SACCSIV – blog ortodox

Producătorii americani de petrol și gaze avertizează că nu vor putea ajuta Europa

Posted in Europa, GAZ DE SIST, PETROL, SUA, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on septembrie 16, 2022

Sursa: https://telem.ro/companiile-americane-avertizeaza-ca-nu-pot-creste-productia-de-gaze-si-petrol-sa-ajute-europa-in-aceasta-iarna/

Producătorii americani de petrol și gaze de șist avertizează că nu vor putea crește suficient producția pentru a ajuta Europa să treaca peste criza energetice din această iarnă, scrie Financial Times.

În ciuda faptului că prețurile petrolului au scăzut în ultimul timp, situația de pe piață se poate schimba la începutul lunii decembrie, când va intra în vigoare embargoul european privind achiziționarea petrolului rusesc. Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a avertizat săptămâna aceasta că impunerea embargoului „ar putea declanșa o creștere a prețului petrolului”. Experții cred că prețurile vor crește din nou peste 100 de dolari pe baril.

SUA au stimulat exporturile de petrol și gaze naturale lichefiate (GNL) către Europa, dar oficialii din industrie spun că volumele de aprovizionare sunt aproape maxime până acum, în timp ce producția internă de petrol în acest an va fi cu aproximativ 1 milion de barili sub indicațiile guvernamentale pe zi.

„SUA nu poate crește dramatic producția. Producția actuală este ceea ce este”, spune Wil Vanlo, șeful fondului de capital privat Quantum Energy Partners, unul dintre cei mai mari investitori din sectorul de șist.

„Nu va exista nicio salvare”, a adăugat Vanlo. „Nici din petrol, nici din gaz”.

Director executiv al Pioneer Natural Resources Co. Scott Sheffield, întrebat dacă producătorii de șist din SUA ar putea crește semnificativ producția, a spus: „Nu, nu cred că se va întâmpla asta”.

„Nu aducem platforme noi la linie și nu văd pe nimeni altcineva făcând asta”, a spus Sheffield, care crede că prețul petrolului ar putea crește peste 120 de dolari pe baril în această iarnă.

Potrivit șefei fondului de capital privat Kimmeridge Energy, Ben Dell, acționarii nu sunt pregătiți să ofere companiilor de petrol și gaze voie pentru o creștere bruscă a producției, deoarece aceasta necesită noi investiții.

Investitorii, în schimb, să producă mai puțin, dar cu mai mult profit. O ușoară creștere a livrărilor de petrol și gaze din SUA în lunile următoare „nu va schimba situația la scară globală”, spune șeful companiei miniere private Greenlake Energy Ventures.

Producția de petrol din Statele Unite a ajuns la 13 milioane b/zi înainte de pandemia de coronavirus, dar apoi a scăzut brusc și încă nu a revenit la nivelurile de dinainte de criză. Săptămâna trecută, s-a ridicat la 12,1 milioane b/zi, au arătat datele Departamentului de Energie al SUA.

Tagged with: , , ,

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on septembrie 16, 2022 at 2:26 pm

    Multă lume nu a înțeles de ce Ursula a legat discursul despre „Starea Uniunii” de războiul din Ucraina?!
    Ce are Ur(sula) cu prefectura?

    Ne sărăcește pe noi esticii, care suntem sufocați de prețurile mari ale produselor energetice, pentru a distruge capitalismul și a instaura Noua Ordine Mondială!
    Aceleași grupuri de interese, care nu
    l-au lăsat pe Karl Marx să moară de foame și i-au sponsorizat lui Ilici Lenin lovitura de stat din Rusia.
    Haideți, că ne-am prins!
    Președintele Parlamentului European repetă teoria Rosei Luxemburg a reducerii consumului care ar duce în final la falimentul producătorului…
    „Liberalismul economic este curva liberă din curțile deschise”, avea să spună nemântuita de socialism, Rosa Luxemburg
    Totul este la viitor.
    „Vom reduce consumul la gaze”,
    Vine ea o doamnă de la Bruxelles și să impună o limită a profitului, în plină democrație europeană?
    Acest lucru este fără precedent.

