SACCSIV – blog ortodox

Ticalosii pregatesc iar masca obligatorie si tot restul?

Posted in Coronavirus, masca de protectie by saccsiv on august 27, 2023

Newsweek: COVID Mask Mandates Make a Comeback

Obligativitatea purtării măștilor de COVID revine în actualitate

De Nick Reynolds, 25 August 2023, Newsweek

Unii angajatori publici și privați revin la obligativitatea folosirii măștilor de protecție pe fondul creșterii recente a numărului de cazuri de COVID-19 la nivel național, cauzate de apariția unor noi variante ale virusului, potrivit Associated Press.

În timp ce studenții se întorceau duminică la Morris Brown College, un mic colegiu istoric al celor de culoare din Atlanta, universitatea a anunțat că va impune o obligație de utilizare a măștilor de protecție timp de două săptămâni, precum și o interdicție privind adunările mari, în urma ‘rapoartelor privind cazuri pozitive în rândul studenților din centrul universitar din Atlanta’, a raportat Fox 5 News Atlanta la începutul acestei săptămâni.

Spitalele din California deținute de Kaiser Permanente din California și două unități ale Universității Medicale Upstate din Syracuse, New York, au reimpus, de asemenea, obligativitatea folosirii măștilor de protecție. Iar în Kentucky, districtul școlar Lee County School District a anulat cursurile pentru două zile în această săptămână și a trecut la învățământul la distanță, pe fondul unei epidemii recente de COVID, angină streptococică și gripă, a raportat AP.

Studioul hollywoodian Lionsgate a impus, de asemenea, obligația de a folosi măști de protecție pentru angajații de la anumite etaje ale clădirii sale de birouri din Santa Monica, după ce mai mulți angajați de acolo au fost depistați pozitiv la virus, a relatat luni The Hollywood Reporter.

Oameni poartă măști de protecție în Times Square pe 9 iulie 2022, în New York. Unii angajatori publici și privați revin la obligativitatea folosirii măștilor, pe fondul creșterii recente a numărului de cazuri de COVID-19 la nivel național cauzate de noile variante ale virusului, potrivit Associated Press. JOHN SMITH/VIEWPRESS

Potrivit AP, una dintre noile tulpini COVID-19 – Eris – a devenit recent tulpina dominantă în Statele Unite, fiind responsabilă pentru mai mult de o cincime din toate cazurile noi de COVID-19 din țară, conform rapoartelor de săptămâna trecută ale Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Între timp, cazurile noii variante Fornax reprezintă în prezent aproximativ 13,3 la sută din toate cazurile noi din SUA, aproape dublu față de nivelul în care se aflau cu două săptămâni mai devreme.

În timp ce numărul de cazuri nu este nici pe departe unde a fost la apogeul virusului – datorită ratei de vaccinare de aproximativ 70 la sută din țară – numărul deceselor a scăzut cu aproape 4 puncte procentuale de la vârful de 5,7 l sută din vara anului 2020. În ultima săptămână, numărul deceselor cauzate de virus a crescut cu peste 21 la sută, potrivit datelor CDC, în timp ce internările în spitale din unele state au înregistrat o creștere la fel de bruscă.

Revenirea la politicile de purtare a măștilor de protecție urmează orientările actuale ale CDC pentru acțiunile individuale și comunitare privind COVID-19, care sunt legate de ratele internărilor în spital. Iar în acest moment, aceste rate sunt în prezent scăzute pentru mai mult de 97% din țară, a declarat vineri un purtător de cuvânt al CDC pentru Newsweek.

Conform unor diferite studii, măștile de protecție, în ciuda simbolismului său polarizant din punct de vedere politic, s-au dovedit a fi un mijloc eficient de reducere a transmiterii virusului.

Joi, Royal Society din Regatul Unit a publicat un studiu care a arătat că utilizarea măsurilor de siguranță non-farmaceutice în timpul declanșării pandemiei, precum folosirea măștilor de protecție, distanțarea socială și restricțiile de călătorie și multe altele, au fost eficiente în reducerea ratelor de transmitere, în mai multe țări.

