SACCSIV – blog ortodox

Ottawa a declarat starea de urgență din cauza protestelor camionagiilor: Poliția face dosare penale

Posted in Canada, Coronavirus, proteste by Vali on februarie 7, 2022

Sursa: https://flux24.ro/ottawa-a-declarat-starea-de-urgenta-din-cauza-protestelor-camionagiilor-politia-face-dosare-penale/

Primarul capitalei Canadei, Ottawa, a declarat duminică stare de urgenţă pentru a gestiona situaţia fără precedent creată de blocada camionagiilor, care durează de 10 zile şi care a paralizat zona centrală a capitalei canadiene. „Decizia reflectă pericolul real şi ameninţarea la adresa securităţii şi siguranţei rezidenţilor, pericol generat de demonstraţiile care continuă. De asemenea, reflectă necesitatea unui sprijin din partea altor jurisdicţii şi niveluri ale guvernului”, a declarat primarul Jim Watson, dar nu a dat detalii despre ce fel de măsuri ar putea fi impuse. Anterior, primarul Watson a declarat că demonstranţii controlează situaţia, iar poliţiştii sunt depăşiţi. „Convoiul Libertăţii” a demarat ca o mişcare împotriva certificatelor de vaccinare pentru camionagii care trec graniţa în Statele Unite, dar manifestaţiile s-au transformat în mişcare de protest faţă de măsurile de sănătate adoptate de guvernul premierului Justin Trudeau. Poliţia din Ottawa a relocat unii dintre protestatari şi a instalat noi baricade, afirmând că „adună dovezi financiare, digitale, plăcuţe de înmatriculare şi altele pentru a întocmi dosare penale unor protestatari”.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on februarie 7, 2022 at 5:59 pm

    La adunarea ONU de anul trecut, la care a fost prezent si johanis,
    Obama dixit:
    „Societatea se va destrama intr-atata incat va fi nevoie ca trupele ONU sa intervina”

    What did he say? #3 – YouTube

    Apreciază

  2. Un om said, on februarie 7, 2022 at 6:00 pm

    În loc să scoată mizeria de certificat, Canada trece la amenințări!
    Însă dacă sunt mulți protestatari, nu are cum să-i închidă pe toți!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Felix said, on februarie 7, 2022 at 6:57 pm

    În acelaşi timp şi tot sub pretextul „reducerilor bugetare’’, vom veghea asupra transferului bazelor militare ale naţiunilor-state spre Organizaţia Naţiunilor Unite.
    În această perspectivă, vom acţiona pentru reorganizarea Mandatului Internaţional al Naţiunilor Unite”. De la statutul de ,,Forţă de Pace” fără nici o putere de decizie, o vom determina să devină o „Forţă de Intervenţie” în care se vor contopi, într-o omogenitate deplină, forţele militare ale Naţiunilor Unite. Acest lucru ne va permite să efectuăm, fără luptă, demilitarizarea tuturor acestor state, astfel încât nici unul dintre ele în viitor, să nu mai fie suficient de puternic şi independent pentru a ne pune în discuţie „Puterea Mondială”.
    Pentru a accelera acest proces de transfer, vom implica forţa actuală a Naţiunilor Unite în conflicte imposibil de rezolvat. În această manieră şi folosindu-ne de mass-media controlate de noi, le vom demonstra populaţiilor neputinţa şi inutilitatea acestei „Foile” în forma sa actuală. Cu ajutorul frustrării împinse până la paroxism în momentul potrivit populaţiile naţiunilor-state vor fi determinate să le ceară instanţelor internaţionale formarea cât mai rapidă a unei asemenea „Forţe Multinaţionale”, care să apere cu orice preţ „Pacea’’.
    Apariţia viitoare a acestei voinţe mondiale a unei „Forţe Militare Multinaţionale” va merge mână în mână cu instaurarea, în interiorul naţiunilor-state, a unei ‚Forţe de Intervenţie Multi-Jurisdicţională”. Prin această combinaţie de „Efecte Poliţieneşti şi Militare”, creată sub pretextul amplificării instabilităţii politice şi sociale crescânde din interiorul acestor state, care se năruiesc sub apăsarea problemelor economice, vom dobândi posibilitatea dea controla mai bine populaţiile occidentale. Aici, utilizarea fără limite a identificării şi a filtrării electronice ale indivizilor ne va asigura o supraveghere completă a tuturor populaţiilor vizate.

