SACCSIV – blog ortodox

„Ceva e pe cale să vină”

Posted in EXTRATERESTRI, OZN, UFO by saccsiv on februarie 6, 2022

The Guardian: ‘Something’s coming’: is America finally ready to take UFOs seriously?

‘Ceva e pe cale să vină’: este America în sfârșit pregătită să ia în serios OZN-urile?

De Adam Gabbatt, 05 Februarie 2022, The Guardian

Un afiș pentru Little A’Le’Inn din Rachel, Nevada, în apropiere de Zona 51. ‘Trebuie să începem să ne gândim că nu suntem singuri. Cât de aglomerat poate fi acolo sus?’. Fotografie: Karen Desjardin/Moment Editorial/GettyImages

Observatorii de OZN-uri spun că anul 2022 s-ar putea dovedi a fi un an de excepție, pe măsură ce cererea de detalii crește ca urmare a unui raport foarte așteptat.

Anul trecut a fost o perioadă marcantă pentru OZN-uri, deoarece un raport guvernamental de referință a făcut ca posibilitatea existenței unor vizitatori extratereștri să fie în sfârșit luată în serios de către toată lumea, de la senatori, până la un fost președinte și Pentagon.

Dar anul 2022 ar putea fi și mai profund, spun experții, pe măsură ce strigătul pentru dezvăluirea și descoperirea OZN-urilor continuă să crească, iar noile proiecte științifice ne aduc mai aproape ca oricând de – eventuala – descoperire a vieții extraterestre.

În iunie, Pentagonul a publicat un raport foarte așteptat privind fenomenele aeriene inexplicabile (UAP), nomenclatura preferată acum de unii membri ai comunității extraterestre, care a descoperit peste 140 de cazuri de UAP inexplicabile.

Raportul a venit după ce imagini militare scurse au documentat evenimente aparent extraterestre pe cer, iar mărturiile unor piloți ai marinei militare au ajutat la o oarecare destigmatizare a unui subiect care a fost mult timp definit drept teorii ale conspirației și apariții dubioase.

Una peste alta, noua abordare sinceră a OZN-urilor îi entuziasmează pe cei care observă de mult timp cerul.

„Sunt încrezător că 2022 va fi un an seismic pentru OZN-uri”, a declarat Nick Pope, care a petrecut începutul anilor 1990 investigând OZN-uri pentru Ministerul britanic al Apărării.

În Congres, unde un grup bipartizan de senatori face presiuni de ani de zile pentru ca guvernul să facă publice mai multe informații despre OZN-uri, precum și din partea departamentului de apărare și a comunității de informații din SUA, Pope a declarat că simte „o dorință reală de a aprofunda această problemă”.

„Cred că vom vedea audieri în Congres pe tema OZN-urilor”, a spus Pope. „Cred, de asemenea, că vom vedea publicarea mai multor fotografii și videoclipuri ale armatei americane cu OZN-uri, precum și a documentelor asociate. O parte din acestea ar putea veni prin intermediul denunțătorilor, dar o mare parte ar putea fi publicate chiar de către guvern, fie în mod proactiv, fie ca răspuns la solicitări în temeiul Freedom of Information Act.

În cele din urmă, cred că vom vedea mai mulți martori de mare calibru care se vor prezenta, inclusiv piloți de linii aeriene comerciale, echipaje militare, operatori radar și ofițeri de informații cu cunoștințe directe despre acest subiect.”

Un grup de piloți a fost cel care a adus problema în prim-plan în 2021. Într-un interviu revoluționar acordat emisiunii 60 Minutes, membri ai Marinei americane s-au aliniat pentru a-și aminti experiențele de întâlnire cu OZN-uri pe coastele americane. S-a întâmplat atât de frecvent încât întâlnirile au devenit ceva obișnuit, a declarat Ryan Graves, un pilot pensionat al marinei, pentru emisiunea CBS.

„În fiecare zi”, a spus Graves. „În fiecare zi, timp de cel puțin câțiva ani”.

Timp de ani de zile, piloții au refuzat să împărtășească experiențele lor cu OZN-uri, de teamă să nu fie catalogați drept nebuni, sau să nu fie trecuți la promovare. Cu toate acestea, relatările piloților din marină au primit credibilitate datorită unor scurgeri de informații din cadrul armatei, care au arătat un obiect zburător oval în apropierea unei nave a marinei americane în largul San Diego, precum și înregistrări video separate care au arătat obiecte de formă triunghiulară zburând pe cer.

