SACCSIV – blog ortodox

Vladimir Putin a dat răspunsul privind recunoaşterea independenţei pentru Lugansk şi Doneţk

Posted in NATO, RUSIA, Vladimir Putin by Vali on februarie 17, 2022

Sursa: https://www.national.ro/stiri-externe/vladimir-putin-a-dat-raspunsul-privind-recunoasterea-independentei-pentru-lugansk-si-donetk-752906.html

Vladimir Putin este de părere că proiectul Dumei de Stat privind recunoaşterea independenţei regiunilor ucrainene Lugansk şi Doneţk nu este în conformitate cu Acordul de la Minsk, anunţă Kremlinul.

Preşedintele a primit solicitarea, a reacţionat, a analizat-o. Însă a subliniat că recunoaşterea Republicii Populare Lugansk şi a Republicii Populare Doneţk nu ar fi în conformitate cu Acordul de la Minsk. Aceasta este situaţia”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Ce vrea Putin în continuare?

Solicitarea Dumei de Stat este un semnal clar despre poziţia deputaţilor şi despre opiniile predominante ale cetăţenilor.

Cu toate acestea, preşedintele a evidenţiat că este esenţial să fie facilitată rezolvarea crizei din sud-estul Ucrainei şi că acest lucru trebuie realizat prin eforturi complete de facilitare a setului de măsuri convenite la Minsk. Preşedintele se va concentra în acest sens”, a subliniat Dmitri Peskov.

Statele Unite au criticat iniţiativa legislativă a Dumei de Stat. Recunoaşterea independenţei regiunilor separatiste „ar fi o încălcare flagrantă a dreptului internaţional”, a avertizat secretarul de Stat american, Antony Blinken.

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. dmaximilian said, on februarie 18, 2022 at 2:14 pm

    Orice ascunde această alegere a lui Putin nu ştiu, ceva e, dar l-a mai ridicat câteva procente în ochii unora, că deja Putin era personajul negativ-şef. vom vedea ce va urma şi care e adevărata lui faţă. Pomu se cunoaşte după roade nu

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.