-o formă perfectă și sunt capabili să domine țări și națiuni”.
    – Republica lui Platon, ca. 380 î.Hr.

    „24. Pentru aceasta, după cum paiele sunt mistuite de foc şi iarba uscată de flăcări, aşa rădăcina lor va fi topită ca pleava şi floarea lor va fi spulberată precum este cenuşa, căci au călcat legea Domnului Savaot şi au nesocotit cuvântul Sfântului lui Israel!
    25. De aceea, mânia Domnului s-a aprins împotriva poporului Său! El întinde mâna Sa spre el, îl loveşte şi munţii se clatină. Cadavrele lor sunt ca gunoiul pe cale. Cu toate acestea mânia Lui nu se domoleşte şi mâna Lui stă mereu întinsă
    26. Şi va ridica steagul pentru un popor de departe şi îl va chema de la capătul pământului. Iată-l că se zoreşte şi vine.”
    ________________________________
    CHINA -> „Şi va ridica steagul pentru un popor de departe şi îl va chema de la capătul pământului. Iată-l că se zoreşte şi vine.”
    a mai fost odata in BIBLIE scrie si despre salutul roman al lui HITLER: cu mana mereu intinsa !
    „Cu toate acestea mânia Lui nu se domoleşte şi mâna Lui stă mereu întinsă”
    ___________
    😎😎😎Toate usor de gasit la Isaia capitolul 5 BIBLIA ORTHODOXA !😎😎😎

    Mi-e teama ca totul sa NU DEGENEREZE ATOMIC
    la Isaia 5:30 scrie si asta :
    (descrierea TALMUDICA a unui RAZBOI ATOMIC !)
    30. În vremea aceea fi-va împotriva lui un vuiet ca vuietul mării. Toţi vor arunca privirea spre pământ şi iată: întuneric şi strâmtorare; lumina se va întuneca întocmai ca o noapte, fără să se mai ivească zorile!

    IUDEII au fost mereu in istoria biblica , unii extrem de correcti si altii desi evrei-originali doar inchinatori „VITELULUI DE AUR !”

    😀 😀 😀

    [PS: Daca Byby poate da fragmente din TALMUD … de ce n-as putea ca egalul uman, al lui … da si eu ? 😉 ]
    Statele Unite continuă să sprijine Israelul în războiul din Gaza, în timp ce continuă să alimenteze războiul din Ucraina direct și prin NATO. Planul liderilor sionisti presupune deportarea populației din Gaza în deșertul Sinai și anularea Gazei ca teritoriu palestinian, urmând apoi Cisiordania. Strategia SUA, susținută si comandată de Israel, urmărește extinderea războiului în regiunea Orientului Mijlociu, unde SUA își pierd poziția predominantă în fața avansării proiectelor politico-economice ale Chinei și Rusiei, inclusiv viitoarea extindere a BRICS către Iran. Pentru a sprijini această strategie de război, SUA continuă să-și mărească cheltuielile militare, astfel Senatul a aprobat o Lege a Apărării în valoare de 886 de miliarde de dolari, la care se adaugă și alte cheltuieli militare, ducând totalul la aproximativ jumătate din cheltuielile militare globale. Uciderea civililor/copiilor în Gaza este modelată pe numeroasele masacre de civili sponsorizate de SUA (1945-2023), inclusiv atacul absoluit barbar din 2004 de la Fallujah. Marina americana a ucis atât de mulți civili încât stadionul municipal de fotbal a fost transformat într-un cimitir. Un corespondent a scris: „Nu a existat nimic asemănător cu atacul asupra Fallujah de la invazia și ocuparea nazistă a unei mari părți a continentului european – bombardarea și distrugerea Varșoviei în septembrie 1939, bombardamentul de la Rotterdam, mai 1940”. Istoria uciderilor în masă de civili din SUA este lunga iar planul monstruos de a ucide palestinieni este pe deplin susținut de Washington. (Peste 30 de milioane de morți în toata lumea, cei mai mulți civili, provocați de războaiele conduse de SUA în ceea ce se numește eufemistic „era post-război”)

    Răspunde, Răspunde tuturor sau Înainte

    Apreciază

  17. Radu Humor said, on ianuarie 4, 2024 at 8:16 pm

    MISHTEAUX iti poate da un exemplu unde „Razboaiele se castiga de catre logistica si cantitate” e contrazis de realitate:

    AFGHANISTANUL ! 🤐🤐🤐 unde USA a lasat LOGISTICA si CANTITATE militara in valoare e 90 de miliarde koko !