Raportul OZN al guvernului american, publicat în iunie 2021, a alimentat și mai mult interesul. Pentagonul a studiat 144 de incidente raportate de piloții militari între 2004 și 2021 pentru a pregăti raportul. Oficialii au reușit să explice unul dintre incidente – era un balon – dar restul rămân un mister.

De atunci, Pentagonul, sub presiunea senatorilor americani Kirsten Gillibrand și Marco Rubio, a lansat un nou birou pentru raportarea și analiza rapoartelor despre OZN-uri, deși unii membri ai comunității de observare a OZN-urilor suspectează guvernul că nu este deloc sincer în privința descoperirilor sale.

Cu toate acestea, pe măsură ce a crescut cererea de informații, a crescut și interesul din partea comunității științifice, iar în 2022 vor fi lansate o serie de noi proiecte, care au ca scop specific detectarea vieții extraterestre.

Avi Loeb, profesorul de știință Frank B Baird Jr. de la Universitatea Harvard, se află în spatele unuia dintre acestea. El este șeful proiectului Galileo, care își propune să creeze o rețea de telescoape sofisticate care vor scana cerul în căutarea de obiecte extraterestre.

Proiectul finanțat din fonduri private, la care participă peste 100 de oameni de știință, își construiește primul sistem de telescoape pe acoperișul observatorului de la colegiul Harvard, și va începe să funcționeze începând din această vară. Loeb intenționează să facă publice rezultatele proiectului.

Telescopul va folosi camere cu infraroșu pentru a filma cerul 24 non-stop, și este echipat cu un senzor radio, un senzor audio și un magnetometru pentru a detecta obiectele care nu pot fi observate direct. Un computer va folosi inteligența artificială pentru a analiza datele, ignorând obiecte precum păsările, dronele, avioanele sau meteoriții, și acordând o atenție sporită oricăror obiecte ‘care nu sunt făcute de mâna omului’, a declarat Loeb.

„O luăm pe un drum care nu a fost parcurs, așa că s-ar putea să avem fructe la îndemână, pe care nimeni altcineva nu le-a cules”, a spus Loeb.

Cu toate că cercetarea OZN-urilor ar putea deveni destigmatizată, Loeb a spus că acest domeniu este încă privit cu dispreț de unii astrofizicieni și de alți academicieni, ceea ce poate descuraja tinerii cercetători.

„Îmi doresc cu adevărat ca următoarea generație să fie liberă să discute despre acest subiect, și ca acesta să devină parte a curentului principal”, a spus Loeb. „Speranța mea este că, obținând o imagine de înaltă rezoluție a ceva neobișnuit, sau găsind dovezi în acest sens, ceea ce este foarte posibil în următorul an sau doi, vom schimba acest lucru”.

Proiectul Galileo speră, de asemenea, să folosească datele colectate de Planet Labs, care folosește o flotă de sateliți miniaturali pentru a realiza imagini ale întregului Pământ o dată pe zi. Privind atât în sus, cât și în jos, probabilitatea de a face descoperiri este crescută.

Colaborarea este importantă, a spus Loeb, deoarece căutarea OZN-urilor până în prezent a fost cel mult iluzorie. Dar cei care susțin că lipsa dovezilor privind existența extratereștrilor înseamnă că viața extraterestră nu există sunt greșit îndrumați, a spus Loeb.

„Este ca și cum un pescar de pe plajă, uitându-se la ocean, ar spune: unde sunt toți peștii? Nu văd nimic?”, a spus el. „Și, evident, dacă nu folosești o plasă de pescuit, sigur că nu vei găsi nimic”.

Cei care sunt de mult timp pasionați de domeniul spațial sunt, de asemenea, plini de speranță în ceea ce privește impactul telescopului spațial James Webb, cel mai mare și mai puternic de acest tip, pe care NASA l-a lansat în decembrie 2021. Când va începe să funcționeze în această vară, telescopul Webb le va permite astronomilor să scaneze cerul, aruncând o privire înapoi la momentul în care universul a început să se formeze, precum și să ajute la studierea exoplanetelor: lumi care se învârt în jurul altor sori.

Aceste eforturi concertate ar putea face din 2022 ‘un an de referință’, a declarat Leonard David, autorul cărții Moon Rush: the New Space Race, și un jurnalist care a relatat despre industria spațială timp de peste cinci decenii.

