SACCSIV – blog ortodox

Dupa ce o EXPLOZIE a avariat PIETRELE INDRUMATOARE DIN GEORGIA (Georgia Guidestones), autoritatile le-au DEMOLAT cu totul

Posted in Georgia Guidestones, PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia by saccsiv on iulie 7, 2022

FOX 5 ATLANTA: The Georgia Guidestones demolished after explosion ‘destroyed’ portion, GBI says

Declarație GBI (Biroul de Investigații din Georgia): Monumentul din granit Georgia Guidestones, din Comitatul Elbert, Georgia, SUA, a fost demolat după ce acesta a fost ‘distrus’ parțial de o explozie

Publicat pe 06 Iulie 2022, de FOX 5 Atlanta Digital Team

Forțele de ordine fac cercetări după ce monumentul Georgia Guidestones a fost avariată de o explozie

Agențiile de aplicare a legii încearcă să afle cine se face vinovat de distrugerea monumentului Georgia Guidestones, o atracție turistică din granit, instalată în Elbert County, în anul 1980.

ELBERT COUNTY, Georgia: Biroul de Investigații din Georgia a declarat că o explozie a avariat un monument controversat din nord-estul Georgiei, forțând autoritățile să îl demoleze miercuri.

Georgia Guidestones, o atracție turistică din granit din Elbert County, era instalată pe șoseaua Guidestone Road, la est de autostrada 77 din Georgia.

SKYFOX 5 a survolat scena și a văzut unul dintre piloni redus la ruine. Blocul superior părea, de asemenea, deteriorat în colțul care era susținut de blocul demolat. Nu este clar în ce limbi era scrisul de pe blocul distrus.

„GA Bureau of Investigation (GBI): Videoclipul arată deflagrația și o mașină care părăsește locul faptei la scurt timp după explozie. Nimeni nu a fost rănit.”

Anchetatorii au declarat că persoane necunoscute au detonat un dispozitiv exploziv în jurul orei 4 a.m. Anchetatorii din comitatul Elbert au ajuns la fața locului și au observat că o mare parte din structură a fost avariată.

„GA Bureau of Investigation: GBI face publice imagini video de pe o cameră de supraveghere cu explozia din această dimineață care a distrus Georgia Guidestones.”

Înregistrarea video a fost publicată de GBI miercuri seara. A fost publicată și o a doua înregistrare video în care se poate vedea un sedan argintiu care pleacă din zonă.

Executivul Asociației Granitului din Elberton explică istoria monumentului din Georgia

Cineva a declanșat un dispozitiv exploziv la locul unde se afla controversatul monument din nord-estul Georgiei. Monumentul a fost supus vandalismului timp de ani de zile, așa că asociația a instalat camere de luat vederi.

Biroul șerifului din comitatul Elbert anchetează, iar o echipă de geniști ai GBI a intervenit. Vicepreședintele executiv al Asociației Granitului din Elberton, Chris Kubas, a declarat că din cauza vandalismului la fața locului au fost instalate camere fixe de monitorizare. El a precizat că sistemul de camere de supraveghere funcționează în permanență și transmit informații către un centru de dispecerat 911.

Kubas a declarat că Elberton Granite Association are un rol în întreținerea monumentului Guidestones. El a fost întristat de distrugerea parțială a monumentului.

„Sunt trist nu doar pentru Elberton și Elbert County, sunt trist pentru Statele Unite și pentru lume”, a spus Kubas. „Monumentul era o atracție turistică și nu era neobișnuit ca oameni din întreaga lume să fie aici oricând în vizită.”

Fostul candidat la postul de guvernator al Georgiei, Kandiss Taylor, îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că „a fost doborât monumentul satanic”‘

Monumentul, a spus el, trebuie să fi fost lucrat cu mare grijă și a fost nevoie de un efort imens pentru a fabrica blocurile de piatră.

„Pentru a extrage ceva de o asemenea dimensiune și a obține acele patru atât de precise… cu sablarea de care a fost nevoie pentru a scrie acele limbi, aceasta cere o măiestrie absolută, care nu se regăsește nicăieri altundeva”, a spus Kubas.

„GA Bureau of Investigation: Din motive de siguranță, structura a fost complet demolată.”

Până miercuri după-amiază, ce a mai rămas din monumentul Georgia Guidestones a fost complet demolat.

Georgia Guidestones făcut moloz de către autorități, după ce monumentul a fost avariat de o explozie. (FOX 5 Atlanta)

Ce reprezenta monumentul Georgia Guidestones?

Originea monumentului este ambiguă. Se presupune că ar fi fost comandat de o persoană cu numele R.C. Christian, și instalat în 1980, care a devenit o atracție la marginea drumului pentru călători. Uneori a fost denumit un ‘Stonehenge al Americii’ datorită originilor sale necunoscute.

Monumentul avea o înălțime de 19 picioare, iar fiecare bloc de piatră cântărea aproximativ 42.000 de livre. Acesta servea și drept calendar, fiind inscripționat cu un mesaj din 10 părți în opt limbi diferite. Mesajele reprezentau ‘îndrumări’ pentru umanitate, pe care oamenii le-au considerat a fi ‘mesaje ale unui cult’.

