SACCSIV – blog ortodox

Războiul meteorologic – Cine controlează vremea controlează lumea

Posted in CHEMTRAILS, FURTUNA, geoinginerie by saccsiv on octombrie 7, 2022

La rubrica de comentarii a articolului New York Times scrie că oficiali ai SUA cred că ucrainenii au fost în spatele asasinării Dariei Dughina puteti citi multe postari ale cititorilor despre chemtrails in Romania, ieri.

Iata si ce putem citi in articolul Weather Warfare de pe Global Research:

Războiul meteorologic

De Peter Koenig, 04 Octombrie 2022, Global Research

„Cine controlează vremea controlează lumea” – Lyndon B. Johnson, 1962

Vizionați următorul videoclip:

Așa arată o zonă de război, ceea ce vedem în aceste zile cu uraganul ‘Ian’, care a devastat Caraibele, coastele Floridei și zonele spre interiorul statului, apoi totul până în Carolina de Sud – provocând distrugeri masive ale infrastructurii, ale terenurilor cultivate, moartea animalelor și a oamenilor, precum și anularea tuturor zborurilor din New York spre Florida.

Asta se mai numește și geoinginerie.

În ultimii doi ani, așa ceva a devenit un lucru obișnuit.

‘Chemtrails’, termenul devenit de acum comun pentru pulverizarea din avioane cu tot felul de chimicale, cu tonele, a atmosferei superioare, a devenit o tehnologie acoperită de sute, dacă nu chiar mii de brevete. Nu doar brevete americane. Brevete din țări de peste tot în lume.

Știați că Spania, împreună cu peste 50 de țări, desfășoară în prezent ‘activități de modificare artificială a vremii’? Așa a declarat recent agenția spaniolă de meteorologie AEMET, și vorbește despre ‘dârele chimice’ sau ‘chemtrails’. Verificați asta.

Pentru a avea o imagine completă a ceea ce înseamnă geoinginerie, istoria sa – care datează cel puțin din 1947, probabil de mai mult timp – contextul științific, secretul său – și puterea sa – putere de război, literalmente pentru a fi folosită pentru războiul meteorologic, ar trebui să urmăriți ‘The Dimming’ (link mai jos).

Geoingineria ar putea fi similară cu Proiectul Manhattan (Proiectul Manhattan a fost numele de cod al efortului condus de americani de a dezvolta o armă atomică funcțională în timpul celui de-al Doilea Război Mondial), vedeți acest ‘The Dimming’ – Documentar integral despre ingineria climatică (https://www.GeoengineeringWatch.org, 10 martie 2021)

‘The Dimming, documentar integral despre ingineria climatică’

Potrivit stațiilor meteorologice din Florida, Ian este cel mai rău uragan care a lovit Florida în ultimele decenii, posibil chiar dintotdeauna.

Devastarea provocată de Ian – a cărei amploare nu poate fi încă măsurată – lasă în urmă pagube care necesită probabil ani de zile de muncă de curățare și reconstrucție.

Vedeți acest videoclip de 3 minute, care spune totul.

La fel o vară caldă și uscată – în Europa și America de Nord aproape două luni fără o picătură de ploaie și cu temperaturi record – care au distrus recoltele, animalele, stocurile de alimente, chiar și oamenii, pe cei vulnerabili la căldură și pe cei săraci. Cei săraci sunt întotdeauna în prima linie pentru a fi loviți și afectați de mizerie.

Desigur, scenariul se încadrează perfect în obiectivele Marii Resetări și ale Agendei 2030 a ONU. Se potrivește cu imaginea de ansamblu – pe care nu ar trebui să o uităm niciodată, atunci când analizăm dezastrele în mod particular. Apoi tot ce mai rămâne de făcut este să conectăm punctele.

În cadrul unei conferințe de la Davos, Elveția, la sfârșitul lunii august 2022, un profesor de meteorologie de la una dintre cele mai importante universități tehnice din Europa, s-a adresat audienței spunând: „nu este nevoie să vă spun că vremea noastră este manipulată. Este evident. Însă vă voi explica cum se face asta”.

Apoi a continuat să explice diferitele procese, miile de substanțe chimice diferite care sunt eliberate în atmosferă, ce fac acestea – și cum sunt brevetate – și cum aceste particule otrăvitoare, multe dintre ele conținând metale grele și substanțe chimice toxice, ajung în cursurile de apă, lacuri și ape subterane . Aici vorbim despre transformarea vremii într-o armă. Dezastrul pe care îl produce poate fi aproape la fel de distructiv ca o bombă nucleară. Furtuni puternice, secete, inundații, friguri – furtuni de gheață – și multe altele pot fi aplicate oriunde în lume.

Cu ajutorul propagandei masive și necruțătoare a ‘Verzilor’, aceasta va fi pur și simplu atribuită ‘schimbărilor climatice’. Oamenii speriați și îndoctrinați – încă marea majoritate – nu vor pune la îndoială dictonul schimbărilor climatice. Vor da din cap, vor accepta și vor spera că vor putea supraviețui și reconstrui. Cei care își vor pierde persoane dragi vor da vina pe ‘schimbările climatice’ provocate de om.