„Este un moment minunat pentru a fi în viață. Concluzia este că ceva este pe cale să vină. Nu se poate ca atât de mulți oameni să facă atâtea cercetări și să nu iasă nimic”, a spus David.

„La un moment dat, vom avea o confluență de date științifice care să susțină probabilitatea că suntem un loc destul de banal aici, pe Pământ, și că există o mulțime de civilizații extraterestre care sunt pe undeva.”

„Trebuie să începem să ne gândim că nu suntem singuri. Este: cât de aglomerat poate fi acolo sus?”

Un context frecvent în orice discuție despre viața extraterestră este modul în care aceasta ar afecta oamenii de aici, de pe Pământ. Unii speculează că religiile ar putea fi zdruncinate până în măduva oaselor, sau că ar putea apărea o criză existențială în masă.

David a spus că, totuși, extratereștrii ar putea fi conștienți de noi și ar putea ignora în mod deliberat planeta noastră, ceea ce ar reprezenta o lovitură la fel de devastatoare pentru sentimentul uman de auto-importanță.

„Nu știu exact unde se încadrează Pământul și de ce am fi noi în centrul atenției”, a spus el.

„Am putea fi prostănacii universului”.

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, din cununa creatiei, oamenii vor ajunge „prostanacii universului”…

Sa ne amintim ce spunea Arhim. Gavriil:

În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.

Cititi va rog si:

NASA angajează un preot catolic pentru a pregăti religiile pentru întâlnirea cu extratereștrii

 

Tagged with: ,

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on februarie 6, 2022 at 1:19 pm

    What is The Blue Beam Project? – YouTube

    👇

    Apreciază

    • Clement said, on februarie 6, 2022 at 2:13 pm

      In 1996 Serge Monast a fost ucis.
      Din cauza investigatiilor si concluziilor la care a ajuns, familia sa a fost practic terorizata, i-au luat copiii si sotia a suportat dupa decesul acestuia, presiuni greu de imaginat.
      A publicat carti foarte bine documentate prin care incerca sa constientizeze populatia ca este victima unei conspiratii oculte mondiale.
      Faptul ca majoritatea romanilor nu i-au citit cartile nu ma mira, dar faptul ca nici in ceasul al 23lea acestia nu citesc Transhumnismul decriptat scris de Parintele Profesor Medic Jean Boboc, ma intriga si revolta in acelasi timp.

      Apreciază

      • Felix said, on februarie 6, 2022 at 3:29 pm

        „Când va veni ceasul pentru ca Domnul nostru Suveran al întregii lumi să fie încoronat, aceleași mâini [gloata] sunt cele care vor mătura tot ceea ce ar putea fi o piedică în calea inscaunarii”

        „Încă din acel moment [Revoluția Franceză] am condus popoarele de la o neîncredere la alta, astfel încât, în cele din urmă, ele ar trebui să se întoarcă, de asemenea, la noi în favoarea acelui rege Stapan de sânge al Sionului, pe care îl pregătim pentru lume.”

        „Cu toate acestea, este probabil la fel pentru lume, ca domnul său suveran, sa fie capul religiei universale caci este stapanul nostru de sânge al Sionului”.

        http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/bluebeam.htm

        .6 Proiector holografic aeropurtat Scurtă descriere Proiectorul holografic afișează o imagine vizuală tridimensională într-o locație dorită, eliminată din generatorul de afișaj. Proiectorul poate fi utilizat pentru operații psihologice și managementul percepției strategice. De asemenea, este util pentru iluzie optică și deghizare, oferind o confuzie de moment atunci când se confrunta cu un adversar nesofisticat.

        Capacităţile Proiecție de precizie a imaginilor vizuale 3-D într-o zonă selectată Sprijină PSYOP și managementul strategic al iluziei.
        Oferă iluzie și deghizare împotriva senzorilor optici Tehnologii generice (MCTL)
        4.1.4, Prelucrarea imaginilor (afișaje holografice)
        10.1, Lasere
        10.2, Optică
        10.3, Sisteme de alimentare
        Cărți albe Q,
        Operațiuni speciale și umanitare N,
        Atac strategic

        The Greatest Hoax | Air Force – 5.6 Airborne Holographic Projector
        http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/af.shtml

        http://www.au.af.mil/au/2025/volume4/chap03/b5_6.h

        Apreciat de 2 persoane

  2. Felix said, on februarie 6, 2022 at 1:41 pm

    Comentariul unui cititor:

