SACCSIV – blog ortodox

Bill Gates: Pandemia se va întoarce! Va fi şi mai contagioasă şi chiar mai fatală

Posted in Uncategorized by Vali on mai 2, 2022

Sursa: https://adevarul.ro/international/in-lume/bill-gatespandemia-intoarce-mai-contagioasa-mai-fatala-1_626f7ba85163ec4271f4c06b/index.html

„Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze”, a avertizat cofondatorul şi filantropul Microsoft pentru Financial Times. Deşi nu doreşte să fie „un mesager al catastrofelor”, Bill Gates avertizează că riscul apariţiei unei variante mai virulente este „cu mult peste 5%”.
„Suntem în continuare expuşi riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar putea fi şi mai transmisivă şi chiar mai fatală”, a spus el, adăugând că „sunt necesare urgent noi vaccinuri care să aibă efecte de lungă durată pentru a combate infectarea în viitor”, transmite Sky News. Bill mai îndeamnă la crearea unei echipe de experţi internaţionali – de la epidemiologi la modelatori pe computer – pentru a identifica ameninţările şi pentru a îmbunătăţi coordonarea internaţională. El solicită o echipă globală de răspuns la epidemii, gestionată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi spune că investiţiile suplimentare sunt vitale.
„Mi se pare nebunesc că am putea să nu prevenim această tragedie şi să nu facem, în numele cetăţenilor lumii, aceste investiţii”, a spus el. Deşi a recunoscut că războiul din Ucraina domină în prezent agenda internaţională, el a adăugat: „Suma de bani implicată este foarte mică în comparaţie cu beneficiul combaterii pandemiei şi va fi un test: îşi pot asuma instituţiile globale noi responsabilităţi într-un mod excelent? „

Bill Gates a avertizat la o discuţie TED în 2015 despre ameninţarea unui super-virus ce ar putea ucide 30 milioane de oameni în 6 luni.

Pandemia de coronavirus este departe de a se termina, a avertizat Bill Gates, spunând că ar putea exista încă o variantă care este „şi mai transmisibilă şi chiar mai fatală”, scrie Financial Times.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Comisia Europeană îndeamnă statele membre să intensifice pregătirile pentru următoarea etapă a pandemiei de COVID-19: „Pandemia nu s-a încheiat”

Deoarece „ratele de testare au scăzut cu 70% până la 90%”, directorul OMS vrea din nou TESTARE LA GREU

Starea de alertă reactivată în penitenciare: deținuții vor fi obligați să respecte măsurile de distanțare și să poarte echipamente de protecție individuală

 

Tagged with: ,

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on mai 2, 2022 at 5:59 pm

    Prin proiectul lui Bill
    “Global Epidemic Response and Mobilization”

    https://evz.ro/bill-gates-revolutioneaza-planeta-s-a-aflat-planul-secret-al-magnatului-mi-se-pare-o-nebunie.html

    si de asemenea prin tratatul OMS

    https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/tratatul-oms-cu-statele-membre-pentru-viitoarele-pandemii-statueaza-un-minister-global-al-s-n-t-ii-document-1569556

    vom juca ca actori in filmul „Songbird” pe model Shanghai la nivel planetar…

    Descrierea Trailer-lui este sintetizata de Mihai T.

    Criticile negative la adresa filmului „Songbird” sint vrajeli de doi lei. Prin acest film ei ne arata ce va urma. In felul acesta detensioneaza situatia, iar lumea va accepta obedienta „inevitabilul”; în cheia programării predictive… se observa că acel cântec (care apare obsesiv în trailer) e o piesă de la Bob Marley. Această piesă apare și în ”I am legend” din 2007, care prezintă un viitor distopic unde majoritatea oamenilor au fost răpuși de un virus ucigaș. De mai mulți ani erau zvonuri că vor face un film anterior lui ”I am legend” (ceea ce la ei se numește ”prequel”). Faptul că au pus în trailer acest cântec s-ar putea să fie un mesaj subliminal în acest sens. De asemenea, în trailer zice că acest virus fictiv covid-23 afectează creierul, ceea ce seamănă suspect de mult cu virusul din „I am legend” … care se poate spune că afecta creierul (pentru cei care supraviețuiau) din moment ce deveneau niște zombie cu minime rămășițe de viață umană. )

    Câteva chestii care apar în trailer:
    – oamenii se scanează singuri folosind telefonul (probabil o procedură obligatorie). Dacă rezultatul este positiv, vine armata la ușa respectivului.
    – bolnavii sunt ținuți în lagăre.
    – străzile sunt pustii.
    – există oameni imuni.
    – bilanțul morților este foarte mare;
    – armata este pe străzi, și există puncte de control din loc în loc.
    – se pare că unii vecini de bloc se toarnă între ei.
    – armata te împușcă pe loc dacă nu cooperezi.

