SACCSIV – blog ortodox

Israelul raportează primul caz de „flurona”, infectare concomitentă cu virus gripal şi coronavirus

Posted in Coronavirus, gripa noua, gripa sezoniera, ISRAEL, vaccinare in masa by Vali on ianuarie 3, 2022

Sursa:https://www.smartradio.ro/israelul-raporteaza-primul-caz-de-flurona-infectare-concomitenta-cu-virus-gripal-si-coronavirus/

Israelul a documentat primul caz de așa-numită „flurona” – o infectare simultană cu coronavirus și virus gripal, potrivit site-ului Ynet.

Dubla infectare a fost identificată pentru prima dată la o femeie care a născut săptămâna asta la Centrul Medical Rabin din Petah Tikva. Potrivit spitalului, tânăra mamă, care nu este vaccinată împotriva niciunui agent patogen, se simte bine și urmează să fie externată joi.

Ministerul Sănătății examinează în continuare cazul – o formă relativ ușoară, și încă nu a stabilit dacă o combinație a celor două virusuri cauzează boli mai severe.

Oficialii din domeniul sănătății estimează că mulți alți pacienți au fost infectați cu ambele virusuri, dar nu au fost diagnosticați.

„Anul trecut nu am asistat la cazuri de gripă în rândul femeilor însărcinate”, spune prof. Arnon Vizhnitser, specialist în obstetrică și ginecologie și director al Departamentului de Ginecologie al spitalului.

Vizhnitser menționează că pacienta tratată la Rabin nu a prezentat niciun simptom neobișnuit.

„A fost diagnosticată cu gripă și coronavirus imediat ce a sosit. Ambele teste au revenit pozitive, chiar și după ce le-am refācut”, spune el. „Este acelaşi tip de boală; ambele sunt afecțiuni virale și provoacă dificultăți de respirație, deoarece ambele atacă tractul respirator superior”.

Israelul s-ar putea confrunta cu o epidemie de gripă. Spitalele au raportat că au tratat 1.849 de pacienți cu complicații ale bolii în ultima săptămână.

Printre cei internați se numără 605 copii și 124 de femei însărcinate și proaspete mame.

Virusul gripal poate da naștere la o multitudine de simptome severe, inclusiv pneumonie, printre alte complicații respiratorii, miocardită (inflamație a mușchilor inimii) și deces.

Ministerul Sănătăţii le recomandă cetățenilor să se vaccineze împotriva gripei. Vaccinul antigripal poate fi administrat împreună cu cel împotriva coronavirusului sau la orice interval de timp de la acesta.

Sursa: YNET News

 

Comentariu saccsiv:

Israelul a dovedit ca este un deschizator de drumuri in chestiunea pandemie – lockdown – vaccin – doze multe.

Oare acum ce drum mai deschide?

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on ianuarie 3, 2022 at 12:41 pm

    Apreciază

  2. Paul said, on ianuarie 3, 2022 at 12:45 pm

    😅😅😅😅😅😅
    Doamne ferește!

    Apreciază

  3. Paul said, on ianuarie 3, 2022 at 1:14 pm

    La cât mai multe vaccinuri!

    Apreciază

  4. Felix said, on ianuarie 3, 2022 at 2:17 pm

    Sfantul Paisie Aghioritul:
    Acum o sa apară din nou o boală, pentru care vor găsi un vaccin care va fi obligatoriu și, concomitent cu vaccinul, va vor pecetlui.

    Parintele Athanasios Mytilineos:
    În cele din urmă vi se vor introduce chimicale în voi, astfel încât mintea, voința și emoția să va fie paralizate.

    Parintele Savvas Achileos:
    Va veni o boala fabricata in laborator și va vor obliga sa primiti vaccinul Antihristului!

    Gheronda Efthymios din Kapsala:
    Nici Dioclețian nu a indraznit sa inchida bisericile! Este neconstituțională închiderea bisericilor! Sa nu primiti vaccinul!

    Starețul Parthenios din Athos:
    Nu voi da binecuvântare nimănui să primeasca vaccinul!

    Gheronda Gavriil Athonitul despre vaccin:
    Primirea vaccinului va fi prima greșeală fatala si ultima din viața, apoi urmeaza moartea vesnica.

    Mitropolitul Serafim de Kythira despre vaccin:
    Este făcut din embrioni de la prunci avortati, sa nu acceptați vaccinul.

    Părintele Stefanos Anagnostopoulos din Biserica Greciei si a facut reeducarea, demascarea si acuzarea, dupa ce initial se pozitionase impotriva vaccinarii! Acum considera ca vaccinarea este doar o problema strict medicala si atat!

    O reactie privind repozitionarea părintelui Stefanos Anagnostopoulos, a venit de la o femeie evlavioasa din Grecia, Bitadou Eleni, care a fost intubată la ATI:

    „Parinte vei fi despartit de har în cealaltă viață, in viata cea vesnica! Asta pentru cei pe care ii vei influenta sa se vaccineze și care astfel își vor pierde sufletele!”

