SACCSIV – blog ortodox

FDA admite că medicamentul antiviral oral PAXLOVID de la Pfizer provoacă reacții care pun viața în pericol atunci când este administrat împreună cu alte medicamente comune

Posted in Coronavirus, FDA, Food and Drug Administration, PFIZER by saccsiv on ianuarie 10, 2022

NATURAL NEWS: FDA admits Pfizer’s antiviral drug paxlovid causes life-threatening reactions when taken with common medicines

FDA admite că medicamentul antiviral oral Paxlovid de la Pfizer provoacă reacții care pun viața în pericol atunci când este administrat împreună cu alte medicamente comune

De Matthew Davis, 03 Ianuarie 2022, Natural News

getty Expensive healthcare

Medicamentul antiviral pe cale orală, paxlovid, care a fost dezvoltat de Pfizer pentru a trata coronavirusul Wuhan (COVID-19), poate provoca efecte grave, sau care pun viața în pericol, atunci când este utilizat împreună cu medicamente comune. De asemenea, pilula nu este recomandată persoanelor cu afecțiuni renale sau hepatice severe.

La 22 decembrie, Food and Drug Administration (FDA) a acordat autorizația de utilizare de urgență pentru paxlovid. Se presupune că medicamentul împiedică pacienții cu COVID care au simptome inițiale, să dezvolte forme grave ale bolii și să fie spitalizați. Dar agenția admite acum că medicamentul poate fi fatal atunci când este utilizat împreună cu alte medicamente uzuale, cum ar fi statinele, anticoagulantele și unele antidepresive.

Paxlovid este recomandat pacienților cu vârsta de 12 ani și peste, cu simptome ușoare până la moderate de COVID-19.

Patrizia Cavazzoni, directorul pentru evaluarea și cercetarea medicamentelor din cadrul FDA, a declarat că acordarea EUA pentru paxlovid va oferi un nou instrument de combatere a virusului pe măsură ce apar noi variante. „Paxlovid promite să facă tratamentul antiviral mai accesibil pacienților care prezintă risc de evoluție către COVID 19 sever”, a declarat Cavazzoni.

În noiembrie, administrația Biden achiziționase deja aproximativ 10 milioane de cure de paxlovid. Ea a încheiat un acord cu Pfizer în valoare de 5 miliarde de dolari.

Cocteilul paxlovid este alcătuit din două comprimate de antiviral nirmatrelvir și un comprimat de ritonavir. Ritonavirul suprimă o enzimă hepatică cheie numită CYP3A, care metabolizează multe medicamente, inclusiv nirmatrelvirul. Dar atunci când tratamentul cu paxlovid este asociat cu alte medicamente care sunt, de asemenea, metabolizate de enzima CYP3A, componenta ritonavir poate crește până la niveluri toxice medicamentele administrate împreună.

Pfizer a anunțat în decembrie că pilula poate reduce riscul de spitalizare și deces cu 89% atunci când este luată de cei care prezintă simptomele COVID-19. Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a declarat pe 8 decembrie pentru CNBC că transporturile de pilule au ajuns deja în Statele Unite.

Se spune că Paxlovid este eficient atunci când este luat de un suspect pozitiv la COVID-19 în termen de trei zile. Datele sugerează, de asemenea, că va fi eficientă în combaterea variantei omicron. Dar medicii și cercetătorii sunt de acord că pilula nu va opri transmiterea virusului COVID. (Legat de acest subiect: Pfizer, Merck lansează teste pentru noi medicamente orale pentru COVID-19 pe care va trebui să le luați FIIND VACCINAȚI).

Unii medici și-au exprimat, de asemenea, îngrijorarea că disponibilitatea medicamentului oral îi va îndepărta pe oameni de la vaccinare. Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), milioane de americani rămân nevaccinați.

Marea Britanie aprobă utilizarea celei de-a doua pilule orale anti COVID-19

Între timp, autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie a aprobat, de asemenea, utilizarea paxlovidului. Potrivit Agenției de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor de Sănătate (MHRA), paxlovid poate fi administrat persoanelor cu vârsta de 18 ani și peste, care prezintă simptome ușoare până la moderate, și care riscă să dezvolte o formă gravă a bolii.

Pentru cei care sunt deosebit de vulnerabili la COVID-19 „acest tratament ar putea salva vieți”, a declarat June Raine, director executiv al MHRA.

