SACCSIV – blog ortodox

Vietnamul ne oferă viitorul în vaccinare: Noul certificat COVID-19 arată că sunt necesare… 7 injecții!

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare in masa by Vali on ianuarie 10, 2022

Sursa: https://www.ziuanews.ro/externe/vietnamul-ne-ofer-viitorul-n-vaccinare-noul-certificat-covid-19-arat-c-sunt-necesare-7-injec-ii-1567770?fbclid=IwAR1vmxM8YKH0eZN3Gu8vBzu2FezTqDdC6YFdlvJRstIF4H6szfsng6d4gMo

Injecția de bază, injectarea de rapel și injecția suplimentară sunt incluse în certificatul de primire a noului vaccin COVID-19 eliberat la începutul anului 2022 de către Ministerul Sănătății din R.S. Vietnam.

Astfel pe 7 ianuarie, Ministerul Sănătății a emis Hotărârea Nr.43/QD-BYT prin care se îndrumă organizarea unei ședințe de vaccinare COVID-19 și o mostră de certificat de vaccinare împotriva COVID-19. În consecință, certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 va avea 3 secțiuni. Când oamenii se vaccinează, li se va elibera un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 cu detalii despre injecții. Mai exact, doza de bază cu 3 injecții, o doză suplimentară de o injecție și în final o doză de rapel cu alte 3 injecții. În prezent, există o situație în care oamenii au fost vaccinați, dar nu au, sau nu li s-a acordat un certificat de vaccinare împotriva COVID-19.

Conform reglementărilor Ministerului Sănătății, toate persoanele care au fost vaccinate împotriva COVID-19 vor primi un certificat de vaccinare cu informații complete despre momentul injectării, numele celui care a făcut operațiunea, numele vaccinului injectat. „Pe lângă toate acestea se aplică și ștampila de certificare prin implementarea unității de imunizare. Prin urmare, dacă oamenii au finalizat vaccinarea, dar nu li s-a eliberat sau nu li s-a eliberat un certificat, trebuie să contacteze locul unde aceștia au fost vaccinați pentru îndrumare în această problemă”, se mai arată în comunicatul MS din Vietnam.

Marian Gârleanu

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on ianuarie 10, 2022 at 12:28 pm

    Ca sa știm cum stam

    Apreciază

  2. Alin Razvan said, on ianuarie 10, 2022 at 2:14 pm

    Exact cum a spus pr Elpidie!!! Cu adevarat acest pr Elpidie e proorocul vremurilor de pe urma!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Felix said, on ianuarie 10, 2022 at 3:18 pm

    Paul Kingsnorth:
    de ce am schimbat pozitiile în războiul vaccinarii

    „Conversam despre crearea unei societăți în care mai putem accesa multe dintre serviciile ei doar cu un pașaport digital ceea ce implica faptul că am achiesat definitiv la un anumit antidot – acesta este trecerea Rubiconului”.

    (Expresia „Trecerea Rubiconului” înseamnă a depăși un punct fără întoarcere și se referă la traversarea râului de către Iulius Cezar în anul 49 î.Hr., lucru care a fost considerat o declarație de război).

    „Este teama indusa de galopantul control autoritar. Iar frica în sens mai larg… este o tendință preexistentă, pe care am putea-o vedea cu toții, care ne conduce către controlul tehnologic, monitorizare și conformism obedient în societate. Utilizarea a orice, de la social media, la aplicații pentru smartphone-uri, la algoritmi, la inteligență artificială, pentru a ne împinge spre o „societate a mașinii”, in care este controlată, monitorizată toată lumea. Și pare să fie creata în mod eficient o lume inteligentă în care totul va fi conectat online, inclusiv corpurile noastre și inclusiv casele noastre. Chestia asta e pe ordinea de zi de foarte mult timp, nu există niciun secret in privinta asta. Asta se întâmpla oricum, asta e direcția în care ne indreptam”

