SACCSIV – blog ortodox

Se vrea ca OMS sa poata impune masuri globale tuturor statelor lumii. Masurile vor fi chinezesti?

Posted in carantina, CHINA, Coronavirus, GHEORGHE PIPEREA, OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii by saccsiv on aprilie 26, 2022

Gheorghe Piperea pe facebook:

Am participat aseară la o emisiune tv de vreo 3 ore. Era despre oligarhii ruși*, despre chinezificarea OMS** și despre carantina totală, nesfârșită și complet inutilă impusă de autoritățile chineze în orașul Shanghai***.

„Controlați-vă dorința de libertate; nu deschideți fereastra și nu cântați”

… asta se aude din drone și megafoane de vreo lună în acest oraș de milionari, cosmopolit, tehnologizat, lăudat peste tot în vest pentru eficiență și progresism.
Dronele nu doar că răspândesc cu zgomot teroarea Fratelui celui Mare, dar au și capacitatea de recunoaștere facială sau comportamentală a oricui, în orice ipostază s-ar afla. Se utilizează și câini-robot, se practică și descurajarea prin cele mai brutale metode a oricărei dizidențe, se utilizează chiar și separarea de familie sau privarea senzorială, totul pentru a convinge masele că autoritățile sunt atotputernice și că nimeni nu li se poate opune.
Milionarii chinezi, oligarhii cu penthouse-uri de zeci de milioane la etajul o sută, geniile tehnologice, expații (inclusiv românii) extrem de bine plătiți de chinezi sunt acum, toți, în aceiași oală. Închiși în case, uneori separați prin garduri de sârmă ghimpată (?!!!), obligați să se mulțumească doar cu rațiile date de autoritățile totalitariste la intervale orare cât mai distanțate, pentru a opera mai bine frica (pe fondul foametei) sau să facă troc de produse cu ceea ce mai au prin case, toți acești oameni trebuie să se supună, descoperind treptat că bruma de libertate și confort pe care o obținuseră cu bani, afaceri și joburi bine plătite, într-o metropolă văzută în vest ca fiind una din viitor, că nu sunt cu nimic mai câștigați față de africanii subnutriți sau față de asiaticii de la periferiile marilor și ultra-aglomeratele orașe ale sărăciei și foametei.

Iar noi, cei care încă mai credem în libertate și în democrație, stăm și ne întrebăm cum de atât de mulți oameni stau și nu fac nimic pentru a lupta contra acestei opresiuni atroce.
Dar există o explicație.
China (și, în mod insidios, dar indubitabil, vestul capitalist de supraveghere) a avut grijă să își obișnuiască cetățenii cu obediența și să îi stârnească împotriva oricărui dizident care ar părea că pune la îndoială „valorile” comunității, regulile edictate de autorități pentru „siguranța” noastră și interesul colectiv insensibil la drepturile, libertățile și interesele individului.

Exact ca în romanul lui Orwell, intitulat 1984, omul recent a ajuns să creadă că, într-adevăr, libertatea e sclavie, ignoranța e putere, iar războiul este pace.
Săptămânal, se inventează și inamicul public nr. 1, dușmanul, „domnul Goldstein”, necesara țintă a urii populare care cere un salvator. Se întâmplă ca salvatorul să se numească Xi Jinping, Tedros, bilgheiț, Fauci, Arafat – dar nu are importanță decât nimicirea „dujmanului” și narațiunea eroilor din linia întâi care răpune mereu asemenea ținte.

Sistemul de rating social este despre supunere, obediență și ascultare.

