SACCSIV – blog ortodox

Controversatul Anthony Fauci este categoric: ‘Omenirea va purta pentru totdeauna mască în spațiile închise’

Posted in AFRICA, Coronavirus by Vali on ianuarie 2, 2022

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/controversatul-anthony-fauci-este-categoric-omenirea-va-purta-pentru-totdeauna-masca-in-spatiile-i_2165960.html

Anthony Fauci a fost întrebat dacă „vom ajunge în punctul în care nu va trebui să mai purtăm măști în avioane”. Fauci a prezis că pasagerii companiilor aeriene vor fi obligați pentru totdeauna să poarte măști de protecție. De fapt, Fauci a extins estimarea pentru orice „spațiu închis”.

„Cred că atunci când ai de-a face cu un spațiu închis, deși ventilația este bună, vrei să faci acel pas suplimentar”, susține Fauci. „Un zbor de la Washington la San Francisco durează cinci ore. Chiar dacă beneficiem de un sistem de filtrare bun, cred că este prudent să purtăm măști și ar trebui să o facem”, explică el.

Fauci a mai prezis că varianta Omicron va reprezenta un „stres semnificativ” asupra sistemelor spitalicești din Statele Unite. Însă, datele din Africa de Sud par a-l contrazice.

Masca este obligatorie în mijloacele de transport în comun din SUA până pe 18 martie 2022, dar probabil măsura va fi extinsă.

Autor: Cristi Șelaru, Redactor

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. John said, on ianuarie 2, 2022 at 3:06 pm

    O carte șocantă,despre criminalul Faucci
    https://trenduri.blogspot.com/2022/01/o-carte-socanta.html?m=1

    Apreciază

  2. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 2, 2022 at 6:56 pm

    Sfinte Ierarhe Silvestru, ajută-ne cum știi și cum poți în aceste vremuri!
    https://biserica-sfantul-silvestru.ro/acatistul-sfantului-silvestru

    Apreciat de 1 persoană

  3. AMDS NX said, on ianuarie 2, 2022 at 9:08 pm

    Masca, adica CAPASTRUL IMPUS DE SATANA FAPTURII DUMNEZEIESTI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU, NU foloseste la nimic deoarece:

    1. Nu exista virus transmisibil de la om la om, deoarece nu a fost demonstrat de catre auto-intitulata OMS, deoarece nimeni nu a votat aceasta criminala OMS creata de David Rockefeller & aferenti
    2. Daca ar exista un virus, acesta AR TRECE FARA PROBLEME PRIN TESATURA MATERIALULUI, fiind la nivel de nano-pico
    3. Scutecele pe fatza sunt utilizate pentru A INTRETINE FRICA, pentru a TERORIZA, pentru a CONTROLA CIREADA, cu scopul ca aceasta, in cele din urma, sa-si administreze PECETEA /MARCAJUL – numit de catre secretara lui Joe Biden in direct.

    Care sunt principalele 3 metode prin care se controleaza CIREADA?

    1. FRICA
    2. BANUL (ELECTRONIC, in special)
    3. RELIGIA

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on ianuarie 2, 2022 at 10:28 pm

      AMDS NX

      Religia? Dezvolta, te rog.

      Apreciază

    • tataia said, on ianuarie 3, 2022 at 2:32 am

      Cireada este manipulata dar mai ales CONTROLATA prin:

      1. Mass-media
      2. Sistemul Financiar-bancar (adica banul cum ii spui tu)
      3. Sistemul de invatamint (adica de indoctrinare)
      4. Sistemul medical (nu de sanatate ci pur si simplu medical adica de imbolnavire si control prin „tratament” care imbolnaveste si mai rau)

      Religia este ABSOLUT SINGURA care nu manipuleaza si care incearca sa ne arate de sute de ani incoace lumina adevarului. Evident cu conditia sa fie o religie adevarata nu una pagina. Pacat ca nimeni nu prea mai ia in serios religia in ziua de azi. NU e asa boule? Caci singur te-ai inclus in cireada cind ai afirmat ca religia manipuleaza/controleaza. Este singura care NU FACE ASTA!

      Apreciază

  4. Moca said, on ianuarie 2, 2022 at 9:25 pm

    Și Adolf răcnea că reichul lui va fi milenar și uite că n-a ținut nici doispece ani….La rata de inlocuire de astăzi, nu le dau pandemuiștilor mai mult de doi ani și jumătate pe calul Covidului.

    Apreciat de 1 persoană

  5. DK said, on ianuarie 2, 2022 at 10:17 pm

    Nu s-a purtat când erau vârfuri de raportări, se poartă după de dragul lui Fauci sau Gates. Poate îl întreabă Fauci pe Iohannis de ce nu a purtat mască și poliția a refuzat să-l amendeze. Fauci pedepsește pe cei insignifianți nu pe mahării regimurilor.

    Apreciază

  6. ioan said, on ianuarie 3, 2022 at 11:57 am

    nu inteleg de ce „controversatul”?! este dovedit vindut industriei Big F si daca ar fi emis si ceva corect am putea spune c e controversat, asa e dovedit deplin ca serveste papusarii si nu exista dubii. Nu e decat un functionar obedient care nu are decat autoritatea impri. utata de functie…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.