    Songbird | Official Trailer [HD] | Rent or Own on Digital HD, Blu-ray & DVD Today – YouTube

    Apreciat de 2 persoane

  2. Simion P said, on mai 2, 2022 at 6:27 pm

    Israel summons Russia envoy over minister’s Hitler comments

    Israel has summoned the Russian ambassador and demanded an apology over remarks by the Kremlin foreign minister, Sergei Lavrov, that Adolf Hitler “had Jewish blood” and that the “most rabid antisemites tend to be Jews”.

    https://www.theguardian.com/world/2022/may/02/israel-summons-russia-envoy-sergei-lavrov-hitler-comments

    Apreciază

  3. Felix said, on mai 2, 2022 at 7:25 pm

    Pandemia, doar în capul OMS. Doar 915 decese la nivel mondial | Ziarul National
    https://www.national.ro/coronavirus/pandemia-doar-in-capul-oms-doar-915-decese-la-nivel-mondial-761256.html

    Apreciază

  4. acelas said, on mai 2, 2022 at 7:36 pm

    chiar, ce cumsecade e senilul asta si cum explica el in fata sinistrilor adunati ca umerasele ascultandu-l, si cum ii pare lui rau ca asta nu se intampla inca ..

    https://t.me/RenastereaPhoenixului/1938

    Apreciază

  5. Felix said, on mai 2, 2022 at 8:07 pm

    „Germania:
    Ministrul de Interne i-a sfătuit pe cetățeni să obțină și să depoziteze alimente. Nancy Fisher de la SPD a facut publica, de asemenea, o listă a necesităților de bază pe care cetățenii ar trebui să le achiziționeze; a dezvăluit câte adăposturi are Germania și a avertizat cu privire la posibilitatea unor pene de curent pe scară largă, după cum a relatat ziarul german Handelsblatt

    Zivilschutz: Innenministerin Faeser rät Bürgern zu Notvorrat
    https://app.handelsblatt.com/politik/deutschland/interview-innenministerin-nancy-faeser-es-ist-auf-jeden-fall-sinnvoll-einen-notvorrat-zu-hause-zu-haben/28290850.html

    în interviu, ministrul a subliniat că „cetățenii germani ar trebui să fie echipați în casele lor cu provizii de bază pentru hrană”.

    https://www.protothema.gr/world/article/1238749/germania-i-upourgos-esoterikon-sunestise-stous-polites-na-promitheutoun-kai-na-apothikeusoun-trofima/

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on mai 2, 2022 at 8:13 pm

    E clar ca, de la toamna, Oculta va da drumul unui Sars-cov de laborator imbunatatit si mult mai periculos, iar pt ca efectul sa fie mult mai mare in randul populatiilor, locotenetii si slugoii Ocultei au primit ordin pe Unitate sa bage groaza in oameni, prin astfel de prevestiri demne de Mama Omida. astfel incat sa-i streseze pe acestia chiar si pe perioada concediilor!

    Apreciază

  7. Felix said, on mai 2, 2022 at 11:04 pm

    Paul Ghiţiu: Controlul alimentelor = controlul populaţiei. Penurie în circa 6 luni. China loveşte economic Vestul prin blocarea lanţurilor de aprovizionare. Şi pregăteşte anexarea Taiwanului.
    https://paulghitiu2009.blogspot.com/2022/05/controlul-alimentelor-controlul.html?m=1

    Apreciază

  8. Felix said, on mai 2, 2022 at 11:37 pm

    Imi amintesc de preot foarte cunoscut din Constanta, care afirma tantos si emfaza, facand jocul persecutorilor:
    „Anul acesta, in 2020, ne a lasat Hristos sa inviem singuri”!
    Iata acum ce concluzioneaza antihristi despre tradarea preotilor care au acceptat cu lasitate inchiderea bisericilor, nelansand poporul dreptcredincios sa participe la Sfanta Liturghie:
    👇
    „Preotii și-au închis bisericile in întreaga lume în 2020 pentru a dovedi că Dumnezeu este mort!”