Mai întâi cu titlul de experiment bazat pe premii (un cupon de reducere, o călătorie cu avionul sau cu trenul pe pernă magnetică, o iertare de la plata costurilor de transport al produselor comandate online etc.), ratingul social a fost îmbrățișat treptat de 99% dintre chinezi, pentru că a venit cu „libertăți” și „drepturi” suplimentare, care gâdilau orgoliul țintei – accesul la o școală, facultate sau clinică mai bune, locuința într-un cartier corect curățat și cu reguli aseptice, accesul în aparatul de stat sau în administrația locală, călătoria în străinătate, permisiunea de a face afaceri etc. Evident, mai nimeni nu a văzut (încă) reversul medaliei – cel ce nu are suficiente puncte de rating social este exclus din societate, este un non-cetățean, cu drepturi mai reduse decât cele ale unui iobag medieval legat de glie.
Cum se primesc punctele? E un subiect important de reflecție, pe plan juridic, moral, filosofic sau chiar religios. Poate cel mai important dintre subiectele lumii de azi.
Punctele se primesc în funcție de modul în care „cetățeanul” respectă regulile. Libertatea, drepturile individuale, egalitatea de șanse, nu mai sunt de la natură, nu mai sunt ratașate de persoana omului, la modul automat, ci sunt luate de stat/corporație în proprietate, pentru a fi ulterior „concesionate” individului, dar numai temporar, cu pipeta și condiționat.
Respecți în proporție de 100% regulile – primești concesiune completă; nu respecți regulile decât parțial, primești concesiunea limitată, cu atenționare de degradare; nu respecți regulile, ești exclus social. Ești aruncat extra muros.
Cine stabilește dacă regula cutare este respectată, iar regula cutare, nu?
O aplicație, care îți accesează în mod obligatoriu codul QR.
Nu un judecător, nu o comunitate locală, nu un consiliu etic, ci o aplicație.
Iar aplicația nu poate da greș, nu?
Cine stabilește regulile? Desigur, statul emite legi și alte acte normative, dar regulile sunt stabilite și de comunități locale, grupuri sociale, corporații, portaluri sau platforme online.
Aparent, chiar tu stabilești regulile care ți se aplică, întrucât aderi la un contract. Numai că acest contract este ignorat în 99% dintre situații. Chiar dacă știi că ai semnat un contract (atrag atenția, totuși, că sunt cam 1700 de contracte și de „contracte” de care se împiedică și în care se încâlcește un simplu cetățean vestic în fiecare an), el este atât de prolix și masiv încât mai nimeni nu înțelege ce scrie acolo.
În plus, există enorm de multe raporturi juridice în care intrăm fără să fi aderat la vreun contract, fără să fi dat click pe ceva – Shoshana Zuboff (autoarea cărții Capitalismul de supraveghere) le numea ne-contracte.
Deci, care reguli se respectă și care nu?
Cine poate ști ce reguli există pe cap de oaie/vită furajată/idiot util în prezent?

În altă ordine de idei, foarte puține dintre regulile aflate în vigoare la un moment dat sunt legitime, etic justificate, drepte, de bun simț, utile pentru colectivitate și individ. Cele mai multe reguli sunt și nelegitime, și glisante, și efemere (azi sunt, mâine nu sunt).
Câți dintre cititorii acestei pagini apreciază ca fiind legitime regulile chinezilor care au blocat Shanghai – ul de peste o lună și jumătate, fără o justificare reală (virusul pe care chinezii îl combat este cu mult mai puțin periculos decât cel care a „justificat” plandemia anilor 2020-2022) și fără eficiență (cazurile de infectare se majorează, în loc să se micșoreze și, în plus, iradiază și la alte orașe, inclusiv Beijing)? Dar câți dintre voi apreciază regulile lui Putin care trimite la închisoare pe orice rus care denumește război ceea ce se întâmplă în Ucraina, iar nu „operațiune militară specială”? Și câți dintre voi apreciază regulile rețelelor de socializare (care erau aplicate până ieri și de tuiter) și ale mass-media main stream conform cărora, dacă patronul unei rețele de socializare (să zicem tuiter) se declară fan al libertății „absolute” de expresie, asta trebuie ștampilată ca … hate speech? Și, în genere, cum vi se pare dublul standard, conform căruia toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decât altele (Ferma animalelor, Orwell) și regulile sunt făcute pentru a fi încălcate (zicală populară românească)?
Ce valori ale comunității are China și ce „standarde” are Europa în raport cu China (ești țară mică, nu poți, ești țară mare, poți face afaceri cu China, chiar cu implicare fățișă a președinților, cancelarilor sau premierilor) și care vi se par mai puțin corecte și legitime?

Știți care e nenorocirea? Vechea și democratica și diversa Europa a lăudat și invidiat China în plandemie. Iar ratingul social chinezesc, plus standardizarea persoanei și a comportamentului său după tipar chinezesc sunt lăudate, invidiate și clonate în Europa, în special la îndemnul corifeilor Forumului Economic de la Davos și cu ajutorul instrumentelor politice ale acestora – mă refer la toți liderii „progresiști” școliți de Schwab de gen Macron, Putin, Trudeau etc.
Ce nu vi se spune în mass media și în discursul politic este că, în prezent, se lucrează la un portofel digital, la o identitate digitală care va înlocui persoana cu avatarul său informatic, apt să fie resetat și remodelat după planurile păpușarilor. Nazipass-ul sanitar, „concretizat” într-un cod QR, nu a fost decât un experiment necesar trecerii la digitalizarea completă a persoanei și la trecerea fracțiunilor de personalitate în proprietatea controlorilor – nu vom mai fi stăpâni nici măcar pe emoțiile și trăirile noastre, căci vor fi manufacturate sau dictate de controlori. Majoritatea se va supune ratingului de cetățean cu blazare sau cu entuziasm, căci, așa cum am spus, ratingul de cetățean este supunere, obediență și ascultare. Cei ce n-o vor face (puțini și lipsiți de puterea de a vorbi și de a fi ascultați) vor fi marginalizați, pedepsiți și excluși din societate.