    https://m.ziuanews.ro/editorial/ursula-von-der-rosa-luxemburg-1572470

    Apreciază

  2. Max said, on septembrie 16, 2022 at 2:49 pm

    Cât de tâmpiți suntem noi europenii ! ! !
    Mai întâi, ne facem sluj la ordinele ScutierilorRoșii&Co din Merlocks, cum să stricăm contractele de furnizare gaze și petrol semnate cu urșii în trei decenii de diplomație economică.
    Aplecăm apoi urechea la cântecele de sirenă venite tot de pe Potomac, cum că *are 2kmerika gaze șistoase cât să dea la tot glo(a)b(a)ul. Scuipăm pe contractele alea ca pe Ucigă-l-Crucea și ne punem koorkubehehe-ul gol la 90 de grade, dinaintea potomacilor, după ce aceștia ne zic precum Nulandeasa We f***ed them all !
    Când o aud pe stafidita din OrașulVerzei cum ne învață *să mai punem un palton pe noi în casă*, precum odinioară (C)Leanța lu* Ceașcă, îmi vine să zic: nu ești deloc originală, bolșevică drăcoasă !!!

    Apreciază

  3. Geo said, on septembrie 16, 2022 at 4:14 pm

    Apreciază

  4. Oarecare said, on septembrie 16, 2022 at 4:24 pm

    Salvarea vine de la Dumnezeu! Să ne rugăm! Doamne ajută!

    Apreciază

  5. Felix said, on septembrie 16, 2022 at 4:45 pm

    Armata germană trebuie să devină piatra de temelie a apărării în Europa
    Scholz s-a referit la hotărârea Germaniei de a-și asuma responsabilitatea principală pentru securitatea continentului

    Germania este cea mai pregnanta populatie, cea mai mare putere economică și se află în centrul continentului și de aceea „forțele armate germane trebuie să devină piatra de temelie a apărării convenționale în Europa și cea mai bine echipată forță militara din Europa”, a declarat cancelarul Olaf Scholz și a subliniat că principala ei misiune este apărarea libertății în Europa.

    Σολτς: Ο γερμανικός στρατός πρέπει να γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος της άμυνας στην Ευρώπη
    https://www.protothema.gr/world/article/1285189/solts-oi-germanikes-enoples-dunameis-prepei-na-ginoun-o-akrogoniaios-lithos-tis-amunas-stin-europi/

    Apreciază

    • Max said, on septembrie 16, 2022 at 6:37 pm

      A trecut vremea panzerelor germane, acum sunt pe val dronele si bombardierele potomacilor ….și hipersonicele urșilor.

      Apreciază

  6. Felix said, on septembrie 16, 2022 at 5:32 pm

    Banca Mondială:
    Majorările ratelor dobânzilor ar putea declanşa o recesiune globală în 2023 – Black News
    https://blacknews.ro/banca-mondiala-majorarile-ratelor-dobanzilor-ar-putea-declansa-o-recesiune-globala-in-2023/

    Serge Monast:

    Care sunt pașii pe care îi vor stabili?

    Conform diferitelor cercetări și diferitelor rapoarte pe care le obținem, ei se gândesc chiar de acum la un colaps economic.

    Este vorba de un crash economic care va fi folosit ca un pretext…

    Asta înseamnă ca un nou tip de monedă digitala va fi introdusa.

    Atunci, in prealabil, ceea ce vor să facă este să-i forțeze pe toți cei care mai au bani cash de rezervă să cheltuiască acei bani, pentru că ei consideră că altfel vor avea probleme să pună în aplicare Noua Ordine Mondială dacă undeva există niște oameni independenți care pot supraviețui independent, așa că trebuie să aduca oamenii într-un stadiu in care să-i impinga să cheltuiască toti banii cash.

    De aceea vor să înceapă cu un fel de crash economic pentru a impune o nouă monedă digitala; iar după aceea intenționează să o impună la nivel mondial moneda digitala.

    Pentru a implementa moneda digitala la nivel mondial trebuie să fi fost derulata implementarea digitalizarii peste tot in lume, iar pentru ca oamenii or să se întrebe ce este mai exact digitalizarea…? d

    Digitalizarea este o modalitate electronica sofisticata de a controla direct oamenii, adica pe fiecare om locuinta lui, la jobul lui etc, atunci cand va fi implementata.

    În acel stadiu, controlul – controlul absolut – al tuturor celor de pe planetă va fi posibil.