    „Opoziție controlată. De ce:
    – a fost, este parte a puterii
    – vorbește de infectări, adică minte că este pandemie nu PLANdemie
    – cei cu PLANdemeia cei mai mulți străini (Arahat, Iohannis, Orban, Rașila samd), cei anti-…nimic limpede, tot străini: Bitman, Vosganian, nici în Astărăstoaie sau Diplan nu am încredere”.
    https://www.national.ro/coronavirus/var
    ujan-vosganian-a-dezvaluit-adevaratele-scopuri-ale-certificatului-verde-n-are-legatura-cu-sanatatea-oamenilor-751506.html

    Apreciază

  3. Felix said, on februarie 6, 2022 at 1:57 pm

    Kissinger al 2009 WHO Council on Eugenics: vaccini per sterilizzare il gregge.

    CITAT DE LA HENRY KISSINGER ÎNTR-UN DISCURS CĂTRE CONSILIUL OMS

    25 februarie 2009

    Odată ce turma acceptă vaccinările obligatorii, jocul s-a terminat, ei vor accepta orice: donarea forțată de sânge sau organe pentru binele comun, putem modifica genetic copiii și îi putem steriliza pentru binele comun. Controlează mintea oilor și astfel controlezi turma. Producătorii de vaccinuri pot câștiga miliarde și mulți dintre voi în această cameră sunteți investitori pentru care ar fi un uriaș profit. Reducem turma dar suntem si plătiti de victime pentru serviciile noastre de calai.

    https://brandnewtube.com/watch/kissinger-al-2009-who-council-on-eugenics-vaccini-per-sterilizzare-il-gregge_kgudpj3xcilyro8.html?lang=spanish

    Apreciat de 1 persoană

  4. vlad tepes said, on februarie 6, 2022 at 3:55 pm

    Cred ca la noi in Romanica, e pe cale sa vina niste omuleti verzi care ne vor zice: „Davai ceas, davai palton!” Oricum, mai bine sa vina astia decat sa ramana aici omuletii care ne zic deja: Dati-ne trupurile voastre pt „injectia finala” si „Veniti de luati Certificatul sclavilor”!

    Apreciat de 2 persoane

    • dmaximilian said, on februarie 7, 2022 at 9:12 am

      la ruşi parcă nu e la fel!!

      ”Ce secrete sunt păzite de vaccinatorii ruși? ”

      După cum au arătat răspunsurile regiunilor la ancheta noastră editorială privind eficacitatea și siguranța vaccinurilor împotriva COVID-19 utilizate în Rusia, nu avem statistici fiabile și informative care să ne arate cât de bine funcționează de fapt vaccinurile noastre împotriva coronavirusului și cât de sigure sunt acestea. Aparent, agențiile regionale nu au putut răspunde la întrebări despre bolnavii și morții din cauza infecției cu coronavirus în rândul celor vaccinați și nici despre decese și presupuse efecte secundare după vaccinare, nu pentru că acestea sunt informații clasificate care nu fac obiectul divulgării, ci pentru că aceste informații pur și simplu nu au fost colectate într-o manieră organizată.

      În absența unor statistici fiabile privind siguranța și eficacitatea reală a vaccinurilor pe care le folosim la nivelul întregii populații, datele studiilor clinice ar putea fi o bună sursă de informații.

      Interesant este însă că în răspunsul la nivel federal al Ministerului Sănătății din Rusia s-a spus: „Conform studiilor clinice, inclusiv țări precum Ungaria, San Marino, Argentina, folosind vaccinul rusesc „Sputnik V”, vaccinul are un număr minim de reacții nedorite, care sunt în principal de natură locală și pe termen scurt …” Adică, în loc să furnizeze date privind studiile clinice ale vaccinurilor efectuate în Rusia, Ministerul Sănătății a sugerat să apelăm la cercetări străine privind vaccinul nostru. De ce ar fi asta?