Încă ceva și vă las – un număr de 23 de state, printre care și România, au semnat un document de intenție, pe 1 aprilie 2022, în vederea demarării unui tratat internațional care să dea OMS atribuții directe, globale, de a lua și impune măsuri de „prevenție” și „combatere” a pandemiilor.
Ați fi de acord ca, în loc ca sănătatea populației să fie atributul statului pe care îl plătim cu taxe, impozite și contribuții, de aceste probleme să se ocupe o mână de birocrați sociopați, nealeși de nimeni, deci fără responsabilitate față de vreun popor, marcați de corupție, conflicte de interese favorabile corporațiilor farma sau chimice și de impostură, și complet ineficienți? Să se ocupe acești adepți ai lui Xi Jinging de pandemie de acum încolo, călcând, la propriu, peste cadavre și aruncând în aer orice idee de drepturi, libertăți și interese ale individului, ale persoanei? Chiar ați fi de acord să vă fie dictator coruptul Tedros sau dementul mesianic bigheiț?

*i-am adus în discuție și pe oligarhii chinezi și pe cei americani, dat fiind că și aceștia respectă paternul caghebist-putinist – afaceri de sute de miliarde sunt puse pe tavă unor apropiați ai puterii politice sau militare de statul securist, care instrumentalizează persoana și a familia multi-miliardarului, în scopul de a fi utilizați ca arme sau ca asasini economici
**bilgheiț doar s-a ratașat parazitar acestui proces care durează de peste 14 ani, în scopul de a face și mai mulți bani decât avea deja, prin traficarea informațiilor confidențiale pe care le primea direct de la sursă, în calitate de mare sponsor al OMS
***consecințele închiderii acestei părți importante a Chinei sunt catastrofale, de-a dreptul, pentru întreaga lume, fiind incomparabile cu cele întâmplate la „startul” plandemiei, care a venit tot din China; Occidentul, dar mai ales la-căpuț-tulburata UE, au făcut din China manufactura lumii, iar din Rusia, principalul rezervor de materii prime de pe glob, iar acum Rusia lucrează în tandem cu China; zisul Occident va juca acum exact cum le cântă Rusia și China, exact ca în basmul cu fluierul fermecat; e suficient să analizați în această cheie continua dez-industrializare a UE (și, evident, și a României), pe motiv de relocare în zone cu costuri reduse, sau green deal-ul început cu 10 ani înainte de momentul în care s-ar fi putut trece la energia verde, regenerabilă, sau concentrarea pe securitate în dauna libertății și pe drepturile comunităților marginale și deviante în paguba drepturilor și libertăților omului; vă veți lămuri

 

Comentariu saccsiv:

Am vizionat partial emisiunea lui Razvan Dumitrescu la care a participat si Gheorghe Piperea. Se mai amintea acolo de chinezoaica Margaret Chan, ce a fost director al OMS intre 2006 si 2017, iar de la inceputul lui 2018 s-a alăturat Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez (CPPCC):

https://en.wikipedia.org/wiki/Margaret_Chan

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 27, 2022 at 8:17 am

    Tratatul OMS cu statele membre pentru viitoarele pandemii statueaza un Minister Global al Sănătății (document)

    https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/tratatul-oms-cu-statele-membre-pentru-viitoarele-pandemii-statueaza-un-minister-global-al-s-n-t-ii-document-1569556

    👇

    Tratatul OMS va guverna toate țările în ceea ce privește răspunsul sanitar în viitoarele „PANDEMII” și va avea prioritate față de legislația națională.

    Liniile directoare ale OMS vor fi obligatorii pentru toți cetățenii din țările care vor semna acest tratat.

    👇
    Tratatul OMS cu privire la pandemii:
    Un act de acaparare a puterii absolute pentru a controla deciziile în materie de sănătate ale țărilor membre ONU

    WHO Pandemic Treaty: A power-grabbing act to control health responses of UN member countries – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-04-01-who-pandemic-treaty-power-grabbing-act.html#

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 27, 2022 at 8:33 am

      Un deputat al Direcției informații din cadrul Ministerului Educației, Chinezul Wang Wenbin a expus ipocrizia demonică a Occidentului (SUA și aliații) care a deschis cortina celui de-al Treilea Război Mondial.

      „Statele Unite pretind că dețin sensul central al cartei Organizației Națiunilor Unite, dar este clar pentru toată lumea că ceea ce face SUA este exact opusul. Când Consiliul de Securitate al ONU a refuzat să autorizeze utilizarea forței de către SUA în Republica Federală Iugoslavia, Irak, Siria și în alte locuri, SUA și NATO au ocolit ONU, s-au angajat inutil și au purtat războaie în state independente.

