SACCSIV – blog ortodox

Barbati in fuste la MTV Video Music Awards 2022

Posted in MTV, MUZICA by saccsiv on august 31, 2022

Autorul articolului MTV Video Music Awards 2022: moda masculină a atras toate privirile din revista ELLE este extrem de entuziasmat de ceea ce a vazut:

[…]

Și am avut nonconformism din plin la Video Music Awards 2022. Mai țineți minte vremurile în care aproape toți artiștii purtau jeans sau chiar costume? Ei bine, acele vremuri au trecut de mult, și într-un fel este mult mai bine că s-a întâmplat astfel, dând ocazia bărbaților să își descopere propriile stiluri și să nu mai îmbrace mereu ținute conservatoare și… ei bine, de-a dreptul plictisitoare. Faptul că mulți dintre ei încă au dificultăți în a alege ținute care sunt și îndrăznețe, dar care îi și avantajează era de așteptat. Însă, pentru unii, moda flamboaiantă pare că nu mai are nici un secret.

Este cazul lui Lil Nas X, poate cea mai spectaculoasă apariție de la MTV Video Music Awards 2022, care a defilat pe covorul roșu și s-a distrat de minune purtând o ținută realizată integral din pene, cu un uriaș accesoriu care îi învăluia capul într-o aură neagră și o fustă lungă, realizate de designerul britanic Harris Reed.

[…]

La acelasi articol mai sunt si alte astfel de vedete…

Lil Nas X este cel cu:

Pantofii lui Satan

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oarecare said, on august 31, 2022 at 3:52 pm

    Sfârșitul va veni atunci când nu se vor mai deosebi bărbații de femei! Problema este că femeile au început! Cele tinere măcar au părul lung și arată totuși a femei (chiar dacă poartă pantaloni), însă multe din cele mai puțin tinere poartă pantaloni împreună cu părul scurt (tunsoare bărbătească, deși se poate și altfel), chiar dacă arată aproape ca niște bărbați! Iar pentru a se deosebi, aleg să-și vopsească părul în loc să poarte fustă! Este chiar așa de rea fusta, se împiedică de ea de nu o poartă? E ridicol ca femeia să poată să arate a femeie, dar să nu vrea! Apoi ne mai mirăm că vor apărea bărbați ce poartă fustă?
    Cred că ar fi bine ca femeile să renunțe la pantaloni! Altfel să nu ne mirăm că ajung bărbații să poarte fustă! Femeia poartă fustă (pentru că este femeie), iar bărbatul pantaloni (pentru că este bărbat)! Însă femeile (mai ales cele mai puțin tinere, care au părul scurt și nici nu prea arată a femei) au renunțat la fustă și au trecut la pantaloni! Iar feminitatea reală a fustei și a părului lung a ajuns să fie înlocuită cu boieli (machiaj, păr vopsit, unghii vopsite), pensat și epilat! Sunt femei tinere epilate pe toate membrele (și cu sprâncenele smulse, evident), dar care știu doar pantaloni! Spun că fustele sunt incomode, dar părul lung pe care îl poartă mai mereu desfăcut cum o fi? Oricum se epilează pe picioare, deci de ce nu poartă fustă? Aici unde locuiesc sunt multe femei care poartă fuste și rochii! (mai puțin iarna, dar de ce nu ar putea purta fustă peste pantaloni?) Sunt femei tinere cu fustă sau rochie (cam trei sferturi) și cu părul lung prins în coc, aceasta este normalitatea, aceasta este feminitatea adevărată! Și multe doamne în vărstă cu asemenea rochii! Chiar dacă au părul scurt, arată indiscutabil a femei!
    Știu că sportul este sănătos și că unele treburi se fac greu în fustă, dar dacă numai atunci ar purta femeile pantaloni, ar fi altceva! Dacă nu poartă fustă când sunt tinere și au părul lung, atunci vor purta pantaloni când nu vor mai fi tinere și vor avea părul scurt, deci vor fi nefeminine!
    Cred că se face o foarte mare greșeală prin asocierea fustei cu biserica! Fusta este pur și simplu vestimentația femeii, nimic altceva! Cum se face că toate porcăriile de boieli și de pensat le fac fără să gândească, însă fustă sau rochie decentă poartă doar pentru că trebuie la biserică? De când a devenit fusta o obligație, în loc să fie ceva frumos și feminin, iar femeilor să le fie drag să o poarte? Am văzut femeie care scrie cărți pe bandă rulantă, cărți în care îi aduce pe străini la Ortodoxie! Când este „la serviciu”, poartă fustă lungă și arată superb, dar în timpul liber poartă pantaloni și arată oribil! Nu o judec, însă cred că multe fac la fel! Ce mizerie mai este și aceasta?

    Apreciază

  2. Felix said, on august 31, 2022 at 5:14 pm

    Electro-monahul digital!😎

    Superteach – o organizație care propune citate din Yuval Noah Harari și-a ținut team-buildingingul la Sihastria Putnei

    De altfel, și în postarea de pe pagina Superteach, pe fundal se vede vorbindu-le cursanților, la „training”, ceea ce pare a fi un călugăr.

    https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/superteach-o-organiza-ie-care-propune-citate-din-yuval-noah-harari-i-a-inut-team-buildingul-la-m-n-stirea-sih-stria-putnei-1572191

    👇
    Stareţul a fost invitat la ceremonia de expunere a giulgiului din 2010, însă programul deja angajat nu i-a permis să meargă.
    „Este o ocazie extrem de rară să te închini la Sfântul Giulgiu, dar din păcate nu am putut să merg atunci în Italia. La noi copia a ajuns în ajun de Cincizecime, de Pogorârea Sfântului Duh, şi a fost o mare bucurie să o putem expune în biserică şi să o scoatem imediat spre închinare. Domnul nostru Iisus Hristos a fost învelit în această pânză”, a spus stareţul.

    https://m.monitorulsv.ro/Reportaj/2014-02-01/Una-dintre-cele-trei-copii-oficiale-ale-Giulgiului-din-Torino-se-afla-la-Sihastria-Putnei

    COPIE A GIULGIULUI DIN TORINO LA MĂNĂSTIREA SIHĂSTRIA PUTNEI • Arhiva Zile si Nopti • Zile și Nopți
    https://zilesinopti.ro/2015/05/25/copie-a-giulgiului-din-torino-la-manastirea-sihastria-putnei/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.