„Acestea au fost concepute pentru o populație viitoare, după un eveniment catastrofal”, a declarat Kubas.

Localitatea Elberton este cunoscută în mod colocvial drept ‘capitala mondială a granitului’. Pietrele au fost lucrate din granit exploatat local și construite de o companie din zona Elberton.

Care erau mesajele de pe monumentul Georgia Guidestones?

  • Mențineți umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura.
  • Ghidați reproducerea cu înțelepciune – îmbunătățind aptitudinile și diversitatea.
  • Uniți umanitatea cu o nouă limbă vie.
  • Controlați sentimentele – credința – tradițiile – și toate lucrurile printr-o judecată temperată.
  • Protejați oamenii și națiunile prin legi și tribunale juste.
  • Lăsați națiunile să-și rezolve problemele interne singure, rezolvând doar pe cele externe într-un tribunal mondial.
  • Evitați legile meschine și funcționarii inutili.
  • Găsiți echilibrul între drepturile individuale și datoriile cetățenești.
  • Prețuiți adevărul – frumusețea – iubirea, căutând armonia cu infinitul.
  • Nu fiți un cancer pentru Pământ – lăsați loc și naturii – lăsați loc și naturii.

Reacție și vandalism la monumentul Georgia Guidestones

Fostul candidat la postul de guvernator Kandiss Taylor a propus demolarea monumentului Georgia Guidestones ca parte a platformei sale, numindu-l ‘satanic’.

De-a lungul anilor, Guidestones a fost supus la graffiti și vandalism.

„Dar nu am avut niciodată un asemenea nivel de deteriorare a monumentului Guidestones”, a spus Kubas.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si articolul de pe Vigilant Citizen:

The Georgia Guidestones Completely Demolished Following Explosion

De asemenea:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on iulie 7, 2022 at 10:41 pm

    Cine a ridicat monumentul ?

    Având în vedere lucrurile scrise pe pietre şi misterul din jurul acestui monument, ar fi putut fi ridicat de ”Ocultă”. Însă apare dilema: de ce ar fi făcut-o, de ce s-ar fi dat singuri de gol ?
    Există o ipoteză interesantă pe wikipedia, cum că aceste pietre au fost puse de nişte cetăţeni necunoscuţi, în eventualitatea că viaţa pe pământ este afectată grav. Adică eventualii supraviţuitori să găsească pietrele şi să vadă acolo nişte instrucţiuni privitor la ce să facă mai departe.

    Este o exagerare, este paranoia să te gândeşti că au fost puse de ”elite” ?

    Nu, având în vedere misterul din jurul pietrei şi mesajele de pe ea. Mesajele par scrise de nişte masoni, Dumnezeu nu apare acolo.

    Este pasibil de pedeapsă autorul exploziei ?

    Aparent, nu. Acest monument nu a fost revendicat de nimeni în mod oficial, deci incidentul nu ar putea intra la distrugere. Dimpotrivă: cei care au ridicat monumentul ar putea avea probleme cu legea, în caz că l-au ridicat fără autorizaţie pe domeniul public. Cel mai probabil că a fost fără autorizaţie.
    Dacă acest monument a fost ridicat pe teren privat, autorii ar putea intra la distrugeri. Dar terenul e public, că dacă era privat s-ar fi ştiut mai cu exactitate cine l-a ridicat.

    Cine a aruncat pietrele în aer ?

    Varianta neconfirmată oficial – dar care reiese din filmare, la prima vedere – este că nişte cetăţeni ar fi mers acolo şi ar fi aruncat în aer. Însă aici apar câteva probleme: pe filmare nu ne este arătat nici un autor; filmarea e fragmentată; nu se vede cum a venit maşina acolo, numai cum pleacă (aşa spun informaţiile până acum).
    Având în vedere aceste neclarităţi, unii au avansat ipoteza că au fost aruncate în aer tot de sistem. Motivul: planurile lor au devenit prea evidente, acum le vedem aplicate cu ochii noştri . Aşa că ei se tem de reacţia oamenilor.
    O altă ipoteză lansată pe internet este că a fost un fulger, ceea ce ar putea indica o intervenţie divină. Însă în acest caz, treaba cu maşina e făcătură adăugată la filmare. Apropo: cine poate verifica filmare prezentată ?Ccine poate certifica faptul că nu s-a umblat la ea ?
    Cineva pe youtube a avansat ipoteza că ar fi fost un ”OZN”. De aici se poate naşte o altă ipoteză: dacă a fost un ”OZN”, poate a fost un aparat de zbor avansat al ruşilor sau al altora, nemulţumiţi de planurile elitelor.

    Ce impact a avut explozia ?

    Explozia iniţială a distrus una din pietre, iar celelalte au fost avariate, conform autorităţilor de acolo. Celelalte pietre au fost dărâmate de autorităţi cu buldozerul, pentru a nu constitui un pericol în viitor.
    Aşa am înţeles până acum, dar este posibil în timp să apară noi informaţii.