      Statele Unite susțin că respectă drepturile omului, dar războaiele agresive purtate de SUA și aliații săi împotriva unor țări precum Afganistan și Irak au ucis peste 300.000 de civili și au făcut peste 26 de milioane de refugiați. Dar nimeni nu este tras la răspundere pentru crime de război și crime împotriva umanității. SUA au anunțat chiar sancțiuni împotriva instanței penale internaționale care va investiga crimele armatei americane. SUA susțin că se opun constrângerii economice, dar este cea care a inventat „diplomația coercitivă” și este lider în șantajul țărilor, indiferent dacă acestea sunt mari sau mici, îndepărtate sau în apropiere, prietenoase sau ostile.

      Embargoul și sancțiunile impuse Cubei au durat o jumătate de secol, iar sancțiunile împotriva Iranului au durat 40 de ani. Când vine vorba de înjunghierea aliaților săi în spate, cum ar fi UE și Japonia, SUA nu au ezitat niciodată să o repete din nou și din nou. Faptele au dovedit că Statele Unite sunt un expert în diplomația de dezinformare și constrângere și cei mai mari sabotori ai păcii și stabilității internaționale și regionale. De la dialogul SUA-UE, la parteneriatul trilateral de securitate SUA-Anglia-Australia, la Alianța Cvadrilaterală (Quad Alliance-SUA, India, Japonia, Australia), la Alianța Five Eyes (SUA, Noua Zeelandă, Anglia, Australia, Canada), SUA manuieste pârghiile democrației și drepturilor omului ca pretexte pentru a crea diviziuni și a declanșa confruntări și abuzează de reguli și ordine pentru a-și servi propriile interese în detrimentul altora.

      Din acest motiv, nu numai țările mici și slabe sunt cele care suferă, ci și aliații SUA, inclusiv Europa, care plătesc un preț greu pentru acțiunile egoiste ale SUA.
      Rămâne nădejdea că Europa poate discerne adevărul și sa nu mai țina aprinsa lumânarea diavolului”.

      Ο Αναπληρωτής του τμήματος Πληροφοριών του Υπ. Εξ. Κίνας Wang Wenbin ξεσκέπασε την δαιμονική υποκρισία της Δύσης (ΗΠΑ και συμμάχων), και άνοιξε την αυλαία του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
      https://tasthyras.wordpress.com/2022/04/26/%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bc%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9/#more-49345

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 27, 2022 at 11:23 am

      Anatomia crimei premeditate – planul global de vaccinare obligatorie [2000 -2025].

      Η ανατομία του προμελετημένου εγκλήματος – το παγκόσμιο σχέδιο υποχρεωτικού εμβολιασμού [2000 -2025]. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
      https://tasthyras.wordpress.com/2022/03/11/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%ae%ce%bc/#more-46224

      Astrid Stuckelberger (MSc PhD PD) este un om de știință internațional în domeniul sănătății.
      Cercetările sale se concentrează pe studii clinice și epidemiologice pentru elaborarea politicilor în sectoarele internaționale, naționale și private.
      A predat la Facultatea de Medicină a Universității din Geneva și la Universitatea din Lausanne (Elveția) timp de 25 de ani.
      În anii 2009-2013, a colaborat cu OMS, specializându-se în pandemii.
      A publicat 180 de publicații și 12 cărți.

      [VIDEO AICI] – ANATOMIA CRIMEI PREMEDITATE – PLANUL GLOBAL DE VACCINARE OBLIGATORIE [2000 -2025]

      https://rumble.com/vwsd2d-2000-2025.html

      ÎNTÂLNIREA IN VIITOR – CAUZE ȘTIINȚIFICE ȘI JURIDICE CU PROF. UNIV. DR. MICHAEL PALMER Mary Holland, Renate Holzeisen, Meryl Nass MD, Astrid Struckelkberger PhD Msc cu Polly Tommey.

      Simpozionul III al D4CE cu oameni de știință, avocați și economiști internaționali foarte apreciați, care a avut loc la 18 februarie 2022.

      Astrid Stuckelberger (MSc PhD PD) este un om de știință internațional în domeniul sănătății. Cercetările sale se concentrează pe studii clinice și epidemiologice pentru elaborarea politicilor în sectoarele internaționale, naționale și private. A predat la Facultatea de Medicină a Universității din Geneva și la Universitatea din Lausanne (Elveția) timp de 25 de ani.
      În anii 2009-2013, a colaborat cu OMS, specializându-se în pandemii. A publicat 180 de publicații și 12 cărți.