Varianta de coronavirus omicron care se răspândește rapid în Marea Britanie a restrâns disponibilitatea opțiunilor de tratament eficiente. Varianta are mutații care pot eschiva efectele protectoare ale anticorpului monoclonalronapreve al Roche/Regeneron, utilizat de ceva timp în țară.

Paxlovid este al doilea antiviral oral care a fost aprobat condiționat pentru utilizare în Regatul Unit. Molnupiravirul de la MSD/Ridgeback a fost, de asemenea, autorizat la 4 noiembrie 2021. Ambele sunt folosite pentru a trata persoanele la domiciliu și ambele medicamente trebuie administrate în termen de cinci zile de la apariția simptomelor.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre efectele secundare ale vaccinului anti COVID-19 de la Pfizer.

Acest videoclip este de pe canalul Journey of Adam de pe Brighteon.com.

Aflați adevărul despre tratamentele actuale împotriva coronavirusului și efectele secundare ale acestora pe BadMedicine.news.

Sursele includ:

TheEpochTimes.com

NBC.News.com

Politico.eu

Brighteon.com

 

Tagged with: , , ,

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. asigurări said, on ianuarie 10, 2022 at 10:16 pm

    CEO-ul asigurărilor de viață din Indiana, SCOTT DAVISON, spune că decesele au crescut cu 40% în rândul persoanelor cu vârste între 18 și 64 de ani.

    Șeful companiei de asigurări OneAmerica cu sediul în Indianapolis, a declarat că rata mortalității în rândul persoanelor de vârstă activă, a crescut cu 40% față de nivelurile de dinaintea pandemiei.

    Vedem, chiar acum, cele mai mari rate de mortalitate pe care le-am văzut vreodată în istoria acestei afaceri – nu doar la OneAmerica”, a declarat directorul general al companiei, Scott Davison, în timpul unei conferințe de presă online săptămâna aceasta. „Datele sunt aceleași pentru fiecare companie din cadrul afacerii respective.”

    OneAmerica este o companie de asigurări de 100 de miliarde de dolari, care din 1877 are sediul central în Indianapolis. Compania are aproximativ 2.400 de angajați și vinde asigurări de viață, inclusiv asigurări de viață de grup angajatorilor din sectorul de stat.

    Davison a spus că creșterea numărului de decese reprezintă „numere uriașe, uriașe” și că nu mor persoanele în vârstă, ci „în primul rând persoanele cu vârsta de muncă, cuprinsă între 18 și 64 de ani” care sunt angajații companiilor care au planuri de asigurare de viață de grup prin OneAmerica.

    „Și ceea ce am văzut doar în al treilea trimestru, și vedem că se continuă și în al patrulea trimestru, este că ratele de deces au crescut cu 40% față de ceea ce erau înainte de pandemie”, a spus el.

    „Doar pentru a vă face o idee despre cât de grav este, o catastrofă de trei sigma, sau o catastrofă care are loc odată la 200 de ani, ar reprezenta o creștere (a deceselor) cu 10% față de perioada pre-pandemie”, a spus el. „Așadar, 40% este pur și simplu nemaiauzit.”

    Davison a fost unul dintre cei câțiva lideri de afaceri care au vorbit în timpul conferinței de presă on line din 30 decembrie, care a fost organizată de Camera de Comerț din Indiana.

    Majoritatea cererilor pentru decese depuse, nu sunt clasificate drept decese cauzate de COVID-19, a spus Davison.

    „Ceea ce ne arată datele, este că decesele care sunt raportate ca decese COVID, subestimează foarte mult pierderile reale prin deces din cauza pandemiei, în rândul persoanelor cu vârsta de muncă. S-ar putea să nu fie trecut COVID pe certificatul lor de deces, dar decesele au crescut pur și simplu la cifre uriașe.”

    El a spus, în același timp, că compania observă o „creștere” a cererilor de invaliditate, spunând că la început au fost cereri de invaliditate pe termen scurt, iar acum creșterea este a cererilor de invaliditate pe termen lung.

    Pentru OneAmerica, ne așteptăm ca costurile acestea să depășească cu mult 100 de milioane de dolari, iar aceasta este cea mai mică afacere a noastră. Deci are un impact uriaș”, a spus el.
    El a spus că costurile vor fi transferate către angajatorii care achiziționează polițe de asigurare de viață de grup, care vor trebui să plătească prime de asigurare mai mari.