      Apoi, deputatul Partidului Comunist, vicepreședinte al Comisiei pentru protecția sănătății din Duma de Stat, Alexei Kurinny, trimite o cerere adjunctă Ministerului Sănătății din Federația Rusă cu o cerere de furnizare a rezultatelor studiilor clinice efectuate pe vaccinuri interne împotriva coronavirusului. În replică, sub semnătura viceministrului Sănătății Serghei Gârgolev, deputatul Partidului Comunist al Federației Ruse a primit următorul text:

      „Documentele și datele care conțin rezultatele studiilor clinice prezentate Ministerului Sănătății din Rusia sunt confidențiale și conțin informații care constituie un secret comercial, al cărui proprietar este dezvoltatorul medicamentelor, iar furnizarea unor astfel de documente persoanelor care nu sunt dezvoltatori ai medicamentului nu este prevăzută de legislația în vigoare.”

      O solicitare a unui alt deputat, Vladimir Plyakin, din partea partidului Poporul Nou, prin care i se cerea să furnizeze date privind numărul de cazuri și decese cauzate de COVID-19 în rândul celor vaccinați, a primit următorul răspuns de la un alt viceministru al Sănătății, Oleg Gridnev:

      „Publicarea datelor privind numărul de decese (din Rusia) în rândul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 (cu Sputnik V) este imposibilă, deoarece astfel de informații nu reflectă în mod obiectiv nicio relație a deceselor cu vaccinarea și pot provoca atitudini negative față de vaccinare”.”

      https://rossaprimavera.ru/article/f223a50f

      Apreciază

      • dmaximilian said, on februarie 7, 2022 at 9:14 am

        Cine este dezvoltatorul vaccinului …

        Toate acestea sunt organizații guvernamentale, nu comerciale! Scopul lor declarat pare să nu fie acela de a face profit, ci de a proteja viața și sănătatea cetățenilor. Corect? Nu au acționari care să răspundă. Ei primesc finanțare bugetară, adică trăiesc în detrimentul banilor contribuabililor. Și se raportează ca instituții ale statului în cele din urmă poporului rus – purtătorul suveranității statului.

        Dacă există o situație în care o instituție a statului sau liderii săi au interese comerciale care sunt în contradicție directă cu atribuțiile directe ale acestei instituții de stat, iar ministerul de resort consideră că aceste interese comerciale sunt mai importante decât îndatoririle sale față de cetățeni, că aceste interese ar trebui să fie împrejmuite cu secrete comerciale, atunci avem de-a face cu o situație profund patologică. Aceasta nu este doar o încălcare flagrantă a fiecărui standard etic imaginabil. Acesta este un semn al degenerării instituției în sine, în care îmbogățirea propriilor lideri devine mai importantă decât îndeplinirea îndatoririlor sale.

        Deci, despre ce secrete comerciale vorbim?

        Nu avem acces propriu la rezultatele studiilor clinice nepublicate privind eficacitatea și siguranța vaccinurilor împotriva coronavirusului utilizate în Rusia. Dar o căutare rapidă pe Internet vă permite să vă familiarizați cu alte rezultate – dinamica creșterii bunăstării materialelor printre figurile cheie ale programului rusesc de vaccinare în masă.

        Directorul Centrului de Cercetare Gamaleya Alexander Gunzburg a primit venituri de 7,7 milioane de ruble în 2019, iar în 2020 veniturile sale au depășit deja 18,3 milioane de ruble.

        Directorul general al Centrului de Cercetare de Stat „Vector” Rinat Maksyutov a câștigat 3,8 milioane de ruble în 2019 și peste 15,4 milioane de ruble în 2020.

        Șefa Rospotrebnadzor Anna Popova și-a majorat veniturile de la 11,4 milioane de ruble în 2019 la 18,4 milioane de ruble în 2020.

        Ministrul Sănătății, Mihail Murashko, a câștigat 4,9 milioane de ruble în 2019 și 26,4 milioane de ruble în 2020.

        Vicepremierul Tatyana Golikova a avut în 2019 un venit de 14,9 milioane de ruble, iar în 2020 a crescut la 40,4 milioane de ruble. Soțul ei, fostul prim-vicepremier Viktor Hristenko, a reușit să-și crească veniturile de la 51,5 milioane de ruble în 2019 la 269,9 milioane de ruble în 2020. Asta e domeniul de aplicare!

        Creșterea veniturilor vicepremierilor sănătății care au scris răspunsuri la întrebările adjuncților este, desigur, puțin mai modestă, dar poate fi menționată și ea.

        Îngrijorat de faptul că „numărul de decese în rândul celor vaccinați împotriva COVID-19 … poate provoca o atitudine negativă față de vaccinare” Oleg Gridnev a câștigat 9,6 milioane de ruble în 2019 și 12,1 milioane de ruble în 2020.

