SACCSIV – blog ortodox

Facebook a anunțat eliminarea opiniilor religioase din profilurile personale începând cu 1 decembrie

Posted in Facebook, Mark Zuckerberg by saccsiv on noiembrie 25, 2022

NATURAL NEWS: Facebook announces removal of religious views on personal profiles

Facebook a anunțat eliminarea opiniilor religioase din profilurile personale

De Arsenio Toledo, 22 Noiembrie 2022, Natural News

Începând cu 1 decembrie, Facebook nu va mai permite ca profilurile utilizatorilor să prezinte opiniile religioase ale acestora.

„Unele informații din profil vor dispărea în curând”, se arată într-un avertisment trimis utilizatorilor Facebook care și-au completat profilurile, inclusiv opiniile și afilierile lor religioase. „Începând cu 1 decembrie 2022, următoarele informații pe care le-ați partajat pe profilul dvs. în Despre > Contact și informații de bază, vor fi eliminate… Celelalte informații vor rămâne în profilul dvs., împreună cu restul informațiilor de contact și de bază.”

De asemenea, avertismentul le oferă utilizatorilor Facebook opțiunea de a descărca o copie a datelor, înainte ca societatea să le șteargă complet din profilurile oamenilor.

Facebook va șterge și alte rubrici din profilurile utilizatorilor începând cu 1 decembrie. Printre acestea se numără ‘Interesat de’, care indică orientarea sexuală a unui utilizator, ‘Opinii politice’ și ‘Adresa’. Toate celelalte informații, inclusiv informațiile de contact, vor rămâne. (Pe acest subiect: Angajați și contractori ai Meta concediați pentru că au FURAT conturi de utilizator).

„Ca parte a eforturilor noastre de a face Facebook mai ușor de navigat și de utilizat, eliminăm câteva rubrici de profil: Interesat în, Viziuni religioase, Viziuni politice și Adresă”, a scris purtătorul de cuvânt într-un comunicat. „Trimitem notificări persoanelor care au aceste rubrici completate, anunțându-le că aceste rubrici vor fi eliminate. Această schimbare nu afectează capacitatea nimănui de a împărtăși aceste informații despre sine oriunde altundeva pe Facebook.”

Matt Navarra: Facebook elimină opiniile religioase și informațiile despre ‘interesați în’ de pe profiluri, de la 1 decembrie 2022 16 nov. 2022”

Purtător de cuvânt: Scopul acestei ștergeri este de a ajuta la ‘eficientizarea’ platformei

Un purtător de cuvânt al Facebook a afirmat că decizia de a elimina aceste rubrici specifice profilului, face parte dintr-un efort de eficientizare a platformei, care în prezent este formată din mai multe caracteristici depășite. Aceste rubrici, în special partea ‘Interested In’ (Interesat în), au ajutat la propulsarea Facebook către popularitate la nivel global, la debutul său.

Însă AishaMalik, care scrie pentru TechCrunch, a remarcat că aceste rubrici nu mai sunt prezente și pe alte platforme majore de socializare, precum TikTok și Instagram, cea din urmă fiind deținută tot de compania mamă a Facebook, Meta.

„Platforme precum Instagram și TikTok, au biografii simple care le permit utilizatorilor să împărtășească câte ceva despre ei înșiși, însă fără a intra în detalii specifice, cum ar fi opiniile politice sau religioase”, a scris Malik. „În trecut, este posibil ca oamenii să fi fost interesați să își completeze profilurile cu informații suplimentare, dar, pe măsură ce au ieșit la iveală încălcări ale confidențialității, este posibil ca utilizatorii să nu mai dorească să împărtășească online amănunte suplimentare despre ei înșiși.”

Thomas Germain, care scrie pentru Gizmodo, este de acord și crede că schimbările fac parte din încercarea companiei de a face platforma mai atractivă pentru utilizatorii mai tineri.

„Facebook lucrează la eficientizarea unei platforme care este plină de funcții abia folosite și interfețe dezordonate și confuze”, a scris acesta. „Facebook și-a câștigat o reputație proastă, nu doar pentru că a cauzat probleme societății, ci și pentru că pur și simplu nu mai este cool. Utilizatorii au părăsit platforma în masă, chiar și Instagram, fratele mai tânăr și ceva mai la modă al Facebook, a cunoscut declinul.”

„Reducerea modalităților prin care vă puteți actualiza profilul înseamnă, într-un fel, să vă recunoașteți înfrângerea”, a concluzionat Germain. „Lumea a evoluat, iar Facebook trebuie din nou să se miște rapid, dacă vrea să rămână relevant.”

Acest exod în masă al utilizatorilor a lăsat compania în situații financiare dezastruoase, determinându-l pe directorul general Mark Zuckerberg să concedieze 11.000 de angajați și să mute întregul viitor al companiei de la social media către obiectivul ridicol de a crea ‘metaversul’, o lume creată dintr-un amestec de realitate virtuală și augmentată, care încă nu a devenit profitabilă pentru Meta.

Citiți mai multe știri despre acțiunile recente ale Facebook pe FacebookCollapse.com.

Această schimbare la Facebook vine în contextul în care compania face implozie în urma deciziei directorului general Mark Zuckerberg de a concedia 11.000 de angajați ai săi. Discursul său de adio către angajații pe care tocmai i-a concediat, poate fi văzut în videoclipul de mai jos.

https://www.brighteon.com/5df15a4c-54d1-4d37-891c-e51bf042d031

Acest videoclip este de pe canalul News Clips, pe Brighteon.com.

Mai multe articole pe această temă:

Facebook to start censoringall climate-relatedpoststhatfailtoparrottheofficial LIES (narrative) of therulingclass.

Meta’s Mark Zuckerbergfires more than 11K employees, takesblame for overestimatingcompany’sgrowthprospects.

DHS engaged in treasonouscollusionwithTwitterand Facebook tocensorAmericans, bombshell report reveals.

Facebook shutsdown page withpositiveandinspirationalmessages for US borderagents, as “suicidologists” are brought in tohelp deal withborder agent suicide numbersnotseensince Obama era.

Facebook shutsdown 100,000-member group for usingcarrotemojito refer to COVID vaccines, becausenodiscussion of vaccine injuriesshallbeallowed.

Sursele includ:

NewsPunch.com

BusinessInsider.com

TechCrunch.com

Gizmodo.com

Brighteon.com

 

Tagged with: ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.