    Pentru a preveni orice fel de independență trebuie să ne amintim că Papusarii… vor face orice pentru a se asigura că toată lumea, va fi cheltuit deja toate economiile personale și orice rezervă de numerar…

    Apreciază

  7. Felix said, on septembrie 16, 2022 at 7:47 pm

    Va rog sa participati la un mic chestionar!
    👇
    Un evreu pe nume Elran Shahar posteaza la comentarii patru intrebari referitoare la mesajul rabinului care apare in inregistrarea video si care pretinde ca stie cum il putem indentifica pe Mesia/Hristos!
    Voua fratilor si surorilor, cum vi se par intrebarile adresate de evreu?
    Sunt intrebari pertinente?!

    Iata care sunt intrebarile adresate rabinului care vorbeste despre „Regele Mesia și lumina răscumpărării”:
    👇
    „Nu am inteles prea bine?
    1- Știi unde se afla Mesia?
    2- Mesia poate fi cunoscut numai prin a-l vedea in vis?
    3- Cum știi că El este cu adevarat Mesia, adica acela care iti apare vis?
    4- Cum se face că cei mai mari din generația noastra nu știu cine este Mesia și tu pretinzi ca stii?
    Multumesc anticipat”

    הגאון הינוקא הרב שלמה יהודה שליט”א – מלך המשיח ואור הגאולה – YouTube

    Apreciază

    • gutiflo22 said, on septembrie 16, 2022 at 9:18 pm

      Cand va venii Mesia, cerul se va despica….nu va mai fi niciun dubiu pt nimeni…atunci puterea lui Dumnezeu va fi data pe fata…
      Cine nu intelege contextul…vb despre antihrist.

      Apreciază

      • Felix said, on septembrie 17, 2022 at 11:21 pm

        Nu putem exclude nici caii verzii de peretii cerului!
        Sionismul manevreaza hiliasmul sau imparatia de o mie de ani, la care adera: masonii, iehovistii, adventistii etc. Toti acestia il asteapta pe Mesia sa vina pe norii cerului si sa coboare apoi la Templu in Ierusalim ca sa imparateasca o mie de ani pe pamant. Numai ca or sa aiba ghinion. Cel care va imita a Doua Venire va fi antihrist!
        Noi stim care este ordinea cronologica a etapelor.
        Intai vine antihrist.
        Dupa 1260 zile de domnie ale lui antihrist, se va realiza Parusia, Cea de a Doua Venire, atunci cand Hristos il va ucide pe antihrist cu suflarea gurii Sale!
        De aceea trebuie sa fim vigilenti, pentru ca unii vor astepta pe Mesia dar vor lua teapa. Chiar daca va imita ca o maimuta a Doua Venire pe norii cerului, tot fiul pierzarii va fi numit!

        Parintele Serafim Rose:

        Mesajul adus de OZN-uri este de natura sa pregateasca lumea pentru aparitia lui Antihrist; „mântuitorul” omenirii apostaziate soseste pentru a stapâni lumea.
        Poate ca vor sosi chiar din vazduh, pentru a imita mai bine venirea Mântuitorului!
        (Matei 24, 30; Fapte 1, 11)

        „Antihrist va face mai cu seama minuni în vazduh, adica acolo unde îsi are satan împaratia.
        Minunile vor izbi cel mai tare simtul vazului, pe care îl vor fermeca si însela. Sfântul Ioan Teologul, vãzând în duh semnele ce au sa fie înaintea sfârsitului lumii”

        https://ortodoxinfo.ro/2017/03/07/cuviosul-serafim-rose-ortodoxia-si-religia-viitorului/12/

        Apreciază

      • Felix said, on septembrie 18, 2022 at 12:13 am

        Chiar si Papa Francisc, prorocul inaintemergator, pregateste terenul pentru venirea pe nori a antihristului:

        „Este o imagine care vorbește despre venirea lui Cristos în glorie la sfârșitul timpurilor: ne face să înțelegem că ultimul cuvânt cu privire la existența noastră va fi al lui Isus, nu al nostru! El – mai spune Scriptura – este Cel care „încalecă pe nori” ….”

        https://www.magisteriu.ro/predica-papei-la-solemnitatea-domnului-nostru-isus-cristos-regele-universului-2021/

        Ceea ce omite Papa Francisc, este aratarea Crucii, care se va realiza in acelasi timp cu Cea de a Doua Venire a Domnului Hristos:

        „Atunci se va arata pe cer semnul Fiului Omului si vor plange toate neamurile pamantului si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului, cu putere si cu slava multa” (Matei 24, 30).