    „Nu e nevoie sa dam curs teoriei conspirație pentru a vedea că modul în care suntem controlati, prin tehnologie, prin vaccin, prin legi autoritare și coduri QR pe care trebuie să ni le scaneze pentru a merge la job, toate aceste lucruri ne duc într-o „normalizare” a noastră ca membri supusi si digitalizati ai societății. Și ne îndreptăm spre… o „Chinaficare” dupa China a Occidentului, prin inregimentarea într-un sistem de credit social. Și dacă oamenii și-au normalizat acum scanarea smartphone-ului pentru a merge oriunde cu codul QR care le spune că sunt sănătoși, ce se va mai adauga la asta? Detaliile personale (ID) de conectare on line? Sau va fi vorba si de profilul fiecaruia din social media, pentru a putea fi monitorizati dacă spunem ceva rău despre sistem și ne revoltam?”

    „Nu m-am gândit niciodată că vom fi în situația de a fi nevoiți să susținem că nu ar trebui să izolăm in lock down o treime din populatia planetei sau din cultura noastră, din motive medicale. Sau, într-adevăr, să susținem că nu ar trebui să cenzuram mass-media, astfel încât să acoperim deciziile periculoase. Seamănă puțin cu conversația în curs despre libertatea de exprimare, despre care cred că am crezut cu toții că a fost rezolvată și apoi s-a dovedit a nu fi. Deci, este aproape ca si pierduta. Pentru că, cumva, pe măsură ce structurile sociale se descompun, iese la iveală dorința sălbatică de război și autoritarism. In situatii punctuale precum și per ansamblu”.

    „O poveste religioasă leagă o cultură, îi dă o semnificație si un sens. Iar sensul nostru este Revelatia Creștină. Și am început să abandonăm asta în secolul al 18-lea, și ne-am mutat într-o altă poveste cu o altă semnificație simbolică. Și aceasta a fost povestea progresului.
    Asta a început să se descompună într-adevăr în secolul 20. Nu a fost cu adevărat sustenabil să vorbim despre progresul după Holocaust. Deci creștinătatea s-a destrămat ca sursă a noastră de semnificație simbolică. Progresul s-a destrămat ca sursă a sensului nostru simbolic. Deci suntem o societate în Occident care nu mai are o sursă, nu știm cine suntem, nu mai știm în ce să credem”.

    „Nu trebuie să achiesam la ideea că toti care refuza vaccinurile sunt neofasciști. Putem încerca să avem un dialog. Și la nivel personal, asta o poate face toată lumea”.

    Paul Kingsnorth: why I changed sides in the vaccine wars – The Post
    https://unherd.com/thepost/paul-kingsnorth-why-i-changed-sides-in-the-vaccine-wars/

    Apreciază

    • Felix said, on ianuarie 10, 2022 at 6:10 pm

      Suveranul pontif, în vârstă de 85 de ani, a pledat în mai multe rânduri în favoarea vaccinării, pe care a calificat-o drept un ”act de iubire” si soluţia cea mai raţională pentru prevenirea bolii.

      „Ne lăsăm de multe ori condiţionaţi de ideologia momentului, deseori construită pe informaţii nefondate sau pe fapte insuficient documentate”, a adăugat el.

      ”Orice declaraţie ideologică rupe legăturile dintre raţiunea umană şi realitatea obiectivă a lucrurilor. Pandemia, dimpotrivă, ne impune un fel de ‘cură de realitate’, care ne cere să privim problemele în faţă şi să adoptăm soluţiile adecvate pentru a o rezolva”, a mai spus Suveranul pontif.

      https://blacknews.ro/papa-francisc-sustine-vaccinarea-anti-covid/
      Declaratie „ideologica”:

      Prorocul mincinos, prin semne (vaxinuri) și minuni va face ca toți locuitorii pământului să i se închine fiarei întâi (antihristului).

      Prorocul mincinos (fiara a doua) lucreaza cu toată puterea fiarei dintai; și va face ca pământul și locuitorii lui să se închine fiarei dintâi. (Apocalipsa 13:12)

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.