      În acest scurt clip video, Dr. Stuckelberger ne avertizează pe toți cu privire la un nou acord global pe care Organizația Mondială a Sănătății intenționează să îl pună în aplicare prin statutele sale.
      Noul tratat sau un alt instrument internațional de alertă și răspuns la pandemie, dacă va fi adoptat de statele membre, înseamnă că statutul OMS va avea prioritate față de statutul fiecărei țări în timpul dezastrelor naturale sau al pandemiilor.
      Cu alte cuvinte, OMS va dicta/impune și nu doar va recomanda. Acesta este un pas important către instituirea unei guvernanțe globale.

      FRAGMENT DE DISCUȚIE
      (Dr. Stuckelberger):

      Prin urmare, procesul este că, la cea de-a 74-a Adunare Mondială a Sănătății, la 24 mai 2021, în urmă cu aproape un an (2021), a fost lansat un acord global istoric, prin care ar trebui elaborat un ghid privind răspunsul, răspunsul și prevenirea la pandemie.

      Și bineînțeles că a fost adoptată de toată lumea pentru că au avut 2/3 din voturi.
      Și atunci au făcut o „Adunare Mondială Extraordinară a Sănătății [OMS]” la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie (2021), pe care au lansat-o – și s-au concentrat pe această Orientare pe care tocmai v-am arătat-o, un Ghid pentru un Tratat pandemic.

      Acest lucru a fost discutat și acolo, puteți vedea clar, că statele membre nu mai sunt state membre independente. Importanța lor s-a diminuat, deoarece există deja o Convenție.
      De ce ar trebui să existe o Convenție, de ce… , daca exista Constituția fiecarei tari – si de ce să mai respecte constituțiile naționale, dacă au o constituție sanitară pentru întreaga lume prin care încearcă să ne convingă că este o hotarare adecvată, dar și pentru că, și puteți vedea acest lucru – toți cei care achieseaza la legea țărilor lor naționale – căci au reușit să o modifice – si fiecare țară are acum o lege de „stare de urgență” în care, cel puțin în Elveția, chiar și în constituție, au reușit să stipuleze că, dacă există o problemă internațională de sănătate, OMS, sau orice organism internațional de reglementare, prevalează asupra constituției elvețiene.

      Deci, aruncați o privire.
      În fiecare țară, există o lege de „stare de urgență” care i-a ajutat să „blocheze” fiecare țară în jurul datei de 16 -17 martie, atunci când dr. Fauci a trimis acest e-mail foarte faimos:
      „LOCK DOWN NOW”.
      Nu știu dacă l-ați primit, dar există, ca ceva deosebit de toate e-mailurile sale.
      Prin urmare, este foarte clar că statele membre naționale nu mai sunt state membre.
      Acestea sunt înregistrate ca „întreprinderi”, prin liderii diferitelor țări, și acționează ca niste directori executivi ai companiilor, și nu ca reprezentanți ai cetatenilor, ai popoarelor.

      Și de aceea trebuie să acționăm foarte rapid.
      Trebuie să acționăm și să solicităm înainte de următoarea ședință, iar următoarea ședință pe care au avut-o a fost la 1 martie 2022, si au hotarat în consiliul guvernatorilor din ianuarie (2022):
      OMS sa creeze un „grup de negociere interguvernamental”.
      Ei o numesc asa pentru că au inclus „interguvernamentalul”, dar au și „actori nestatali”, îi numesc „actori nestatali”, si „sectorul privat” este același lucru.

      EPILOG

      Conform discursului lui Astrid Stuckelberger (MSc PhD PD), apar următoarele concluzii:
      Amintiți-vă că, în dreptul penal, sunteți considerat nevinovat până când vinovăția dumneavoastră este dovedită. Dar, în conformitate cu „criza Covid” de doi ani și tratatul planificat care urmează să devină o constituție globală care va să înlocuiască constituțiile naționale, se presupune că sunteți bolnavi până când veti dovedi că sunteți sănătoși.

      Guvernele noastre ne-au impus condiții oribile timp de doi ani, în afara legislației internaționale actuale, sfidând Reglementările internaționale în domeniul sănătății (IHR) care se aplică protecției noastre.
      Aceste PDI-uri interzic ca oamenii să fie forțați să se supună testelor, cu excepția cazului în care sunt bolnavi.
      Acestea interzic obstrucționarea mișcării și calatoriei oamenilor. Aceste reglementări internaționale în domeniul sănătății sunt concepute pentru a proteja viața și activitățile normale ale oamenilor. Dar, în ultimii doi ani, am fost confruntati cu amenințări că, dacă nu acceptăm injecții chimice, nu vom reveni niciodată la „normal”: nu vom putea niciodată să facem cumpărături, să călătorim, să ne vizităm familia și prietenii, să ne păstrăm un loc de muncă, să mergem la un film, să mergem la biserică, să intram într-un restaurant.