        La întrebarea multora:
        Ce este acela Semnul Fiului Omului, care se va arăta pe cer? Răspunde Sfântul Ioan Gură de Aur: Atunci se va ivi Semnul Fiului Omului pe cer — adică Crucea, Care va fi mai luminoasă decât soarele — deoarece soarele se va întuneca și se va ascunde, iar crucea se arată.
        Ea nu s-ar putea observa, dacă n-ar fi mai luminoasă decât razele soarelui.
        Așa înțeleg și mărturisesc și alți Sfinți Părinți.

        Apreciază

      • Felix said, on septembrie 18, 2022 at 1:28 am

        Mantuitorul nostru Iisus Hristos:

        „antihrist va veni în veşmintele Mele”

        „Voi, însă, uitaţi-vă mai bine la Mine, ca să mă ţineţi minte şi să nu vă încurcaţi şi, din greşeală, să semnaţi şi să primiţi pecetea de subjugări a antihristului, deoarece el va veni în veşmintele Mele, şi va face în faţa poporului minuni diavoleşti, şi va urca pe prestolul sfântului lăcaş, şi va impune să i se zugrăvească icoană, şi va cere ca acestei icoane sa i se închine şi să o creadă, deoarece el va face ca icoana să vorbească şi să se mişte prin sugestionare diavolească.
        El se teme de Cruce, va ridica prigoană asupra Crucii.”

        https://www.aparatorul.md/aratarea-mantuitorului-la-doi-copii-poruncile-si-proorocirile-vremurilor-de-pe-urma/

        Apreciază

      • gutiflo22 said, on septembrie 19, 2022 at 9:09 am

        Sa ne lumineze Dumnezeu in toate privintele.

        Apreciază

      • Felix said, on septembrie 19, 2022 at 1:32 pm

        Toate drumurile vor duce la Ierusalim!

        JERUSALEMA ISRAEL – ירושלים ישראל (Hebrew and French version) – YouTube

        Apreciază

      • Felix said, on septembrie 19, 2022 at 4:53 pm

        Parintele Serafim Rose:

        Luaţi de pildă doar problema Templului din Ierusalim.
        Este adevărat că, potrivit profeţiilor ortodoxe, Templul va fi reconstruit în Ierusalim.
        Se observa uneori că se vorbeste despre reconstruirea Templului, dar ei se referă la el de parcă noi ar trebui să-l reconstruim ca pentru întoarcerea lui Hristos, Care vine să domnească asupra lumii timp de o mie de ani. Ei vorbesc de fapt despre Antihrist.
        La evreii necredincioşi va veni antihrist.
        Antihrist va veni întâi la evrei şi apoi la întreaga lume prin evrei; şi numai când acestea se vor întâmpla rămăşiţa credincioasă a evreilor se va converti în sfârşit la creştinism în chiar zilele cele de pe urmă.
        Deci acest semn al construirii templului este unul foarte mare.
        Când noi vom vedea că templul este pe cale a fi construit, atunci vom şti că vremea este aproape, deoarece acesta este în mod categoric unul din semnele sfârşitului.
        Până acum nu s-a construit, dar există tot felul de zvonuri că planurile au fost făcute, pietrele sunt adunate etc.
        Este limpede că evreii se gândesc la construirea Templului.
        Antihristul, după cum spun toți Sfinții Părinți în scrierile lor despre el, va fi cineva care Îl va imita pe Hristos, care adică va încerca să-i amăgească pe oameni arătându-se pe sine ca fiind Hristos revenit pe pământ.

        De aceea, dacă cineva are vreo conceptie neclară despre Creștinism, sau citește Scripturile în „lumina” propriilor sale opinii (iar opiniile proprii nu pot veni decât din văzduh, care văzduh numai creștin nu este acum), atunci acesta va ajunge la concluzii deosebit de anti-creștine.
        Mesajul adus de OZN-uri este de natura sa pregateasca lumea pentru aparitia lui Antihrist; „mântuitorul” omenirii apostaziate vine pentru a stapâni lumea.
        Poate ca va veni chiar din vazduh, pentru a imita mai bine Cea de a Doua Venire a Mântuitorului!
        (Matei 24, 30; Fapte 1, 11)

