SACCSIV – blog ortodox

OMS Europa: Peste 50% dintre europeni vor fi infectati cu Omicron în următoarele șase până la opt săptămâni. Valul uriaș va duce la prăbușirea sistemelor medicale din întregul continent. Cel mai letal va fi in tarile cu vaccinare scăzuta din Europa Centrală și de Est

Hans Kluge, director OMS Europa

SMART RADIO: OMS: Un „val uriaș”, provocat de Omicron, va duce la prăbușirea sistemelor medicale din întreaga Europă

Un „val uriaș” de infectări cu Omicron va duce la prăbușirea sistemelor de sănătate din Europa, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, care avertizează că mai mult de jumătate din populația continentului va fi infectată cu noua tulpină în următoarele două luni.

Hans Kluge, directorul OMS Europa, spune că regiunea a înregistrat peste 7 milioane de cazuri noi în prima săptămână a anului 2022, dublu față de media celor două săptămâni anterioare.

Omicron este acum prezentă în 50 din cele 53 de state ale Europei și devine dominantă în tările din Vestul continentului. „În acest ritm, mai mult de 50% din populația din regiune va fi infectată cu Omicron în următoarele șase până la opt săptămâni”, spune Kluge – o rată de transmitere pe care a descris-o ca fiind fără precedent.

Impactul ar fi cel mai letal acolo unde ratele de vaccinare sunt mai scăzute, cum ar fi Europa Centrală și de Est, avertizează Kluge, care este „profund îngrijorat” de faptul că, pe măsură ce varianta se deplasează spre est, „nu am observat încă în totalitate impactul său în țările în care nivelurile de vaccinare sunt sunt mai mici și unde vom avea boli mai severe la cei nevaccinați”.

Rate mari de spitalizare pentru nevaccinați

În Danemarca, unde cazurile Omicron „au explodat în ultimele săptămâni”, rata de spitalizare Covid-19 pentru pacienții nevaccinați, în săptămâna Crăciunului, a fost de șase ori mai mare decât în cazul celor complet vaccinați.

Vaccinurile au oferit „o protecție bună” împotriva formelor severe și a deceselor, dar creșterea numărului de internări este o „provocare pentru sistemele de sănătate și furnizarea de servicii în multe țări”, spune el.

Țările care nu sunt încă afectate de Omicron au „o fereastră de oportunitate de a acționa acum”, prin protejarea celor mai vulnerabili.

Trebuie impuse măsuri suplimentare

Guvernele acestor țări ar trebui să impună purtarea măștilor de înaltă calitate în toate spațiile închise și să se asigure că vaccinurile sunt administrate în continuare, în special în sectoarele sănătății și serviciilor esențiale, potrivit oficialului OMS.

În legătură cu decizia mai multor guverne europene de a scurta perioada de carantinare pentru a preveni oprirea economiilor, Kluge spune că astfel de decizii ar trebui luate „doar atunci când sunt esențiale pentru a menține continuitatea serviciilor critice”.

Perioadele mai scurte de izolare și carantină ar trebui, de asemenea, să fie condiționate de testele negative, spune el, adăugând că, în general, toate deciziile „trebuie luate prin analiza atentă a riscurilor și beneficiilor unei astfel de decizii”.

Sursa: https://www.theguardian.com/world/live/2022/jan/11/covid-news-live-pfizer-says-omicron-specific-vaccine-could-be-available-by-march-mexico-president-tests-positive-again?page=with:block-61dd67238f080fb79c02df76#block-61dd67238f080fb79c02df76

 

Tagged with: , , ,

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. noname 7 said, on ianuarie 11, 2022 at 9:05 pm

    Vor să-l îngroape pe Lenin. După ce acesta va fi îngropat, va veni Antihristul, spun profețiile!
    https://mantuireaorg.blogspot.com/p/mesaj-pentru-abonati.html

    Apreciază

    • Mani said, on ianuarie 12, 2022 at 10:26 am

      Ce am mai râs de cea mai nouă minciună din seria Covrig !!!!
      E veche intenția cu mumia din Piața Roșie…Însă e actual strigătul romanilor de acum 2300 de ani, cu actualizarea numelui: Hanibal/ antihrist ante portas !!!
      După asta, 1260 de zile și se arată Mântuitorul nostru !!!! Am scăpat !!!!