      Aceste reglementări internaționale în domeniul sănătății (IHR) prevăd și ghidează punerea în aplicare a unor metode și proceduri adecvate, științifice, pentru a determina dacă există o epidemie și dacă aceasta a degenerat într-o pandemie în orice țară.
      IHR prevede, de asemenea, proceduri pentru a determina tipul de boală, dacă există (zoonotică, alimentară, chimică sau indusă de radiații etc.), dar niciuna dintre aceste proceduri nu a fost urmată pentru așa-numita „criză Covid”, nici înainte ca OMS să „anunțe” pandemia globală, nici în orice moment după declararea acesteia de către OMS.
      În consecință, această impunere a OMS a fost ilegală.
      Și, în plus, directorul general al OMS nu are autoritatea legală de a impune legi. Astfel, toate ordinele date și puse în aplicare „pas cu pas” de către guvernele noastre globale au fost ilegale.

      A existat o fraudă cu testul PCR și „fraudă științifică sistematică”, modificarea frauduloasă a terminologiei științifice (nomenclatura) în timpul așa-numitei „crize Covid”, precum și utilizarea frauduloasă a testului PCR pentru a testa oamenii, prin forță sau constrângere, chiar dacă nu au fost bolnavi, pentru a preveni orice fel de mișcare și activitate umană individuală, și pentru perturbarea violentă a vieții umane normale, inclusiv a vieții copiilor, studenților, mamelor care își cresc copiii, a familiilor izolate de persoanele în vârstă și de cei dragi acestora, a existat o utilizare ilegală a urmăririi contactelor și a invadării vieții private prin colectarea de date de pe telefoanele mobile digitale, încălcând astfel încă o dată Regulamentele internaționale de sănătate stabilite pentru a asigura normalitatea, siguranța, securitatea și libertatea oamenilor într-un moment de criză reală.

      Acum, pe măsură ce se apropie limita de doi ani pentru această falsă „criză Covid” indusă artificial, care a făcut miliarde, dacă nu chiar trilioane, pentru Bill Gates și alții, este clar că sectorul privat a preluat controlul, a „capturat” organismele internaționale care reglementează procesul pandemic.

      Iar în jurul datei de 1 martie 2022, sectorul privat probabil ca guvernele lumii au semnat un tratat pandemic care va „normaliza” ilegalitățile din ultimii doi ani și va da puterea de a schimba legislatia (terminologia științifică medicala) după bunul plac.
      Mai mult decât atât, acești Corona-Criminali ne-au abuzat, ne-au mințit,
      ne-au agresat și ne-au ucis în masă timp de doi ani, în timp ce își umpleau buzunarele cu banii noștri, si acum speră să fie „legitimați” (folosind acest termen vag) pentru utilizarea frauduloasă a testului PCR (și, eventual, a altor instrumente similare) pentru a înșela oamenii să creadă că sunt bolnavi atunci când nu sunt, si asta pentru totdeauna.
      Prin urmare, Big Pharma va beneficia de impunerea vaxxinurilor populației lumii, pentru a ne îmbolnăvi, pentru a ne menține bolnavi și a ne ucide și pentru a efectua experimente bizare privind „transhumanismul”, „testarea dozelor letale” și monitorizarea injectabilă care ne va conecta la internet pentru supraveghere permanentă de la distanță în timp real.

      Și, ca să ne termine, ei intenționează să ne distrugă autoguvernarea democratică prin suspendarea constituțiilor naționale ale lumii într-o stare de urgență pandemică permanentă.

      Sectorul privat va ajunge astfel la guvernanța globală a noastră, a tuturor, prin ușa din spate, „normalizând” și finalizând lovitura de stat Covid în statele-națiune, blocându-ne și ucigându-ne după bunul plac, făcându-ne bolnavi prin prelucrarea genelor și injecții chimice pentru a-si umple buzunarele, în timp ce noi plătim pentru toate acestea cu forță de muncă (fără îndoială sub un sistem de credit social în stil chinezesc).

      Convenția de la Geneva definește genocidul ca fiind o încercare „de a distruge, în totalitate sau în parte, un grup național, etnic, rasial sau religios”. Printre actele de genocid se numără „uciderea membrilor unei regiuni – provocând vătămări fizice sau psihice grave membrilor grupului” (cum ar fi izolarea, privarea de domiciliu, muncă și bunuri) și impunerea deliberată a „condițiilor de viață, care vizează distrugerea naturală [a unui grup de oameni] în întregime sau parțial” și „impunerea de măsuri menite să suprime procreerea în cadrul grupului”.

