SACCSIV – blog ortodox

20 de influenceri online au murit în ultimele luni, în mare parte de stop cardiac sau sistem imunitar distrus, iar numărul deceselor în rândul acestora crește rapid

Posted in morti by saccsiv on noiembrie 21, 2023

Global Research: Social Media Influencers Are Dying Mostly of Cardiac Arrests and Destroyed Immune Systems

Influencerii din rețelele de socializare online decedează, în mare parte de stop cardiac sau sistem imunitar distrus

20 de influenceri online au murit în ultimele luni, iar numărul deceselor în rândul acestora crește rapid!

De Dr. William Makis, 20 Noiembrie 2023, Global Research

15 noiembrie 2023 – Salvador, Brazilia – Influencerița în domeniul cosmeticii Jeane Passos dos Santos, în vârstă de 34 de ani, a murit subit din cauza unor ‘complicații cauzate de o afecțiune a sângelui’.

12 noiembrie 2023 – Brazilia – Isis Freitas, model și actriță în vârstă de 22 de ani, a fost transportată de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvată și a decedat pe 12 noiembrie 2023, zvonurile spun că a murit de tuberculoză?

9 noiembrie 2023 – Vedeta Reality TV și influencer de fitness Brandi Mallory, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită decedată în mașina sa pe 9 noiembrie 2023, în parcarea unui mall, după ce mâncase la Chipotle cu o zi înainte (se presupune că a făcut stop cardiac).

7 noiembrie 2023 – Vedeta braziliană de la Reality TV Luana Andrade, în vârstă de 29 de ani, a fost supusă unei proceduri de liposucție a genunchiului în São Paulo, pe 7 noiembrie 2023. După 2,5 ore de la operație, ea a intrat în patru stopuri cardiace simultane și a fost resuscitată de personalul medical. Când testele au arătat că a suferit o tromboză masivă, ea a fost transferată la terapie intensivă. A murit în secția de terapie intensivă la ora 5:30 dimineața. Cauza decesului: embolie pulmonară.

6 noiembrie 2023 – Influencerița braziliană Vanessa Mancini, în vârstă de 41 de ani, a murit subit pe 6 noiembrie 2023. Vanessa montase decorațiuni în apartamentul ei de lux din Brazilia, înaintea sezonului festiv, când s-a prăbușit și a făcut un stop cardiac. Ea nu a putut fi resuscitată de paramedici.

5 noiembrie 2023 – Jenny Apple, în vârstă de 36 de ani, mamă a doi copii, a murit pe 5 noiembrie 2023, în vârstă de 36 de ani, care s-a luptat timp de doi ani cu un cancer pulmonar în fază terminală, deși nu a fumat niciodată.

26 octombrie 2023 – Filipine – Apple Paguio în vârstă de 19 ani, vedetă pe TikTok, a început să vomite sânge, a fost transportată de urgență la spital și a murit subit în spital 3 zile mai târziu.

23 octombrie 2023 – Brazilia – Juliana Rocha, în vârstă de 25 de ani, influencer de machiaj pe TikTok, care a fost diagnosticată recent cu leucemie, a murit din cauza unui stop cardiac, a lichidului din plămâni și a unei presupuse tuberculoze.

21 octombrie 2023 – Actrița și modelul columbian Alejandra Villafane Osorio, în vârstă de 34 de ani, a murit din cauza unui cancer foarte rar, la 21 octombrie 2023. Ea a luptat luni de zile împotriva unei tumori de celule germinale ovariene (precum și a unor tumori mamare).

20 octombrie 2023 – Raechelle Chase, în vârstă de 41 de ani, culturistă și influencer de fitness din Noua Zeelandă, a decedat brusc și neașteptat, lăsând în urmă 5 copii.

19 octombrie 2023 – Singapore – Influencerul Larry Koh a murit în somn pe 19 octombrie 2023. El a fost vaccinat cu ARNm COVID-19. ‘Toată săptămâna asta a fost despre a doua injecție Pfizer’.

 

Click aici pentru a citi articolul complet.

Dr. William Makis este un medic canadian cu expertiză în radiologie, oncologie și imunologie. Distins cu Medalia Guvernatorului General, bursier al Universității din Toronto. Autor a peste 100 de publicații medicale evaluate de colegi.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on noiembrie 21, 2023 at 8:05 pm

    Pacat . Erau niste frumoase .

    Apreciază

  2. Catalin said, on noiembrie 21, 2023 at 9:10 pm

    noul presedinte al Argentinei:
    https://www.the-sun.com/news/9675267/argentina-president-javier-milei-madman
    Milei, 53, reportedly takes advice from his dead dog, used to teach tantric sex, once dressed up as a masked superhero and wielded a chainsaw during his political rallies.

    Though he has been described as Argentina’s Donald Trump, he makes the former American President appear moderate by comparison.

    Mutton-chopped Milei advocates selling body organs, scrapping most government departments, selling off the impoverished country’s rivers and seas and making the US dollar its official currency.

    When the far-right leader was asked if he favoured selling children, he replied “it depends”.

    https://www.aa.com.tr/en/americas/newly-elected-argentine-president-announces-trip-to-us-israel-before-taking-office/3059876
    Israeli Foreign Minister Eli Cohen on Monday congratulated Milei on his victory in the runoff and invited him to visit Israel to „strengthen relations” between both countries and „inaugurate” the Argentine embassy in Jerusalem, which Milei promised to do during his electoral campaign.

    The Israeli foreign minister accompanied his message with a photograph of Milei raising the Israeli flag among a large crowd as he did on several occasions during the last few months.

    The new Argentine leader frequently studies Torah with a rabbi in Buenos Aires and has openly talked on several occasions about converting to Judaism, but has said he worries about Shabbat observance clashing with his presidential duties.

    Apreciază

  3. Oarecare said, on noiembrie 21, 2023 at 11:10 pm

    Mulți influenceri sunt prea creduli, așa că s-au vaccinat cu mai multe doze!

    Apreciat de 1 persoană

  4. scortisoara said, on noiembrie 22, 2023 at 9:52 am

    Apreciază

  5. scortisoara said, on noiembrie 22, 2023 at 10:46 am

    si intr-un final constiinta noastra va fi mutata si ea in ICLOUD. Ma rog , asta isi propun ei dar nu o sa le iasa ca nu toata lumea e tampita.

    https://www.activenews.ro/stiri/Dan-Negru-Inteligenta-artificiala-robotii-disparitia-cash-ului-sunt-fente-piste-false-dupa-care-am-plecat-toti-185802

    Apreciază

  6. Recognoscere said, on noiembrie 22, 2023 at 3:09 pm

    Unde e VeghePatriei?

    Apreciază

  7. Marcu Sergiu said, on noiembrie 22, 2023 at 4:54 pm

    Dar de ce sunt atat de multi(multe)din Brazilia?Aia nu s-au vaccinat cu ceva produs in China?Sau nu are nici o relevanta?Sa inteleg ca Oculta a vaccinat lumea cu acelasi produs si difera doar denumirea…

    Apreciat de 1 persoană

  8. un roman said, on noiembrie 22, 2023 at 6:03 pm

    Nu e de glumit. Ori asta e procentul „normal”, vizibil, in raport cu media deceselor subite, ori e „sindromul Havana” = boli profesionale (astia stau mult in mediu electromagnetic de inalta frecventa) asociat cu vax-ul.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.