      Apreciază

      • noname 7 said, on ianuarie 12, 2022 at 10:44 am

        Stiu ca si in trecut s-a discutat despre ingroparea lui Lenin, dar Dumnezeu i-a oprit. Sa ne rugam cu staruinta, sa-i orpeasca si de data asta, ca nu suntem pregatiti pentru Venirea Domnului

        Apreciază

      • Mani said, on ianuarie 12, 2022 at 5:13 pm

        noname,
        Pregătiți n-o să fim niciodată……Să dea Domnul să trecem cu bine și zilele alea,cele mai rele din istorie ! Să vedem luminoasa și mult dulcea zi a victoriei lui Hristos asupra tuturor vrășmașilor Lui și ai noștri !!!!!!

        Apreciază

  2. scortisoara said, on ianuarie 11, 2022 at 9:14 pm

    Îl aștept cu țuica fiarta cu piper și șorici … ( pe omicron)

    Apreciază

  3. Felix said, on ianuarie 11, 2022 at 9:36 pm

    Oficiali din domeniul „sănătății” din statul Washington au depus un proiect de lege care ar trimite trupe de „forță majora” pentru a identifica și „aresta” membrii familiilor nevaccinate.
    În timpul unei reuniuni recente pe Zoom, Consiliul de Stat al Sănătății de la Washington și-a prezentat agenda propusă, numită WAC 246-100-040, care ar modifica legislația statului pentru a obliga pe toti locuitorii orasului de până la cinci ani să fie retinuti de stat și transportați în tabere Covid pentru a fi tratati de infectia covid.

    Washington State to launch strike force teams to “involuntarily detain” anyone who isn’t vaccinated… covid internment camps already active – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-01-11-washington-strike-force-teams-involuntarily-detain-unvaccinated.html#
    👇
    Parintele Sava Achilleos:
    „Antihristul va prelua conducerea absoluta a sănătății (OMS, Ministerele Sanatatii, etc) … Va fi o gripă care va veni. Va arăta ca o gripa. Va fi un virus patentat.
    Vă recomand să evitați orice tip de vaccinare. Vor sa foloseasca armata pentru vaccinare…
    Cei care vor refuza sa fie vaccinați vor fi izolați in campusuri speciale….”
    (cuvant rostit în anul 2007)

    Apreciază

  4. Felix said, on ianuarie 11, 2022 at 9:50 pm

    Părintele Nicolai Rogozin spunea că Lenin este asemeni înaintemergătorului lui Antihrist. Dar spunea ca trebuie înmormantat. Va veni timpul şi îl vor înmormânta. Şi în momentul în care îl vor înmormânta în pământ, va veni Antihristul. Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul.
    https://saccsiv.wordpress.com/2014/10/17/video-sarea-pamantului-protoiereul-nicolae-ragozin-si-ceva-despre-vremea-cand-nu-vom-mai-merge-la-biserica-profetie-cand-il-vor-ingropa-pe-lenin-va-veni-antihristul/

    https://www.g4media.ro/parlamentul-rusiei-a-cerut-scoaterea-mormintelor-liderilor-urss-din-piata-rosie-de-langa-kremlin-este-o-blasfemie-piata-rosie-ar-fi-trebuit-eliberata-de-mult-timp-de-acest-complex-de-mormin.html

    Vicepreședintele Dumei de Stat, Boris Chernyshov (LDPR), a propus scoaterea cimitirului memorial din Piața Roșie din Moscova, situată lângă Kremlin, unde sunt îngropate personalități marcante ale URSS și, de asemenea, scoaterea trupului fostului lider sovietic Vladimir Lenin din Mausoleu.

    https://ria.ru/20220103/zakhoroneniya-1766457132.html

    Profetia Părintelui Nicolae Rogozin depre care se vorbește în documentarul „Sarea Pământului” (de la minutul 1:04:47):