      Trimiterea dezacordurilor președintelui OMS în mod individual sau în numele organizațiilor și grupurilor până la data de 15.04.2022

      DIN STATUTUL OMS

      Cele mai periculoase două articole despre libertățile noastre Articolul 19

      În cazul în care 2/3 din statele membre se adoptă o rezoluție sau un nou regulament în temeiul „legislației starii de urgență”, aceasta este emisă pentru toate statele membre în timp util pentru punerea sa în aplicare (articolul 22).

      Articolul 20:
      În interesul securității sanitare mondiale, se poate adopta orice regulament: – măsuri de igienă și carantină (de exemplu, izolare, măști, izolare și distanțare socială);
      – schimbarea nomenclaturii (adică a definițiilor pandemice);
      – standardizarea diagnosticelor (de exemplu, tehnica de substituire a medicului prin protocol, frauda PCR);
      – proceduri și produse standardizate;
      – etichetarea și comercializarea produselor.

      Orice persoană are dreptul și obligația morală de a se adresa în scris OMS și altor instituții în calitate de cetățean al țării sale și de rezident al lumii intregi.

      Scrieți o scrisoare până la data de 15.04.2022 către președintele OMS, către Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, către președintele propriului stat, către ministrul sănătății din propriul stat.
      Scrieți redactarea bilingvă (limba tarii și limba engleză)

      „În ultima săptămână din ianuarie 2022, OMS a organizat o reuniune de urgență și consultări la Geneva pentru a-și extinde competențele de a prelua guvernanța tuturor statelor membre în caz de pandemie și „orice altă formă de amenințare sau dezastru”.
      OMS dorește ca statele membre să semneze un nou tratat privind Covid-19, care prelungește valabilitatea tratatului din 2005.
      Odată semnată de miniștrii sănătății ai fiecarei tari, Constituția OMS (în conformitate cu articolul 9) are prioritate față de constituția țării respective (189 de țări au semnat tratatul din 2005) în timpul dezastrelor naturale sau al pandemiilor.

      NU SUNT ÎN NICIUN FEL DE ACORD CU ACEST TRATAT SAU CU NICIO FORMĂ DE ACORD ÎNTR-O SITUAȚIE DE URGENȚĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL .
      NU SUNT DE ACORD SĂ MĂ REPREZENTAȚI ȘI MĂ OPUN TUTUROR DECIZIILOR LUATE AICI ȘI ACUM ȘI CELOR LUATE ÎN TRECUT CARE NECESITĂ O REVIZUIRE SERIOASĂ CU ACORDUL POPORULUI SUVERAN.

      Și mai adăugați tot ce considerati. Semnati personal sau în numele unui anumit grup sau asociație și trimite-ti cate o copie!

      Directorului general al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus
      20 Avenue Appia
      1211 GENEVA 27 ELVEŢIA

      Antonio Guterres
      Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite Sediul
      ONU
      405 East
      42nd Street,
      New York, NY, 10017
      SUA

      Trimiteți cate o copie pdf:

      – Avocaților popoarelor/internaționali, printre care se numără cei 12 avocați în frunte cu dr. Reiner FULLMICH și care participă la marele juriu,
      kontakt@grand-jury.de

      De asemenea, puteți specifica:
      Această scrisoare să fie distribuită public in numele poporului nostru!
      Păstrați o copie.
      Felicitări!
      Este încă un pas spre eliberarea de boli și tirania eternă a vaccinării!

      Dr. Astrid Stuckelberger

      Informația este libertate, ignoranța este sclavie… un cetățean informat nu este păcălit! Deveniți un beneficiar de informații >> Telegrama @nio_land>> Rumble NIOLAND

      În ceea ce privește „eludarea constituției UE și a constituțiilor naționale”, în primul rând, constituția UE a fost concepută ca un pas spre drumul către guvernarea mondială.
      Scopul real al formării acestei uniuni și a celorlalte uniuni ale lumii este fuzionarea națiunilor, eliminarea specificității naționale și, odată cu acestea, suveranitatea națională exercitată inițial de națiunile care se bazau foarte mult pe o etnie.
      Există un articol care deschide ochii, este introducerea profesorului Jean RIVERO, într-un număr special al unei reviste UNESCO în 1952, care arată clar că CE ( UE) și alte blocuri economice similare au fost, de fapt, destinate să „federalizeze” națiunile sub dominarea guvernul mondial planificat:

      https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZtEFFXZQHueA2bonFXIGMI2adIaYVbybRNX

      OMS speră să obțină puterea de a impune pașapoarte de vaccinare și vaccinurile COVID în întreaga lume. Organizația lucrează deja la crearea unui program global de pașapoarte vaccinale/identitate digitală, după cum arată publicația WEBFLYF.