    Sfantul Iustin Popovici conchide:

    „Pe adevărul că El este Dumnezeu, Domnul Iisus a zidit Biserica Sa (Matei 16, 16:18). Iar Biserica este Biserică prin dumnezeirea Domnului Iisus. Fără aceasta ea este cămin mort, peșteră tâlhărească, nălucire. Prin dumnezeirea Domnului Iisus, în ea totul este minunat și de minuni făcător. De aceea totul în ea este și adevăr, și viață, și slujire dumnezeiască. Totul este zidit pe dumnezeirea lui Iisus, și prin ea, totul este viu, totul este veșnic și mântuitor. Acesta este motivul pentru care Biserica a îndurat și îndură atâtea lupte, apărând această sfântă dogmă, pentru că ea astfel a apărat și-și apără sufletul său, inima și ființa sa. Trăind prin adevărul dumnezeirii lui Iisus, Biserica, prin Tradiția clarvăzătoare, precum un heruvim l-a păzit, și neînfricoșată, precum un arhanghel l-a mărturisit. Toată viața ei este țesută pe războiul acestui adevăr. Prin acest adevăr, toate în Sfânta Tradiție sunt sfinte, și dumnezeiești, și adevărate, și veșnice”.

    World Economic Forum believes people are “useless eaters,” and views their “brains and bodies” as product that can be hacked, controlled and discarded – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-05-02-world-economic-forum-believes-people-useless-eaters.html#

    Harari vorbeste despre oameni ca „fiinte umane inutile” care nu au sens sau scop.
    El a mai spus că cea mai mare stire falsă este Biblia.
    De asemenea, a spus că creștinismul este o eroare, că oamenii sunt aici pe Pământ pentru „nimic” si ca „Iisus Hristos este un fake news”.
    El crede că nu există „un mare plan cosmic” în care oamenii să aibă un rol de jucat. În schimb, el vede oamenii ca pe niște „consumatori inutili” care pot fi piratati și manipulați folosind supravegherea digitală pe sub pielea lor.

    El a spus că, în caz de urgență, oamenii au încredere în „oamenii de știință”.
    El a folosit exemplul preoților și slujitorilor care și-au închis bisericile din întreaga lume în 2020 pentru a dovedi că Dumnezeu este mort.
    Mergând mai departe, oamenii își vor pune încrederea în elita științifică și în guvernul global, a spus el.
    „Chiar și liderii religioși au încredere în oamenii de știință”, a spus el.

    Apreciat de 2 persoane

  9. Ion said, on mai 3, 2022 at 4:12 am

    Parintele Elpidie

    Apreciază

  10. scortisoara said, on mai 3, 2022 at 6:08 am

    Forma ușoară de covid rezultata din vaccin este… de fapt miocardita . Va asumați vaccinul sau imunizarea naturala prin viroza covid dar fără vaccin ? Ce isi asuma omul , de fapt ? Pierim de multe ori prin propriile noastre alegeri . Omul are libertatea de a decide dar e sclavul consecințelor deciziilor pe care le ia .

    https://www.activenews.ro/stiri/Drama-in-Grecia-Mitropolitul-Pavel-al-Dramei-care-propovaduia-taierea-salariilor-preotilor-nevaccinati-a-murit-subit.-Infarct-miocardic-174143

    Apreciază

  11. Felix said, on mai 3, 2022 at 9:46 am

    Elipidifor slujeste cu un cardinal eretic în timpul slujbei scoaterii epitafului.

    Elpidifor prin lucrarea sa ecumenistă demonică cu un cardinal eretic în timpul slujbei scoaterii epitafului, corupe turma credinciosilor învățându-i ecumenismul. Fără o responsabilitate pastorală, veșmintele sale par inutile și se transforma totul intr-un CARNAVAL simplu.

    https://m.facebook.com/ArchbishopElpidophoros/videos/1044043266198691/?locale2=el_GR

    Arhiepiscopul Elpidofor, reprezentantul Patriariarhiei Constantinopolului: Toate religiile sunt miriade de căi care duc la un singur Dumnezeu | SACCSIV – blog ortodox
    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/22/arhiepiscopul-elpidofor-reprezentantul-patriariarhiei-constantinopolului-toate-religiile-sunt-miriade-de-cai-care-duc-la-un-singur-dumneze