    Numărul săptămânal al deceselor raportat de CDC, care reflectă informațiile din certificatele de deces și, prin urmare, au o întârziere de până la opt săptămâni sau mai mult, arată că pentru săptămâna care s-a încheiat pe 6 noiembrie 2021, au existat mult mai puține decese din cauza COVID-19 în Indiana, comparativ cu un an în urmă – 195 versus 336 – dar mai multe decese din alte cauze – 1.350 față de 1.319.

    Cu toate acestea, aceste decese au fost pentru persoane de toate vârstele, în timp ce informațiile la care face referire Davison, au fost pentru persoane de vârstă activă, care sunt angajate ale companiilor, având polițe de asigurare de viață de grup.

    La aceeași conferință de presă la care a vorbit Davison, Brian Tabor, președintele Asociației Spitalelor din Indiana, a spus că spitalele din statul Indiana sunt inundate cu pacienți „cu multe afecțiuni diferite”, spunând „din păcate, sănătatea medie a cetățenilor din statul Indiana a scăzut în timpul pandemiei.”

    Într-un apel de urmărire a situației, el a spus că nu a avut o argumentație care să arate de ce atât de mulți oameni din statul Indiana sunt internați în spital – pentru ce situații sau afecțiuni. Dar el a spus că rata de mortalitate extraordinar de ridicată citată de Davison se potrivește cu ceea ce văd spitalele din stat.

    „Ceea ce pentru mine a fost o confirmare, este mărturia a ceea ce noi vedem în mod direct,…” a spus el.

    Numărul de spitalizări din statul Indiana este acum mai mare decât înainte de introducerea vaccinului COVID-19 cu un an în urmă și, de fapt, este mai mare decât a fost în ultimii cinci ani, a declarat Dr. Lindsay Weaver, medicul șef al statului Indiana, miercuri, într-o conferință de presă cu guvernatorul Eric Holcomb.

    Doar 8,9% dintre paturile de terapie intensivă sunt disponibile în spitalele din statul Indiana, un nivel scăzut pe an și mai mic decât în orice moment în timpul pandemiei. Dar majoritatea paturilor de terapie intensivă nu sunt ocupate de pacienții cu COVID-19 – doar 37% sunt ocupate, în timp ce 54% din paturile de terapie intensivă sunt ocupate de persoane cu alte boli sau afecțiuni.

    Situația on line pentru statul Indiana, arată că media zilnică a deceselor cauzate de COVID-19, se situează la mai puțin de jumătate față de cea cu un an în urmă. În apogeul pandemiei, în urmă cu un an, 125 de persoane au murit într-o singură zi – pe 29 decembrie 2020. În ultimele trei luni, cel mai mare număr de decese într-o singură zi a fost de 58, pe 13 decembrie.

    Apreciază

  2. Un om said, on ianuarie 10, 2022 at 10:35 pm

    Este de la Pfizer, deci este clar despre ce este vorba!

    Apreciază

  3. antivaccin said, on ianuarie 11, 2022 at 1:11 am

    Apreciază

  4. Paul said, on ianuarie 11, 2022 at 2:36 am

    Bieții copii de grădiniță. Începând de lunea viitoare, ministerul Educației vrea să le strice creierele în dezvoltare tintuindu-i în fata unui monitor. Mulți profesori nevaccinati își vor da demisia.
    Unii elevi mari au ajuns analfabeți.

    https://www.edupedu.ro/ministrul-educatiei-incepand-de-lunea-viitoare-intra-in-online-scolile-si-gradinitele-cu-sub-60-dintre-angajati-vaccinati-din-localitatile-cu-incidenta-de-peste-3-la-mie/

    Apreciază

  5. Ines said, on ianuarie 11, 2022 at 4:47 am

    Legendara actrița Brigitte Bardot refuza sa se vaccineze într-o Franța care impune pașaportul de vaccinare
    „Nu vreau sa îmi bag chimicale în corp. Moartea trebuie sa vina într-o zi”

    https://okmagazine.ro/brigitte-bardot-refuza-sa-se-vaccineze-intr-o-franta-care-impune-pasaportul-de-vaccinare-moartea-trebuie-sa-vina-intr-o-zi/a20541771