    Aceia care vor îndrăzni să se ridice împotriva noastră, difuzând informaţii privitoare la existenta şi la conţinutul „conspiraţiei” noastre, vor deveni suspecţi în ochii autorităţilor şi ai populaţiilor din naţiunile lor. Graţie dezinformării, minciunii, ipocriziei şi individualismului pe care le vom fi creat în sânul populaţiilor naţiunilor-state, omul va fi devenit un duşman al omului. Astfel, aceşti „indivizi independenţi”, care sunt cu atât mai periculoşi pentru noi tocmai din cauza „libertăţii’’ lor, vor fi consideraţi de ceilalţi ca fiind inamici, nu eliberatori.

    https://ortodoxinfo.ro/2017/02/02/protocolul-de-la-toronto/

    Apreciază

  4. Pasăre said, on februarie 7, 2022 at 7:42 pm

    Și Justin Trudeau ce mai zice ? Sau nu a scos încă capul din beci, unde s-a ascuns ?:)))

    Apreciază

  5. acelas said, on februarie 7, 2022 at 9:47 pm

    Apreciază

  6. Simion P said, on februarie 8, 2022 at 1:05 am

    Trudeau’s Head of Security Resigns. Listen to him as he Reads his Oath of Office. Many of the Cops in Ottawa Violated their Oath of Office-Breaking the Law and Executing Illegal Orders.

    https://beforeitsnews.com/politics/2022/02/trudeaus-head-of-security-resigns-listen-to-him-as-he-reads-his-oath-of-office-many-of-the-cops-in-ottawa-violated-their-oath-of-office-breaking-the-law-and-executing-illegal-orders-3255081.html

    Apreciază

  7. Petru said, on februarie 8, 2022 at 8:41 am

    Înregistrarea cu prăbușirea avionului F35 pe pista portavionului. O fi tot din cauza efectelor adverse?
    https://mobile.twitter.com/i/status/1490250892020383744

    Apreciază

    • Mihai T said, on februarie 8, 2022 at 1:24 pm

      Cineva care are o oarecare pricepere la avioane spune că este clar că pilotul a păţit ceva din cauza ”vaccinului”. Nici măcar nu a deschis până la capăt trapa de aterizare.
      În acest timp autorităţile militare tac ca porcu’n popuşoi. Ca să abată atenţia au zis că femeia-pilot ar fi avut o aterizare nereuşită şi la simulator. Păi în acest caz o mai lăsau să zboare ?

      Apreciază

  8. Felix said, on februarie 8, 2022 at 9:17 am

    Gheronda Vasile Kafsokalyvitul:

    „Când încep evenimentele razmeritei sa nu ieșiți din casă nici macar pentru pâine”

    „Cand vedeti ca incep evenimentele razmeritei sa nu iesiti din casa nici macar pentru paine. Închideți ferestrele și obloanele. Nu lăsati nimic deschis. Și așteptați. Puțin va dura, cat veti numara pe degetele de la o mână vor fi zilelele razmeritei”
    Gheronda Vasile Kafsokalyvitul

    👇

    Americanii sunt șerpi nu lasă lumea în pace, dar vor plăti greu pentru asta, vremea ne va arata gravitatea actiunilor lor! Vom avea probleme… Ei vor cauta să ne facă să fim devorati. Dumnezeu să ne păzească…!

    Vezi copilul meu Marcu! Această epocă are ca trăsătură caracteristică apostazia omului de la Hristos Dumnezeu. Iisus Hristos a încetat să mai fie o prioritate în viețile noastre.

    Ne pasă de lucrurile desarte și nu înțelegem că patria noastră este Raiul. Prin urmare, este firesc, pe de o parte, ca această ingrijorare a voastra pentru vremurile din urma să se manifeste, ceea ce trădează în esență lipsa credinței, lipsa de încredere în Hristos și in Preasfanta Fecioara Maria. Și, pe de altă parte, este firesc ca Bunul Dumnezeu să îngăduie incercari pentru ca oamenii să-și revină din letargia spirituala generală.