    Ο Ελπιδοφθόρος με αιρετικό καρδινάλιο κατά την περιφορά του Επιταφίου. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/05/03/%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%86%ce%b8%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%b9/#more-49532

    Apreciază

  12. Spaceman said, on mai 3, 2022 at 9:53 am

    ‘Bill Gates propune un pact mondial de supraveghere a pericolelor viitoarelor pandemii sub egida OMS’

    https://epochtimes-romania.com/news/bill-gates-propune-un-pact-mondial-de-supraveghere-a-pericolelor-viitoarelor-pandemii-sub-egida-oms–328630

    Apreciază

  13. abc said, on mai 3, 2022 at 11:53 am

    Normal ca se va intoarce
    Dupa ce lumea va renaste din cenusa trebui implementarea identitatii digitale la purtator, prin vaccinuri.
    Vaccinul e temelia identitatii digitale, a conexiunii omului la fiara.
    Deci, operatiunea covid, continua cu alta faza.

    Apreciază

  14. acelas said, on mai 3, 2022 at 12:42 pm

    https://t.me/Freedom_Warriors/28074

    Apreciază

  15. geo said, on mai 3, 2022 at 1:31 pm

    Si pentru ca o nenorocire nu putea veni singura, Bill Gates, prietenul omului, isi lanseaza grupul GERM („microb”) cu care promite sa opreasca pandemiile de acum incolo daca-i dam bani. Pentru ca, da, Bill Gates are nevoie de bani, nu doar Zelenski. Le zice asigurare de viata. Te sperii, iti faci asigurare la el si scapi de-o grija.
    Cum va detecta o molima, grupul GERM al lui Bill Gates va declara pandemie, ca si cum ar fi OMS-ul etiopianului sponsorizat tot de el. Dupa care „va lucra cu guvernele nationale si Banca Mondiala” sa stranga bani pentru raspuns rapid. (Nu zisese ca-si doneaza toata avere, ce ne tot cere!?) Mai are nevoie de 150 de miliarde de la noi, altfel ne ameninta ca pierdem 13,8 trilioane conform FMI de pe urma covidului in 5 ani. (Nu spune ca pierderea respectiva calculata pe inca 3 ani de acum incolo e de la restrictii si blocarea economiei, nu de la raceala.)
    Practic, oligarhul isi propune instituirea unui Minister al Sanatatii sau un DSU al planetei, care sa-l faca Arafatul globului, care sa ia decizii automat peste capul guvernelor, pastrate inca doar pentru a colecta banii de „asigurare”. Intre dezideratele de pe site-l lui propriu se afla si vaccinarea omenirii in 6 luni.
    Deci Gates are nevoie de 150 de md in 5 ani. Zelenski a zis ca ii trebuie 7 md de euro pe luna. Asta face 84 pe an. In 5 ani, vine 420 de md si euroi, nu dolari. Pai e mai ieftin la domn doctor Gates, gata, ma inscriu la Bill medic de familie!

    Apreciază

  16. Valentin said, on mai 3, 2022 at 1:34 pm

    Trădători mincinoși,ne amenință cu o nouă variantă de laborator….!

    Apreciază

  17. San said, on mai 3, 2022 at 2:16 pm

    profetul I.A.D. ului “care este”,mai Geczi a lu’ Bill !!!
    Ce ne mai uitam in gura cornoratilor cu piele ca asta si de sfintii lui Hristos Iisus nu luam seama, ca deh, nu sunt trendy !!!!
    La baza voastra,adunarea,ciorti !

    Apreciază

  18. geo said, on mai 3, 2022 at 2:36 pm

    Apreciază

  19. Marian said, on mai 3, 2022 at 3:00 pm

    O sti jigodia asta ce spune ca doar el a pus la cale multe din cele ce n-i s-au intamplat si asteapta sa se intample .

    Apreciază

  20. Alex said, on mai 3, 2022 at 4:18 pm

    https://www.ynetnews.com/article/hjlh5yphq
    Israel summons Russian ambassador over Lavrov’s Hitler comments
    The Foreign Ministry summoned Russian Ambassador to Israel Anatoly Viktorov after Moscow’s top diplomat pushed an unsubstantiated claim that Nazi leader Adolf Hitler had Jewish ancestry.

    Incep rusii sa isi i-a in serios rolul de pioni albi?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.