SACCSIV – blog ortodox

Ucraina raționalizează energia electrică de azi, după ce „40% din infrastructură a fost avariată” de bombardamentele rusesti

Posted in CURENT ELECTRIC, razboi, RUSIA, Ucraina by saccsiv on octombrie 20, 2022

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on octombrie 21, 2022 at 9:11 am

    https://www.bitchute.com/video/4CshCEPBhZQI/

    Apreciază

  2. geo said, on octombrie 21, 2022 at 9:12 am

    https://www.bitchute.com/video/SKnK1UYN8CH5/

    Apreciază

  3. Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 21, 2022 at 9:59 am

    Peștera de tâlhari
    https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2022/10/21/pestera-de-talhari/#comments

    Apreciază

  4. geo said, on octombrie 21, 2022 at 10:49 am

    https://thecradle.co/Article/Columns/17132

    Apreciază

  5. Felix said, on octombrie 21, 2022 at 1:16 pm

    De ce ne cer să stingem luminile?
    Prof. Dolores Cahill ne lumineaza prin dezvaluirea Agendei 21.

    După „criza sanitară”, Agenda 21 continuă punerea sa în aplicare cu sicriul „crizei energetice”.
    Aici, în Grecia, totul merge bine, subiecții sunt obedienti, deoarece guvernul neo-globalist are institutia Bisericii ca aliat permanent.
    Ierarhia este întotdeauna pe primul loc în combinageala cu guvernul pentru a inaugura „inocent” și „binevoitor” noile măsuri de subminare a libertății noastre, astfel încât să rămânem mereu încrezători, ușor de dus de nas și receptivi la autoritarismul guvernului.
    Dar nimic nu este așa cum pare.
    În spatele tuturor scenariilor teatrelor pe care le-am văzut și le vom vedea, în spatele tuturor crizelor artificiale scopul lor este CONTROLUL.

    Mitropolitul Ignatie, după intervențiile sale în spațiul public pentru a declara sprijinul său și al ierarhiei Bisericii in folosul guvernului pentru pregătirile m-ARN și „măsurile de sănătate”, a apărut pe SKAI pentru a afirma că va intrerupe iluminatul in biserici pentru a da mesajul că împreună putem face față „crizei energetice”!:

    „Am făcut ceva, în principal pentru a da un mesaj, nu pentru a rezolva problema.
    Asa ne am gandit.
    Nu vom avea in mare parte aprinse becurile în biserici.
    Este foarte simplu.
    Putem face acest lucru.
    Îmi veți spune, oare așa se rezolvă problema energetică?
    Nu, dar cu toții ne mobilizam și dăm un mesaj.
    Acum ne confruntam cu toții cu o situație care a apărut și știm cu toții cauzele” (rușii n.n.).

    Problema energiei nu este rezolvată, ne spune mitropolitul, dar să estompăm lumina electrica, astfel încât să putem simți că saritura in apă o facem „împreună”.
    „Împreună” am putea demonstra, așa cum se întâmplă în alte țări, să ieșim din NATO extrăgându-ne
    dintr-un război murdar al intereselor anglo-saxone, caci acesta va fi un „lucru rău daca vom fi împreună”.
    „Lucrul bun împreună” nu este să credem că rezolvam ceva, când, de fapt, facem o saritura în apă și ne lovim „toți cu capul de stânci”!

    Și totuși. Aceste propuneri stupide nu au niciun efect și nu au niciun sens.
    „Mesajul” a fost dat.
    Iar mesajul nu este, desigur, că „împreună putem face ceva”, ci că „împreună vom sta din nou liniștiți, astfel încât guvernul să ne rationalizeze iluminatul (electric)”, si pe care, desigur, il vom absolvi de orice responsabilitate!
    De fapt, ceva foarte interesant, pe care îl vedem repetat de mulți mitropoliți care apar adesea pe canale TV, este că ne spun despre miile de porții zilnice de alimente pe care le distribuie celor flămânzi. Acest lucru are ca scop câștigarea încrederii grecilor săraci, neputinciosi și înfometați de a accepta ceea ce li se impune.