    Astfel de plagi sunt descrise în detaliu în Biblie în momentele în care vechiul Israel parasea pe Dumnezeu: Atacurile popoarelor vecine, captivitatea (inrobirea), cutremurele, foametea, epidemiile, dezastrele naturale au fost mijloace de întoarcere a vechiului Israel pe calea pocăinței.
    Ce spuneți, în calitate de nou Israel, în calitate de membri ai Bisericii Ortodoxe a lui Hristos, noi vom fi o excepție de la regulă?

    Adică să ne pregătim pentru situații și mai dificile? Ne spuneti că suferința va veni?

    Da Calliopie. Adevărul este că oamenii, mai ales în ultimii ani, au deschis larg ușile și ferestrele simturilor, iar credinta lor s-a clatinat. I-au întors spatele lui Dumnezeu. Și nu numai că i-au întors spatele, dar a început să-L hulească și să-L alunge din viața lor. Ei preferă să trăiască în întuneric spiritual și sărăcie duhovniceasca..

    Seceta duhovniceasca experimentată de poporul ortodox va avea ca consecințe mari cutremure distructive, epidemii, războaie civile. Veți vedea clădirile de apartamente din Atena ciocnindu-se ca berbecii, caci va fi un cutremur mare!!!

    Veți vedea fructele din câmpurile voastre mâncate de nori de lăcuste și păsările sălbatice. Veți vedea că poporul nostru este divizat din cauza a ceea ce americanii ne-au lucrat cu străinii ca sa ne dezbine.

    Va fi un război civil, cauzat de cei care au adus străinii aici in tara, vom avea razmerite, sângele va fi vărsat, vor patimi oamenii care nu au nicio vină. Și atunci va veni mizeria, sărăcia, foamea, bolile. Veți lucra pentru a obține o bucată de pâine, toată ziua si nu veti avea suficient.

    În acel moment Gheronda Vasile, relatandu-ne ce se va intampla în acest loc binecuvântat Grecia, a început să plângă…
    Unii dintre cei prezenti au început să plângă. Niciunul nu vorbea… Toată lumea era atenta la cuvintele care ieseau de pe buzele lui.

    Gheronda Vasile Kafsokalyvitul și-a șters lacrimile cu șervețelul său: „Scuzati-ma, scuzati-ma fiii mei”.

    Va amintiti ce v-am spus acum 5 ani, cand a inceput criza economica. Si atunci m-ati intrebat daca ar trebui sa avem provizii in cazul unei situatii anormale.

    „Da, Gheronda, te-am întrebat”, a raspuns Stavros.

    Atunci bunul meu Stavros v-am îndemnat să faceți depozite de hrană spirituală și nu de bunuri comestibile, adică bunuri care pot fi distruse cu germeni, inundatii sau prin cutremur etc.
    Să aveți depozite de bunuri duhovnicesti – v-am subliniat – ca să puteți îndura incercarile. Sa va obisnuiti cu postul, pentru ca vor veni vremuri grele, sa invatati sa supravietuiti cu roadele pamantului, sa cultivati pamantul chiar daca aveti numai un metru de pamant.

    În curând îi văd pe acești americani și germani necinstiți invapaindu-ne.
    Eu nu voi mai trăi pana atunci, dar voi veți trăi. Veți vedea cum se întâmplă totul dintr-o dată. Va veti culca (adormi) liberi și va veti trezi înrobiti. Cand veti vedea ca se dezlantuie (revolutia, razboiul civil) sa nu iesiti din casa nici macar pentru a cumpara paine. Inchideti ferestrele si obloanele. Sa nu lasati nimic deschis. Si asteptati. Perioada revoltei va tine putin, cat ai numara pe degetele unei maini vor fi zilele revoltei (vorbea despre razboiul civil…)

    Cel mai mult vor avea oamenii de suferit în Atena, Creta și Patras. În Salonic și în celelalte orașe mari lucrurile vor fi mai putin ingrozitoare.

    Și în acel moment, vazand agonia exprimata pe fețele noastre, Gheronda Vasile ne-a spus:

    Este recomandabil să verificați unele stocuri de provizii, astfel încât incercarea să nu vă găsească nepregătiți.
    Primul și cel mai important lucru este apa, pentru că mai întâi vor lovi in rezervele si rezervoarele de apă. Este recomandabil să aveți apă pusa deoparte.