        Dacă-l citiţi pe episcopul Ignatie Briancianinov, veţi cunoaşte toate înşelătoriile pe care le comit demonii: demonii „se roagă” pentru tine, demonii fac minuni, ei creează cele mai minunate fenomene, aduc oamenii la biserică, fac ceea ce vreţi atâta timp cât vă ţin în această înşelare.
        Şi atunci când vine vremea, pe neaşteptate ei vă vor face să muşcaţi din momeala lor.
        Deci aceşti oameni, care au fost convertiţi la un soi de creştinism de către aşa-zisele fiinţe din univers, aşteaptă ca ele să vină din nou; şi data viitoare, mesajul lor poate fi ceva legat de venirea lui Hristos din nou pe pământ, sau ceva de genul acesta.
        Este limpede că aceasta este doar lucrarea demonilor.
        Este foarte simplu. Dacă citiţi orice text al Părinţii din primele veacuri, Vieţile sfinţilor sau Lavsaiconul, puteţi găsi multe cazuri în care apar pe neaşteptate duhuri rele in chipul lui Hristos!

        În zilele noastre ele apar în nave spaţiale, deoarece aşa s-au adaptat demonii la oamenii vremurilor; dar dacă înţelegeţi cum lucrează înşelarea duhovnicească şi ce fel de şiretlicuri are diavolul, atunci nu aveţi probleme să înţelegeţi ce se întâmplă cu aceste farfurii zburătoare.

        Există foarte multe secte astăzi care cred că Hristos vine să împărăţească o mie de ani în Templul din Ierusalim.

        De aceea, când evreii vor începe să construiască templul, aceste secte se vor bucura deoarece, pentru ele, acesta este semnul venirii lui Hristos.
        Dimpotrivă, noi ştim că acesta este semnul venirii lui antihrist, căci Hristos nu va mai veni la templu.
        Hristos vine numai la sfârşitul lumii pentru a începe veşnica împărăţie a cerurilor.
        Singurul care va veni la templu este antihrist.
        Văzând figura lui Antihrist, multi vor fi amăgiti să creadă că el este Hristos.

        👇

        Vom vedea în curând reconstrucția celui de-al Treilea Templu?
        Să urmărim evenimentele ca să aflăm!

        Ben Gurion, cel mai mare aeroport din Israel, situat în Tel Aviv, a anunțat planurile pentru o linie feroviară de mare viteză pentru anul 2023 care va transporta călătorii direct pe Muntele Templului din Ierusalim.
        Potrivit veștii, stația terminală de lângă Zidul de Vest va fi numită după cel de-al 45-lea președinte al SUA, Donald J. Trump.

        În timp ce guvernul israelian nu a anunțat public planurile de a construi un nou templu, există unele indicii, cum ar fi un fluturaș informațional distribuit de guvern în cartierele ultra-ortodoxe ale Ierusalimului, care chestioneaza prin întrebări modul în care noua linie de tren i-ar putea afecta.
        Fluturașul/pliantul include si un desen colorat cu tonalitate joviala…

        Rabinul Yekutiel Fish a explicat:

        „Hashem (Dumnezeu) pregătește calea pentru ca pelerinii să ajungă la Templu”.

        „Practic, un tren este cel mai bun mijloc, deoarece poate transporta mult mai mulți oameni fără pericolele sau ambuteiajele asociate cu autostrăzile.”

        Acest proiect de tren (care anticipeaza pe „Mesia”) fiind preconizat într-o măsură și mai extinsa cu noua pistă de mare viteză care va aduce călătorii/pelerinii direct de la Aeroportul Internațional Ben Gurion la Zidul de Vest din Ierusalim.
        Trenul este proiectat să înceapă să funcționeze în aprilie 2023, tocmai util pentru vacanța de Paște.

        Între timp, avem această veste că junincile roșii au ajuns în Israel.

        https://endtimeheadlines.org/2022/09/red-heifers-arrive-in-israel-in-preparation-for-third-temple/ Care este semnificația junincilor roșii?