        Pledând pentru păstrarea secretelor comerciale, Serghei Glagolev și-a mărit modest câștigurile de la 1,9 milioane de ruble în 2019 la 4,8 milioane de ruble în 2020.

        Deci, după cum putem vedea, vaccinurile împotriva COVID-19 utilizate în Rusia s-au dovedit a fi foarte eficiente, chiar și în stadiul de dezvoltare, în ceea ce privește indicatorul că, după cum puteți ghici, este cel mai important lucru aici – au permis oficialilor care participă la campania de vaccinare în masă să se îmbogățească destul de mult. Ce se întâmplă cu cei vaccinați, se pare, nu influențează pe nimeni. Atât de mult încât statisticile consecințelor nu sunt ținute deloc într-o manieră organizată.

        Dar răspunsurile sincere idioate la anchetele deputaților de la Ministerul Sănătății nu s-au încheiat. Acum, Alexei Kurinny a trimis o cerere la Parchetul General cu o cerere de evaluare a legalității ascunderii informațiilor despre vaccinuri. Îi dorim mult succes lui și tuturor celor implicați în această chestiune.

        În același timp, ministrul adjunct Glagolev poate fi simpatic într-un mod uman. Acest apărător al secretelor comerciale nici măcar nu a reușit să se îmbogățească decent: ei bine, ceea ce este de 4,9 milioane de ruble pe an în detrimentul unui oficial de la Moscova care se respectă! În același timp, dacă Procuratura Generală decide că a existat o ascundere ilegală a informațiilor în povestea cererii deputatului, atunci glagolev, care apără secretele comerciale, și nu colegii săi mai prosperi, va cădea sub incidența distribuției. Păcat de Glagolev.

        ИА Красная Весна
        Читайте материал целиком по ссылке:
        https://rossaprimavera.ru/article/f223a50f

        Apreciază

    • Gigimutu said, on august 8, 2022 at 7:14 pm

      Nu bre Vlade,

      aici în România vor veni omuleții in alb ca pinguinii, sa ne cate pe aia neintepati !!!

      Apreciază

  5. Felix said, on februarie 6, 2022 at 5:04 pm

    Programul de Control şi Dezinformare

    Pentru a înţelege mai bine acest „Program de Control şi Dezinformare” instituit de clasa politică a epocii cu ajutorul specialiştilor guvernamentali în „spălarea pe creier”, e bine să abordăm în acest punct principalele linii directoare de fond. Veţi constata că acest „Program” este exact acelaşi care încă se mai întrebuinţează şi în zilele noastre:

    1. a crea o problemă acolo unde nu există, cu ajutorul Mijloacelor Oficiale de Informare favorabile guvernului şi al finanţelor obţinute de la băncile asociate cu Noua

    Ordine Mondială;

    2. a da problemei respective o dimensiune religioasă, indiferent din ce sursă;

    3. a amplifica disproporţionat aceeaşi problemă, făcându-i pe oameni să creadă că universul cotidian a ajuns dintr-o dată în pericol;

    4. a convinge populaţia, cu ajutorul psihiatrilor, al sociologilor, al politologilor recunoscuţi, că religia înseamnă „fanatism”;

    5. a da în mare măsură publicităţii presupusele incidente religioase, astfel încât să se demonstreze că vieţile oamenilor sunt în pericol, fiind necesară intervenţia autorităţilor guvernamentale;

    6. a aduce la locul incidentelor forţe masive (disproporţionate) de poliţişti şi militari – forţe speciale – pentru a da iluzia că gruparea religioasă vizată este în realitate foarte periculoasă. A adăuga la toate acestea prezenţa „noilor forţe speciale de intervenţie” – cu uniforme şi echipamente noi – pentru a obişnui publicul cu imaginea lor, în vederea unor intervenţii asemănătoare din viitor;

    7. apoi, în continuare, prin intermediul unor politicieni aleşi cu mare atenţie, a determina populaţia să-şi hărţuiască reprezentanţii parlamentari spre a obţine noi legi pentru a-şi proteja familia şi bunurile contra oricărei grupări sau a oricărei credinţe religioase nerecunoscută de către guvern.

    Toate acestea se numesc „spălare pe creier” şi au fost implantate în America în anii 1960.