      https://www.weblyf.com/2022/03/who-pushes-for-global-pandemic-treaty-and-vaccine-passport-program/

      Corey Lynn este un jurnalist de investigație de top care acoperă subiecte pe care mainstream-ul nu le atinge, inclusiv agenda transumanistă. Pe site-ul ei, Corey’s Digs, puteți găsi anumite capitole din cartea ei, „Global Landscape on Vaccine ID Passports”. Capitolul 4 al cărții se intitulează „Blockchained”, care explică despre ce este vorba în cazul identității digitale. Identitatea digitală nu este doar o piesă de identificare, cu care poți dovedi cine ești. Ea va colecta și va monitoriza TOATE datele tale, de la finanțele personale, educația, istoricul muncii, locația GPS 24/7, tot ce ai scris vreodată pe computer, istoricul căutărilor, prezența în social media, starea emoțională și biometria fizică, până la ADN-ul tău.

      https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/dr-joseph-mercola-dictatura-digital-se-apropie-o-putem-opri-analiz-the-defender-1569441

      Apreciază

  2. Dely said, on aprilie 27, 2022 at 10:36 am

    😱😱😱
    „…Moderna tocmai a primit licența pentru vaccinul HIV cu autorizație de utilizare de urgență. Așa că au dat tuturor SIDA și iată salvarea ta, prin acest vaccin.””
    https://burebista2012.blogspot.com/2022/04/avocat-todd-callender-ne-asteptam-la-o.html

    Apreciază

  3. […] Se vrea ca OMS sa poata impune masuri globale tuturor statelor lumii. Masurile vor fi chinezesti? […]

    Apreciază

  4. Geo said, on aprilie 27, 2022 at 5:52 pm

    Deocamdată conform ultimelor date nu sunt carantinat decât care 400 de milioane de chinez în 45 de orașe…

    Apreciază

    • Geo said, on aprilie 27, 2022 at 5:54 pm

      Parca am postat un twitter cum este întâmpinata, la revenirea acasă, o doamna fosta pacientă cu covid, de către asa zisele autorități…

      Apreciază

  5. Geo said, on aprilie 27, 2022 at 6:02 pm

    @ Felix pe aprilie 27, 2022 la 2:23 pm: si cum zboară aceste avioane, dus-intors fix până în estul Ucrainei fara să fie văzute de sateliții de spionaj sau militari ruși? Sau bateriile antiaeriae? Sau radarele rusesti, atât cele de la sol cat si din avioanele de supraveghere si de pe navele din Flota Marii Negre? Apoi cine le face alimentarea cu carburanți? Avioane NATO? Unde? Deasupra Ucrainei sau a Marii Negre?

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 27, 2022 at 6:44 pm

      Nu am argumente. Insa conflictul va implica cat de curand si militari romani. Am inteles ca este bataie pentru un post de rezervist. Ultimile 1000 de posturi de rezervisti romani au fost ocupate prin concurs si au fost trei pentru un loc. Urmeaza sa mai fie infintate inca vreo 1000.
      Apoi vor decreta starea criza…

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 27, 2022 at 7:01 pm

      In articol se argumenteza ca toate avioanele ucrainiene au fost distruse de rusi si n-ar avea de unde sa aiba altele decat de la Nato.

      „Inițial, pentru a nu fi detectate de instalațiile radar ale forțelor armate ale Rusiei, avioanele care pleaca din Romania zboară la altitudini extrem de mici deasupra Mării Negre spre Odessa. Și apoi de acolo în direcția lui Nikolaev, Donețk, Dnepropetrovsk, Zaporozhye etc.

      Principalul lucru este ce ar trebui să stabilim cu privire România este dacă informațiile despre începerea utilizării bazelor sale aeriene sunt confirmate oficial? Nu uitați că o companie de mercenari din România a intrat în Odesa”.

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 27, 2022 at 7:12 pm

      Iata ce ne asteapta:

      Putin avertizează ţările care susţin Ucraina: Reacţia noastră va fi cu viteza luminii – Black News
      https://blacknews.ro/putin-avertizeaza-tarile-care-sustin-ucraina-reactia-noastra-va-fi-cu-viteza-luminii/

      Apreciază

    • geo said, on aprilie 28, 2022 at 12:06 pm

      Oficial nu mai zboara nici un Mig. Oricum dupa 2 martie nu a mai zburat…au fost consemnate la sol. Iar F 16 ma indoiesc ca ar risca romanii…
      http://www.roaf.ro/?page_id=4757 – autonomie 4400 km cu rezervoare…si este un avion de vanatoare nu de bombardament…asa ca ce sa caute acolo?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.