    Și pentru că Dumnezeu știe exact când se va face, puteti sa va verificati depozitul de alimente. Următorul lucru ca prioritate după apă este grâul și făina. Grâul trebuie să fie semanat si adunat la momentul potrivit.

    Apoi uleiul, sare gronjoasa și fină. Grasime (untura) pentru a pastra/praji carnea, pește, murături, etc. Zahăr, miere, măsline, orez, produse leguminoase. Adică fasole, năut, linte, mazare, paste făinoase, lapte în principal pudră și concentrat, cafea, ceai și conserve.

    Brânzeturi în recipiente, fructe uscate și nuci. Mai sunt necesare si unele medicamente pentru a evita infecțiile; analgezicele, antibioticele; analgezicele în principal în capsule. Pentru infecțiile copiilor antibiotice sau siropuri pentru infecția faringelui. Pastile pentru diaree, etc.

    De asemenea, este recomandabil să depozitați articole de prim ajutor, alcool, iod, tifon, fasa de bandaje, sulfamidă, propolis de albine sau antibiotice naturale bune.
    Este recomandabil să păstrați câteva semințe pentru insamantat, cum ar fi seminte de roșii, ardei, fasole, linte, năut.

    Gheronda, odată cu începutul crizei economice ne-am făcut niște provizii. Ne-am speriat atunci și am fugit și am cumpărat spaghete, lapte, leguminoase. Au circulat zvonuri despre marea foamete, potrivit profețiilor bătrânilor sfinți, cum ar fi Sfântul Cosma și Gheronda Paisie Aghioritul. Anii au trecut și nu s-a întâmplat nimic și o mare parte din mâncare a fost aruncată.

    Asculta Apostole, nici o profeție nu este predeterminata intr-un anumit timp exact, pentru că timpul este al lui Dumnezeu.
    Cu toate acestea, semnele vremurilor care prefigurează ceea ce va urma sunt acum evidente. Iar cel mai important semn dintre toate este moartea duhovniceasca, care predomină și care se manifestă prin apostazia noastră de la legea lui Dumnezeu. Dar fiți binecuvântați că a trebuit să consumati din depozitul de alimente, pentru ca acum stocul poate fi reînnoit.

    Dacă oamenii ar avea provizii lor duhovnicesti (de har) depline, nu ar avea nevoie de nimic din ceea ce v-am spus. Dar credința slabă provoacă frică. Căci adevăratul creștin credincios traitor nu este umbrit nici atunci când trece prin mari întristări, ca acestea. Ati uitat Psalmul Prorocului David care spune:

    „Dumnezeu este scăparea şi puterea noastră, ajutor întru necazurile ce ne împresoară.
    Pentru aceasta nu ne vom teme când se va cutremura pământul şi se vor muta munţii în inima mărilor.
    Venit-au şi s-au tulburat apele lor, cutremuratu-s-au munţii de tăria lui.
    Apele râurilor veselesc cetatea lui Dumnezeu; Cel Preaînalt a sfinţit locaşul Lui.
    Dumnezeu este în mijlocul cetăţii, nu se va clătina; o va ajuta Dumnezeu dis-de-dimineaţă.
    Tulburatu-s-au neamurile, plecatu-s-au împărăţiile; dat-a Cel Preaînalt glasul Lui, cutremuratu-s-a pământul.
    Domnul puterilor cu noi, sprijinitorul nostru, Dumnezeul lui Iacov.
    Veniţi şi vedeţi lucrurile lui Dumnezeu, minunile pe care le-a pus Domnul pe pământ.
    Pune-va capăt războaielor până la marginile pământului, arcul va sfărâma şi va frânge arma, iar pavezele în foc le va arde.
    Opriţi-vă şi cunoaşteţi că Eu sunt Dumnezeu, înălţa-Mă-voi pe pământ.
    Domnul puterilor cu noi, sprijinitorul nostru, Dumnezeul lui Iacov”.

    Gheronda, ne spui să depozitam făină, dar cum o putem păstra?

    Trebuie să fim atenți cum păstrati și în ce loc depozitati alimentele. Bunicii noștri ne-au învățat, dar noi am uitat. Ar trebui să fie un loc umbrit, nu ar trebui să fie umed și sa nu fie temperaturi ridicate.