    Apreciază

  6. gheorghe said, on ianuarie 11, 2022 at 5:21 am

    Mizerie tot cu distrugere genetica: asta fac toate toxinele cu -vir la sfarsit.
    Habar nu au ce e viata da’ pretind ca stiu sa manipuleze sistemul inexistent imunitar; TOATA fiziologia umana si TOATE celule participa la contracararea unei agresiuni si nu doar unele, sau un „sistem”, ca un subansamblu inlocuibil si … „perfectabil”!
    Asa ar vrea acesti mecanici de „sisteme” si lichidatori de oameni!
    Ati vazut ce-a zis judecatoarea Sotomayor (bolsevica) la auderiile Curtii Supreme a SUA?
    Ca omu e o masina care produce virusi… MASINA! Atat a mai ramas din OM!
    Descrierea mecanicista – carne, oase, muci, tendoane si ceva chimie, mecanica, fizica, … putina optica… o masinarie din inventar, pretabila la upgradari trans-humaniste.
    Asta vad satanistii astia, inclusiv cei cu halate albe pe care multi ii cred dimnezei ca au o hartie pe care scrie „medic”. Nu mai sint salvatori, sint fermierei si calai, tehnicieni de service … orice da’ nu binefacatori.

    Apreciază

  7. geo said, on ianuarie 11, 2022 at 8:26 am

    https://flux24.ro/fost-purtator-de-cuvant-al-sts-mi-a-intrat-pensia-la-7-seara-scazuta-cu-134-de-lei-zilele-trecute-mi-a-venit-factura-la-gaz-crescuta-cu-mai-bine-de-o-treime-fata-de-anul-trecut-stii-de-ce-te-inj/

    https://flux24.ro/deutsche-welle-despre-scandalul-djokovici-aminteste-de-vanatorile-de-vrajitoare-din-salem-de-gandirea-magica-dindaratul-executiilor-pe-rug-ale-femeilor-acuzate-in-europa-medievala-de-farmece-orwe/

    https://flux24.ro/laszlo-tokes-suparat-ca-maghiarii-parasesc-romania-de-ce-am-construit-scoli-universitati-biserici-pentru-cine-de-ce-ne-am-luptat-sa-recastigam-cladirile-si-institutiile-noastre-nationalizate-da/

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=86053&title=idiotul-util-care-canta-ode-mineriadei-vesnicul-aplaudac-al-tartorilor-bolsevici-si-neobolsevici-individul-leninist-prescurtat-ctp-daca-djokovic-va-juca-la-australian-open-va-fi-o-victorie-la-scor-a-antivaccinistilor-sa-l-interzicem-tartore-nu-

    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/01/10/peste-o-mie-studii-publicate-in-reviste-medicale-evaluate-de-specialisti-spun-ca-vaccinurile-sunt-periculoase/

    https://trenduri.blogspot.com/2022/01/partea-intunecata-lumii.html

    https://glasul.info/2022/01/10/discriminare-etnica-indreptata-impotriva-romanilor-guvernantii-sunt-de-o-josnicie-incalificabila/

    https://freefrompress.blogspot.com/2022/01/m-am-saturat-de-israel-aproape-ca-de.html

    https://josbotnita.ro/twitter-complice-la-genocid-prin-cenzurarea-unui-studiu/

    Apreciază

  8. geo said, on ianuarie 11, 2022 at 12:48 pm

    https://www.activenews.ro/stiri/Ikea-taie-indemnizatiile-de-boala-pentru-personalul-nevaccinat.-Masura-intra-in-vigoare-saptamana-aceasta-171988

    https://www.activenews.ro/stiri/Testul-RT-PCR-si-a-pierdut-autorizatia-de-utilizare-de-urgenta-a-FDA-la-1-ianuarie-2022.-CDC-recomanda-medicilor-sa-gaseasca-alte-metode-de-diagnosticare-COVID-19-autorizate.-Desi-expirat-el-se-foloseste-inca-in-Romania-171987

    http://tribuna.us/cdc-recunoaste-3-adevaruri-covid-dupa-2-ani-de-minciuni/

    https://www.activenews.ro/stiri/Sorin-Cimpeanu-le-recomanda-parintilor-sa-si-vaccineze-copiii.-Avertismentul-savantului-Saucharit-Bhakdi-si-al-lui-Robert-Malone-Daca-faceti-vaccinul-Covid-copiilor-comiteti-o-crima-Este-un-act-ireversibil-si-ireparabil-171985

    https://www.activenews.ro/stiri/Scolile-care-au-rata-de-vaccinare-mai-mica-de-60-si-functioneaza-intr-o-localitate-cu-rata-de-infectare-mai-mare-de-3-la-mia-de-locuitori-vor-trece-in-online-anunta-Ministrul-Educatiei-171984