    Apreciază

    • minionita said, on ianuarie 11, 2022 at 11:36 pm

      „– Mama, mama ! Copilul meu are sa moara !
      – Cand si cum ?
      – Iata cum. Vezi drobul cel de sare pe horn ?
      – Il vad. Si ?
      – De s-a sui mata, are sa-l tranteasca drept in capul copilului si sa mi-l omoare!
      – Vai de mine si de mine, ca bine zici, fata mea; se vede ca i s-au sfarsit mititelului zilele !
      Si, cu ochii pironiti la drobul de sare de pe horn si cu manile inclestate, de parca le legase cineva, incepura a-l boci amandoua…”

      m-a pocnit si pe mine plansul

      Apreciat de 1 persoană

  5. Dr. Badass said, on ianuarie 11, 2022 at 10:37 pm

    Vaccinații sunt cei cu 3doze iar Nevaccinatii sunt cei cu 2doze iar spitalele ajung să fie pline de ei. Așa că are dreptate tovarășu director.
    După alte cercetări varianta asta este mai molipsitoare dar are efecte mult mai reduse, pentru cei sănătoși și cei care au trecut prin covrig se manifesta ca o răceală ușoară, cu puțină temperatură și câteva zile cu tuse, unii nici atât. Imunitatea naturala și medicația naturală ajută mai mult la evitarea efectelor.
    După cum spune Darwin, selecția speciei, cine este puternic trece nepăsător, cel slab se înțeapă, iar cel ce are credință trece și marea.

    Apreciat de 1 persoană

  6. valuri, valuri said, on ianuarie 11, 2022 at 11:59 pm

    În 2020 nu a existat nici o varinată și nici un val. Variantele au început în valuri în 2021 odată cu efectele adverse. Și totul s-a bazat pe niște predicții care niciodată nu s-au adeverit.

    Apreciază

  7. gheorghe said, on ianuarie 12, 2022 at 6:39 am

    Ce scenariu fac ei si il anunta drept „estimare”!
    Fata de idiot a astuia din poza cu OMS european…. intelegeti ca sint prea bolnavi ca sa se mai faca bine?
    Bolnavi cu capu’ – porniti sa apere „sistemu” cu plata vietii cui ii asculta!

    Stiti – mortii nu ocupa spitalele, asa ca mai usor e sa fie prostiti sa se inoculeze cu otrava „or”!

    Apreciază

  8. Octavian Athanasiu said, on ianuarie 12, 2022 at 11:58 am

    mai mănîncă mult/multă vreme căcat ăștia ?! tregeți apa după ei. Toate sunt in mâna lui Dumnezeu ! asta nu au îvățat. să nu-i resuscitați gură la gură !!!

    Apreciază

  9. geo said, on ianuarie 12, 2022 at 12:51 pm

    https://playtech.ro/stiri/afacerea-de-milioane-de-euro-a-lui-catalin-botezatu-in-ce-si-a-bagat-banii-in-dubai-443419

    https://playtech.ro/stiri/ce-face-catalin-botezatu-de-revelion-pentru-a-avea-bani-si-noroc-poti-face-si-tu-la-fel-447483

    https://playtech.ro/stiri/imagini-unice-cu-burlacul-catalin-botezatu-in-vacanta-de-revelion-locatia-de-vis-in-care-orice-roman-isi-doreste-sa-ajunga-macar-o-data-in-viata-foto-si-video-exclusiv-448525

    Adevarul e ca dupa un tun de cateva milioane de euro, unii vorbresc doar de 16, este nevoie de odihna binemeritata…in locuri unde romanii de rand, care incep sa se sinucida la vederea facturilor de energie electrica si gaze, nici macar nu isi imagineaza ca pot ajunge vreodata…

    Apreciază

  10. Alexandra B. said, on ianuarie 12, 2022 at 4:17 pm

    „De ce ţi-e frică, de aia nu scapi!”
    “Şi-a căutat-o cu lumânarea!”
    Cum explicăm aceste zicale?
    Autoprofeţia împlinită, întâlnită în toate ariile vieţii, este o predicţie care devine realitate din cauza faptului că simpla predicție a fost făcută. Acest lucru se întâmplă deoarece credințele/convingerile noastre ne influențează comportamentele şi acțiunile care ne conduc către ceea ce am gândit că se va întâmpla.”
    Depinde de noi sa tinem mintea si inima la Dumnezeu si sa nu primim asemenea „predictii” .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.