    Am 43 de ani si am fost intubata in urma cu un an cu pneumonie acuta, din cauza coronavirusului, asa cum mi-au recomandat medicii curanti.
    Aș vrea să-i spun părintelui Stefanos că am petrecut și eu o lună de martiriu în ATI și la spital și am fost salvată printr-o minune! Vorbesc serios!
    Mi-am luat luni de zile să mă recuperez, (ca să nu mai vorbim de cei varstnici care au mai mult decât dublul anilor mei!), dar asta nu înseamnă că voi primi vaccinul experimental acum!

    Dacă ar exista un vaccin care este eficace împotriva coronavirusului, l-aș face din prima!, pentru că am ajuns la limita, la un pas de moarte!
    Dimpotrivă, așa cum ne spun cei mai mari medici, savanti renumiti ai lumii și așa cum se dovedește în fiecare zi, există dovezi ca aceste seruri sunt experimentale, cu mii de efecte secundare și decese, dar prin care ne obligă și ne șantajează zilnic să facem acest vaccin, pentru a nu ne pierde locul de muncă și a ne recapata libertățile pe care le-am avut și care au fost cucerite cu sânge de strămoșii noștri!
    Dar există și ceva mai rău în cazul „vaccinurilor”… și vă voi întreba direct Părintele Stephane:
    Sfintia ta, Parinte, ai fost intubat și ai fost chinuit așa cum am fost si eu! și
    te-ai apropiat atât de mult de moarte!, nu ai înțeles încă că nimic nu are valoare în jurul nostru, cu excepția sufletului nostru nemuritor???
    Ce părere ai despre orele nesfârșite de singurătate, durere și disperare petrecute in ATI? Nu te-ai gândit ca esti un preot bătrân, si unde ti se va duce sufletul!!! Doar la sănătatea ta te gândeai???
    Eu una, chiar dacă am un copil de 7 ani și un soț care mă așteptau acasa, mă gândeam la mantuirea sufletului meu la ATI! și mă gândesc și acum la plecarea in vesnicie a sufletului meu!, așa că nu voi fi primi vaccinul experimental pentru care s-au folosit linii celulare de embrioni avortati, fie în timpul producției vaxinurilor, fie în timpul etapei lor de testare !!! Și asta nu e tot… Sfântul Paisie însuși ne-a avertizat că va veni un vaccin obligatoriu și oricine va face acest vaxin va fi „sigilat” (pecetluit cu 666) !!!
    Altfel, vei adormi lumea ca parinte spunandu-le credinciosilor că problema vaccinării este una pur medicală și niciodată nu ne afecteaza mantuirea!, în timp ce lucrurile stau exact invers!!! Păcat, păcat! Vei fi lipsit de har în cealaltă viață, in viata vesnica!, pentru cei care ii vei influenta sa se vaccineze din cauza ta și își vor pierde sufletele in vesnicie!, dar isi vor strica si sănătatea aici pe pamant!
    Vedem cu toții cum vaccinații se imbolnavesc!, transmit boala!, deci se îmbolnăvesc!, apoi sunt intubați!, si chipurile sunt declarati morti de covid!, iar preoții și ierarhii ne trimit la moarte psihică și fizică!
    Multi dintre voi clericii nu luați atitudine cu privire la vaccinuri, unii clerici chiar îndemnați oamenii sa primeasca vaccinul, iar alții dintre voi șantajați turma credinciosilor!!! Numai trădare și dezgust! Foarte puțini preoți și călugări au mai ramas verticali!
    Ați devenit mai răi decât politicienii și ne dezgustați pe toți! V-ați propus să huliti toate Profețiile care se implinesc in zilele noastre! În curând Dumnezeu va face dreptate și fiecare dintre noi va primi ceea ce merită!!!
    Bitadou Eleni

    Apreciază

  5. Florin said, on ianuarie 3, 2022 at 2:49 pm

    O alta profetie implinita.

    In cartea parintelui Paisie Aghioritil gasim scris urmatoarea fraza

    S-a scris că atunci când va circula reclama cu şarpele ce îşi mănâncă coada, aceasta va însemna că evreii vor stăpâni toata lumea.

    De-a lungu timpului am fost foarte atent la cum va fi mascata implinirea acestei profeti, stiam ca nu va fi la vedere asa cum am observant in simbolistica oculta, ceia ce ne era prezentat frumos nu avea nimic in comun cu ceia ce reprezenta in fapt.

    Meta: Noul nume al Facebook cu un nou logo

    Anunțul făcut de Facebook că își schimbă numele în Meta a provocat o adevărată senzație în Israel, unde cuvântul se pronunță la fel ca și termenul ebraic pentru „moartă”, arată BBC.

    Este imposibil de crezut faptul ca Zuckerberg care este evreu sa nu fi stiut ce-nseamna META
    Logo-ul META

    Dar logo-ul META este de fapt simbolul Ouroboros

    Ce semnifica Ouroboros ,,Ouroboros reprezenta aici începutul și sfârșitul timpului, dezordinea primordială care înconjura universul ordonat.

    Apreciat de 1 persoană

  6. […] Israelul raportează primul caz de „flurona”, infectare concomitentă cu virus gripal şi coron… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.