SACCSIV – blog ortodox

Opinie: India imunizată

Posted in Coronavirus, India by Vali on decembrie 24, 2021

Sursa: https://www.cotidianul.ro/india-imunizata/

India a ieșit de sub teroarea pandemiei înaintea țărilor din Occident. Care a fost diferența de strategie?

Autoritățile din India nu au împiedicat prin restricții drastice răspândirea infecției – nici nu aveau cum –, astfel încât acolo imunizarea de turmă s-a desfășurat în ritmuri naturale împreună cu imunizarea prin vaccinare.

India a practicat ceea ce a vrut Marea Britanie să facă, dar a fost întoarsă din drum de sfaturile unor epidemiologi care nu au vrut să iasă de sub sabia recomandărilor OMS. Surpriză? Iată că acum vaccinul clasic creat de indieni nu permite variantei Omicron să-și facă de cap.

Dogma OMS a fost să fie impuse restricții care să ferească spitalele de suprasolicitare. Practica indiană a fost să nu fie considerată esențială soarta spitalelor, ci răspândirea în turmă a infecției, pentru a fi creați anticorpi naturali în ritmuri cât mai rapide. 

În India, iată, s-a întâmplat ca pe vremea gripei spaniole, care după doi ani de răspândire a fost învinsă, fără să producă valuri noi.

Nu se vorbește în media internațională despre vaccinul clasic creat de indieni și despre imunologia specifică a acestui vaccin, una care a învins tulpina Delta și învinge acum și varianta Omicron. Această tăcere nu este normală decât dacă adoptăm ca fiind normală glorificarea unor vaccinuri care au pierdut bătălia cu noile manifestări ale virusului.

Tabloul imunologic al Indiei postpandemice este, vrând-nevrând, un avocat al acuzării practicilor occidentale, mult prea obediente față de interesele Big Pharma. Care acum au ajuns la apogeul lipsei de rațiune. Nicio țară nu poate testa și izola în ritmul în care se transmite Omicron și de aceea această versiune tinde să devină rapid dominantă.

Europenii încearcă să apere spitalele, deși e clar că vor fi, în cele din urmă, saturate. Cum încearcă? Prin înăsprirea restricțiilor. Rezultatul? În loc să avem imunizare naturală în trei luni, o vom avea în șase. După care, probabil, are să apară un vaccin anti-Omicron. Așadar, europenii ce fac? Asigură Big Pharma că va exista o piață pentru noul vaccin atunci când are să fie comercializat? Cam așa. Dacă am fi imunizați în turmă, un nou vaccin n-ar avea cerere. Pentru că nu mai crede nimeni minciuna OMS potrivit căreia doar vaccinurile dau imunitate eficientă.

Raed Arafat a spus răspicat: vrem să întârziem răspândirea Omicron. În continuare, așadar, prioritatea zero țintește către confortul sistemului spitalicesc, nu către con-fortificarea sistemului nostru imunitar.

Vă amintiți zilele când Iohannis dorea anticipate și tot jocul politic era jucat pe dos? Anticipatele pandemiei au fost vaccinurile. Acum e anticipat unul anti-Omicron și i se asigură un anume spațiu cu netrecuți prin boală.

OMS dixit: și cei vaccinați împotriva COVID-19, și cei trecuți prin boală se pot infecta ori reinfecta.

E clar: cele mai eficiente vaccinuri sunt cele de mâine, care nu vor fi însă la fel de eficiente precum cele de poimâine!

Tagged with: , ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. gheorghe said, on decembrie 24, 2021 at 9:14 pm

    DA, … vaccinu’ indian este antibioticul natural, pastile si lichid: IVERMECTINA.
    Oricum, nu te poti infecta cu deseu biologic NE-transmisibil si NE-reproductibil, asa-numit „virus”.
    Prin urmare, bactericidul „omoratorul” de bacterii, adica…) este rezolvarea fiindca bacteriile (de regula) parazite produc efectele neplacute dar NORMALE.
    Si bineinteles ca nu exista antidot la ceva inert care este produs final al proceselor fiziologice proprii, naturale.
    Altfel spus, nici „vaccin” nu nu se poate produce fiindca nu realizeaza ceea ce spune teoria ca inseamna vaccin.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.