SACCSIV – blog ortodox

Vaccinurile fără seringă sunt cu un pas mai aproape de noi, odată cu deschiderea unei fabrici uriașe de producție

New Atlas: Needle-free vaccines one step closer as huge production plant opens

Vaccinurile fără seringă sunt cu un pas mai aproape de noi, odată cu deschiderea unei fabrici uriașe de producție

De Bronwyn Thompson, 19 Iunie 2023, New Atlas

Se așteaptă ca o nouă fabrică să producă milioane de astfel de pachete cu plasturi în fiecare an. Guvernul din Queensland

După mai mult de un deceniu de cercetare și dezvoltare, un vaccin de ultimă generație fără seringă se afla in faza iminenta de utilizare comercială, deoarece compania de biotehnologie Vaxxas taie panglica la o fabrică de mare producție, fiind și sediul central al companiei din Brisbane, Australia.

Ocupând un spațiu de depozitare de 5.500 mp în capitala statului Queensland, Vaxxas Biomedical Facility va mări producția plasturelui său cu microace de înaltă densitate (HD-MAP) pentru testele din faza finală, iar primele produse comerciale sunt proiectate să intre pe piață în trei până la cinci ani.

Se preconizează că fabrica va putea produce milioane de plasturi de imunizare în fiecare an, odată ce va fi complet operațională.

Înființată în 2011, folosind tehnologia dezvoltată de oamenii de știință de la Universitatea din Queensland (UQ), aceasta urmează modelul cercetărilor în domeniul plasturilor cu microace de administrare uscată în corpul uman a unor substanțe, care au făcut furori în ultimul deceniu.

Pe plasture, sunt asamblate mii de microace, acoperite cu o substanță uscată, care poate fi și vaccinală, iar atunci când intră în contact cu pielea, acestea livrează fără durere și în mod eficient substanța, respectiv către celulele imunitare care se află chiar sub suprafața pielii.

HD-MAP din mijlocul dispozitivului conține mii de microace care pot fi acoperite cu vaccin. Vaxxas

Este un câștig pentru cei care suferă de tripanofobie – frica de ace – care poate scădea odată cu vârsta, din copilărie până în adolescență, dar se pare că este încă prezentă la aproximativ 16% dintre adulți.

De asemenea, deoarece vaccinul este acoperit în strat uscat, nu trebuie să fie depozitat la temperaturi scăzute, precum produsele biologice lichide tradiționale, eliminând complexitatea logistică a transportului în lanțul de frig. De asemenea, este la fel de simplu ca și cum ai împinge un plasture pe suprafața pielii, deci nu necesită personal calificat pentru a administra vaccinurile, precum sistemele actuale de administrare cu seringi. Încă din 2021, studiile au arătat că tehnologia HD-MAP a oferit și un răspuns imunitar superior.

„Deoarece tehnologia noastră livrează vaccinul direct către celulele imune abundente aflate chiar sub suprafața pielii, cercetările noastre arată că se poate obține un răspuns imunitar egal sau mai mare cu doar o șesime din vaccinul necesar pentru injectarea tradițională cu seringa”, a declarat directorul tehnologic al companiei, Dr. Angus Forster, la Lord Mayor’s Business Awards din Brisbane în 2022, unde Vaxxas a câștigat premiul pentru inovație de produs.

Un vaccin COVID-19 va fi probabil primul care va ajunge la linia de sosire și va intra în producție, în urma unor teste de succes la care au participat peste 500 de persoane. Există, de asemenea, un plasture pentru gripa sezonieră la orizont.

„Această tehnologie de renume mondial are potențialul de a juca un rol vital în pregătirea pentru pandemii, deoarece permite ca vaccinurile să fie distribuite rapid și ușor în comunitățile noastre”, a declarat vicepremierul statului Queensland, Steven Miles.