        Is the third temple coming to Jerusalem?
        https://geoffbiddulph.substack.com/p/is-the-third-temple-coming-to-jerusalem

        Apreciat de 1 persoană

      • Felix said, on septembrie 19, 2022 at 11:08 pm

        CE NE AȘTEAPTĂ! : „My Carbon”- O abordare pentru orașe incluzive și durabile (WEF) – Mucenicul’s Blog
        https://mucenicul.wordpress.com/2022/09/19/ce-ne-asteapta-my-carbon-o-abordare-pentru-orase-incluzive-si-durabile-wef/

        Apreciază

    • Felix said, on septembrie 16, 2022 at 9:28 pm

      S -ar putea oare simula/mima Venirea lui Mesia pe norii cerului de catre fortele oculte spre a juca o farsa prin care oamenii sa fie amagiti si creada ca-L intampina pe Hristos, si de fapt acela sa fie Antihrist?!
      Se pot preta sa joace ocultistii si cartea aceasta, ca un simulacru de Parusie?!
      Intreb?
      Sfantul Gavriil Georgianul vorbea despre inselarea care va veni prin aparitia „extratereștrilor” din vazduh, din spatiu ceresc…

      „Cândva aparuse in Tbilisi de un obiect zburător neidentificat. Oamenii stăteau ore în șir pe stradă și se uitau la obiectul care zbura silentios.
      Sfantul Gavriil a spus:
      – Cum se poate ca un obiect atât de mare să-ți zboare pe deasupra capului și să nu auzi niciun zgomot?
      Dacă acestia ar fi „extraterestri” si ar fi creaturi binevoitoare, de ce ar veni asa pe modul silentios?
      Acești „extraterestri”, dacă veneau pentru ceva bun, ne strigau:
      „Hei, oameni buni, deschideti-ne ușile sa venim si noi!”
      Dar acestia vin asa pe silentios, târându-se ca niste șerpii și spionând.
      O astfel de tăcere suspectă creează îndoială omului credincios și este un semn rău.
      Adică, în anii antihristului poporul va aștepta salvarea din spațiu de la „extraterestri”.
      Aceasta va fi cea mai mare șmecherie a diavolului.
      Omenirea va cere ajutor de la extratereștri, fără să știe că ei sunt de fapt demoni!
      Orice idee vehiculata privind existenta „extratereștrilor” pentru creștinii ortodocși este inacceptabila.
      „Extratereștrii” sunt de fapt demoni, care au fost mai inainte îngeri, dar care au căzut ireversibil în păcatul mandriei.
      Nu există nicidecum vreo altă civilizatie extraterestra.
      Numai această omenire care traieste pe pamant a fost făcută de Dumnezeu Creatorul!

      ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑ
      https://www.imdleo.gr/diaf/2015/08/gGabriel.html

      Apreciază

      • gutiflo22 said, on septembrie 17, 2022 at 10:44 pm

        Eu m-am referit la puterea lui Dumnezeu…cand va venii cu ingerii Lui si va rasplatii fiecaruia dupa faptele lui….Judecata …si stabilirea fiecaruia in vesnicie.
        Lucrul asta sta numai in puterea lui Dumnezeu.
        Pentru asta se straduiesc Sfintii Parinti sa intelegem, ca imparatia lui Dumnezeu nu sta in simulari sau vedenii…nu in cuvinte mincinoase…ci in putere.
        Restul sunt cai verzi pe pereti.

        Apreciază

  8. Felix said, on septembrie 16, 2022 at 10:37 pm

    O prognoză șoc pentru piețele globale a fost făcută de Goldman Sachs, care spune că toate bursele, inclusiv Wall Street, vor scădea cu -30% față de nivelurile actuale până la sfârșitul anului 2022.

    În special, potrivit la Banca SUA, inflația mai puternică decât cea anticipată zguduie așteptările investitorilor cu privire la vârful majorării ratei dobânzii de către Rezerva Federală, adică „așa-numita rată terminală”.

    https://www.bankingnews.gr/analyseis-ektheseis/articles/642114/provlepsi-sok-apo-goldman-sachs-stis-2-900-monades-o-s-p-500-i-ptosi-30-os-to-telos-tou-2022

    Apreciază

  9. Paul said, on septembrie 17, 2022 at 11:35 am

    Păcat că nu ne mai pot ajuta… SUA ne a< fost un adevărat sprijin de a lungul deceniilor… Îmi vine să plâng

    Apreciază

  10. Felix said, on septembrie 17, 2022 at 5:33 pm

    Sfantul Nicolae Velimirovici:

    Europa este Papa și Luther, satisita, adică lăcomia umană și mintea umană satisfăcută până la ultimul grad.
    Papa este sinonimul lăcomiei umane pentru putere. Luther este sinonimul voinței umane de a interpreta, de a explica totul cu logica.
    Papa este prezentat ca fiind conducătorul acestei lumi, iar Luther este prezentat ca omul de știință al acestei lumi.
    Acestea două sunt Europa pe scurt conform istoriei de până acum. Ambele împreună înseamnă îndepărtarea omului de la Hristos Dumnezeu. Ele înseamnă o negare a credinței și o negare a Bisericii lui Hristos.
    Prin aceste două, duhul răului a avut un efect negativ asupra trupului Europei timp de secole.
    Dar cine poate alunga acest duh al răului din Europa?
    Nimeni, în afară de Hristos, al cărui nume este scris cu majuscule.
    Cel care în istoria omului a fost Singurul exorcist al demonilor. Bănuiți la cine mă refer?
    Adica la Domnul nostru Iisus Hristos, Mesia si Mantuitorul lumii, Fiul Maicii Domnului, Cel Răstignit de oameni și înviat de Dumnezeu; Cel slăvit de îngeri, Cel pe care strămoșii noștri
    L-au crezut și L-au preaslăvit.
    Până atunci, Europa S-a închinat lui Hristos ca Soarelui Dreptății și, până când Europa Și-a respectat proprii apostoli, martiri, sfinți și nenumărați creștini, ea semăna cu o piață luminată cu sute de mii de lumini.

    Dar când lăcomia și inteligența umană au preluat Europa, atunci s-a îndepărtat de Hristos.
    Apoi luminile pieței s-au stins în fața ochilor tuturor oamenilor și a căzut întuneric adânc.
    Întunericul a predominat în cuibul european…
    Din cauza lăcomiei, fiecare popor și fiecare persoană, imitându-l pe papă, a început să caute putere, satisfactie, glorie.
    Datorită inteligenței lutherane, fiecare om și fiecare persoană a simțit că este mai deștept decât ceilalți și că a realizat mult mai mult decât restul oamenilor.

    Deci, cum se poate ca sa nu înceapa războaiele între oameni?
    Cum poate nebunia și rabia să nu prevaleze?
    Cum să nu existe boli, secete, inundații, foamete?
    Toate acestea trebuiau sa apara, pentru ca puroiul să iasă din rana infectată.
    Papalitatea a folosit politica, pentru că numai așa putea să câștige puterea.
    Lutheranismul a folosit filosofia și știința pentru că a crezut că în acest fel va birui asupra minților umane. Dar așa a început lăcomia să lupte cu mintea și mintea a început să lupte cu lăcomia.
    Noul Babilon, aceasta este Europa.

    Apreciază

  11. Felix said, on septembrie 17, 2022 at 10:18 pm

    Ce se ascunde de fapt prin plasarea defibrilatoarelor în școli?
    Voi ați înțeles de ce au pus defibrilatoare în școli?
    Se așteaptă după vaccinări la ceva sau e doar stresul care a fost creat sub isteria măsurilor restrictive?!

    Apreciază

  12. Clement said, on septembrie 19, 2022 at 1:25 am

    Si ce ne intereseaza din moment ce Ursula van den L.a semnat in 15 iunie un acord cu Israelul si Egiptul pentru aprovizionarea cu gaz a tarilor membre UE?
    Oricum, in numai 3 luni de la semnarea acordului, Germania si-a executat ultimul mare combinat siderurgic energofag reducandu-si necesarul de consum.
    Belgienii isi repun in functiune reactoarele nucleare depasite tehnologic si isi incurajeaza populatia sa isi pregateasca ghiozdanasele echipate cu necesarul pentru evacuare in caz de urgenta.
    https://www.france24.com/fr/moyen-orient/20220616-l-ue-signe-un-accord-avec-isra%C3%ABl-et-l-%C3%A9gypte-pour-s-approvisionner-en-gaz-isra%C3%A9lien
    https://info.apprendre-preparer-survivre.com/sac-urgence-falcon/signup.html?source=APS263630024&clickid=v1-2ff1e9a9d15a7c91fe1ab2f10a553a2b-004ebc0d7b03bb4f0825658b6af2a8d1e2-&dicbo=v1-2ff1e9a9d15a7c91fe1ab2f10a553a2b-004ebc0d7b03bb4f0825658b6af2a8d1e2-

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.