    MISHTEAUX spune REAL (explicatie de nivelul 2) de ce se pierd razboiaile (te rog nu-l crede ci verifica fara pre-judecati istoric ce zice:)
    – Razboiale se pierd cand unul din combatanti (fie el oricare, chiar IMPERIUL ROMAN, SPANIOL, BRITANIC SAU AMERICAN)
    incepe sa aiba masive probleme ECONOMIC-CAUZATE din INTERIOR !
    Ca replica …in AFGHANISTAN nu afghanii au castigat ci yankeii au pucegait din interior ! 😉

    Inainte de-al judeca gresit pe straniul MISHTEAUX, judeca impartial pe seama celor zglobiu-ludic spuse de el ! 🙂

    ❤️❤️❤️

    DE CE PIERDE USA(NATO) in Ukraina ? Pentru ca USA e azi cum a fost Imperiul ROMAN inaintea pierderii razboaileor cu BARBARII inculti ! 🙁 😀 !

    SHALOM ! (ISRAEL la fel … multi judei nu inteleg asta ! 🙁 … pierd cu arabii pentru ca-s distrusi din interior …cu toata LOGISTICA lor … a la ARMELE lasate de USA in Afghanistan 😀 😀 😀 )

    IQ=?

    Apreciază

  18. Spaceman said, on ianuarie 4, 2024 at 10:29 pm

    Hunter și Herder, Adică Vânătorul și Culegătorul, pe cine vânează și ce culege?

    https://movienews.ro/2024/01/03/supercomputerele-alimentate-de-amd/

    https://adevarul.ro/stil-de-viata/tehnologie/hunter-si-herder-supercomputerele-exascale-2328974.html

    Apreciază

  19. geo said, on ianuarie 5, 2024 at 7:17 am

    https://fericiticeiprigoniti.net/florea-muresan-preot-de-tinuta-exceptionala/

    Pentru neomarxistii care sustin ca Biserica nu a dat martiri in temnitele bolsevice…

    Apreciază

  20. geo said, on ianuarie 5, 2024 at 7:35 am

    „Eminescu este viu, extrem de viu fiindcă geniul său este unul historial, el ghicind „enigma vieţii”. N-am vrut să spun până acum, dar toţi cei nouă agenţi străini care au produs rapoarte împotriva lui Eminescu sunt evrei unguri şi evrei austrieci. Toată povestea stupidă cu antisemitismul lui Eminescu aici trebuie căutată. Este un lucru gingaş pe care va trebui să-l lămuresc. De ce nimeni nu spune că Eminescu a studiat caldeana cu marele profesor Petermann? De ce uită detractorii lui Eminescu faptul că geniul nostru a avut la Viena şi Berlin mari profesori evrei? Eu am publicat în Biblioteca Eminescuaproape toate cursurile pe care Eminescu le-a urmat la Viena şi Berlin cu o seamă de celebri profesori de origine evreiască. Detractorii lui Eminescu uită lucrurile esenţiale fiindcă de fapt nu le ştiu. Adevărata cândire a lui Eminescu este în ontologia poetică din poemele şi prozele sale.”

    https://cvlpress.ro/02.07.2013/craiova-2020-capitala-culturala-europeana-proiect-asumat-un-dialog-conventional-cu-scriitorul-constantin-barbu-omul-care-ii-viseaza-pe-mihai-eminescu-si-pe-dimitrie-cantemir/

    Apreciază

  21. geo said, on ianuarie 5, 2024 at 8:35 am

    https://gcaptain.com/container-spot-rates-soar-on-red-sea-threats/

    https://www.unz.com/article/from-dallas-to-gaza-the-jfk-assassination-was-good-for-zionist-israel/

    Apreciază

  22. geo said, on ianuarie 5, 2024 at 8:47 am

    https://www.g4media.ro/s-a-semnat-contractul-pentru-achizititia-a-200-de-rachete-patriot-printr-un-program-comun-la-nivel-nato-ministerul-apararii-va-plati-peste-1-miliard-de-euro.html#comments

    fara numar, de la nasu’ mare pentru saracele companii americane…nici un cent nu se intoarce in puternica economie romaneasca…a, si in fata hipersonicelor rusesti nu au nici o sansa…zilele trecute cel putin un complex de genul asta a fost facut una cu pamantul, la kiev…

    Apreciază

  23. scortisoara said, on ianuarie 5, 2024 at 9:29 am

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.