    https://www.activenews.ro/opinii/Miron-Scorobete-Atentie-oameni-buni-a-aparut-un-nou-virus-171982

    https://www.activenews.ro/stiri/Cornelius-Florin-Stoica-Arafat-poporul-roman-are-memorie-Revelatia-Zilei-171973

    https://www.activenews.ro/stiri/Nevaccinatul-NOVAK-DJOKOVIC-a-castigat-o-batalie-pentru-intreaga-umanitate.-Victoria-lui-Novak-este-si-victoria-noastra.-Sarbii-si-suporterii-lui-l-au-sarbatorit-pe-strazile-din-Melbourne.-Fotografia-si-Gluma-Zilei-171980

    https://www.activenews.ro/opinii/Lovitura-de-teatru-Austria-vrea-sa-RENUNTE-la-Vaccinarea-Obligatorie.-Dictatura-COVID-crapa-din-toate-incheieturile-171967

    https://basilica.ro/%E2%80%A0-sf-cuv-teodosie-incepatorul-vietii-calugaresti-de-obste-din-palestina-sf-cuv-vitalie/

    Apreciază

  9. geo said, on ianuarie 11, 2022 at 12:58 pm

    Apreciază

  10. geo said, on ianuarie 11, 2022 at 1:02 pm

    Apreciază

  11. geo said, on ianuarie 11, 2022 at 1:10 pm

    Apreciază

  12. geo said, on ianuarie 11, 2022 at 1:13 pm

    Apreciază

  13. geo said, on ianuarie 11, 2022 at 3:02 pm

    https://quoththeraven.substack.com/p/former-uk-vaccine-task-force-chair

    https://www.theepochtimes.com/uk-government-advised-against-4th-ccp-virus-vaccine-dose_4201121.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

    https://www.theepochtimes.com/think-twice-before-you-vaccinate-your-kids-dr-robert-malone-warns-parents-on-covid-19-shots_4193975.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

    https://www.theepochtimes.com/its-time-to-drop-the-hysteria-and-learn-to-live-with-covid_4199776.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

    https://www.zerohedge.com/markets/cure-covid-turning-tv

    https://www.zerohedge.com/covid-19/european-leaders-double-down-demonizing-unvaxxd-jabs-fail-stop-transmission

    https://www.zerohedge.com/political/cdc-director-sheepishly-admits-justice-sotomayor-issued-covid-misinformation-hospitalized

    https://www.zerohedge.com/covid-19/uk-scientist-says-omicron-ray-light-could-help-transform-covid-common-cold

    https://www.theepochtimes.com/covid-19-vaccines-linked-to-change-in-menstrual-cycles-study_4199446.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

    https://www.zerohedge.com/covid-19/uk-study-shows-masks-schools-do-nothing-stop-spread-covid

    https://summit.news/2022/01/07/report-omicron-could-end-up-being-less-deadly-than-seasonal-flu/

    https://www.zerohedge.com/covid-19/south-african-researchers-say-omicron-might-mark-end-covid-pandemic

    https://www.zerohedge.com/covid-19/moderna-ceo-scrambles-sell-more-boosters-omicron-wave-shows-signs-waning

    https://alt-market.us/is-there-a-way-to-prevent-psychopaths-from-getting-into-positions-of-power/

    https://www.zerohedge.com/covid-19/watch-mcdonalds-kiosk-denies-man-service-over-vaccine-status

    https://mises.org/wire/will-artificial-intelligence-create-socialist-paradise

    https://www.mintpressnews.com/lesson-of-covid-people-anxious-isolated-hopeless-less-ready-critical-thinking/279380/

    https://summit.news/2022/01/06/unvaxxed-aussies-told-they-wont-be-allowed-to-exercise-or-go-to-work/

    https://summit.news/2022/01/06/video-cnn-medical-ethics-expert-calls-for-denying-health-insurance-to-unvaccinated-jerks/

    https://www.zerohedge.com/covid-19/uk-takes-foot-throat-european-authoritarians-escalate-attacks-unvaxxd

    https://www.theepochtimes.com/omicron-spreads-faster-than-delta-within-vaccinated-individuals-danish-study_4192825.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

    https://www.theepochtimes.com/britain-temporarily-suspends-pcr-test-for-asymptomatic-ccp-virus-cases_4194656.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

    https://www.zerohedge.com/covid-19/quebec-under-curfew-unvaxxd-banned-buying-booze-marijuana

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.