    Apreciază

  2. Christina said, on iulie 7, 2022 at 11:00 pm

    Inca o dovada a faptului ca lumea e plina de psihopati care mai de care mai hotarati sa reduca din populatie, sa controleze si sa conduca oamenii… dar nu trebuie sa ne speriem! Dumnezeu este atotputernic si sub Dansul elitele sunt ca boabele de nisip. Cata rumoare au produs petrele astea si iata ca s au prefacut in moloz.

    Apreciat de 2 persoane

  3. Radu Humor said, on iulie 7, 2022 at 11:08 pm

    Poate că se referea strict la populația Americii , să nu depășească jumătate de miliard ….

    Apreciază

  4. Catalin said, on iulie 7, 2022 at 11:49 pm

    extrem de ciudat: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d7/Georgia_Guidestones_explosion.webm
    explozia a avut loc la 04:03:33, fiind ora de vara ar fi de fapt 03:03:33

    Apreciază

  5. scortisoara said, on iulie 8, 2022 at 7:33 am

    Noi cascam gura la știri din astea și elitele rad pe ascuns de reacțiile noastre . Le-a dărâmat cine le-a pus . Și-au atins scopul, lumea e informata și în rest resetarea merge ….

    Apreciat de 3 persoane

  6. geo said, on iulie 8, 2022 at 8:46 am

    https://www.google.com/search?q=incendii+grau+romania&rlz=1C1GCEU_roRO819RO819&oq=incendii+grau+romania&aqs=chrome..69i57j0i546l3.5592j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    Apreciază

  7. acelas said, on iulie 8, 2022 at 9:48 am

    nu mai au nevoie de ele…, e de next level
    poate, in alta parte sa apara „descoperiri” cu alte mesaje, ale „next level”?
    Pt lobotomizati, vaccinati si Slava, extrem de posibil ..

    Apreciat de 2 persoane

    • Christina said, on iulie 8, 2022 at 4:07 pm

      A fi informat nu inseamna a casca gura…
      Mesajele sunt pentru toata lumea, gradul de procesare difera de la caz la caz.
      Ar insemna ca cititorii acestui blog sunt cascati, eu una nu ma simt.
      Sa lasam elitele sa si faca treaba lor, oricare ar fi aceea, si noi ne o vom face pe a noastra. Viata mea, personal, nu consta o lupta cu elitele, ci i lupta cu pacatele mele. Doar asa pot face bine la nivelul meu de actiune.
      Mie articolul postat de Sacssiv imi place f mult. Raman la parerea mea ca daramarea acelor pietre sinistre e de bine, doar niste oameni stupizi s ar ocupa sa construiasca monumente, sa se chinuie cu marketingul si promovarea lor ( ca sa ajunga mesajul la cat mai multi oameni) si spoi le ar darama numai ca sa construiasca altele in locuri diferite cu acelasi mesaj sau mesaj usor diferit.
      De ce n am accepta si varianta ca planurile elitelor nu reusesc intotdeauna, ca nu suntem doar o turma neajutorata in fata stapanilor atotputernici? Imperiile s au prabusit unele dupa altele desi pareau de neatins, tirani si psihopati si au gasit sfarsitul, unii sub pedepse groaznice. De ce ar fi imposibil ca niste pietre sinistre sa fie daramate?
      Orice om de rand care vede stirea, nu zice: elitele vor construi altele… ci zice: s au daramat, nu mai sunt.
      Conform ideii de stragie in comunicare, elitele ar darama si alte simboluri oculte: piramide, obeliscuri… care ar fi scopul? S ar autosabota?
      Eu le urez: sa si continuie politica de explozii si implozii, s o tina tot asa.
      Iar termenul de “ elite” mi se pare exagerat, ale cui elite sunt, prin ce realizari se remarca?

      Apreciat de 1 persoană

      • Elza said, on iulie 8, 2022 at 5:29 pm

        Le_au demolat ca să distruga o proba evidenta a planului elitei satanice !

        Apreciat de 2 persoane

  8. L said, on iulie 8, 2022 at 11:58 am

    Aceasta sa fie soarta oricarui idol!!

    Apreciat de 4 persoane

  9. Negrea Vasile said, on iulie 9, 2022 at 4:35 am

    Am citit cu atentie articolul. Consider CA explozia si demolarea ulterioara a monumentului, Este un „semn” CA Eugenia si liniile ASA zisei noi ordini, nu sunt calea viitorului umanitatii! Intre fiintele vii, (printre care si oamenii) de pe pamant si PLANETA insasi , exista o relatie de echilibru intrinseca. Acest echilibru, se auto-regleaza in mod natural. Nu Este nevoie de Eugenie ori OMORAREA populatiei prin VACCINARE! Mecanismele de inmultire SAU scadere a populatiei si a tuturor fiintelor vii functioneaza in mod natural, fiind dictate de entitati Mai presus decat elitele ocultei mondiale.De aceea, nu trebuie SA permitem CA viitorul copiilor NOSTRII sa fie lasat in mana acestor ASA zise „elite” CRIMINALE!

    Apreciază

  10. […] Dupa ce o EXPLOZIE a avariat PIETRELE INDRUMATOARE DIN GEORGIA (Georgia Guidestones), autoritatile l… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.