    Este izbitor faptul că, în același timp în care guvernul cultivă o subcultură de fobie și dezbinare, mitropolitul Ignatie vorbește despre „coeziunea socială” sustinută de ierarhia Bisericii.
    Iată cum: „Grecia este mândra și cred că Biserica funcționează în acest fel. Acesta oferă oportunitățile pe care le oferă cu voluntarii săi pentru a menține coeziunea socială. Avem nevoie de ea mai mult ca niciodată. Unitatea în acest moment este cea mai mare armă a noastră!”

    „Coeziune socială” pentru cei flămânzi uniți de nevoia stomacului gol. La cetățeni are atâta succes avand in vedere cele descrise de către domnul Vathiotis, care a descris Sindromul Stockholm ca o gloata care și-a iubit jugul neo-globalist care ii sărăcește și ii umilește.
    Dar să vedem cum a început această idee cu stingerea luminii pe care mitropolitul Ignatie o plantează acum în mintea noastră și să reflectăm la ceea ce își propune cu adevărat să facă atunci când, potrivit sublinierii mitropolitului, nu va rezolva „problema energiei”.

    Citez dintr-un interviu foarte interesant cu profesorul Dolores Cahill cu un jurnalist australian. Dolores în acest pasaj vorbește despre Agenda 21 pe care a
    studiat-o acum 30 de ani.
    Agenda 21 este un produs al Conferinței Organizației Națiunilor Unite din 1992 privind mediul și dezvoltarea de la Rio de Janeiro. Acolo s-a impus motivul pentru care menționau de ce ar stinge luminile, pe care mitropolitul verde le stinge în fiecare an de „ziua pământului”! (Asa cum o numesc ei) și pe care au prezis-o acum (nimic nu cred că este întâmplător) să ne spună să amelioram „criza energetică” sub acest pretext.
    Am ascultat acest interviu din întâmplare și mi-am adus aminte de mitropolit.
    Iata pasajul relevant (de la min.14.10).

    Prof. Dolores Cahill – We’re in the mass killing phase of agenda 21 & what people can do
    https://rumble.com/v1otx99-prof.-dolores-cahill-were-in-the-mass-killing-phase-of-agenda-21-and-what-p.html

    „Agenda 21 este Agenda Organizației Națiunilor Unite pentru secolul 21.
    Mulți cred că 21 se referă la 2021. A fost publicat în 1992 și durează până în 2099.
    Deci este Agenda întregului nostru secol.
    Și atunci aveți Agenda pentru 2020, 2030, 2040, 2050…
    Iar ceea ce se află în spatele Agendei 21 este o foaie de parcurs detaliată pentru fiecare an din 1992 până la sfârșitul secolului.
    Astăzi nu este ușor să găsești aceste informații, dar ceea ce ei planifică și pun în aplicare este distrugerea fiecărui sector al societății din interior.
    Și când am citit-o, să zicem acum 30 de ani, îmi amintesc de anul 2015, și asta e doar un exemplu… aveau planificat pentru sănătate, pentru educație, pentru instanțe…
    Trebuie să fi fost prin anii ’90 cand am citit-o.
    Pentru poliție, au planificat ca din anul 2015 vor folosi pornirea sirenelor de avertizare în întreaga lume, chiar și în conditii de trafic normal, iar acest lucru pentru a crește anxietatea generală a populației.
    Și alta planificare a fost că din 2016 vor diminua iluminatul pe străzi pentru a-i face pe oameni să se simtă mai nesiguri atunci când ies noaptea în orașele lor și pentru a se asigura astfel că nu ies atât de des pe cât doresc.
    Deci, tot ceea ce au planificat este foarte similar cu ceea ce oamenii observa acum cu ocazia covid-19 [ interviul s-a realizat la începutul anului 2021 n.n.] și este vorba de separarea persoanelor, izolarea oamenilor și intimidarea oamenilor, în special de către organele de control (anaf, taxe si impozite) si ordine: politie/armata ale statului.”

    Για ποιον λόγο ο Δημητριάδος μας ζητάει να χαμηλώσουμε τα φώτα; Η καθ. Ντολόρες Κέιχιλ μας δίνει μια ιδέα από την Ατζέντα 21. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/10/21/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac%ce%b5/#more-59330

    Apreciat de 1 persoană

  6. George said, on octombrie 21, 2022 at 1:31 pm

    Bine ca sunt in pană, altfel România urma sa importe energie electrica de la ei, chipurile ca noi produceam insuficient. Numai jocuri politice in detrimentul cetateanului.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.