    Făina poate fi pusă în recipiente mari cum ar fi cele in care punem brânza feta, adică intr-o cutie cu un capac rotund pe care o umplem până sus.
    (Puneți busuiocul uscat întins deasupra, sigilați capacul și ungeti cu silicon în jurul buzelor capacului. Metoda testată de conservare tine 10-15 ani n.n.).
    De asemenea, sa păstrati rezerve de apa sfințita și de antidoron (anafora) în casă (anafora se usuca ca pesmetii ca sa nu mucegaiasca n.n).

    Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: Όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα μην βγείτε από το σπίτι ούτε για ψωμί – GreekPress
    https://www.greekpress.gr/%CE%B3%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B2%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%8C/

    Apreciază

  9. Felix said, on februarie 8, 2022 at 10:31 am

    O nouă tulpină super-mutantă de HIV care îmbolnăvește persoanele infectate de două ori mai repede decât versiunile actuale ale virusului a fost detectată în Olanda.

    Dr. Chris Wymant, cercetător principal în domeniul geneticii statistice la Universitatea Oxford și autor principal, a declarat:

    „Înainte de acest studiu, se știa că genetica virusului HIV este relevantă pentru virulență, ceea ce implică faptul că evoluția unei noi variante ar putea schimba impactul acesteia asupra sănătății.

    ‘Descoperirea variantei VB a demonstrat acest lucru, oferind un exemplu rar de risc reprezentat de evoluția virulenței virale’.Profesorul Christophe Fraser, expert în dinamica agenților patogeni la universitate și autor principal al studiului, a declarat: ‘Constatările noastre subliniază importanța îndrumărilor Organizației Mondiale a Sănătății conform cărora persoanele cu risc de a contracta HIV au acces la teste regulate pentru a permite un diagnostic precoce, urmat de un tratament imediat.

    https://www.dailymail.co.uk/health/article-10473495/New-HIV-strain-Netherlands-Highly-infectious-variant-makes-people-ill-twice-quick.htm
    👇
    Suprimarea imună înnăscută prin vaccinările ARNm SARS-CoV-2:
    Rolul G-quadruplexes, exozomi și microARN
    https://www.researchgate.net/publication/357994624_Innate_Immune_Suppression_by_SARS-CoV-2_mRNA_Vaccinations_The_role_of_G-quadruplexes_exosomes_and_microRNAs

    Pe 21 ianuarie 2022 a fost publicat un studiu intitulat „Suprimarea imună înnăscută prin vaccinarea ARNm SARS-CoV-2: Rolul G-quaduplexelor, exozomilor și microARN-urilor” care prezintă o serie de date conform cărora modificările genetice cauzate de vaccinurile ARNm au o varietate de efecte asupra sănătății umane.
    Potrivit datelor studiului, publicate de Dailyexpose.uk, cei complet vaccinați sunt expuși riscului de a dezvolta o nouă formă de sindrom de imunodeficiență dobândită (SIDA).

    New Scientific Study finds that the Covid-19 Vaccines are causing a new form of Acquired Immunodeficiency Syndrome – The Expose
    https://dailyexpose.uk/2022/01/30/new-study-finds-covid-vaccines-damage-immune-system/

    Apreciază

  10. Felix said, on februarie 8, 2022 at 12:22 pm

    Să te ferești de greci chiar și atunci când iti fac daruri!
    😉

    https://www.replicaonline.ro/grecia-vrea-sa-inceapa-sezonul-turistic-estival-la-1-martie-507828/

    Apreciază

  11. acelas said, on februarie 8, 2022 at 12:28 pm

    infiorator ce se intampla in Australia

    oameni bagati in containere (ca in China), dar gazati daca devin nervosi ..

    https://www.bitchute.com/video/5drJL87KZk8M/

    Apreciază

  12. Bond said, on februarie 8, 2022 at 12:59 pm

    Pentru cei care au vazut pe you tube „Pandemic babies”, iata o meditatie care trezeste si racoreste:

    Apreciază

  13. […] Ottawa a declarat starea de urgență din cauza protestelor camionagiilor: Poliția face dosare pen… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.