Da, este provocată de mâna omului. Dar nu are nimic de-a face cu ‘eliberarea excesivă de dioxid de carbon’, adică CO2. Este vorba de geoinginerie care transformă vremea într-o armă mortală de război. Vedeți asta.

În multe locuri, sau țări întregi, apa a fost raționalizată în această vară a anului 2022.

În mod greșit, pentru că au existat ani în istoria recentă, în care pânzele freatice au fost mai scăzute în toată Europa și America de Nord, și nu a avut loc raționalizarea apei.

Raționalizarea apei este o tactică de intimidare. Toată lumea știe că apa este esențială pentru viață. Raționalizarea ei răspândește frica și incită la supunere față de autoritățile care decid asupra accesului tău la apă. Face parte din campania de alarmă, supunând mințile oamenilor la o dependență față de autorități.

Autoritățile îți vor permite să folosești sau nu apa și/sau energia și/sau hrana. Vi se spune că există lipsuri. Aceste penurii vor fi completate de alte penurii. Ele provoacă panică și foamete, în special în segmentele vulnerabile ale populațiilor.

Nimeni nu vă spune că toate aceste penurii – învinuind mai ales Rusia pentru ele, în mod fals, desigur – sunt făcute în mod artificial – totul cu scopul de a controla omenirea – cartea de joc a Marii Resetare a WEF, alias Agenda 2030 a ONU.

Combinația dintre toate acestea, la care adăugăm și multiplele injecții otrăvitoare cu ARNm de până acum, care slăbesc sistemul imunitar uman, poate provoca, de asemenea, decese masive din cauza foametei, a unei multitudini de boli și a unor cauze pur și simplu legate de mizerie, inclusiv sinucideri în creștere masivă, care nu sunt nici măcar raportate.

Din nou, nimeni nu vă spune – acestea sunt lipsuri create artificial, lipsuri provocate cu bună știință de om cu scopul de a crea rău, rău de tot – și de a avansa agenda eugenistă a celor de la Reset.

Ideea este că geoingineria este avansată la un nivel la care Washingtonul poate anunta cu ușurință că ‘până în 2025 vom deține vremea’. Vedeți asta și asta.

A deține vremea, pentru Pentagon înseamnă tranformarea vremii într-o armă.

Posibil să o folosească în locul – sau în paralel cu – armele nucleare; explozii nucleare cu rază mică de acțiune.

*

Numai atunci când o masă critică de oameni va fi conștientă de ceea ce se întâmplă – și de ceea ce ar putea însemna acest lucru pentru viitorul omenirii – vom putea noi, oamenii, să contracarăm aceste mecanisme diabolice de control ale unui cult obscur care are ca obiectiv o Ordine Mondială Unică – digitalizarea, robotizarea și globalizarea totală a populației mondiale supraviețuitoare.

Ei nu vor reuși acest lucru.

Pentru că noi, oamenii treziți, nu vom permite acest lucru. Spiritul nostru, dinamica și fizica noastră cuantică, căutând lumina, vibrația noastră cu lumina, vor împiedica cultul întunecat să reușească.

 

Comentariu saccsiv:

Finalul articolului este o chemare la revolutie. Dar ultima fraza suna ca dracu:

„Spiritul nostru, dinamica și fizica noastră cuantică, căutând lumina, vibrația noastră cu lumina, vor împiedica cultul întunecat să reușească.”

Asadar, cine trebuie sa se opuna cultului intunecat al celor cu chemtrails si alte cele? Cei cu fizica cuantica si care vibreaza cu lumina? E ceva crestin in descrierea acestor opozanti? Nu. Si iar ne amintim de spusele lui Albert Pike (mason grad 33, secolul 19) despre marele final pe care realii papusari il pregatesc:

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

Adica, pe scurt, poate ca au dreptate in cele ce spun despre chemtrails, insa acesti oponenti nu sunt decat niste pioni albi in lupta cu pionii negri ce ne intuneca cerul. Pioni albi ce-i vor zdrobi pe idiotii utili pioni negri, dar care pregatesc terenul „salvatorului”:

Este posibil să-l recunoaștem pe ANTIHRIST?

Cititi va rog si:

Andi-Mihai Anton pare ca intelege ce se intampla

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Geo said, on octombrie 7, 2022 at 6:12 pm

    https://www.g4media.ro/co-laureata-ucraineana-a-premiului-nobel-pentru-pace-solicita-ca-putin-sa-fie-judecat-de-un-tribunal-international-sa-fie-adusi-in-fata-justitiei-putin-lukasenko-si-alti-criminali-de-razbo.html

    De acord…dar dupa ce ii aduceti si pe cei vinovati de războaiele din Irak, Siria, Afganistan, Linia…nu mai zic de cele de după al doilea război mondial…si de loviturile de stat orchestrate de serviciile secrete ale marilor puteri și fostelor imperii coloniale…

    Apreciază

  2. […] Războiul meteorologic – Cine controlează vremea controlează lumea […]

    Apreciază

  3. […] Războiul meteorologic – Cine controlează vremea controlează lumea […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.