În plus, studii anterioare la scară largă asupra populațiilor din Bangladesh au determinat, de asemenea, un risc mai mic de transmitere a COVID-19 în comunitățile care au avut rate mai mari de utilizare a măștilor de protecție.

Vaccinările rămân cea mai bună apărare pentru a stopa cazurile grave ale infecției cu acest virus, potrivit CDC.

„Vaccinarea rămâne cea mai sigură strategie pentru evitarea spitalizărilor, a efectelor pe termen lung asupra sănătății și a deceselor”, a declarat un purtător de cuvânt al CDC pentru Newsweek.

„Vaccinurile contra COVID 19 sunt eficiente pentru a proteja oamenii de îmbolnăvirea gravă, de spitalizare și de deces. Vaccinurile contra COVID-19 reduc, de asemenea, șansele de a avea COVID pe termen lung.”

 

Comentariu saccsiv:

Bla, bla, bla, Newsweek…

Dar in Africa nevaccinata de ce nu adunau mortii cu excavatorul de pe strazi?

Iata si ce putem citi pe Info Wars la EXCLUSIVE: Biden Admin Preparing to Bring Back FULL Covid Restrictions, Rollout to Begin Mid-September:

EXCLUSIV: Administrația Biden se pregătește să reintroducă TOATE restricțiile pentru Covid, punerea în aplicare va începe pe la jumătatea lunii septembrie

Publicat pe 18 August 2023, de InfoWars

  • Denunțători de la TSA și Patrula de Frontieră au alertat Infowars cu privire la un complot al administrației Biden de a declanșa un lockdown complet de Covid, care va începe în septembrie.
  • Putem opri acest lucru! Nu mai lăsați niciodată sistemul să controleze masele prin frică!

Denunțători de la TSA (agenție guvernamentală americană care se ocupă cu securitatea aeroporturilor) și Patrula de Frontieră au tras un semnal de alarmă pentru Infowars, conform căruia administrația Biden pregătește terenul pentru un lockdown complet de Covid, care va începe cu restricții implementate treptat, cum ar fi folosirea măștilor de protecție de către angajații TSA, de pe la mijlocul lunii septembrie.

Prima sursă, un oficial de nivel înalt al TSA, confirmat și cunoscut de Infowars, a contactat Infowars și a citat o întâlnire de marți, în care managerilor TSA li s-a spus că sunt în curs de finalizare noi memorandumuri și politici prin care se va reimplementa purtarea măștilor de protecție, începând cu angajații TSA și ai aeroporturilor, de pe la mijlocul lunii septembrie.

Oficialul de la TSA a mai spus că săptămâna viitoare vor primi noi linii directoare privind modul în care politica se va intensifica: până la jumătatea lunii octombrie, purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pentru piloți, personalul de zbor, pasageri și managerii de aeroporturi.

După aflarea informațiilor de la managerul TSA, Infowars a luat legătura cu sursa sa de încredere din cadrul Poliției de Frontieră, care este, de asemenea, manager. Această sursă a confirmat că aceleași directive au fost date Patrulei de Frontieră.

Li s-a spus că nu este o chestiune de ‘dacă’, ci de ‘când’ cifrele oficiale de cazuri Covid vor crește din nou și că se așteaptă ca până la jumătatea lunii octombrie să se revină la politicile de impunere a purtării măștilor de protecție, măsură la care administrația Biden a pus capăt anterior doar cu reticență, după presiuni masive.

Ambilor denunțători li s-a spus că această lansare va avea loc în tandem cu isteria noii variante Covid despre care presa mainstream a relatat în această săptămână.

Alex Jones a relatat despre această evoluție, în exclusivitate, vineri în emisiunea sa:

https://banned.video/watch?id=64dfc1dc4e506ac6f54060c9

Analiza Infowars este clară: momentul acestei noi lansări este perfect pentru ca administrația Biden, aflată în dificultate, să readucă țara în stare de urgență civilă și chiar de lege marțială, pentru a diviza și deruta și mai mult publicul și pentru a merge mai departe cu cea mai mare interferență electorală din istorie.