Va fi finalizată o evaluare clinică a unui vaccin împotriva ‘gripei pandemice’ finanțat de guvernul SUA, iar anul viitor va începe un studiu privind rujeola și rubeola finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates.

Cu toate acestea, vom rămâne cu injecția pentru o perioadă de timp.

„Ne așteptăm să producem și să distribuim primii plasturi de vaccin fără seringă, disponibili pe plan comercial din această unitate din Queensland, în termen de trei până la cinci ani”, a declarat directorul general al companiei, David Hoey.

Surse: VaxxasQueensland Government

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on iunie 20, 2023 at 8:43 pm

    Fara seringa – fara seringa, dar mai important este ce contin…

    Apreciază

    • Felix said, on iunie 21, 2023 at 11:04 am

      Daca vizionam fotografiile care expun acest plasture cu microace 3D, vom observa ca contine cel putin un circuit integrat – e un vaccin digital…
      3D-assembled microneedle ion sensor-based wearable system for the transdermal monitoring of physiological ion fluctuations | Microsystems & Nanoengineering
      https://www.nature.com/articles/s41378-023-00497-0

      Apreciază

  2. Felix said, on iunie 20, 2023 at 9:06 pm

    Mark of the Beast | How Quant-Based CBDCs, 5G, COVID-19 Shots, Luciferase-Based Biosensors, Injectable mRNA Modifying Nano-Technology, CRISPR, Quantum Dots, Quantum Computers & CERN Have Been Created to Enslave Humanity NOW (See Show Description)
    https://rumble.com/v24fr8y-mark-of-the-beast-how-quant-based-cbdcs-5g-covid-19-shots.html

    Luciferase has been patented for the microchip mark of the beast rollout
    https://www.bitchute.com/video/l1v5RiQzmfzO/

    https://podcasts.apple.com/us/podcast/government-creating-a-luciferase-mark-to-track/id1480392615?i=1000579537653

    Departamentul de Securitate Internă a depus un brevet pentru un nou produs care utilizează luciferază, un material bioluminescent care este propus pentru a marca oamenii ca o modalitate de a verifica dacă au avut vaccinări.
    Conceptul este propus în mai multe forme diferite, inclusiv pentru punctele cuantice bioluminiscente
    👇

    Luciferase has been patented for the microchip mark of the beast rollout

    Apreciază

    • Clement said, on iunie 22, 2023 at 5:32 pm

      In niciun caz nu se justifica testarea si vaccinarea femeilor insarcinate si a noilor nascuti pana la 6 luni.
      Moasele si medicii crestini trebuie sa avertizeze viitoarele mame asupra pericolului in care se afla acestea si pruncii.

      Apreciază

  3. Felix said, on iunie 20, 2023 at 9:13 pm

    Băncile se pregătesc să ne cipeze
    https://rumble.com/v25zyn0-bncile-se-pregtesc-s-ne-cipeze.html

    Apreciază

    • Clement said, on iunie 21, 2023 at 4:20 pm

      Imi permit sa va sugerez sa deschideti ferestrele comanditarilor bio, respectiv ale societatilor pharma si sa consultati listele medicamentelor novatoare in licenta proprie ale acestora.
      Cunosc trei persoane cu patologii importante ( cancere ) care au ” beneficiat” de unele medicamente aflate pe liste si care au decedat de patologiile conexe induse prin efectele secundare devastatoare.
      Testarile nu se fac intotdeauna cu acordul pacientilor, in multe cazuri acestia apartin unor categorii ne-privilegiate social si pe toate transele de varsta.
      Trebuie sa capatam obiceiul de a solicita in cazul bolnavilor spitalizati sau a persoanelor din ” resedintele pentru seniori” lista medicamentelor prescrise si daca sunt inca in stadiu de cercetare.
      Personalul medical are obligatia de a prezenta apartinatorilor sau medicilor de famile aceasta lista. Nu trebuie ezitat in a fotografia etichetele de pe pungile cu perfuzii.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.