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/14/protocolul-de-la-toronto/

    Apreciază

  6. Felix said, on februarie 6, 2022 at 6:21 pm

    Mesajul” adus de OZN-uri este de natură să pregătească lumea pentru aparitia lui Antihrist! “Mântuitorul” omenirii apostaziate soseste pentru a stăpâni lumea. Se prea poate sa soseasca chiar din văzduh, pentru a imita mai bine venirea Mântuitorului (Matei 24, 30; Fapte 1, 11):
    „Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer astfel va și veni precum L-ați văzut mergând la cer”
    (Fapte 1, 9-11; Luca 24, 51).

    👇
    Sfantul Gavriil Georgianul:

    „În vremurile lui antihrist cea mai puternică ispită va fi așteptarea mântuirii din cosmos, de la „umanoizi” și „extratereștri”, care sunt de fapt măști ale diavolilor. Nevoitorul rugăciunii să privească atunci arareori către cer, fiindcă semnele vor putea fi înșelătoare, iar el s-ar putea pierde”.
    POVEȚE DUHOVNICEȘTI
    https://monkgabriel.ge/rom/povete.htm
    👇
    A se vedea ultimul paragraf din articolul de mai jos:

    „Adepții noii mișcări religioase Raeliene numesc Ambasada extratereștrilor „al Treilea templu” și spun că există pentru a sprijini un contact oficial cu Elohim extraterestru și mesagerii principalelor religii de la „Noul Ierusalim”.

    https://detailedpedia.com/wiki-Third_Temple

    Apreciază

  7. Felix said, on februarie 6, 2022 at 6:38 pm

    Pe 21 ianuarie 2022 a fost publicat un studiu intitulat „Suprimarea imună înnăscută prin vaccinarea ARNm SARS-CoV-2: Rolul G-quaduplexelor, exozomilor și microARN-urilor” care prezintă o serie de date conform cărora modificările genetice cauzate de vaccinurile ARNm au o varietate de efecte asupra sănătății umane.
    Potrivit datelor studiului, publicate de Dailyexpose.uk, cei complet vaccinați sunt expuși riscului de a dezvolta o nouă formă de sindrom de imunodeficiență dobândită (SIDA).

    New Scientific Study finds that the Covid-19 Vaccines are causing a new form of Acquired Immunodeficiency Syndrome – The Expose
    https://dailyexpose.uk/2022/01/30/new-study-finds-covid-vaccines-damage-immune-system/
    👇
    Suprimarea imună înnăscută prin vaccinările ARNm SARS-CoV-2:
    Rolul G-quadruplexes, exozomi și microARN
    https://www.researchgate.net/publication/357994624_Innate_Immune_Suppression_by_SARS-CoV-2_mRNA_Vaccinations_The_role_of_G-quadruplexes_exosomes_and_microRNAs

    Apreciază

  8. Felix said, on februarie 6, 2022 at 7:28 pm

    A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestră în marile oraşe ale lumii. Se mizează pe faptul că ţările care deţin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apăra de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile faţă de adevăratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbră.

    Subliniem aici că tema unui atac extraterestru simultan în marile oraşe ale lumii apare aproape obsesiv în filmele de la Hollywood. În urma unui astfel de atac toate ţările mari, SUA, China, Rusia etc., colaborează între ele atacându-i pe extratereştrii cu armele de care dispun. Fără nici un rezultat. Când situaţia pare a fi disperată apare El – unicul Salvator. Vedem cum prin astfel de filme ni se oferă de fapt modele de gândire. Suntem antrenaţi să ne temem de un atac extraterestru, suntem antrenaţi să îi ripostăm în forţă şi apoi să aşteptăm apariţia unui salvator unic. Şi aceasta este tot o formă de control mental.

    Scopul este să fie anihilată orice formă de opoziţie faţă de Noua Ordine Mondială. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gândurivor putea fi transmise prin reţelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice şi vor pătrunde în orice echipament care conţine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populaţiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi uşor împinşi la un val de sinucideri, violenţe şi nebunie.

    Am fost întrebat de multe ori când se vor petrece toate acestea. După ce va fi creată o criză economică, care îi va forţa pe oameni să îşi cheltuiască toate rezervele de bani. Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi electronice astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui.După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore apariţia unui salvator care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul propriei libertăţi. Un principiu similar a fost aplicat în URSS.

    https://apologeticum.ro/2009/02/proiectul-nasa-blue-beam-simularea-holografica-a-venirii-salvatorului-noii-ordini-mondiale/

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.