De multe ori, Alex Jones a avertizat că sistemul va aduce înapoi tirania biomedicală. Iar lansarea acestei noi crize în septembrie va permite o acumulare de control care va permite utilizarea buletinelor de vot prin corespondență pentru următoarele alegeri prezidențiale.

Amintiți-vă, buletinele de vot prin corespondență au fost decisive pentru victoria lui Biden la ultimele alegeri.

Acum știm că închiderile de Covid au fost o operațiune internațională de război psihologic condusă de Ministerul Apărării și Pentagon.

Țările din întreaga lume au pus în aplicare campanii de frică în scopuri politice și pentru a promova injecțiile experimentale.

Dar de data aceasta, masele s-au trezit la jocul globalist de cucerire și s-ar putea să nu mai fie la fel de receptive la isteria mass-mediei.

Pur și simplu, Deep State (Statul Profund) devine disperat și se comportă ca un animal încolțit.

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Clement said, on august 28, 2023 at 2:19 am

    Ministrul Familiei a declarat astazi pe b1 ca in ultimul an a crescut numarul copiilor diagnosticati cu autism.
    Tulburarile de acest tip au fost cauzate de stresul familiilor in timpul restrictiilor impuse de propagandistii pandemiei, ai impunerii mastilor si inducerii sentimentului de frica in primii ani de viata.
    Efectele terorizarii copiilor prin comunicarea vizuala si verbala alterata au condus la instalarea angoasei, a ticurilor, la diminuarea atentiei.
    Este semnificativ faptul ca medicii pediatrii au comunicat deja Departamentului de Sanatate Publica constatarile lor ingrijoratoare privind epidemia de autism si Ministrul Familiei, nu cel al Sanatatii a facut publica aceasta informatie.
    Nu cred ca se vor solicita explicatii legate de cauzele ingrijoratorului fenomen.
    Pentru moment, Ministrul nu cere explicatii, ci bani.
    In urma declaratiilor doamnei Ministru este limpede ca este exclusa impunerea purtarii mastii in spatiul public, altul decat cel spitalicesc.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 28, 2023 at 8:09 am

      Clement

      Nu-i deloc exclusa impunerea purtarii mastii in spatiul public. Daca vor sa faca rau, cu atat mai mult o vor face.

      Apreciază

      • Clement said, on august 28, 2023 at 1:15 pm

        Afirmatia ministrului trebuie folosita ca argument juridic de parintii care vor refuza sa poarte masca atat ei cat si copiii lor.
        La inceputul nebuniei criminale instaurate de Tataru, Iohannis si Arafat am insistat asupra faptului ca parintii au dreptul sa solicite pediatrului sau medicului de familie un document parafat prin care sa recomande ” prudenta” in purtarea mastii din motive cu specific medical ( dificultati de respiratie, de vorbire, stres nocturn, rhinite repetitive, iritatie epidermica….).
        Aceasi recomandare de ” prudenta” se poate specifica si in legatura cu obligativitatea vaccinarii.
        Oricum, cei care vor alege sa se vaccineze trebuie sa fotografieze flaconul cu numarul tiparit din care se extrage vaccinul.
        Acelasi lucru ar trebui sa faca parintii pentru vaccinurile facute in maternitate si in scoli.
        Este legal si prudent.
        Orice reactie neobisnuita trebuie semnalata imediat medicului si Dir.de Sanatate Publica.

        Apreciază

    • Rodoal said, on august 28, 2023 at 8:06 pm

      Noul virus EG.5 (citit invers e 5G. Eris, care e zeul discordiei si haosului la greci )
      Numai cine nu vrea sa vada ,nu vede……

      Apreciază

  2. […] Ticalosii pregatesc iar masca obligatorie si tot restul? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.