SACCSIV – blog ortodox

Proteste violente în Ucraina: Oamenii au încercat să intre cu forța în Parlament

Posted in proteste, Ucraina by Vali on ianuarie 26, 2022

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/foto-video-proteste-violente-in-ucraina-oamenii-au-incercat-sa-intre-cu-forta-in-parlament-1815265

Proteste violente în Ucraina: Oamenii au încercat să intre cu forța în Parlament. Foto: Profimedia Images

Protest violent la Kiev. Mai mulți protestatari au intrat să intre în clădirea Parlamentului, iar forțele de ordine au ripostat, potrivit 112 Ukraine.

Credit line: Profimedia

Credit line: Profimedia

Credit line: Profimedia

Proteste violente în Ucraina: Oamenii au încercat să intre cu forța în Parlament. Foto: Profimedia Images

Credit line: Profimedia

Credit line: Profimedia

Cel puțin 2 persoane au fost reținute în urma incidentelor. Jurnaliștii și protestatarii au fost blocați în clădirea Parlamentului, pe durata protestului.

Acesta a izbucnit din cauza unei legi privind casele de marcat obligatorii. Micii comercianți sunt nemulțumiți de această lege și mulți spun că își vor închide afacerile.

Rada (parlamentul Ucrainei) a adoptat anul trecut un proiect de lege care obligă mai multe întreprinderi mici să folosească casele de marcat începând cu ianuarie 2022 și să se asigure că toate plătesc taxe.

Dar mii de mici antreprenori au protestat în repetate rânduri fațp de această lege. Ei spun că obligativitatea caselor de marcar vor împovăra firmele mici și mijlocii, care sunt deja dezavantajate față de marii comercianți.

Oamenii au anunțat că se vor aduna din nou mâine dimineață în fața Parlamentului pentru un nou protest.

Editor : M.B.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian Daniel said, on ianuarie 27, 2022 at 11:13 am

    Dincolo de ceea ce se intampla in Ucraina si asa-zisul conflict cu Rusia, tare mi-e teama ca Romania va deveni prima tara care va fi ocupata de trupe straine pe timp de pace. Tara noastra va ajunge o garnizoana militara multinationala, cu tot felul de trupe straine (a se citi mercenari) care vor stationa pe aici in diferite zone, vom fi sub ocupatie totala si directa sub masca apararii contra Rusiei, Nu cred ca trebuie sa va mai explic ce inseamna o atare situatie spre care ne indreptam, observati cum este data tara pe mana ocupantilor straini de catre guvernantii tradatori, fara ca poporul sa fie consultat. Aceasta este situatia reala si de facto, spre asta mergem acum. Ca sa va faceti o mica imagine, ganditi-va doar ce s-a intamplat in Ierusalimul ocupat de hoardele cruciatilor latini care chipurile mergeau sa lupte cu musulmanii si sa apere Locurile Sfinte. Aceasta este principala noastra problema, peste Romania se va abate ceva mai grozav decat un razboi, deschideti ochii si vorbiti despre asta. Toti cei din fruntea tarii se intrec sa faca „oferte” trupelor straine sa vina aici, voi realizati asta la adevarata dimensiune? Dar nimeni nu zice nici pâs despre asta…

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.