SACCSIV – blog ortodox

Varujan Vosganian: ‘La intrarea în Rusia, președintele Franței, Emmanuel Macron a refuzat să se supună testului Covid. Dacă circulăm prin Europa, ar trebui să refuzăm testul PCR

Posted in Coronavirus, EMMANUEL MACRON, Vladimir Putin by Vali on februarie 13, 2022

Sursa: https://www.bugetul.ro/varujan-vosganian-la-intrarea-in-rusia-presedintele-frantei-emmanuel-macron-a-refuzat-sa-se-supuna-testului-covid-daca-circulam-prin-europa-ar-trebui-sa-refuzam-testul-pcr/

sursa foto: Profimedia Images

După ce Emmanuel Macron, președintele Franței, a refuzat să se supună testului COVID-19 la intrarea în Rusia, pentru ca țara condusă de Vladimir Putin să nu intre în posesia ADN-ului său, Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, le transmite românilor că așa ar trebui să procedeze și ei, când călătoresc în Europa.
„Dacă circulăm prin Europa, ar trebui să refuzăm testul PCR, ca nu cumva cineva să pună mâna pe ADN-ul nostru”, subliniază Vosganian.„Foarte tare știrea asta! La intrarea în Rusia, președintele Franței, Emmanuel Macron a refuzat să se supună testului COVID pe motiv că, astfel, rușii ar putea să pună mâna pe ADN-ul prezidențial! În consecință, la cererea rușilor, Putin și Macron nu și-au dat mâna, nu s-au fotografiat împreună și, în timpul discuțiilor, au stat la distanța pe care o puteți vedea.

De ce nu și noi? Dacă circulăm prin Europa, ar trebui să refuzăm testul PCR, ca nu cumva cineva să pună mâna pe ADN-ul nostru. Cu riscul de a nu mai da mâna și de a nu ne mai fotografia cu Emmanuel Macron, Mario Draghi sau Olaf Scholz, urmașul Angelei Merckel…”, este mesajul lui Varujan Vosganian.

Eugen Dinu, redactor

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on februarie 13, 2022 at 5:11 pm

    R. Fuellmich:
    „Așa vor instala guvernul mondial – prin reducerea populației cu injecții ARNm și prin dezastru economic”

    Iată ce a spus avocatul R. Fuellmich în discursul său de deschidere, aratand despre guverne și controlul pe care doresc să-l aibă asupra oamenilor:

    „Guvernele noastre nu mai sunt guvernele noastre. Acestea au fost ocupate prin intermediul platformei principale a adversarilor poporului, Forumul Economic Mondial, care a început să-și creeze proprii lideri ai planetei prin programul său de tineri lideri ai planetei încă din 1992, doi dintre primii absolvenți fiind Angela Merkel și Bill Gates.

    Crimele economice au fost trecute fără obiecții de către politicienii noștri pentru că îi ajută și îi susțin pe cei care le comit, profitând în același timp de aceste crime. Scopul principal al papusarilor asupra cetățenilor este de a obține controlul deplin și total.
    Aceasta include finalizarea jafurilor și falimentelor prin distrugerea deliberată a întreprinderilor noastre mici și mijlocii, a întreprinderilor de producție, a hotelurilor și restaurantelor, astfel încât platforme precum Amazon să poată prelua controlul asupra lor.

    Aceasta include, de asemenea, controlul populației care, în opinia lor, are nevoie atât de o reducere masivă, cât și de falsificarea ADN-ului populației rămase cu ajutorul, de exemplu, al injecțiilor experimentale cu ARNm.

    Dar acest lucru necesită, de asemenea, în opinia lor, distrugerea deliberată a democrației, a normelor de drept și a constituțiilor noastre prin haos, astfel încât să putem fi în cele din urmă de acord să ne pierdem identitățile naționale și culturale și să acceptăm un guvern mondial sub auspiciile Organizației Națiunilor Unite, care se află acum sub controlul lor deplin și al Forumului Economic Mondial, prin implementarea unui pașaport digital prin care fiecare mișcare va fi monitorizata si prin introducerea unei monede unice digitale pe care o putem primi doar printr-o Bancă Mondială, a lor, si care desigur, va fi monitorizată și controlată.”

    https://orthodoxostypos.gr/r-fuellmich-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81/

    Apreciază

  2. Ion said, on februarie 13, 2022 at 5:43 pm

    Niste idioti francezii ăștia. Cica ii furau rusii ADN-ul. Poate il clonau si se antrenau militarii rusi tragand la țintă in el. Dar cred ca ADN-ul acestui prost a fost deja furat de tipul acela care i-a tras o palma in public. Ne-am simtit si noi racoriti.

    Apreciat de 1 persoană

    • contracurent said, on februarie 13, 2022 at 8:00 pm

      nu ai inteles ideea, mai citeste o data

      Apreciat de 1 persoană

      • Ion said, on februarie 14, 2022 at 2:33 pm

        Eu zic sa il mai citesti tu de cateva ori si sa sari peste postarea mea.

        Apreciază

  3. […] Varujan Vosganian: ‘La intrarea în Rusia, președintele Franței, Emmanuel Macron a refuzat să s… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.