SACCSIV – blog ortodox

Majoritatea pacienților spitalizați cu COVID sunt vaccinați, arată un raport

Posted in Coronavirus, SPITALUL, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on ianuarie 28, 2022

NATURAL NEWS: Majority of hospitalized COVID patients are fully vaccinated, report reveals

Majoritatea pacienților spitalizați cu COVID sunt complet vaccinați, arată un raport

De Mary Villareal, 26 Ianuarie 2022, Natural News

Oficialii din Statele Unite dau în continuare vina pe persoanele nevaccinate pentru creșterea ratei de spitalizare cauzate de coronavirusul Wuhan (COVID-19). În realitate însă, multe spitale din întreaga lume constată că majoritatea pacienților pozitivi la COVID sunt cei care și-au făcut deja două doze de vaccin, iar unii dintre ei și-au făcut chiar și doze booster.

Datele din Ontario, Canada, au arătat că majoritatea celor diagnosticați cu COVID-19 sunt persoane complet vaccinate. Potrivit datelor din 14 ianuarie privind spitalele din această provincie, în secția de terapie intensivă au existat 185 de persoane complet vaccinate diagnosticate cu COVID, față de 168 de persoane nevaccinate. De asemenea, au existat 2.035 de persoane complet vaccinate spitalizate cu COVID (excluzându-le pe cele aflate la terapie intensivă), față de doar 686 de persoane nevaccinate.

Datele oficiale au arătat, de asemenea, că aproape 90 la sută dintre locuitorii din Ontario cu vârsta de 12 ani și peste, sunt deja complet vaccinați, dar definiția guvernamentală a vaccinării complete s-ar putea schimba dacă și când dozele booster vor deveni obligatorii. (Legat de acest subiect: Datele guvernamentale din Marea Britanie dovedesc că răspândirea COVID-19 are loc în principal în rândul cetățenilor vaccinați).

Mass-media din Canada s-a grăbit să raporteze creșterea ratelor de spitalizare, dar nu a reușit să indice cine sunt cei care sunt internați. Într-un articol publicat pe 12 ianuarie, de exemplu, un post de știri a relatat că peste 500 de locuitori din Ontario pozitivi la COVID au fost trimiși la terapie intensivă, iar peste 3.400 au fost spitalizați.

Raportul, care citează date de la Ministerul Sănătății, a precizat că 54% dintre aceștia au fost internați solicitând tratament pentru COVID-19, în timp ce 45% au fost internați din alte motive, dar au fost depistați pozitiv la acest virus. În timp ce informațiile prezentate au fost importante, ceea ce lipsește cu desăvârșire din poveste este statutul de vaccinare al pacienților. (Legat de acest subiect: Studiile arată că persoanele vaccinate răspândesc boala… Ar trebui ca cei recent vaccinați să fie puși în carantină pentru a preveni apariția unor epidemii?)

Deși informațiile personale ar trebui să rămână private, este nejustificat faptul că guvernul și mass-media să lase pacienții nevaccinați să poarte toată vina în ceea ce privește răspândirea virusului – mai ales atunci când persoanele complet vaccinate se pot infecta, răspândi și îmbolnăvi din cauza aceluiași lucru.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului canadian al Sănătății, Alexandra Hikene, a declarat că ministerul evaluează în prezent necesitatea de a actualiza raportarea pentru a face distincția între decesele cauzale și incidentale legate de COVID-19.

Oamenii pot răspândi COVID-19 și după ce au fost vaccinați

În iulie 2021, Rochelle Walensky, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), a anunțat că boala COVID este o ‘pandemie a celor nevaccinați’. Dar defectele logicii sale au devenit expuse la o scară terifiantă. Riscurile păreau să fi crescut pentru toată lumea. Nu mai poate fi negat faptul că acest COVID a devenit, de asemenea, o pandemie a celor vaccinați.

În condițiile în care datele arată că două doze de vaccin pot permite în continuare apariția frecventă a unor infecții și o răspândire rapidă a bolii, se pare că doza anterioară de COVID ar oferi mai multă protecție.

Aproximativ 150 de milioane de adulți americani nu și-au făcut doza booster. Având în vedere că persoanele din acest grup sunt mai puțin protejate, ele prezintă totuși un risc mai mare de a transmite boala copiilor nevaccinați, sau adulților nevaccinați și celor vulnerabili din punct de vedere imunologic. De asemenea, aceștia sunt mai predispuși să transmită coronavirusul între ei. (Legat de acest subiect: Persoanele vaccinate sunt la fel de susceptibile să răspândească varianta delta ca și cele nevaccinate, potrivit unui studiu).

Persoanele complet vaccinate ar putea fi în continuare expuse unui risc minim de a se îmbolnăvi grav sau de a muri din cauza COVID-19. Dar zonele puternic vaccinate ar putea, de asemenea, să vadă sistemele spitalicești copleșite din cauza variantei omicron foarte infecțioase. Acest scenariu ar putea fi deosebit de periculos dacă milioane de persoane ar avea nevoie de îngrijiri spitalicești în același timp.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe informații despre modul în care cei vaccinați răspândesc COVID-19.

https://www.brighteon.com/fda0b8a8-f1f7-4793-b54d-18182e7025fa

Acest videoclip este de pe canalul ZBestNews pe Brighteon.com.

Vizitați Pandemic.news pentru mai multe știri legate de pandemia de coronavirus.

Sursele includ:

NaturalHealth365.com

TheAtlantic.com

Brighteon.com

 

Tagged with: ,

Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.